Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(562140202803)
KJ har jo følt sig presset til at have ambitioner om at blive formand.

Men, han har jo, desværre, bare ikke format til det.

På den måde, har der manglet en vis selvindsigt i "det delte formandsskab".

Fogh styrede jo tingene med hård hånd. Mens Lars både har uddelegeret mere, men også haft brug for hans nærmeste støtter.

Så man kan undre sig over, at de ikke, sammen, har set skriften på væggen.

Men pga. den massive magtfuldkommenhed, som der har ligget i Løkke-fløjen, så har de ikke ville give magten videre til næste generation.

Og Kristian Jensen har ikke kunnet opponere imod det.

Så det er ærgerligt, som det er gået, men selvom der er "højt til loftet" i Venstre, så har der åbenbart ikke været højt nok, og derudover har der måske været FOR langt til døren.

Det viser i hvert fald mangel på fælles aftaler og kommunikation.

Det kunne jo været løst internt i partiet/ledelsen.

Men, nu fik vi det beskidte undertøj til skue for offentligheden. ;)

Efter stormen, kommer roen...?
Skrevet af Steve Highway-61
Ro og ro, Elleman og Støjberg bliver en giftig cocktail. Hun står jo for alt det der gjorde at han skred fra Venstre i sin tid.
All we are saying is give peace a chance that means you too
Skrevet af Slettet(042125212608)
Præcis... du udskifter reelt en fløjkrig med en anden. Du finder næppe to i Venstres gruppe der på en lang række felter er afgørende uenige. Støjberg og hendes linje var grunden til at Elleeman tog en pause og selvom Støjberg har stor respekt i det fremmedfjendske dele af befolkningen og hos de ligeså sorte partier på den radikale højrefløj så gør Elleman det ikke og han er jo reelt ikke for den inhumane retorik og politik hun om nogen er fortaler for, men er på det plan mere liberal.
Skrevet af Forhammeren
Det er nok et meget smart valg af Ellemann.

Han viser , både internt men også overfor vælgerne, at han har ryggen på de nationalkonservative i partiet og han får en næstformand som ikke vil kunne true ham som formand.Der er også en køns og geografisk spredning.
From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af Halil
Rygterne om Støjbergs manglende interesse, herunder partiet, for andet end hendes "egne" områder kan nok blive ganske interessant at følge, hvis hun bliver næstformand.

Men alt tyder på det bliver Ellemand som formand og Støjberg som næstformand.

Især med dem som har trukket sig som kandidat.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Slettet(202352200106)
Det vigtigste for Venstre må da helt klart være at få vælgernes tillid frem for endnu en gang at lufte uenighederne i partiet i offentligheden. Jo, Ellemand og Støjberg er nok ikke enige i tonen i debatten, men husk på at Venstre generelt kører med en stram udlændinge politik, og det kommer ikke til at ændre sig med dette skifte. Så kan man diskutere, om islamkritikken skal være på sin plads, og det er vel i bund og grund det, som adskiller Ellemand og Støjberg. Nemlig den liberale synsvinkel på værdipolitikken.

Støjberg kan dog netop være bindeledet mellem Venstres partiledelse i Christiansborg og baglandet i de kredse i Jylland, hvor Venstre er det største parti. Her vil det om nogen være en katastrofe, hvis man distancerer disse vælgere endnu mere ved at se bort fra Støjberg.

"Vi er bare ikke bedre"
Skrevet af Slettet(042125212608)
Jeg syntes faktisk det ville klæde V at gøre netop dette, at sætte den dybt fremmedfjendske dele af den jyske befolkning ud fra indflydelse.

Det skriger jo til himlen at kalde sig liberal og så med den modsatte hånd føre en stram forskelbehandlings politik.
Skrevet af Slettet(202352200106)
Venstre er lige så meget liberale, som Enhedslisten er kommunister.

Så Venstre skal skære de kredse fra, hvor de nyder størst succes? Du ved godt, at Inger Støjberg sluger (haha) stemmer i de kredse? Kan en Københavner gøre det bedre? Næppe.
"Vi er bare ikke bedre"
Skrevet af Bosse1983
Støjberg skulle vel mest være for fortsat at gafle stemmer fra DF. Generelt er er der meget lidt "Venstre" over hendes politik ellers, på nationalt niveau. Der er en grund til at hun primært har ageret lænkehund, som er let at distancere sig fra ellers. Hun har udlændingepolitik og egne varianter af Tullebanen lokalt, og ellers ikke noget solidt politisk aftryk. Det bliver nok underholdende, hvis hun skal have en mere nuanceret profil. Hvis ikke hun da trækker en KillThem, og bare drejer alt over på indvandrere.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Slettet(042125212608)
Redondo

Det handler om almen anstændighed og moral, jeg ved godt at denne solgte V for årtier tilbage. Men det ville faktisk klæde dem at få noget af denne tilbage, istedet for at føre en populistiske politik. Det samme gælder for i øvrigt også for A og SF, som også har taget DF´s populistiske had politik/retorik til sig.

Men jeg er fuldkommen enig med dig i at V er omtrent ligeså liberale som Ø er kommunister.
Skrevet af Slettet(202352200106)
Anstændighed og moral eller blot integritet i forhold til, hvad vælgerne ønsker. Man kan jo frit skifte parti, og husk endelig på at Inger Støjberg ikke står for at tegne hele Venstre´s udlændinge politik. Jeg er fint tilfreds med, at Inger Støjberg ikke får formandsposten, men man kan heller ikke komme uden om den popularitet og det greb, som hun har om vælgerne i det vestjyske, hvor Venstre uden tvivl har meget godt fat i vælgerne i forhold til andre regioner. Skulle man pludselig vende ryggen til det, så er der nok andre partier, som åbner deres arme op for dem. Og moral og anstændighed, hvad betyder det i politik? At man er tro mod vælgerne? At man står inden for sin politik? Det er et vidt begreb, som der findes uendelig mange synsvinkler på, så det er sgu egentlig ret trivielt at se det fra den vinkel.

