Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Bosse1983
Det interessante er vel, at du bekræfter Kims langvarige tilstedeværelse som dit eget hyggeprojekt.
Og nej, jeg kan ikke se at mine politiske holdninger har ændret sig. Dit generelle bidrag i de aktuelle tråde taget betragtning, må du nok også bare acceptere, at jeg ikke tillægger dine analyser nogen vægt. Du bevæger dig aldrig rigtig videre end ubegavet bølletaktik, hvor du cykler retorisk rundt i varianter af "skinger", "presset" og tilsvarende. Det er frygtelig forudsigelig.

Du kan jo fortælle hvor mit politiske ståsted har ændret sig, hvis du vil have den diskussion.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Slettet(562140202803)
Når Kim at komme tilbage til næste valg (eller måske valget efter), eller hvor lang er karantænen? :)...

Du har satme tålmodighed, Sir_C...
Skrevet af Sir , moderator
"Det interessante er vel, at du bekræfter Kims langvarige tilstedeværelse som dit eget hyggeprojekt."

lol, det siger meget om din tolerance for andre politiske holdninger end den korrekte.

Jeg tror ikke du er i balance nok til at kunne se dig selv udefra og dermed anerkende at du ændrede dig efter Kim kom til. Det er ikke besværet værd at gå tilbage i den skraldespand du og Kim skabte for at finde et bevis for noget du aldrig ville kunne anerkende.
Dette er en signatur.
Skrevet af Slettet(320937202705)
Det er en suspekt tonedøv framing at problemet med kim skulle være hans holdninger.
Skrevet af Bosse1983
Er det mig eller dig selv du prøver at narre, når du vedholder at Kims politiske ståsted var det primære problem? Det deles af en del herinde, som fint kan afstå fra bevidst at lyve, overdrive og fejlcitere.

Hvad er min politiske holdning, Sir. C.? Bare sådan i hovedtræk.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Sir , moderator
pas nu på ikke at blive for rasende og læs i stedet Bot.
Dette er en signatur.
Skrevet af Sir , moderator
Du er radikal nu Bosse. Du var nok en slags "rigtig" borgerlig før.

Dette er en signatur.
Skrevet af Bosse1983
Overordnet er det nu begrænset hvor jeg er enig med de radikale. Jeg er langt fra enig når det gælder store dele af det social og skattepolitiske, jeg deler ikke forkærligheden for afgifter og andet heller. Deres indvandringspolitik er stort set ikke defineret, mens intergrationspolitikken langt hen ad vejen er universel. Deres ligestillingspolitik er decideret fjollet og miljøpolitikken ligeså.

Problemet, Sir. C., er nok nærmere at du definerer fløjene på basis af udlændingepoltik og glemmer den brede midt. For en stor del gælder det, at de ikke har flyttet sig politisk, men de tektoniske plader i det politiske landskab har. Det er sket inden for forskellige grene siden tidernes morgen, og er en helt naturlig del af det magtpolitik positionsspil. Det bør ikke være komplicerede forhold at forstå.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Sir , moderator
Ahh det gør jeg nu ikke. Anerkender fint det du nævner. Det er fx sandt at man i dag kan stemme soc.dem og dermed en udlændigepolitik man før havde troet umulig fra andre end de yderste højre. Det passer egentlig mig fint, for så kan det da være vi endelig kan få fokus på noget andet. Blå Blok lærte vel lektien denne gang.
Dette er en signatur.
Skrevet af Slettet(562140202803)
Bosse virker lidt decideret Alternativ (partiet, altså)... lidt som Anders Stjernholm, der skal diskutere med Sørine Gotfredsen over religion og indvandring.

:D. Almost, anyways... ;))

Eller erstat Sørine Gotfredsen med Søren Krarup ;). (Bare rolig, jeg har papir på at jeg er gal).
Skrevet af Bosse1983
Og det er jo lidt der hunden ligger begravet. Det er helt tydelig sket et skred politisk. For 10-15 år siden ville en person som Paludan blive behandlet lidt som Vermin Supreme. Et muntert indslag som ingen tager seriøst. Når det er et legitimt ståsted nu, er det klart at de som ikke flytter sig fremstår mere moderate, eller decideret pegende mod venstrefløjen. Det især hvis det er den politik som definerer fløjene. Så kan man gøre op med sig selv om man vil sidde i, eksempelvis, Venstrebåden og flyde med strømmen med Skingre Inger & Co. og guffe kage i sig, eller om man som mig rammer en grænse, hvor man lidt bliver en reaktionær stodder.

Jeg kan desuden godt gentage det. Jeg har som sådan ikke et problem med holdningerne folk som Kim har. Jeg har et problem med at der ses stort på kundskab, hvorved holdninger tillægges samme værdi som fakta. Den del synes jeg er en ubehagelig tendens. Det er den hurtigste vej mod et idiokrati, hvor ingen længere holdes til ansvar.

