Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Mr. Pink
"Hvad kører igen? Du fremstiller jo ingenlunde situationen korrekt. Hvis ikke det er en løgn, hvad skal vi så kalde det?"


Ha ha ha.

Jeg elsker det.

Please, bliv ved
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af ( O )
der optræder negativt i statistikkerne før man inviterer flere?


Det er en klar agenda, du vil jo ikke have flere ind.

Overhovedet at snakke om at invitere folk hvor de fleste flygter af nød er lidt uanstændigt, men du er da fri til at mene det.
Skrevet af Slettet(561856201103)
Nu lyver du jo igen Pink.
Skrevet af Slettet(561856201103)
<blockquote>uanset hvor lille den er, er der ofre bag tallene.
Men du er måske af samme holdning?</blockquote>

Hvor var din empati egentlig for ofrene i Brønderslev og Tønder sagen for et par timer siden?
Skrevet af Slettet(320937202705)
@Kugle

Jeg ved ikke rigtigt, hvad du forsøger at forklare med dine postkasser, træffer din postkasse eget valg om den er rød eller sort?


Jeg kan ikke se hvad fri vilje og/eller ansvarstilskrivelser har med sagen at gøre. Du lavede en kobling mellem overrepræsentation og dit billede. Jeg forklarer dig at et billede intet siger om overrepræsentationen og at overrepræsentationen intet siger om billedet. Jeg demonstrerer dette med en analogi med neutralt indhold. Forskellen på postkasserne og dit billede er at billedet ikke skal forstås neutralt. Du havde faktisk en pointe med det. Den pointe har du ikke formået at uddybe.

Nej jeg prøver ikke at skubbe til nogle fordomme. Er det en fordom, at disse fyre er eftersøgt for kriminalitet? Det er en realitet, ikke noget jeg har fundet på.


Nej, det er ikke en fordom at de er eftersøgt. Men, og dette overrasker dig måske, vores antagelser om verden er ikke bare evidensbaserede. De er også baserede på de narrativer og billeder vi støder på. Så når folk e.g. ser et billede af en druknet flygtningedreng, så påvirker det hvordan de opfatter flygtninge. Når folk ser billeder af (hvad de har fået fortalt er) voldelige indvandre, så går den også lige i krybdyrhjernen. Det er formentlig derfor visse brugere herinde har travlt med at komme med anektoder. Fordi de (måske ubevidst) forsøger at skubbe folk i samme retning af hvor de selv befinder sig.

Siden du ikke har forklaret din motivation, og siden der ikke rigtig er andre fornuftige forklaringer, så er det plausibelt at det var dit formål her.
Skrevet af Kuglelyn
Måske fordi Spider ved, at du ikke kan konkludere noget ud fra 12 observationer. Måske fordi Spider modsat journalister på Berlingske (?) har haft statistik på højere niveau end at lære forskellen på procent og procentpoint?

Hvor meget (seriøs) forskning har du læst, der har baseret deres konklusioner på sådan et grundlag? Derudover siger statistikken intet om ofrene, men udelukkende gerningsmændene. Så pak lige din forargelse væk.


Orv, han lyder som en klog fyr ham Spider, jeg har også haft statistik på universitetet og helt korrekt, at en population på 12 observationer er for lille til at lave statistiske konklusioner.

Men man behøver ikke at have læst dybere seriøs forskning for at kunne regne ud, at der er et offer for enhver dømt gerningsmand for overfaldsvoldtægt, det er faktisk ret simpelt.

Men din påstand er simpelthen at der kun findes gerningsmænd og ingen ofre? Tror du ikke du skal tage en pause?
Skrevet af Black Spider
Hvem siger de begår hovedparten af al kriminalitet?
Antal har betydning, er det så ikke vigtigt at vide hvilke grupper, der optræder negativt i statistikkerne før man inviterer flere?

Når man hiver en tilfældig nyhedshistorie frem som sandhedsvidne for, at det skam er de brune, der er kriminelle, så er man godt på vej ud i grøften.

Statistik er vigtigt og selvfølgelig har de her tal en betydning, men det svære i statistik er jo ikke at lave nogle tal, men derimod at forstå hvad tallene faktisk betyder og lige så vigtigt hvad de ikke betyder.

