Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af mirakelmix
@Kim nu stillede jeg jo spørgsmål til årsagerne. Men surprise surprise, det vil du heller ikke forholde dig til. Der står jo ikke i statistikkerne, at folk er kriminelle, fordi de er muslimer - Det er din egen reduktionistiske analyse...

Ift. Zanettis opslag så foreslår jeg dig, at læse det igen, hvis du ikke forstår, hvad jeg beder dig om, at forholde dig til.
Skrevet af Mr. Pink
"1. Er det nødvendigt?, eller skyldtes det blot højrefløjens angst overfor alt fremmede.

2. Hvad er svenske tilstande og i så fald hvad skyldtes de, kan man reelt overføre problemstillinger fra en andet land."


1: herlig generalisering. Højrefløjen er angst for alt fremmede. Det skyldes ikke, at der er absurde problemer med alt for mange med mena-baggrund eller noget. (Vold. Social kontrol. Parallel-samfund. Udhulning af sammenhængskraften. Enorme kulturforskelle etc.) Nej, det skyldes simpelthen angst (og had mod alt fremmede) Flot.

2. Hvis du ikke ved, hvordan svenske tilstande er, så må du ud af hullet og orientere dig.

Selvfølgelig kan man overføre problemer fra et land til et andet - især når landene har så meget fælles historie, og generelt minder meget om hinanden.
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Slettet(042125212608)
Mr. Pink du klare nu selv meget godt det der med generaliseringer. Hvor mange procent med anden etnicitet er det nu lige der begår kriminalitet, lever under social kontrol etc. men højrefløjen har en udsøgt evne til kategoriseres alle efter hvad en lille minoritet gør og ikke gør.

Igen højrefløjen forholder sig jo til intet, de laver blot lighedstegn med islam og kriminalitet, parallel samfund etc. sådan sat ud på en knivsspids. Hvis man gider bare forholde sig en smule til forskningen (jeg ved godt højrefløjen er lidt forsknings angste på dette punkt) men så nævner den jo et utal af grunde til hvorfor du ser parallelsamfund, kriminalitet, ekstremisme og social kontrol. At forklare det ud fra en så simpel årsagsforklaring som Islam, som flere ud på højrefløjen gør, er simpelthen ikke blot forkert men også ekstrem uvidenskabeligt og fordummende for debatten.

For i øvrigt skal den kommentar ses i forhold til de stråmandskommentarer jeg fik på min tiderligere indlæg. Som dem ude på højerefløjen endnu ikke har forholdt sig til, hvilket er ganske forventeligt.
Skrevet af Halil
Mirakel:

Hvad der mangler for klima?

Sådan en plan for, hvordan man vil skære 70 % inden 2030. De Radikale er også ved at blive lidt utålmodige.

Du arbejder måske inde BM eller STAR, siden du kan sige der kommer noget i 2020 om pensionen?

Angående tillid, så er angrebsmailen det seneste og mest hovedrystende. Ellers er det en kombination af forskellige ting. Ministre der ikke udtaler sig eller har en bemærkning(før Martin har sagt ok). Luftige løfteintentioner, hvor planen ikke rigtigt kan udmønte sig. Twitter-debat(især vedr. Blackstone). og des lige.

Min tillid til politikere er nedadgående.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Mr. Pink
"Mr. Pink du klare nu selv meget godt det der med generaliseringer."

Hvor?


"Hvor mange procent med anden etnicitet er det nu lige der begår kriminalitet, lever under social kontrol etc."

Der har været adskillige links til statistikker, der viser, hvor mange procent der begår kriminalitet.

Social kontrol er vist desværre ikke afdækket grundigt, men hvor mange procent, tror du det drejer sig om? Du lader til at vide meget om emnet.


"Igen højrefløjen forholder sig jo til intet, de laver blot lighedstegn med islam og kriminalitet, parallel samfund etc. sådan sat ud på en knivsspids"

Wauw. Så kører du lige igen med en aldeles voldsom og polemisk generalisering.