Det er også ret relevant at adskille begreber som "Fremmedfjendsk" og "Islamkritik", selvom der til tider gælder andre spilleregler herinde for, hvordan ord og begreber anvendes.
"Vi er bare ikke bedre"
Skrevet af tråd-triller
Venstre har de sidste mange år været et pragmatisk parti der har prioriteret størrelse og indflydelse over ideologi, men den bredde der følger med populariteten giver udfordringer i forhold til skarpheden og den politiske linje.

Som jeg ser det har venstre en liberal og en national fløj affødt af deres politik over de sidste to årtier. Ellemann tilhører den liberale fløj og Støjberg er symbol på den nationale. Spørgsmålet er om de kan finde sammen om en politisk linje og samle partiet.

Hvis det ender med at blive de to som formand og næstformand kommer meget an på deres personlige forhold og hvad de kan finde sammen om. Det bliver spændende at se hvad der sker.

Edit: zanetti

Det du kalder anstændighed har en meget lille opbakning blandt vælgerne og er ikke i nærheden af at have flertal i folketinget, de partier der støtter din holdning får meget svært ved at presse deres politik igennem uden at sætte deres flertal over styr ved næste folketingsvalg.

Edit 2: for at bruge endnu en fortærsket floskel så står venstre overfor en ny situation og deres svar er i skrivende stund oppe i luften.
Skrevet af Slettet(412118201009)
Konstellationen Ellemann/Støjberg, er et tilvalg af et dream-team.
Der er flere gode grunde.

Jacob har ingen planer om at gentage faderens groteske valgkamp i ´98, hvor Uffe egentlig bare skulle sparke et straffespark ind i et tomt mål.
Det evnede han ikke.

Et centralt angrebsmål ift Frederiksen, bliver, surprise, udlændingepolitikken. I dén sammenhæng skal Jan É Jørgensen og ligesindede gemmes langt væk.

Støjbergs gennemslagskraft og personlige stemmetal, er uomgængelige i den fremtidige ledelse af venstre.

Frederiksens forvandling fra halalhippie til superstrammer, tog ti minutter.
Det samme vil ske mht Jacob Ellemann.
Manden virker forholdsvis intelligent, så mon ikke han har styr på analyserne der har været retningsgivende i dansk politik i se sidste tyve år?
Det ville i øvrigt forekomme ret suspekt, hvis Ellemann er modstander af den udlændingepolitik han, i sin egenskab af politisk ordfører, har plæderet ivrigt for i en årrække.
FREM for alt
Skrevet af tråd-triller
Kim

Der er forskel på at være partisoldat og at være leder. Kristian Jensen var en god soldat, men ikke en leder (endnu).

Ved at indsætte de to i toppen får begge fløje deres yndlinge i den øverste ledelse, men samlingen af partiet kræver en del kompromiser og det lugter hverken Ellemann eller Støjberg af. Bevares, de kan finde fælles fodslag og lede venstre på sikker og sikker vej mod statsministeriet, men deres samarbejde (eller mangel på samme) kan også gøre venstre til et støtteparti under et borgerligt flertal.
Skrevet af Steve Highway-61
Nu er Ellemann jo flyttet til Birkerød måske som nabo til C.V. Jørgensen, så kan Ingse høre om Bjerringbro By Night over hækken, hvis Ellemann beder ham skrue lidt op. Og drømme sig tilbage til Tara.
All we are saying is give peace a chance that means you too
Skrevet af Slettet(412118201009)
Ha ha
FREM for alt
Skrevet af Unicef
Jeg forstår ikke venstre og Løkke? Venstre er kun gået frem med Lars lykke, så hvorfor ændre kurs? Og hvorfor forlade Venstre, når det går så godt??

Jeg undres....
Movie Reviews: REDLETTERMEDIA(Rich Evans/mr Plinkett:) Soccer:Newcastle Formel 1:Alonso,Hamilton Cykling:Riis, Film:Batman,Spiderman film.Skuespiller John Travolta og Tom Cruise,Will smith Metalgearsolid,splinter spil
Skrevet af Slettet(130956200212)
Jeg tror nu ikke, at kursen ændres synderligt med Ellemann på roret. Baglandet var bare trætte af Lars Løkke, styrede Venstre som enevældens konger herskede over Danmark. Han traf beslutninger om partiets kurs uden baglandets (mere eller mindre direkte) accept. Det er rigtigt nok, at dele af Venstre heller ikke brød som at Venstre pludselig ville se miljørigtige ud (sjovt nok med Jakob Ellemann selv som frontfigur for den kampagne), men i bund og grund tror jeg ikke at man skal undervurdere en metaltræthed, der udvikler sig over 10 år. Især ikke, når den 10 årige periode havde en del sager, som ikke hjalp på hans image (bilag, tøj, fiskekvoter er dem jeg kan huske lige nu).
Skrevet af Slettet(042125212608)
Fremmedfjendsk og islamkritiker er fuldkommen det samme, det sidste lyder blot pænere, men der er grundlæggende tale om had/fjendskab/fordumsfuldhed og har intet med at være kritisk.
Skrevet af Slettet(202352200106)
Så hvis man er kritisk over for Kristendommen, så er man også hadsk/fjendtlig/fordomsfuld?
"Vi er bare ikke bedre"
annonce
0