Det sagt udvikles de fleste af os naturligvis også politisk. Det er vel kun naturligt, at perspektivet ændres med tiden. Kim har dog ikke flyttet mig nogen retninger. Tilfældet er nok nærmere det modsatte.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Slettet(562140202803)
Nu slog jeg lige Stjernholm op på Google, hans seneste show (optaget som valgkamps-materiale) hedder "Fra Blå til Rød til Vanvittig".

Og så vil jeg ikke sige mere... ;).

(Glemte link: https://youtu.be/eJEU7QUKRbY)
Skrevet af Steve Highway-61
Ælkjaer

Nu er det jo anklageren der skal bevise forsæt så forsvaret skal ikke bygge nogen sag.

Apropos pedal Ove som jeg ser med stor interesse - og der kommer en post om den sag snart
All we are saying is give peace a chance that means you too
Skrevet af Bosse1983
Rod i forsvaret også. Det lader til at de offentlige systemer inviterer til at fylde lommerne med skattekroner. Det er lettere chokerende, at man så mange steder kan godkende egne bilag. Både Claus Hjort Frederiksen og Trine Bramsen påstår ikke at være blevet informeret. Det lyder meget mystisk. Trine Bramsen er vel den mest troværdige, hvis ikke hun da er så uhyggelig uintelligent som hun ofte fremstår. Det ville jo være det letteste i hele verden, at tørre den af på Claus Hjort, da hun overtog i Juni, frem for at stå som en idiot der ikke aner hvad der foregår under hende nu.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Halil
De her sager fra SKAT, Socialministeriet og nu Forsvaret mere end antyder, at Danmark nok kommer til at falde en kende på "Mindst korrupte lande i verden", hvor Danmark ellers ligger #1.

Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Ælkjaer
Steve

Hvis de kontrakter bagmandspolitiet pt interessere sig for vitterlig er falske er dokumentfalsk vel bevist. Og har meld søgt godtgørelse for udgifter de ikke er berettiget til, må de vel være skyldige i bedrageriforsøg. Og så er det jeg spørger om de er underlagt udvidet ansvar(eller hvad det nu hedder)ligesom Britta?

Men de må nok hellere finde på en bedre forklaring end uvidenhed, tænker jeg.
Morten Messerschmidt skal nok hoppe af krogen, tror jeg. Han bliver ikke dømt for noget. Men Jeanie Nørhave, får måske en mindre straf. Men hvis hun ellers kan holde DF skyldfri, kan hun vel godt få en mere anonym stilling omkring partiet.
Skrevet af Slettet(320937202705)
Sådan lidt KimT-agtigt, men er der nogen der gider minde konservative om at fædrelandsonani også er en form for identitetspolitik?

Derfor er det stadig noget pis at rive konservatives uniplakater ned.
Skrevet af tråd-triller
Halil

Korruptionsindekset er baseret på opfattelse, ikke reel korruption, deraf navnet corruption perception index. Det ændrede sig ikke nævneværdigt ved udbyttesakattesagen eller ved hvidvask skandalerne. At vi har en flok idioter på de danske nyhedsredaktioner der ikke fatter hvad en årlig undersøgelse måler, selvom det står i overskriften, gør bare situationen endnu værre.

Edit: det indeks kan bruges til at måle borgernes tillid til det samfund de lever i, og ikke så meget andet.
Skrevet af Svoger
https://www.dr.dk/nyheder/indland/cille-fik-valgplakater-revet-ned-ytringsfriheden-er-truet-paa-koebenhavns
Cille Hald Egholm oplever, at hendes medstuderende på statskundskabs-studiet ikke vil diskutere med hende. Af og til vil de ikke engang snakke med hende.

Hun mener, det er fordi, hun med sit politiske ståsted til højre for midten skiller sig ud i studiemiljøet.

- Med den kultur, der er på mit studie, så kan man godt opleve at blive udskammet på en stille måde, hvis man siger, man har en anden holdning. Derudover er mange af os blevet udsat for at blive kritiseret, siger hun.

Forhåbentlig er det taget lidt ude af sammenhæng, men det her...

Stakkels Cille, at folk ikke gider tale med hende, hvis de synes, at hun er dum at høre på. Jeg antager, at Henrik Dahl nu vil sikre sig, at der bliver indskrevet i universitetsloven, at folk altså skal tale med unge lyse kvinder som Cille.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Slettet(320937202705)
<blockquote>- Med den kultur, der er på mit studie, så kan man godt opleve at blive udskammet på en stille måde, hvis man siger, man har en anden holdning. Derudover er mange af os blevet udsat for at blive kritiseret, siger hun. </blockquote>

Det er så tæt på selvbevidsthed man kan komme uden at have nogen anelse overhovedet. Man må håbe der ikke er nogen der drister sig til at klæde sig ud som KU´er til en studiefest.
annonce
0