Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(320937202705)
Kim, forsøger du at sige at du er tiltrukket af 6-årige piger???
Skrevet af Slettet(412118201009)
Bot

Forsøger du udvise sympati for kvindeundertrykkelse og kønsdiskrimination?

Jeg prøver at spørge på et niveau der matcher dit, men erkender blankt at der er for langt derned.
FREM for alt
Skrevet af Slettet(320937202705)
Den var sgu ny. Det er simpelthen kvindeundertrykkelse, at 6-årige piger ikke må bliver blive beluret af dig. Kræver du også adgang til dametoiletterne i lighedens navn? Perv.
Skrevet af Vincent Gigante
Lige præcis den del har intet med trussel at gøre, men illustrerer glimrende hvor betændt tankesættet er i islam...og i dele af det danske politiske miljø.Kim, vidste du, at etniske danske kvinder flere steder i landet er ualmindeligt glade for kønsopdelt svømning?

Det gælder fx kvinder, der har fået fjernet det ene bryst eller har været udsat for diverse overgreb. Tryghedssvømning kalder de det.

Der findes i dag fx spejder- og yogahold, der kun er for kvinder, men som ikke rigtigt benyttes af muslimer. Hvorfor trækker det ikke overskrifter?

Jeg kan godt se problemstillingen ift. det religøse hensyn, men vurderer, at det er bedre, at indvandrerkvinderne er ude i blandt etniske danske kvinder, end hjemme i en mørk lejlighed.
.
Skrevet af Mr_bum
Nu har Hovedstadens Svømmeklub faktisk haft god succes med at få børnene i området til at blive en del af foreningslivet og også fået de ældre børn til at engagere sig gennem ansættelse i klubben.

Nu synes jeg generelt, at kønsopdelt idræt ikke nødvendigvis er den bedste idé, hvis man alene er breddeklub, og derfor er jeg glad for, at svømning netop samler børn på tværs af køn.

I den her sag synes jeg dog, det er fint, at man forsøger at tilpasse sig forældrene, men det er naturligvis en afvejning, om man i for høj grad går på kompromis med klubbens værdier, og om man afskrækker andre forældre.

Det er dog på alle måder godt, at idrætsklubber indtager en rolle i integrationen.
Skrevet af Slettet(412118201009)
Bot

Din lumre, primitive udgave af "Leisner-møder-ugens rapport" i klam kælderhøjde, gør det svært at vurdere om det i virkeligheden ikke, trods alt, tjener dig bedre, end dine forsøg på at formulere det argument, du ikke har.

Men velbekomme, og go aften i kælderen.
FREM for alt
Skrevet af Slettet(412118201009)
Adam

Du anerkender selv, at der er stor forskel på eksempelvis svømmere med handicap, og religiøst begrundede adskillelse.
Her er vi helt enige.

Der er ikke frygtelig megen integration forbundet med adskillelsen, eller for den sags skyld, når marokkanske mødre samles til madlavning, på hermetisk lukkede lokationer.
I følge TV2.dk, er der to danske etniske piger tilbage på holdet, men hvor længe?

Det afgørende er det helt, helt, principielle:
Det er ikke en samfundsopgave, at genoplive en forlængst nedkæmpet seksualforskrækkelse.

Det kunne være interessant at høre, hvad fx PH ville sige til tab af værdier, der har været en selvfølge i umindelige tider.
FREM for alt
Skrevet af Slettet(320937202705)
Dine referencer er bare altid så fresh kim.

Og hvorfor er det at højretosser som dig altid er så pisse sprogligt overkompenserende?
Skrevet af Slettet(412118201009)
Bum

Uden at jeg er sikker, fornemmer jeg at vi er enige om det meste, eller?

Hvor er det hovedstadens svømmeklub bidrager til integrationen?
Der er to (2!) etniske danske piger på holdet, hvis fædre end ikke kan følge deres døtres fritidsinteresse.

Igen-igen-igen, et eksempel hvor muslimer udgør en helt unødvendig belastning, mens stort set alle andre indvandrergrupper, helt smertefrit blander ind.FREM for alt
Skrevet af Slettet(412118201009)
Bot

Point for at holde dig langt fra substansen.

Prøv med "en halv humørtime", og andre morfar-sysler.
Det er godt supplement til din øvrige "læsning."
FREM for alt
Skrevet af Mr_bum
Det at blive inddraget i foreningslivet er da en mulighed for integration i det danske samfund uanset den etniske herkomst hos de andre børn på holdet. Der er jo ikke tale om, at undervisningen foregår på udenlandsk. Børn og forældre er heller ikke nødvendigvis fra de samme lande og kulturer.

Jeg havde da ellers troet, at du ville synes, at det var bedre, end at de var derhjemme og blev udsat for for meget/for lidt social kontrol.
Skrevet af Sir , moderator
Prøv at holde et lidt højere niveau i tråden. De der personangreb er ikke noget der skaber en god debat Bot.
Dette er en signatur.
Skrevet af Mr. Pink
"Den var sgu ny. Det er simpelthen kvindeundertrykkelse, at 6-årige piger ikke må bliver blive beluret af dig. Kræver du også adgang til dametoiletterne i lighedens navn? Perv."

Hvor er det bare stupid læsning. Endnu engang en håbløs tilgang til et problem, der bare ikke hører hjemme i DK i 2019. Gud hvor er det dumt. Fjern bolden. Gå efter manden-retorik, og så er alle indvandrer-problemer løst.....