Der er masser på højrefløjen, der forholder sig nuanceret til den store samfundsmæssige problematik.

Så hele højrefløjen sætter lighedstegn mellem islam og kriminalitet??

Kan du godt se, hvor håbløst skrevet, det er?


Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Mr. Pink
"Jyllands-Posten beskrev onsdag, at det i nogle grupper af unge mænd med rødder i ikkevestlige lande - bl.a. Somalia og Marokko - er mere end hver anden, der er i løbet af ungdomsårene fik en dom for at bryde straffeloven. Tallene kom fra en analyse fra tænketanken Unitos, der havde undersøgt mænd født i 1985-87."

Ovenstående er fra en artikel for et par dage siden
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Mr. Pink
Social kontrol. Artiklen er fra 2018.

"Ny rapport viser, at unge med ikke-vestlig baggrund er mere udsat for negativ social kontrol end unge med vestlig baggrund. Værst står det til med unge ikke-vestlige piger. Det øger risikoen for mistrivsel. Nedslående, men ikke overraskende, siger udlændinge- og integrationsminister Inger Støjberg."

Glæder mig til dialogen med dig, Zanetti.

Glæder mig til, du forholder dig til ovenstående.
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af elendil
Jeg forstår ikke helt hvad citatet med Jyllandsposten siger. De vil gerne vinkle det, så man tror der står "mere end hver anden unge mand med ikke-vestlig baggrund", tænker jeg, hvor der i virkeligheden står "nogle grupper" foran. Hvis man tager gruppen af dømte, kriminelle indvandrere, vil procentdelen af personer med en dom nok være høj... Det virker altså som et temmelig ubrugeligt citat.

Eller misforstår jeg hvad der står?
fck-medløber.
Skrevet af Tuco
https://www.berlingske.dk/samfund/det-kan-ikke-vaere-rigtigt-at-15-20-moegunger-kan-faa-lov-at-terrorisere

1: gad vide, hvad venstrefløjen tænker, når de læser dette?

2: læser venstrefløjen overhovedet den slags beretninger?

3: gad vide, hvor mange opgange, kvarterer, områder og boligkomplekser der bliver terroriseret af 15-20 møgunger?

4: gad vide hvad venstrefløjen ville gøre, såfremt de selv boede der? Tilpasse sig dog sove på en oppustelig madras i stuen eller konfrontere møgungerne og deres familier via det offentlige?


Gad vide, hvem der har skrevet dette? Der generaliseres i hvert fald ikke.
I hate being bipolar, it´s great!
Skrevet af mirakelmix
@Halil
Når jeg bedømmer en regering, så gør jeg det på det som er indført, når hele perioden er gået ift. hvad der er lovet. Jeg er enig i, at der er ting, der ikke er lavet endnu. Men jeg tror på det kommer, at man har skullet klare andre ting først er ikke det største problem jeg ser. Nu må vi jo lige vente på udligningsreformen, som har stor betydning og bliver svær at forhandle.
-At Socialdemokraterne så kører noget magtspil, og vælger at maile deres planer til JP er selvfølgeligt hverken klogt eller moralsk. Klamt ligefrem.
Ift. De Radikale så tror jeg mere det handler om, at mele deres egen kage (for de generelt ikke fået så meget i forligene) og styrke deres profil udaftil.

Men jeg ser også stærkt frem til, at der kommer en klimareform

Ift. Penisonen, så har jeg det fra Pia Olsen Dyhr. hun regner med at det bliver den næste store forhandling.

Twitter-debatter skal man generelt holde sig fra. De er ikke meget bedre end her på Bold ;) (jeg forstår ikke lige Martin referencen, den har jeg nok misset!)

