Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(412118201009)
clausp

Jeg forsøgte at besvare kommentaren, der jo omhandlede bemeldte Thunberg.
Så det er der ingen grund til at forveksle med "fascination".
Er du fascineret af alle mennesker du omtaler på skrift, eller i tale?
FREM for alt
Skrevet af clausp
Hvilken kommentar? Sådan som jeg læser tråden er det dig der bringer hende på banen og du har skrevet flere indlæg om hende end alle andre tilsammen på de sidste par sider.

Det må da bunde i en eller anden form for fascination. Du virker til at interessere dig meget mere for hvad hun mener og siger end alle andre.
"Kids, you tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try." - Homer Simpson
Skrevet af Slettet(412118201009)
clausp

Spændende statistik. Og spændende liv...

Har du et regneark du vil mangfoldiggøre?
FREM for alt
Skrevet af clausp
Kim, har du nu drukket af natpotten igen? Fortæl mere om din fascination af Thunberg.
"Kids, you tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try." - Homer Simpson
Skrevet af Halil
DF kommer til at spille en stor rolle når regeringen skal bakse med den differentierede pension. Jeg vil godt se Hummelgaard og Bøgsted forhandle og få skabt en eller anden forbindelse. Man kan næsten ikke finde to personer der er mere forskellige.


DF har indgået en aftale omkring tidlig tilbagetrækning,(sammen med Radikale og den gamle regering) med seniorpensionsordningen.

Hvis DF springer fra den aftale, sammen med de radikale, så vil det være en gigantisk fjer i hatten for Liste A og samtidigt understrege, hvordan DF spiller to heste. Samtidigt skal man huske på, at Liste A sagde de ville forsøge at få sin pensionsordning igennem. Det har Hummelgaard også pointeret, at han vil forsøge på, men hvis ikke der er 90 mandater bag, så går det jo ikke.

Så jeg tror egentlig ikke, at DF kommer til at indgå i nogen stor rolle uden at DF selv kommer til at forvirre vælgerne endnu mere, hvor de står. Det tror jeg Thulle meget gerne vil undgå.

Desuden har DF formentlig også lært af deres gigantiske fejlskud vedrørende klima(tosser). Det var himmelråbende idiotisk.Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Forhammeren
Halil

Meget enig men perception is reality.

Ja, der er ikke 90 mandater bag en differentieret pension ligesom der ikke var 90 mandater der ville rulle efterlønsforringelserne tilbage men det forhindrede ikke nogle vælgere i at betragte det som løftebrud.

Hvis ikke det lykkes med at få DF med på en eller anden ordning ( R tror jeg man kan glemme )vil det nok være meget gavnligt hvis V valgte Kristian Jensen som formand.

From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af Halil
Forhammer:

Tja, Venstre tror jeg ikke vil ændre noget som helst på noget tidspunkt. Det kan være der kommer en eller anden ligegyldig pensionsaftale, så Liste A ikke kan anklages for "løftebrud". Håber dog, at Liste A står fast.

Jeg gad sgu godt vide, hvad DF gør i forhold til V/Liste A. Med Støjberg degraderet kunne det ligne, at Venstre ikke er ligeså hårde i deres udlændingepolitik. Det kunne måske åbne endeligt op for, at Liste A var den fremtidige primære samarbejdspartner.

Også skal DF sgu i regering næste gang der er en oplagt mulighed. Uanset, hvor mange mandater DF får.

Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Sir , moderator
Enhedslistens Ninna Olsen, bygge- og teknikborgmester i KBH er sygemeldt på 4. måned efter at en mand blev anklaget for en voldtægt, på en anden person, i hendes lejlighed.
Jeg kan da godt se at det er en ærgerlig situation, men 4 måneders sygemelding med fuld løn, hvilket hun i øvrigt er berettiget til i 9 måneder uden at skulle aflevere dokumentation for sygdommen.

