Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Sir , moderator
@Tenver - tjek lige Martin Henriksens side. Den er noget anderledes end JBOs ;)


"Det er dog en ganske populær fortælling i visse politiske kredse."


Ok Kim.

Dette er en signatur.
Skrevet af Sir , moderator
Det er alment kendt at venstrefløjen sviner dem de er uenige med fx ved at påtale deres vægt, udseende og andre ting der intet har med politiske holdninger at gøre. Meget udbredt i visse politiske kredse.
Dette er en signatur.
Skrevet af Slettet(561856201103)
Man skal iøvrigt ikke læse mange kommentarspor (jeg ved det, det ER også en dum beskæftigelse) på diverse nyhedssider eller hos politikere, for at få Jarlovs påstand ("Det er et meget rent og klart mønster: Borgerlige mennesker opfører sig empatisk og ordentligt overfor deres modstandere, der ikke er blevet valgt. Det gør folk på venstrefløjen ikke.") afkræftet.

Men ok, det er også lidt nemt nu, hvor de fleste røde partier fik udmærkede valg. Og der var vel ikke (foruden Trads) nogle større navne der ikke kom ind? Selv folk på venstrefløjen synes jo, at folk som Henrik Marstal eller David Trads er klovne.

Ok Kim


Jeg kan da godt være lidt ekstra specifik, og nævne LA, konservative og i særdelseshed DF.
Skrevet af Sir , moderator
Se ovenstående. Det er primært folk fra Enhedslisten, SF og Radikale og brugere der hedder kripa jeg hentyder til, hvis det skal være endnu mere specifikt.

Kan du ikke se det lidt fjollede i at du brokker dig over generaliseringer, for så derefter at sende den slags afsted i stride strømme. Det samme når du brokker dig over KimT og så selv anvender samme retorik og tåbelige overdrivelser og generaliseringer.

Samtidig ser du intet problem i at svine folks udseende. Det er altså noget mystisk. Hæv niveauet en smule, især du gerne selv vil den fornuftige debat.
Dette er en signatur.
Skrevet af Slettet(561856201103)
Der er vist ingen der nægter at tonen i politik (ofte) er hård.
"Borgerlige mennesker opfører sig empatisk og ordentligt overfor deres modstandere, der ikke er blevet valgt. Det gør folk på venstrefløjen ikke" - Er det det her, du er enig med Jarlov i, eller hvad er din anke?
Skrevet af Sir , moderator
Jeg tror godt du forstår anken. Den er forklaret flere gange.


"Der er vist ingen der nægter at tonen i politik (ofte) er hård."


Ehh nej, især ikke når politkere bliver kaldt fede læs af internetkrigere.
Dette er en signatur.
Skrevet af Slettet(561856201103)
Jeg forstår godt hvad du siger. Men jeg mener nu helt oprigtigt, at der eksisterer en nærmest sygelig paranoia på højrefløjen, når det gælder om at fremstille sig selv som undertrykte stakler. ´DR = Røde lejesvende´ ser man stadig i tide og utide, også af prominente politikere, selv om det endnu ikke er lykkedes at få bevist et bias - Og det er altså ikke fordi man ikke har forsøgt.
´1864´ serien (også DR) er et andet virkelig fremragende eksempel.

Men det er selvfølgelig, som så meget andet, langt mere ekstremt i det amerikanske.

Ehh nej, især ikke når politkere bliver kaldt fede læs af internetkrigere


Men nu er Claus Hjorth jo tilfældigvis et fedt læs lort, der burde være smidt ud på røv og albuer for længst.
Skrevet af Slettet(562140202803)
Nu kan jeg ikke poste et længere indlæg, som er ren copy/paste.


Jeg tror du får et chok, hvis du faktisk ser, hvad folk på Martin Henriksens facebook-side liker.
Skrevet af Sir , moderator
"Men jeg mener nu helt oprigtigt, at der eksisterer en nærmest sygelig paranoia på højrefløjen,"


hvor stor en del af højrefløjen lider af denne sygelige paranoia og sygelige offerkompleks? Er det 10%, 50%, 75%. Jeg har svært ved at se hvordan du er anderledes end Jarlov med den slags udtalelser.