........

Bravo
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Slettet(412118201009)
Bum

Eksemplet fra hovedstadens svømmeklub, er da lige præcis social kontrol, så det plasker.

En nøje styring af adfærden udenfor hjemmet.
At indgyde forståelsen af, at verden består af kvinder, fraset den ægtemand, forældrene ofte træffer valget af, er en tilværelse i sociale jernlænker.

Det er da lidt spøjst, at de samme regler ikke er gældende for drengene, der huserer i stort tal på Islands brygge.
For islam er da ikke kvindeundertrykkende?


Hvis vi, et øjeblik, ser bort fra det principielle, er det grotesk, at vi efter 40 år, underkaster os et religiøst styret regelsæt.
Vi har prøvet det længe, og det virker slet ikke. Heller ikke i Sverige!

Apropos adskillelse:
Når det kommer til religion på den ene side, og politik og udvikling af samfundet på den anden, er adskillelse en blændende idé.
Den lille detalje, fangede vi tilbage i reformationen, og siden har vi ihærdigt sublimeret det sekulære samfund, via eksempelvis Grundtvig, PH mm.

I det perspektiv, skær svømmeklubben og kulturborgmesterens ejendommelige tilbøjeligheder, så meget desto mere i øjnene.

Det er de helt fundamentale værdier der er på spil, om end jeg stedse bliver overrasket over, hvor langt ud i hampen, visse politiske grupperinger er klar til at gå.
Aarhus kommune har i øvrigt forbudt adskillelsen.
FREM for alt
Skrevet af Mr_bum
Når du ser det som et knæfald for islam og finder det nødvendigt at opremse en masse fordomme, så bliver vi næppe enige om ret meget.

I Aarhus Kommune er kvindesvømning rigtig nok blevet forbudt i den offentlige åbningstid i svømmehallerne, men det betyder ikke, at det ikke længere må finde sted i foreningsregi, hvilket det også gør. Og måske i højere grad nu, hvor kvinderne ikke kan komme i Gellerupbadet under de samme forhold som førhen.
Skrevet af Slettet(412118201009)
Bum

Når jeg påpeger en række beslægtede forhold, er det jo i et forsøg på at påvise det mønster, medierne har afdækket de seneste mange år.

Mht det sekulære samfund, er adskillelsen et indgreb.
Du mener ikke at det er et knæfald.
Hvad kalder du det så?
Og kender du lignende eksempler, hvor man har bøjet tilgangen ift det sekulære, for at imødekomme kristne eller jødiske adfærdsmønstre?

Du mangler stadig, at fortælle mig hvordan svømmeklubben bidrager til integrationen?
(Med integration, mener jeg interageren mellem forskellige etniciteter)

Kan du smide et par eksempler, på det du kalder en "masse fordomme?"
FREM for alt
Skrevet af Slettet(320937202705)
@Mr.Pink,

Fed anmeldelse. Dem har du efterhånden bragt mange af. Jeg kan specielt godt li´ den del af dit indlæg hvor du forholder dig til substansen for selve emnet. Jeg kan også godt lide den del hvor du tager højde for at det indlæg jeg svarer på er ekstremt unuanceret, og udelukkende tager udgangspunkt i den mest negative fortolkning af omstændighederne.

Seriøst - styr lige dit martyrium, gider du ikke? Ved du hvad der er dumt her? At du sætter standarden debatniveauet så lavt, at du viterligt mener at kims indlæg som igen udelukkende består er uunderbyggede påstande fortjener en respektfuld respons.

Kim vil udelukkende agitere. Der er aldrig nogen substans at finde, og der er intet formål med at deltage i debatten med ham når han aldrig overholder anstændige debatkonventioner. Hvis du vitterligt ikke kan se det, "hører du ikke hjemme" på debatten.

Angående sagen. Hvad hører ikke hjemme? Hvorfor ikke? Formålet er tydeligjort. Man vil skabe nogle inkluderende rammer. Hvad end målgruppens modstand mod at have mænd rendende rundt til pigesvømning, så ændrer den modstand sig ikke bare fordi man ekskluderer dem. Der er kulturelle forskelle i landet, for de mennesker der er her. Bl.a. i blufærdighedsgrænsen. Udover det praktiske problem i at nogle fædre ikke kan tage deres piger med til svømning, hvad er det så "der ikke hører hjemme i dk 2019" og hvorfor?
Skrevet af Slettet(320937202705)
@kimtell

Og kender du lignende eksempler, hvor man har bøjet tilgangen ift det sekulære, for at imødekomme kristne eller jødiske adfærdsmønstre?


Nej selvfølgelig har man ikke "bøjet" noget, da de kristne praksisser allerede er etablerede i dk. Hvor tror du de fleste af vores helligdage kommer fra? Hvorfor tror du man har kristendomsundervisning i folkeren? Hvorfor tror du bl.a. julen er dybt tematiseret ind i alle danske institutioner? Kirkeskatten? Og ja, landet oversvømmer med statsunderstøttede kristne kirker. Du kan ikke se knæfaldet for bare knæfald.
Skrevet af Slettet(320937202705)
Jeg tvivler på ELs forslag går igennem. Men i så fald må man da håbe denne beskatning går til at understøtte den offentlige trafik yderligere, så denne helt tilfældigt udvalgte LA´er alligevel kan komme på arbejde til tiden.
annonce
0