Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Mercenary
Det ville i hvert fald være DF´sk-agtig symbolhappening, hvis de var troppet op i elbus. Elbas.
Lose all to save a little
Skrevet af FCK 4EVER
@ OC

Jeg er glad for at se at du ved hvad ordet forventes dækker over - at du fandt det et formål med at opremse forstås ikke, men dig om det.

At du skal have forklaret hvad "allerede i gang" dækker over virker dog lidt påtaget dumt... men passer som fod i hose til denne tråd, ligesåvel som dit "bare af ren interesse".

"Meget, meget mærkeligt, hvis jeg må tillade mig at sige så meget."

Det må du, jeg bestemmer ikke hvad du må og ikke må på dette forum, eller andre steder - du får et velfortjent high-five OC, du virker slet ikke til at have været target audience for den stikpille du har det helt fint med.... ;o)
NEJ til slutspil i SuperLigaen - det er en joke!!! Topplaceringerne skal ALTID afgøres via normal struktur.
Skrevet af Sir , moderator
@Kripa her er præcis hvad det er:

"Så er der dømt "ondt-i-røven"-dag i Politik-tråden...
Blåt hylekor sæt i gang - åhhh, i er allerede startet - LOL!

Alle de tarvelige venstresnoret mennesker der skal køre i ministerbiler - hvad fanden er det for noget - tsk tsk, så må man jo drømme sig tilbage til de gode dage med Thyra Frank, Esben Lunde, Anders Ståløjne, Kage-Inger og de andre kompetente og dejlige mennesker... ""


Hvorfor skriver du det?

Fordi: "At der forventes en del af blå orientering som vil beklage sig i tråden. "

Altså noget præventivt offertrolling. Det har været en sport blandt en lille gruppe BIF-fans tidligere, hvor Halil døbte det aktiv offertrolling.

Dette er en signatur.
Skrevet af Slettet(561856201103)
Fin forklaring. Det er jeg nok stødt på en gang eller to.
Skrevet af FCK 4EVER
Det giver god mening Sir, altså så længe man ikke tænker over det.

Hvis man troller de blå en dag hvor en rød regering indsættes hvorfor er man så et offer - du er så forblændet af at kunne putte ting i kasser at du end ikke indser at den kasse du har fundet frem til lejligheden ikke giver mening.

De røde "vandt" - hvorfor de har svært ved at være offer, en simpel kobling du ikke evner at lave. Det er jo nok nærmere dig som blå som er "offer" her (ja ja, du er "a-politisk/whatever" og bla bla - ligesom du ikke holder med FCK - fnis!). Medmindre offertrolling skal forstås som at man troller et offer, i så fald giver det da i det mindste lidt mening (i kategorien tøsefornærmet).

Men med din henvisning til BIF så er det næppe den vej du "tænker" - når BIF fans føler sig gået for nært er de offer og kan derfor begå den nævnte "Offer-trolling".... en forholdvis simpel pointe som det egentligt er lidt svært at forstå at du selv kan overse. Bevares, det gør ikke det store for mig om du har behov for at få offer med - det giver bare ikke mening retorisk eller logisk... men det har naturligvis heller aldrig været er et krav for noget som helst i denne tråd..
NEJ til slutspil i SuperLigaen - det er en joke!!! Topplaceringerne skal ALTID afgøres via normal struktur.
Skrevet af Sir , moderator
Pointen er at du laver noget "præventivt" piveri, fordi du tror folk senere vil skrive et eller andet. Du tager altså sorgerne på forskud. Det er jo lidt dumt.
Dette er en signatur.
Skrevet af pukledyret
Det slog mig lige, hvor skønt det er at leve i et land hvor magten overgives på så fredelig, jovial og venskabelig facon, som da Løkke formelt gav stokken videre. Og hvor herligt det var med en valgkamp, der var fri for alt for meget personfnidder og mærkelige angreb under bæltestedet. Den snigende amerikanisering af vores valg som jeg synes har fundet sted tidligere, var pakket godt væk i år.

Det er et eksempel til efterfølgelse, når stort set samtlige partiledere kan sidde ved samme bord og i fred og fordragelighed diskutere landets fremtid.
Abe
Skrevet af FCK 4EVER
"Pointen er at du laver noget "præventivt" piveri, fordi du tror folk senere vil skrive et eller andet. Du tager altså sorgerne på forskud. Det er jo lidt dumt."

Din pointe har været klar hele tiden, hvorfor det også kun er retorikken der blev tilbagevist. Og det startede da allerede i de forgående indlæg (om afsendere er blå har jeg dog ikke forholdt mig til), så hvor "præventivt" det var er vel et spørgsmål om vurdering.

At det er din vurdering at jeg tror og ikke "ved" at det kommer er jo så nok der hvor vores veje skilles i forhold til om dette er en ekkokammer-tråd. Det er imo ligeså forventeligt som at du/i skal forholde jer til sure BIF fans regelmæssigt i mod tråden.

Hav en god dag!
NEJ til slutspil i SuperLigaen - det er en joke!!! Topplaceringerne skal ALTID afgøres via normal struktur.
Skrevet af Forhammeren
Overraskende regering men Kofod og Benny giver måske meget god mening.

Jeppe har et godt netværk og vil godt kunne egne sig til at danne alliancer og arbejde meget under radaren.

Benny er ikke nogen oplagt transportminister men kommer fra et område hvor S har taget pænt fra DF og her kunne nogen transportpenge falde på et meget godt sted for at holde på dem.