Dette er en signatur.
Skrevet af Sir , moderator
"Men nu er Claus Hjorth jo tilfældigvis et fedt læs lort, der burde være smidt ud på røv og albuer for længst. "Det er muligt du synes det, men du må holde dig til at snakke om folks politiske holdninger ellers er det dig er ryger ud på røv og albuer.
Dette er en signatur.
Skrevet af Slettet(562140202803)
De mest likede indlæg på Martin Henriksens afskedspost.

https://justpaste.it/5t36o

En storm af had, helt sikkert.


Igen, jeg tror blå og rød får, fordi de er folketingspolitikere, ikke fordi de gode er blå og de onde er røde.


Bare lige for at moderere billedet, en lille smule.

Og hvis man tror at David Trads ikke får på puklen i den offentlige debat, så følger man ikke med. Der kan man virkelig tale om en ikke-politiker (hovedsagligt), som skal stå model til politisk mobning!
Skrevet af Slettet(561856201103)
Sir:c, Det har jeg skam forstået. Men nu bragte du det jo selv op. Men jeg har pænt svært ved at respektere forbrydere eller magtfulde folk der holder hånden over samme.

Tenver: Det der virker da rimelig uskyldigt sammenlignet med et standard opslag hos TV2, eller hvad man ellers kan opstøve af vilde kommentarer hos Henriksen? Eller der noget jeg overser? Der er et par stykker der er ´out there´, men det meste er da sådan noget "tak for kampen, håber vi ser dig igen"
Skrevet af Sir , moderator
Tenver - Jeg er lidt i tvivl om hvorfor vinklen pludselig er om der er nogen der skriver pæne ting? Pointen var jo at folk skrev grimme ting. Det er vel ikke så mærkeligt at folk på Martin Henriksens side også godt kan lide ham. Der er dog masser af memes og indlæg som er knap så flinke.

"Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke alle dem der IKKE stemte på dig. I er fantastiske!"

"Årh så så SNUSKEBASSE, det skal nok gå. Op med hovedet, og find dig nu et rigtigt job"

" Husk at melde dig ledig på Jobnet, første dag du er ledig.
Ellers får du ikke dagpenge - sejr -"

"Sparker normalt ikke på en mand der ligger ned, men kors hvor det fryder mig. Din retorik og hadpræidken har ødelagt utallige dage, når du har stået i fjernsyn og svinet muslimer til og betvivlet deres danskhed og ret til at være her, til trods for at jeg er født og opvokset i Danmark og ikke har noget andet hjemland. Skulle i øvrigt hilse fra Jens Phillip Yazdani."


Det er vel bare sådan Facebook er, men derfor sker det jo stadig, hvorfor det ikke er et forkert at folk skriver tåbelige ting på fx Martin Henriksens side. Ellers tror jeg vi er enige.
Dette er en signatur.
Skrevet af Sir , moderator
ps. jeg tror jeg har opklaret hvorfor man ikke kan copy+paste, det er hvis der er smileys med. Da jeg tog dem ud virkede det fint.
Dette er en signatur.
Skrevet af Mr. Pink
"Det er alment kendt at venstrefløjen sviner dem de er uenige med fx ved at påtale deres vægt, udseende og andre ting der intet har med politiske holdninger at gøre. Meget udbredt i visse politiske kredse."

Hvorefter kripa endnu engang bekræfter sin ødelæggende "debatkultur", sin manglende opdragelse og sit fanatiske/ekstremistiske ego ved at kalde Claus Hjort for et stort fedt svin.

Fantastisk tråd.

Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Slettet(561856201103)
Har du ikke et eller andet blogindlæg eller en oplevelse fra VIRKELIGHEDEN du skal dele, så vi kan få nogle sandheder om voldelige og primitive muslimer på banen?

Eller måske en håndskrevet kærlighedserklæring fra Louise i 5.b
Skrevet af Slettet(561856201103)
Det kommer i høj grad an på hvad din pointe med artiklen er.
Skrevet af Slettet(320937202705)
Godt vi fik frigivet pebersprayen.
Skrevet af Faberge
John Axelsen fik aldrig helt sin kampagne op at flyve.
https://kmdvalg.dk/FV/2019/f501I.htm
En fisselatte, tak.
annonce
0