Det var jo ikke gået på arbejdsmarkedet. Jeg undrer mig gang på gang over at politikkerne skal have gunstige forhold der ligger ud over ret og rimelighed. Jeg forstår godt at man som politiker og folketingsmedlem skal have nogle goder, men 9 måneders sygdom med fuld løn uden at skulle dokumentere, pension til børn/børnebørn osv, er bare for underligt.
Dette er en signatur.
Skrevet af repos
Ja, det er vildt.

Med tanke på ELs synspunkter generelt, så harmonerer det dårligt med, at man lige får raget et særlige privilegier til sig.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Forhammeren
Meget enig, men EL har trods alt en partiskat som gør at de kan pudse glorien lidt.

Det er egentlig meget berettiget at et parti som DF er efter de meget gunstige eftervederlag men der er mig bekendt ikke nogen at de som er blevet forhindret i at møde på arbejde i folketinget efter valget der har været for fine til selv at benytte sig af ordningen.
From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af Stankovic
Nu kan det så også diskuteres om hvor mange af Enhedslistens topfolk, sympatisører og vælgere, som rent faktisk har oplevet mekanismerne på arbejdsmarkedet.
Skrevet af Stankovic
Og ja det gør sig gældende for langt de fleste af partierne, men mængden af unge nyuddannet djøffere mv. med ringe viden om den reelle verden udenfor studierne anser jeg for, at være en del større i Enhedslisten når det handler om medlemmer af de enkelte partier.
Skrevet af Halil
Nu kan det så også diskuteres om hvor mange af Enhedslistens topfolk, sympatisører og vælgere, som rent faktisk har oplevet mekanismerne på arbejdsmarkedet.


Med tanke på Enhedslistens rotationsprincip, så kunne topfolkene(ved ikke med de andre typer) nok, gennemsnitligt over en periode, have mere erhvervserfaring end resten af FT.

Det er iøvrigt noget bekymrende med den manglende livserfaring fra arbejdslivet blandt FTs medlemmer.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Sir , moderator
"Meget enig, men EL har trods alt en partiskat som gør at de kan pudse glorien lidt."Spørgsmålet er om den også gælder borgmesterposter. Og hvad går de penge til? Går de til partiet synes jeg ikke der er nogen glorie at pudse. Det ville ikke undre mig om der var måder at slippe for at betale fuld partiskat osv osv på.
Dette er en signatur.
Skrevet af Stankovic
Med tanke på Enhedslistens rotationsprincip, så kunne topfolkene(ved ikke med de andre typer) nok, gennemsnitligt over en periode, have mere erhvervserfaring end resten af FT.


Men virker det ikke til at en del af de topfolk som falder ud på grund af rotationsprincippet efterfølgende ansættes i en jobfunktion i partiet?

Helt enig med Folketinget generelt.
Skrevet af Slettet(441819190908)
Det er jeg ret sikker på den gør. Idéen er jo, at det er partiet og ikke personerne folk skal stemme på. Jeg hørte en anekdote fra en venstre mand (muligvis Bertel Haarder) der sagde at det var vildt irreterrende at forhandle med Enhedslisten, fordi forhandlerne afbrød møderne i tide og utide for at diskutere hvorvidt de havde mandat fra vælgerne til at stemme for det ene og det andet. De tager det meget seriøst med rotations princippet, og har det også i partiets ledelse, hvilket er grunden til at Pelle Dragsted måtte gå ud, efter blot en enkelt periode i FT

Partiskatten går mig bekendt til partikassen, men er også med til at betale for partiets aktiviteter og forskellige valgkampe. Ideen er derudover, at du ikke skal stille op fordi det er en økonomisk god mulighed og en potentiel karrierevej, som man ellers godt kan mistænke især folk i Socialdemokratiet og venstre for at gøre, men fordi du brænder for partiets politik og vil gøre en forskel.