Hvorfor Mogens Jensen ikke kan blive kulturminister kan jeg ikke gennemskue. Måske en kabale der skulle gå op.

Prehn havde jeg ikke tippet. Måske en lille godbid til Nordjylland.Mette er ihvertfald.ikke bange for at der bliver lækket fra regeringsmøderne fra en meget hemmelig kilde.

"Underligt at Peter Hummelgaard ikke bliver Finans,- eller Erhversminister."
Finans er nok lige en postgang for tidligt og det er oplagt at Wammen tager den når han har været med til forhandlingerne. Beskæftigelse giver godt mening. Han er populær i fagbevægelsen og Enhedslisten vil have tillid til at han ikke medvirker til at øge uligheden.

From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af Slettet(112218201709)
Trine Bramsen bliver en pine at følge på forsvarsminister-posten..
Alene hendes måde at udtale "terror" - på Bramsensk "tewwor".

Per Clausen (Enhedslisten) skrev det til hende, som alle ellers bare tænker:
https://external-preview.redd.it/Cy_vDgKODQ_Eyoyto6k5CfpZj6r7fSEf9cxsYFtqvKU.jpg?auto=webp&s=31192016a36808a3f13b949db9f83c3cf8fde2f4
Brøndby IF-Frankfurt: 5-0 Karlsruhe-Brøndby IF: 0-5 Brøndby IF-fck: 5-0 agf-Brøndby IF: 0-7
Skrevet af anders.hede
Selv hvis de blå “klynker” lidt, så overgår det næppe de røde ved sidste valg. Det var ikke så få, der var klar til at flytte til Sverige :)
Skrevet af tråd-triller
Sir

Hvis man kan være lidt polemisk så ser det ud til mange borgerlige stemmer har det svært med den ret frie debat i trådene på bold. En god del af dem der er forsvundet igen, eller dukker op sporadisk har netop påtaget sig en offerrolle i stedet for at argumentere for deres sag.

Det kunne være rart med et mere mangfoldigt politikforum, men det virker som om den tone der er slået an mest tiltrækker ekstremerne.

Uden at ville forsvare caps lock forever, så er der flere borgerlige stemmer der har dyrket offerrollen uden at få opsange fra moderator.
Skrevet af Slettet(202352200106)
"Svært med den frie debat". Næ, den frie debat får da lov til at køre frit herinde. Det er jo så vores eget valg, at vi ikke gider at deltage i den.


Og det har jeg sgu svært ved at forbinde med offerrollen. Så skulle man da netop dyrke den ekstremt, og hvis vi er inaktive, så modsætter de 2 ting ligesom hinanden rigtig meget.
"Vi er bare ikke bedre"
Skrevet af tråd-triller
Redondo

De fire ord var ikke nødvendigvis beregnet på dig, der var en del mere i mit indlæg, og det fremstår anderledes i sammenhæng.
Skrevet af Sir , moderator
"Og det startede da allerede i de forgående indlæg (om afsendere er blå har jeg dog ikke forholdt mig til), "

Det skulle du nok have forholdt dig til så inden du prøvede at skyde folk ting i skoene og så undlad at lave præventive offerindlæg. Det er dumt.


Tråd-triller - caps lock 4 ever var sjovt. Resten ved jeg ikke helt hvad jeg skal sige til. At du vil være polemisk ændrer jo ikke på at, det at brokke sig over noget der endnu ikke er sket, er en sølle offerrolle. Jeg ved ikke om borgerlige debattører ikke kan klare den frie debat. Har også svært ved at se hvad der skal gøres ved det. Jeg kan jo dårligt forbyde Pukles slibrige indlæg selvom de giver mig lyst til at bruge benzin på grillen, spise mere kød og spise asparges fra Peru.
Dette er en signatur.
Skrevet af tråd-triller
Sir

Det var en henvisning til at mange (ikke alle) borgerlige brugere har påtaget sig en offerrolle i debatterne, som ikke er konstruktiv eller fordrende for debatten. Der er et eksempel for nylig i tråden om amerikansk politik. Jeg vil ikke hænge folk ud, men den slags er desværre almindeligt.
Skrevet af Sir , moderator
Offerrollen kan jeg forstå hvis nogen har sagt et eller andet men at påtage sig den præventivt er sgu lidt sølle.
Dette er en signatur.
Skrevet af tråd-triller
Sir
At påtage sig offerrollen på forhånd er selvfølgelig dumt, på samme måde som at dyrke den med sit første indlæg om et givent emne, eller beskylde andre for at diverse uærlige ting fordi man ikke har lavet sin research.

Jeg har oplevet det hele den sidste måned, og det er fint nok, men det virker arbitrært at slå ned på det ene og ikke det andet.
Skrevet af Duck
Der er et eksempel for nylig i tråden om amerikansk politik.


Triller, jeg skimmede lige tråden, men kunne ikke lige se, hvem eller hvad du refererer til. Kan du ikke uddybe lidt?
Skrevet af clausp
Sir_C: Hvad er pointen med 20% af de fuldtidsbeskæftigede? Skatteydere der arbejder mindre end 37 timer er vel også relevante at have med, da der trods alt er 4.932.000 skatteydere i Danmark og ikke kun 2.466.000 som er fuldtidsbeskæftigede.

Det kunne være interessant om man kunne få flere til at gå fra deltid til fuld tid, men det er en helt anden diskussion.
"Kids, you tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try." - Homer Simpson
annonce
0