Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Not That Duncan
Jeg ved ikke, om Fernandos underlige indlæg skulle være udtryk for noget, der er bredt accepteret. Jeg synes fx, det virker en smule uintelligent og jeg tvivler da kraftigt på, at jeg er her skulle være i noget lille mindretal.

Man kunne eventuelt overveje at gemme de hårde nazi-referencer til nogle lidt mere oplagte tilfælde.
Skrevet af amorbavian
Du har sådan set ret i, at det er uintelligent, i bedste fald uovervejet, hvorfor jeg også måtte stille spørgsmål til det.
Og nej, det er ikke det mest oplagte eksempel, men nu er det ikke første indlæg, vi læser fra Fernando, hvorfor han bliver vurderet på det samlede bidrag.
Wives, be subject to your own husbands, as to the Lord.
Skrevet af Machine Head
Her er i øvrigt Khaders indlæg om episoden.

http://blogs.bt.dk/verde…g-dit-barn/
Skrevet af Borger Louis
Og fornuftige ord fra Naser. Men at vi lige skal have vores allesammens mønster-indvandrers oplyste syn på sagen, er næsten lige så forudsigeligt som den påtagede (pladderhumanistiske) forargelse over skolelederen.

Er der ikke snart noget nyt om Anette Vilhelmsen?
Skrevet af amorbavian
Kommentarerne er som altid i BT og BE det laveste i samfundet. Denne må med, da det nok illustrerer min tidligere pointe for NTD:

SHAIB: “kan det virkligt lad sig gøre at samle 9, 10, 11 og 12 årlig børn sammen uden at de lammer. og min søn var ikke alene ned på kontoret da Skolelederen brugt de ord , drengene på kontoret var 6-7 stykker.”

TOM J: Ja det kunne det sagtens for 27-30 år siden da jeg gik i i de klasser, inden vores samfund blev “beriget” med jer!

I øvrigt vil jeg gerne give Naser en dumflad, og så undskylde fordi jeg ikke slog hårdt nok...
Wives, be subject to your own husbands, as to the Lord.
Skrevet af amorbavian
Ja. Nasers ord er fornuftige hvis man er idiot.
Wives, be subject to your own husbands, as to the Lord.
Skrevet af Borger Louis
Du mener stadig at vedkommende skal fyres?
Skrevet af amorbavian
Ja. Naturligvis. Og forklaret hvorfor. Er der noget i mine indlæg, der taler for andet?

Det samme ville jeg mene, hvis jeg f.eks. var muslim, og min chef sagde lignende til mig, eller hvis jeg var bøsse, eller whatever og min chef talte nedsættende til mine private forhold.
Wives, be subject to your own husbands, as to the Lord.
Skrevet af Borger Louis
Og uendelig søgt at illustrere en proportionsforvrænget nazi-kopling med et par tilfældige idiotkommentarer på nettet.Skrevet af Not That Duncan
Man kan for min skyld sagtens blive ved med at lede efter mindre gennemtænkt sprogbrug.

Jeg har dog ikke tænkt mig at begynde at citere alle de mennesker, som altså godt kan finde ud af at diskutere emnet for på den måde at forsøge at underbygge påstanden om, at man her snarere har at gøre med undtagelsen end om reglen.
Skrevet af Black Spider
Måske en lidt forunderlig tilgang til samfundsforhold. Langsigtede strukturtilpasninger som imødegår morgendagens udfordringer i stedet for hvad der trækker stemmer her og nu er da noget af det mest ansvarlige politikere overhovedet kan beskæftige sig med.

Langsigtede strukturtilpasninger, som imødegår morgendagens udfordringer? Ganske flotte ord, men man skal da være jubeloptimist for at mene, at de gennemførte reformer gør det helt store for at imødegå "morgendagens udfordringer".

Og her har den nuværende regeringen da ikke holdt sig tilbage. På ét år er der foretaget en tilbagetrækningsreform (som nogen i regeringen naturligvis er mere vilde med end andre), en skattereform, førtidspensionsreform samtidig med at man ikke er faldet for fristelsen til at forlænge dagpengeperioden. På ét år.

Tilbagetrækningsreformen var jo reelt kun den længe ventede pensionsforsinkelse. Skattereformen flytter lidt af skatten væk fra arbejde, men taget i betragtning at reformen ikke er kørt fuldt ind før 2022 og at den til gengæld delvist skal finansieres af en række afgiftsstigninger, så tvivler jeg personligt på, at ændringerne batter ret meget.

Så er der en førtidspensionsreform som sparker yngre førtidspensionister igennem et "ressourceforløb", officielt for at få dem tættere på arbejdsmarkedet, men antageligt ender det nok med at blive misbrugt til at sparke folk arbejdsmarkedet reelt ikke kan bruge ud af førtidspensionsordningen, såfremt den offentlige vurdering er, at de da sagtens kan slikke frimærker eller lignende.

Men jeg kan så forstå, at vi åbenbart ikke har samme forventninger til en "reform". Jeg opfatter det som en grundig overhaling af et system, der ikke fungerer som ønsket. De nævnte reformer er ikke just "grundige overhalinger" men derimod små lappeløsninger, der måske og måske ikke hjælper lidt på sigt.

