Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(412118201009)
Forhammeren

"Praktiske løsninger uden så meget hurlumhej om religion og kultur."

Har du hørt om fx kønsopdelt svømning, bederum, halalbespisning etc.?
FREM for alt
Skrevet af Black Spider
@ Dano

Skat er tyveri fordi INGEN er forpligtet til at høste værdien af andres arbejde.

I så tilfælde bør du vel smutte ud af landet, og gerne så hurtigt som muligt? Find dig i stedet en plet et sted i Afrika eller deromkring og prøv at overtale naboerne til at respektere, at lige præcis den plet er din.

Det kan du ikke? Nej, det kan du formentlig ikke, for du er ikke i stand til at håndhæve det alene, og dermed er det helt op til alle andre, om de gider respektere dig. Du kan måske prøve et eller andet kollektivt halløj, men hvem tager villigt lortejobs, som fx at blive slået ihjel i forsøget på at håndhæve sikkerhed samt lov og orden, helt uden at være garanteret nogen form for støtte fra resten af jer?

Dertil kommer problemerne med at blive enige om værdifastsættelse, når du vil bytte din produktion for dine naboers produktion. Problemet er specielt, at de i stedet for at give dig noget i bytte bare kan rotte sig sammen og tage dine ting gratis. Hvad vil du gøre ved det? Hvem skal håndhæve hvad der er ret og rimeligt, både i forhold til dine naboer og i forhold til når I handler udenfor kollektivet?

Det du lægger op til virker egentlig bare til at være det sædvanlige bodega-pladder fra diverse klovner på den ekstreme højrefløj, der grundet tidens fokus på ideologi over fakta kan slippe meget nemt afsted med bare at fyre noget ævle-bævle retorik afsted, helt uden at skulle bekymre sig om irriterende detaljer. Det virker sådan, men jeg skal selvfølgelig ikke afvise, at du kan være den første fanatiske libertarianer, der faktisk har gennemtænkt lortet.

Der er mig bekendt ingen historiske eksempler på et stabilt og fungerende anarki, og der er ingen som helst indikation på, at det skulle være muligt. Men der er rigeligt med sørgelige eksempler, hvor man enten giver markedet for meget magt eller reelt slet ikke har en stat (og dermed overgiver magten til lokale stammer og bander). Og så ender det som rendyrket lort i en sovs af daggammelt hundepis.

Hold det op imod trods alt relativt behagelige DK, hvor vi lader vores småbørn sove udenfor i en barnevogn, og hvor hende-der-trunten fra LA kan blive ingentings-minister. Men selvfølgelig, dit totalt utopi-baserede hyper-ideologiske pladder er da et meget bedre samfund, og det bør vi totalt smadre landet for at opsøge. Simpelthen!

Ligeledes har INGEN moralsk ret til at bestemme over andre

Hvad er kilden til din moral? Hvordan definerer du "moralsk ret"? Hvad er det baseret på og hvorfor er det korrekt at basere ikke blot din moral men endda hele samfundets moral på det?

Det du siger virker i øvrigt til at være grundlæggende forkert. Nogle har mig bekendt netop en moralsk ret til at bestemme over andre. Vi kalder dem normalt forældre, og hvis de faktisk gad gøre deres arbejde, så ville mange problemer være løst.

Dertil kommer problemstillingen med, om jeg har mere ret til at ville bestemme, at min pandeskal skal placeres midt på din næse, end du har til at fortælle mig, at det må jeg ikke? Skal samfundet træde ind? Hvis ikke samfundet, hvem så? Erstat min pande og din næse med hvad end handling, du ønsker, hvor en persons frihed er på bekostning af andre.

Jeg kan sympatisere med hvad dine frihedsidealer virker til at være, men total frihed er en håbløs illusion, der går helt ad helvede til i samme øjeblik du finder ud af, at din nabo er den lokale landsby-psykopat med øgenavnet "jernstangen".
Skrevet af Forhammeren
Vi har trods alt stadig religionsfrihed i DK , uanset hvor meget du andre åbenbart vil begrænse den, og til den hører også mulighed for at udøve den.

Vi finder praktiske løsninger ligesom vi gør i en masse andre sammenhænge.

Det er lidt morsomt med den snak om islamisering. De danske kvinder der hellere vil gå hjemme end have en karriere og de danske mænd der har taget islams kvindesyn er der jo ikke.
Højrefløjen skulle hellere komme op med forslag på at stoppe højreekstrem vold og terror inden den når til DK. Men det er nok for meget at forlange.
From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af Slettet(412118201009)
Forhammeren

Nå, så blev det reduceret til "praktiske løsninger". (16.32).

I forrige indlæg var det ellers "praktiske løsninger uden så meget hurlumhej om religion og kultur."(16.12)

Det var noget af et tilbage(lyn)tog.

-----------------
De sidste forvrøvlede afsnit om lidt af hvert, må jeg betragte som en lidt plaskende gang rygcrawl.
FREM for alt
Skrevet af Black Spider
@ Dano

Hvornår stopper du med at afspore debatten?