Og der savner jeg virkelig noget kontekst og nuancering i forhold til tolkningen af de her tal. Hvor mange observationer er der reelt, og er der noget specielt i observationerne, der måske påvirker resultatet? Ved du det? Jeg gør ikke.

Hvis man først peger på den statistik og dernæst forsøger at bekræfte med en nyhedshistorie om voldelige indvandrerunger, så kan jeg ikke tolke det anderledes, end at man reelt har konkluderet, at de der brune er bare kriminelle og skaber problemer. Synes du den konklusion er velfunderet?

Selvfølgelig er der problemer. Selvfølgelig er der en kulturkonflikt, der skal løses. Men den sort-hvide tolkning som nogle stykker herinde lægger op til, den kan jeg simpelthen ikke se hverken grundlag for eller nytteværdi i.

Mange af de her folk er allerede danskere, blot uden klassisk dansk kultur. Får de den kultur fordi vi overtolker på statistik og accepterer, at lige præcis syrere som gruppe bare er kriminelle og derfor uønskede?

Synes du det er sjovt? Tror du ofrene også synes den statistik er latterlig?
Sikke en arrogant holdning til ofrene for en meget brutal form for kriminalitet.

Nej, pikansjos, jeg synes ikke voldtægt er sjovt. Men det er til gengæld ret komisk, hvis nogen mener, at man skal tage en statistik baseret på 12 observationer seriøst. Det kan du ikke bruge til en flyvende skid. Eller en stående skid. Måske hvis du ligger ned og kun slår en meget lille prut, så kan det gå an. Eller sagt lidt mere åbent, alt for lidt data.

Igen, dårlig statistik er ikke bare mindre overbevisende, det er ubrugeligt. Dårlig statistik er værre end ingen statistik. Hvis du ikke ved det, så ved du, at du ikke ved det. Det er også en viden. Hvis du bruger dårlig statistik, så ved du pludselig noget, som der ikke er grundlag for at konkludere. Du har ikke fået mere viden, men nu ved du blot ikke, at du ikke ved det.

Og den indsigelse er før vi begynder at grave dybere og kigge på de nærmere omstændigheder ved observationerne.
Skrevet af Kuglelyn
@BS

Nej, pikansjos


Kripa siger du er klog, så vis det lige og drop den tone.
Skrevet af Slettet(561856201103)
Hvorfor bringer du så statistikken, hvis du godt ved den er tæt på ubrugelig?

<blockquote>Tror du ikke du skal tage en pause?</blockquote>

Hva? Er det ikke dig der bliver følelsesmæssigt påvirket af en statistik? Endda i så høj en grad at du gerne bringer den, selvom du (åbenbart) godt ved, at du ikke kan sige noget ud fra et datasæt der indeholder 12 observationer.
Er din pointe at en voldshandling er en for meget, så er vi da enige. Men jeg har svært ved at se hvorfor det er specielt interessant.

Jeg har også haft statistik på universitetet, hvis det er den benchmark vi bruger. Men det virker igen lidt ligegyldigt hvor man har haft det, hvis ikke man har lært noget
Skrevet af ( O )
Hvilken gruppe af udlændige er det du synes der ikke skal ind i DK?
Det virker til at dit grundlag for den her gruppe er et billede af 4 mennesker.

Hvordan kan du forsvare det ?
Skrevet af Black Spider
@ Kugle

Kripa siger du er klog, så vis det lige og drop den tone.

Du begynder at anklage mig for at synes at voldtægt er sjovt, fordi jeg påpeger at din statistik ikke er noget værd, så fortjener du ikke kammertonen.

Det tror jeg egentlig, du også godt selv er klar over.
Skrevet af Kuglelyn
@kripa

Hvorfor bringer du så statistikken, hvis du godt ved den er tæt på ubrugelig?


Det var ikke mig, der bragte statistikken...

Jeg bliver ikke følelsesmæssig påvirket, men modstat dig, er jeg klar over der er menneskeskæbner bag tallene. Det har jeg respekt for, det har du åbenbart ikke.
Skrevet af Slettet(561856201103)
Det var måske Pink? I så fald beklager jeg den del.

Det har jeg respekt for, det har du åbenbart ikke.