Umiddelbart er der ikke specielt meget af det, som den nuværende regering + støttepartier har indført, som jeg synes er dårligt. Hvis de også får ordnet udlignings-, pensions- og Klimareformerne, så ser det alt andet lige rimeligt positivt ud.
Skrevet af mirakelmix
Den nordiske modstandsbevægelse burde forbydes som en terrororganisation ifølge ekspert:
https://www.dr.dk/nyheder/indland/svensk-leder-af-en-nynazistisk-bevaegelse-vores-maal-er-overtage-magten-i-hele

ps. @Kim de har faktisk sparket en forbipasserende til døde i Finland.
Skrevet af Forhammeren
Med fare for at have misset ironien så var det bestemt ikke med vilje at den mail blev sendt til JP.

Det var en seriøs bommert.

Hvis ikke der kommer en aftale som gør at Arne får sin tur bliver der valg. S skal levere på den.
Jeg tvivler på at DF kan sige nej til at lave en aftale men det vil tiden vise.
From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af Narildsen
@Pink

Så hele højrefløjen sætter lighedstegn mellem islam og kriminalitet??

Kan du godt se, hvor håbløst skrevet, det er?


Zanetti skrev:
At forklare det ud fra en så simpel årsagsforklaring som Islam, som flere ud på højrefløjen gør, er simpelthen ikke blot forkert men også ekstrem uvidenskabeligt og fordummende for debatten.
Skrevet af anders.hede
Det er da enormt påfaldende at netop grupper med Islam som kulturelt fælles reference alle har tydelige vanskeligheder med at indgå i det danske samfund - selvfølgelig med visse forskelle.
Hvorimod der findes grupper med anden kultur men som glider ubemærket ind - i hvert fald i forhold til kriminalitetsstatistikkerne.

Og det er jo det samme mønster i hele Europa.

Det ville være fedt om nogen kunne knække koden. I mange år sagde man at det var pga “tonen” men det harmonerede rigtig dårligt med at svenskerne havde gjort alt for at undgå “danske tilstande” - holdt fremmedkritiske partier udenfor, undgået alt for fri debat om omtålelige emner, etc. Men deres problemer er jo nu langt større end Danmark - sådan nogenlunde faktisk med den faktor som deres indvandring fra MENA er større.
Skrevet af anders.hede
Hvad tænker man iøvrigt om hende Fock og Alternativet. Jeg læser mange er utilfredse med dækningen af sagen, men jeg mener personligt at en avis ikke kan komme udenom at beskrive hvad der angiveligt er foregået når der findes så mange uafhængige, anonyme kilder. Spændende om hun overlever.

Det ser lidt absurd ud at et parti der slog sig op på en helt anden politisk kultur nu er sovset ind i grimme mudderkampe. Jeg vil være overrasket hvis de overlever i dansk politik. Deres mærkesager er dækket af andre.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Mr Pink

Du har lidt forståelses problemer.

Jeg skrev FLERE ud på højre fløjen og sat lidt ud på spidsen.

Så nej jeg hentyder ikke til ALLE.

Igen du understreger igen min pointe, mem flot forsøgt. Det er ikke flertallet af unge med anden etnisk baggrund der begår kriminalitet, men en minoritet. Når man sætter det op som JP bliver det ekstrem fordrejet og misvisende, fordi den ikke tager højde for så mange faktore. Ja målt i procenter er der bland unge med anden etnisk baggrund flere der har lavet lov overtrædelser end etniske danskere (hvad det så dækker over). Men det er altså stadig mindretallet, ligesom det er med etniske danskere. Jeg syntes derfor det er dybt problematisk, at majoriteten der intet gør skal straffes og kategoriseres ud fra hvad en lille gruppe gør.

Igen man sætter mærkater på Muslimer som Var de fælles gruppe, mærkater man uden tøven kunne sætte på andre kulturer, hvis man havde lyst dertil, men som man af mærkværdige årsager syntes er fin integrerbare på trods at det samme syn på f.eks. kvinder, er syn der ofte er komplet identisk og i nogen tilfælde værre. Det er så dobbeltmoralsk og hyklerisk. Det gør det ikke bedre af at synet på Bl.a. kvinder ikke var meget bedre i danmark for ikke så mange årtier siden.