Jeg troede, at denne tråd handler om dansk politik. I stedet har dig og din med-Paludansker Kim konverteret det til at være stort set at være en identitarianer-orgasme, så reelt er det vel faktisk jer, der afsporer debatten?

Amerikaniseringen af det danske samfund er en relevant problemstilling, og det er dermed noget forbi mål (skulle jeg mene) at brokke sig over, at det Kims (og åbenbart også din) klagesang nummer 1432 over, at vi ikke alle sammen er høje, flotte, blå-øjede mænd med albino-hår og en hang til høje støvler og flotte brune skjorter.

Lige pt har vi en rimeligt stor krise i dansk politik, hvor siddende regering allerede har underløbet sig selv ret voldsomt. Det burde egentlig være det, denne tråd har fokus på pt (som jeg ser det), men der er ét indlæg om det, fordi endnu en tråd endnu en gang skal drukne i MENA-bashing.

Vi plejede at have en tråd om invandring. Den døde, af meget underlige årsager, som er helt og totalt uforståelige for alle, der faktisk forsøgte at læse med i den tråd. Uforståeligt fordi den var så latterligt giftig, at alle læsere endte med voldsomme tilfælde af hjernedød. De stakkels moderatorer havde valget mellem at følge med eller disinficere med en flammekaster, og helt ubegribeligt valgte de flammekasteren.

Denne tråd er på vej samme sted hen, med de samme aktører og de samme argumenter, og det irriterer mig ret meget, for der er satme meget politik at snakke om, uden at det behøver være forankret på nogle få personers antipati mod MENA´er.

PS
Ja, jeg tager ret kraftigt pis på jer to i ovenstående, men taget i betragtning hvad Kim tit og ofte kommer for skade at lukke ud uden at have dækning for det, og at du nu brokker dig over, at andre ikke tager det seriøst, så føler jeg ikke ret meget pres på min samvittighed over det.
Skrevet af Forhammeren
Der var saa ingen svar on religionsfrihed. Ikke overraskende.

Der var heller ingen svar paa hvordan vi forhindrer at terroren fra hoejrefloejen breder sig til DK.

Ja vi finder praktiske loesninger som fx du forveksler med positiv saerbehandling
From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af Slettet(412118201009)
Forhammeren

Hvad var det du ville ha jeg skulle tage stilling til?

Vi har religionsfrihed, ja, hvad ellers. Forfølgelse af kristne, øh undskyld religiøse, minoriteter, forefindes andetsteds. Som du nok ved.

Og den frihed har vi da hidtil kunnet praktisere uden seksualforskrækkede indslag som kønsopdelt svømning, halal, og andre middelalderlige tosserier.


Er der en særlig årsag til at du nu, pludseligt, udelader "uden hurlumhej om religion og kultur."
FREM for alt
Skrevet af mirakelmix
Jamen Kim, du kan da for helvede bare forholde dig til det Zanetti skriver i stedet for at lave en semantisk undskyldning, fordi jeg bruger et begreb, som du ikke synes er rigtigt. Hvad med at forholde dig til andres pointer i stedet for at afspore diskussionen.
Skrevet af mirakelmix
@Svoger Tak for et indlæg, der er nuanceret, relevant og forholder sig til en specifik problemstilling, i stedet for at pege i alle mulige retninger :)
Skrevet af Slettet(412118201009)
Mirakel

At højrefløjen ikke inkluderer socialdemokratiet, er ikke noget jeg finder på.

Men hvad vil du gerne ha at jeg svarer på?
Det var jo et indlæg med flere facetter. Blandt andet indere, hvad jeg ikke helt forstod relevansen i, men det kan sagtens være min fejl.
FREM for alt
Skrevet af Forhammeren
Tell

Religionsfrihed har vi jo kun hvis vi ogsaa har det i praksis og tillader fx bederum og hvad har vi.

Er danskere blevet mere inspireret at Islam af den grund. Jeg gav et par eksempler.
Jeg forestillede mig at den nylige hoejreekstreme terror havde givet fx dig anledning til at overveje hvordan vi forhindrer at det kommer til DK.

Jeg ved ikke hvordan hoejreekstreme taenker og eventuelt kan stoppes.

From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af mirakelmix
Men det var jo ikke det det handlede om, det handlede om, at du ikke svarede eller tog stilling til Zanettis indlæg. - I den forbindelse kaldte jeg det for "højrefløjens integrationspolitik", hvilket du bruger som undskyldning for ikke at svare på Zanettis indlæg!!! Jeg trækker med glæde beskrivelsen "højrefløjens" tilbage, hvis det rent faktisk får dig til at forholde dig til Zanettis indlæg!

@Forhammeren Der havde jo ikke været højreekstreme mennesker, hvis der ikke var arabere i DK ;)
Skrevet af Slettet(412118201009)
Forhammeren

Tyskland har sin helt egen historie ift både højre- og venstreekstremisme.