Haha. Jesus Christ mand. Hvad med de mennesker der bliver ramt af de kollektive konsekvenser vi ofte ser grundet den her ´overrepræsentstion´?
Skrevet af Kuglelyn
@BS

Du du begynder at anklage mig for at synes at voldtægt er sjovt, fordi jeg påpeger at din statistik ikke er noget værd, så fortjener du ikke kammertonen.

Det tror jeg egentlig, du også godt selv er klar over.


Igen, det var ikke min statistik...

Du affejede og latterliggjorde tallene, nej, de er ikke nok til statistik, men det er stadig alvorlige forbrydelser.

Du skal ikke kalde mig pikansjos, ingen voksne mennesker gider høre på den slags platheder.
Skrevet af ( O )
Black spider og Kripa

Prøv lige at lægge mærke til at manden siger at alt indvandring skal stoppes.
Den statistik diskussion er fin, men prøv nu lige at tage den udmelding for hvad den faktisk er. Hvad det dækker over.

Vi lever en verden i bevægelse hvor forskellige befolkningsgrupper selvfølgeligt flytter rundt af forskellige årsager, hvor bla alle I-lande er afhængig af udenlandsk arbejdskraft osv.

Der argumenteres med hvad var det.. en 3% procents diskrepans imellem... hvem var det.. ´brune´ i forhold til danske?
Det er noget langt mere ekstremt end at tage fejl i statistiske spørgsmål, man burde snakke om.
Det er rystende læsning herinde.

(Det tror jeg også i er enige i, iøvrigt).
Skrevet af Black Spider
jeg klar over der er menneskeskæbner bag tallene.

Selvfølgelig er der det. Der er menneskeskæbner bag en helvedes masse tal, og der er mange flere menneskeskæbner derude, end hvad tallene umiddelbart viser.

Der er kun 12 observationer. Tror du, det er fordi der kun var 12 overfaldsvoldtægter eller fordi der kun var 12 dømte?

Dertil mængden af voldtægter gennem trusler og manipulation, drugrapes, pædofili og incest, menneskehandel...

Dertil kan du begynde at overveje, hvor mange af de her ting, der faktisk meldes til politiet og derfor er med i en statistik, og hvor mange der blot er skyggetal.

Men hey, jeg morer mig over, at skulle forholde mig til en statistik baseret på 12 observationer, altså kan jeg slet ikke forstå noget af det her. Fremragende logik!
Skrevet af Kuglelyn
@0

Prøv lige at lægge mærke til at manden siger at alt indvandring skal stoppes.


Er du mesteren af stråmandsargumenter? Det har jeg aldrig sagt, jeg ikke engang sagt hvad min holdning til indvanding er.

Jeg har ikke et stort problem med indvandring, men det må være muligt at kunne diskutere både for og imod.
Så lad være at finde på og tillægge mig dine egne suspekte motiver og holdninger.

Fortæl din holdning og lad mig om min.
Skrevet af ( O )
Du sagde det lige før.

Du sagde at man skulle stoppe alt indvandring pga af en statistisk overrepræsentation, du kaldte det godt nok invitere flere. Men du lod det stå hen i det uklare, hvem de flere er.

Jeg har ikke et stort problem med indvandring, men det må være muligt at kunne diskutere både for og imod.


Nej, faktisk ikke. Det er jo ikke et absolut spørgsmål. Der vil altid være indvandring. Der har aldrig nogensinde eksisteret en nation uden indvandring. Det er en hel vild udmelding.
Skrevet af Mr. Pink
Det ville være fantastisk, hvis folk kunne forstå, at overrepræsentation af kriminalitet ikke betyder, at hovedparten af kriminaliteten faktisk kommer fra indvandrere.

Hvilket menneske kan være så stupidt? OMFG.

Det er ren trolleri. Intet andet.

Det er så trist at bevidne.

Så fordi der er etnisk danskere, der begår kriminalitet, så skal man ikke forholde sig til at der er alt alt alt for mange indvandrere, der begår kriminalitet i forhold til, hvor mange, der er her?

Er du seriøst hjernedød?
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Mr. Pink
Og endnu engang:

Vi er væk fra substansen og dialogen om løsninger....:-)

Det er fantastisk
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
annonce
0