Skrevet af anders.hede
Det er faktisk ikke engang altid et mindretal.(hvis man lægger kriminaliteten til som ikke udløser frihedsstraf)

https://unitos.dk/2020/02/24/andel-mandlige-efterkommere-med-frihedsstraf/
Det er næsten hver anden Marokkansk- og palæstinensisk efterkommer. Det blev jeg ærlig talt rystet over.
Skrevet af Vincent Gigante
Det er samme billede med marokkanere i hele Europa - og generelt nordafrikanere. De står for de absolut værste former for kriminalitet, lige fra den personfarlige, narko, bedrageri, våben, voldtægter og bandeaktivitet.

Jeg har aldrig forstået, hvorfor Holland og Belgien har taget så ENORMT mange marokkanere ind. Mig bekendt har der ikke været nogen borgerkrige i Marokko. Og der kan ikke være så mange, der er politisk forfulgte. Konflikten med Vest Sahara har ikke kastet særligt mange flygtninge af sig.

Dem fra Palæstina derimod. Det er en anden historie.
.
Skrevet af Mr. Pink
Zanetti.

Jeg har meget sjældent forståelsesproblemer. Desværre lider du af det, tror jeg? Desuden læser du altså ikke, hvad der skrives.

Jeg reagerede på dette, Zanetti:

"Er det nødvendigt?, eller skyldtes det blot højrefløjens angst overfor alt fremmede."

1: Er det ikke, hvad du skrev?

2: Hvornår svarer du på dette, som jeg spurgte dig om - efter du anklagede mig for at generalisere:

""Mr. Pink du klare nu selv meget godt det der med generaliseringer."

Hvor?
"

3: Du skriver: "Det er ikke flertallet af unge med anden etnisk baggrund der begår kriminalitet, men en minoritet."

Øøøøh, læser du slet ikke, hvad der står?

Det er næsten hver anden Marokkanske- og palæstinensiske efterkommer.

4: Har nogen påstået, at det er flertallet?


5: Har du netop læst, det som flere herinde er rystede over??


"Det er næsten hver anden Marokkansk- og palæstinensisk efterkommer."


6: Jeg er desværre ikke rystet. Er du?

7: "Jeg syntes derfor det er dybt problematisk, at majoriteten der intet gør skal straffes og kategoriseres ud fra hvad en lille gruppe gør. "

Hvem gør det? Hvem siger, at alle skal straffes og kategoriseres ud fra hvad en gruppe gør???

8: Zanetti - jeg beklager, men jeg er hverken racist eller lider af forståelsesproblemer. Jeg er bare ikke blind, naiv eller bange for at sige sandheden.
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Slettet(320937202705)
Undskyld mig lige, men snakker vi vitterligt om et N på 500 mennesker? Hvorfor skal der pludselig fokuseres på så snæver gruppe? Hvad er det lige den fortæller os? Vi har generelle tal for ikke-vestlige indvandrere. De er over en bred kam overrepræsenterede I krimistats. Men ikke i så voldsom grad som de 500 mennesker.

https://www.dst.dk/da/Statistik/bagtal/2019/2019-02-18-fakta-om-indvandrere-og-efterkommere-i-danmark" title="https://www.dst.dk/da/Statistik/bagtal/2019/2019-02-18-fakta-om-indvandrere-og-efterkommere-i-danmark" target="_blank">" title="https://www.dst.dk/da/Statistik/bagtal/2019/2019-02-18-fakta-om-indvandrere-og-efterkommere-i-danmark" target="_blank">" title="https://www.dst.dk/da/Statistik/bagtal/2019/2019-02-18-fakta-om-indvandrere-og-efterkommere-i-danmark</a></a>" target="_blank">https://www.dst.dk/da/Statistik/bagtal/2019/2019-02-18-fakta-om-indvandrere-og-efterkommere-i-danmark</a></a></a>

edit: Nej, jeg gider ikke ændre forummets åndsvage formatering.
annonce
0