I Danmark er højrefløjen jo i den situation at den må holde valgmøder under politibekyttelse, og at politiske ledere må udstyres med livvagter.

Jeg tror man må tage problemerne i den rækkefølge de kommer.
Fx Kurt Westergaard, Lars Hedegaard og Pia Kjærsgaard, er blandt de meningsdannere, der er blevet ramt af voldelige overfald.
Så problemet i et dansk perspektiv, er snarere modsatrettet.
Hvis vi tager udgangspunkt i virkeligheden.
FREM for alt
Skrevet af Slettet(412118201009)
Mirakel

"Integrationspolitik" kan nok præciseres en anelse.

Taler vi IGU?
Taler vi om en særlig indsats mod bander?
Eller noget helt tredje?

Og ved du det?
FREM for alt
Skrevet af Forhammeren
Det er skræmmende at tendensen med højreektrem terror ikke bliver taget mere alvorligt på den yderste højrefløj men der skal vel køres en bil ind i en folkemængde midt på Rådhuspladsen før I tager det alvorligt.

Jeg noterer at du accepterer at der med religionsfrihed også følger at der skal være plads til faktisk at udføre sin religion.

From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af Slettet(320937202705)
@Dano,

Du er sikkert ikke overrasket over, at jeg er meget uenig i dit syn på udskamning, og det er sådan i en helt generel forstand.


Hvorfor er du uenig i at man bør ydmyge og udskamme racister, pseudoracister, xenofober og pseudoxenofober?

Skat er tyveri fordi INGEN er forpligtet til at høste værdien af andres arbejde.


Jeg går stærkt ud fra at du mener at ingen har "krav" på at høste værdien af andres arbejde. Men, hvorfor har de ikke det? Hvis en mand er ved at dø af tørst i ørkenen, og du kommer kørende forbi i din stretch limo med jacuzzi i bagenden, mens du skyller drinks ned, så vil jeg da tror de fleste har en fornemmelse om at du i den grad skylder den døende mand, en smule vand.

Ligeledes har INGEN moralsk ret til at bestemme over andre, jeg håber det var et fyldestgørende svar.


Ej, det var det godt nok ikke. Jeg vil da mene jeg har en moralsk ret til at bestemme over mine børn, i nogen grad da. Politiet har ret til at bestemme over forbryderne. Socialstaten har ret til at beskatte.
Skrevet af Slettet(320937202705)
@kim
Debatten om positiv særbehandling, udsprang jo af mit udsagn/min påstand om, at positiv særbehandling var en af de medvirkende årsager, til at MENA klarer sig så ekstremt dårligt i sammenligning med andre indvandrergrupper.


Ja.

Hvis man køber din opfattelse af, at positiv særbehandling ikke finder sted, hvad søren er så forklaringen på at MENA er en så tung belastning, ift andre grupper?


Det er en ugyldig slutning.

1) Hvis der finder positiv særbehandling sted, så vil den gruppe der bliver særbehandlet være en belastning.

2) En gruppe er en belastning

ergo

3) Der finder positiv særbehandling sted.

https://www.wikiwand.com/en/Affirming_the_consequent

Der kan være masser af andre grunde til en gruppe er en belastning.

Eksempel:
Jævnfør unitos helt friske opgørelse, er Vietnamesere mindre kriminelle end etniske danskere.


Øh, hvad? Skal det.. Skal... Skal det forstås sådan at du derfra slutter at etniske danskere bliver positivt særbehandlet? Hvad? Danskerne er en belastning?
Skrevet af Bosse1983
Den med skat er ret morsom, synes jeg. Dels fordi den er så frygtelig ubegavet, men også grundet et generelt tippepunkt i holdninger. Dårligt uddannede arbejdsløse som er på diverse ydelser mener at skat er flot, og den kan gerne hæves mod bedre ydelser. Dårligt uddannede som slaver rundt på de laveste lønstrin, er så typisk de som mener, at skat er FÅRKING TYVERI. Imponerende elasticitet i et så snævert segment.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Slettet(412118201009)
Forhammeren

Jeg formoder at du har forslag der kan hindre voldelig terror.
Og at det tager udgangspunkt i det du selv mener bør være bærende: erfaringsgrundlaget!
Det er som bekendt ret entydigt i Danmark. Men omsorgen omhandler måske ikke helt i samme grad den klare profil på ofrene i Danmark.
Hvor ser du truslen fra højreekstremisme i DK?

Du kan noterer at jeg mener at folk kan praktisere deres religion udenfor statslig eller kommunalt regi.
FREM for alt
Skrevet af Bosse1983
Hvis man køber din opfattelse af, at positiv særbehandling ikke finder sted, hvad søren er så forklaringen på at MENA er en så tung belastning, ift andre grupper?

Der findes naturligvis positiv særbehandling. Det er naturligvis derfor kvinder er så tung en belastning i forhold til andre grupper, i adskillige lande. Send dem hjem, eller på Fulton.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
annonce
0