Og nej, det løser jo ikke alting, men er mig bekendt blevet modtaget ret pænt af folk, som bliver betalt for at forstå sig på den slags.

Jo da, reformerne er hovedsageligt spiselige, og det siger diverse eksperter jo selvfølgelig også. Men det svarer i mine øjne ganske meget til at spørge en diætist om vitaminpiller ikke er bedre end ingenting og så efterfølgende kalde sig selv sund, trods en række indre blødninger.

Mht. til statslige investeringer i IT projekter, der efter nogle års forsinkelser ikke duer til noget, så kan en 12 måneder gammel regeringen vel næppe have indsamlet mange (nogen overhovedet?) af den slags eksempler. Hvad forestiller du dig egentlig, at regeringen skal gøre ved den slags på ét år?

Hvad jeg forestiller mig, er at regeringen indfører en officiel politik hvad angår it-projekter, som påkræver regelmæssige tilsyn med projekternes udvikling, så løbske projekter endten kan reddes eller skrottes, før de udvikler sig til juks i million-klassen.

Nej, nuværende regering har ikke haft mange af den slags situationer endnu, men da politiken så vidt jeg ved ikke er ændret, så er det jo kun et spørgsmål om tid.

Jeg skal lige høre her, om du er klar over, at Forsvarskommandoen bliver integreret i Forsvarsministeriet? Det indebærer blandt andet, at særligt økonomistyringen i langt højere grad kommer i embedsmændenes hænder. Der er herudover en bunden opgave om at spare 3 mia., som der forhandles om for tiden. Regeringen har i den forbindelse fx foreslået, at værnepligten suspenderes. Og det er, igen, på ét år.

Jep, forsvarskommandoen bliver integreret i forsvarsministeriet og så bliver der (måske) taget lidt mere hånd om økonomistyringen. Eller måske ikke.

Og jeg er skam godt klar over de 2.7 milliarder, som man har aftalt at spare på forsvaret, men var det ikke en del af regeringsgrundlaget, at man ville skære en milliard eller to af forsaret? Burde det virkelig tage et år tage fat på det? Men ok, hvis regeringen rent faktisk vælger at skære igennem og hiver knap tre milliarder ud af forsvarets budget, så sker det i det mindste.
Skrevet af Not That Duncan
Jeg kommer ikke til at bruge ret meget tid på at svare på dette indlæg, da jeg - hvis jeg skal være fuldstændig ærlig - har på fornemmelsen, at det vil være spild af tid.

Jeg vil dog gerne rose forsøget på at beskrive en de facto afskaffelse af efterlønnen eller skattereformens omfordeling fra mennesker på overførsler til mennesker i arbejde, som "kun" og "små lappeløsninger". Du taler mig bekendt mod den samlede fagkundskab her.
Skrevet af amorbavian
Jeg kommer ikke til at bruge ret meget tid på at svare på dette indlæg, da jeg - hvis jeg skal være fuldstændig ærlig - har på fornemmelsen, at det vil være spild af tid.

Good call.
Wives, be subject to your own husbands, as to the Lord.
Skrevet af Seifert
http://ekstrabladet.dk/n…1851013.ece

Der bliver vel ikke SKABT 12.500 nye job, men folk kommer vel bare forrest i køen ?

Som arbejdsgiver ville jeg da være fløjtende ligeglad med de 25.000 kr., man går da efter den bedst egnede.
Skrevet af Razz
Det er fordi du ikke er arbejdsgiver.

I brancher med meget skarp konkurrence betyder det ret meget at kunne få det der svarer til en månedsløn ind.

Kvalifikationerne skal selvfølgelig være på plads, men det kan udgøre forskellen for om man ansætter eller ej.Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
Skrevet af Bishop
Det har jeg nu også svært ved at forestille mig, jeg er selvfølgelig heller ikke arbejdsgiver, men en månedsløn ud af en årsløn, betyder vel ikke det store?

Jeg kan forestille mig ordningen bliver taget i brug, hvis man har brug for en medarbejder, og har 2 kandidater med samme kvalifikationer til jobsamtale, hvoraf den ene så kan tilbyde 25000 med i pakken.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Seifert
Jeg tænker at man vel ikke slår en ny stilling op pga. de 25.000 kr ?

Og det er jo nye stillinger der er så desperat brug for.

Skrevet af Forhammeren
På 3F området og nok også en del faglærte kan jeg godt se at aftalen kan have betydning.

Dels omkring hvem der vælges til et job og om en arbejdsgiver vælger at oprette nye job.
På funktionærniveau og opefter ( undskyld udtrykket...) tvivler jeg på effekten i forhold til nye job.
Oplæring koster mange ressourcer for en virksomhed og så betyder 25000 ikke alverden.
Hos os vil det ikke være nogen faktor ift om en funktionærstilling skal oprettes.
From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af Kusk
Et klokkeklart vristspark i ansigtet på landets kontanthjælpsmodtagere. Og så er det ikke engang fra en borgerlig regering.

Mvh.
Skrevet af Death Cube K
Og folk der forbliver på dagpenge. Mage til forskelsbehandling skal man lede meget langt efter.
Kan du komme til for moster?
annonce
0