<blockquote>Men virker det ikke til at en del af de topfolk som falder ud på grund af rotationsprincippet efterfølgende ansættes i en jobfunktion i partiet?</blockquote>

Hvem tænker du på her? Grundet rotations princippet, så burde det ikke kunne lade sig gøre, at man efter de 8 år bare får en loppetjans hos partiet.
A little girl is in the bathroom when her father steps out of the shower. She says, “Daddy! When am I gonna get a penis?” “As soon as Mommy leaves for work.”
Skrevet af Halil
Stanko:

Måske. Det er ikke noget jeg har undersøgt nærmere, men det ville formentlig være oplagt.

Jeg kan dog læse, at Enhedslisten også har nogle regler omkring ansættelse i "partiet" som skal sikre noget rotation.

Dem jeg kender der er ansat ved diverse partier føler dog, hvordan det er at være ansat på arbejdsmarkedet.

Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Slettet(441819190908)
§18. ROTATIONSORDNING

Stk. 1. Centrale tillidshverv i Enhedslisten er tidsbegrænsede.

Stk. 2. Man kan højst være medlem af hovedbestyrelsen i 7 år inden for en 9 års periode.

Stk. 3. Medlemmer af folketinget kan ikke opstille til urafstemningen ved årsmødet efter deres syvende år i Folketinget.

Stk. 4. Medlemmer af EU-parlamentet kan ikke opstille til urafstemningen ved årsmødet efter deres syvende år i EU-parlamentet.

Stk. 5. Fuldtidsansatte lokalpolitikere, f.eks. borgmestre, kan ikke genopstille til hvervet efter to fireårsperioder.

Stk. 6. Ansatte i Enhedslisten er ansat i stillinger af højst 10 års varighed.

Stk. 7. Ved en kombination mellem stk. 3, 4, 5 eller 6, således at man både har perioder, hvor man har været ansat og perioder hvor man har været medlem af folketinget og/eller af EU-parlamentet og/eller været fuldtidsansat lokalpolitiker eller både har været medlem af folketinget og/eller EU-parlamentet og/eller været fuldtidsansat lokalpolitiker kan man højst sammenlagt være ansat eller folketingsmedlem eller EU-parlamentsmedlem eller fuldtidsansat lokalpolitiker i 10 år indenfor en 12 års periode.

Hvis man er medlem af folketinget eller EU-parlamentet eller fuldtidsansat lokalpolitiker kan man dog blive valgperioden ud.

Ved opstilling til urafstemning for spidskandidater til folketinget og EU-parlamentet kan man dog kun opstille, hvis man ikke har været medlem af folketinget og/eller EU-parlamentet, og/eller været fuldtidsansat lokalpolitiker og/eller været ansat i mere end syv år.

Stk. 8. Enhedsliste-ansattes orlovsperioder tæller ikke med i forhold til rotationsreglen. Tidspunktet hvor en ansat udroteres udskydes således med det tidsrum (dage/uger/måneder/år) en ansat sammenlagt har holdt orlov under sin ansættelse i Enhedslisten.

Stk. 9. For samtlige tillidshverv gælder, at der tidligst kan søges opstilling/ansættelse igen til samme tillidshverv efter 2 års pause. Personer der er faldet for rotationsordningen, fordi de har bestridt et tillidshverv, der er omfattet af stk. 3, 4 eller 5 kan ikke i to år efter rotationen er påbegyndt, bestride et andet hverv som er omfattet af stk. 3, 4 eller 5.
A little girl is in the bathroom when her father steps out of the shower. She says, “Daddy! When am I gonna get a penis?” “As soon as Mommy leaves for work.”
Skrevet af Slettet(441819190908)
Jeres bekymring er helt ubegrundet.
A little girl is in the bathroom when her father steps out of the shower. She says, “Daddy! When am I gonna get a penis?” “As soon as Mommy leaves for work.”
Skrevet af repos
Da ikke omkring borgmestersituationen i København. Det er kritisabelt.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
annonce
0