Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(412118201009)
Bot

Dominanskulturen forudsætter et vist antal.
Det er da ret logisk.

Og igen:
Jeg blev direkte adspurgt om de årsagssammenhænge Jeg ikke interesserer mig synderligt for, al den stund at bunden for længst er gået ud af projektet.

Det spørgsmål, giver det sådan set mest mening at forhøre de mennesker om, der af, meget gådefulde grunde, stadig tror på "Integrationen".

Og pudsigt at du er på linje med Kjærsgaard. Synspunktet er i lodret modsætning til de holdninger der er på venstrefløjen og RV.
FREM for alt
Skrevet af Slettet(320937202705)
@Kim

Så, i modsætning til for et par dage siden, så mener du ikke Islam er problemet?
Skrevet af Slettet(412118201009)
Bot

Hvor ser du diskrepansen?

Og endnu vigtigere:
Hvad er efter din opfattelse årsagen til de, i både omfang og karakter, så massive problemer, og den ekstreme adfærd?
FREM for alt
Skrevet af Slettet(320937202705)
@kim

Jeg ser ingen diskrepans. Men du er lidt en glat ål. Du skriver at Islam er årsagen til problemerne, og når jeg så argumenterer for at det ikke er plausibelt, så er det pludseligt ikke så vigtigt om Islam er årsag. Det virker som en manøvre for at undgå en for dig ubehagelig konklusion.

Så, igen. Mener du nu ikke år islam er årsag?

Mht. hvad jeg mener, så skrev jeg tidligere, øverst på denne side, i et indlæg du endda forholdet dig til, at jeg sagtens kunne se kultur og krigstraumer som værende årsag.
Skrevet af Slettet(412118201009)
Bot

Jeg gentager:
Mine ord er på opfordring. Det er ret mange år siden at jeg har opgivet at lappe på noget der ikke giver at reparere på.

Gruppe-voldskulturen ser jeg som et udspring af islam.
Æresdrabene flugter, i en dansk kontekst, med Islam.
Voldtægter hænger fint sammen med kvindesynet.
Terror er et udslag af islam.
Bandekultur er en del af islam
For at nævne et par eksempler.

Helt overordnet, handler det om at etablere en verden der mest muligt ligner den man er flygtet fra.
Altså for andre menneskers penge.

Du peger på at kultur og krigstraumer er årsager.
Vi er enige om at det kun er gældende for nationaliteter fra lande hvor der rent faktisk har været krig?
FREM for alt
Skrevet af Dano
https://www.berlingske.dk/samfund/mysteriet-om-den-hvide-barnekiste-her-er-den-fulde-historie?fbclid=IwAR3INmxv02VJjcFT3I7191IzAW9vvdKIXxYUmRkCjZf_Beknq-_FW0RXbLU

Hov for søren, den var ikke så god. Hvor er fordømmelserne over teateret? Nårh ja, det der med den kognitive dissonans.

Tak til de debattører der udstillede deres MASSIVE kognitive dissonans, i er stadig super dygtige til at være helt væk fra skiven.
\"Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.\" SKAT ER TYVERI, og du ved det!
Skrevet af Slettet(320937202705)
@Dano,

Smart af mussierne at udstille de SKer der blev ved med at skråle selvom de troede det var en barnebegravelse. Den slags skal hædres, ikke fordømmes.

Jeg kan ikke se den kognitive dissonans, og du har ikke evnerne til at kortlægge den selv hvis den var der.

Prove me wrong, hvis du vitterligt vil debat, og ikke bare skråle.
Skrevet af Dano
@bot

Sagde du egentlig ikke farvel til mig i sidste uge?

Du kan ikke se noget, der udfordrer dit religiøse ophav, du kan heller ikke argumentere, jeg har dig mistænkt for at være en sinke, men forsæt endelig, således min begrundede mistanke, kan blive bekræftet.

Underholdningen er STOR, og mange tak for det.
\"Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.\" SKAT ER TYVERI, og du ved det!
Skrevet af Slettet(320937202705)
@Dano,

Prøv venligst også at undgå brug af STORE bogstaver. Skriv normalt. Dette gælder også brug af specialtegn!!1! i overskriften. Lad være med at forsøge at få opmærksomhed omkring et emne ved hjælp af disse.


Indlæg oprettet med det ene formål at håne eller tilsvine andre brugere, klubber, personer eller begreber vil blive slettet og vil medføre karantæne.


https://www.bold.dk/snak/index.php?action=rules

Anyway, har du lyst til at uddybe hvad du anser som en "massiv" kognitive dissonans hos bl.a. undertegnede?
Skrevet af Mr. Pink
"Er det virkelig så svært at forholde sig til basale kendsgerninger? "

Ja, det er overordentligt svært for nogle.Btw:

Må man begå vold i islams navn jævnfør Koranen?


Må man det jævnfør NT??

(Der er ingen tekster, der retfærdiggør brugen af vold i NT. Under ingen omstændigheder overhovedet.)

Se, det er en meget klar forskel mellem islam og kristendommen.


Men hvorfor er det lige, der findes folk der gør følgende:

"Der er problemer på Storebæltsbroen, og det har der være længe. Vi har sagt det i mange år"

Dertil svarer "I":

"Men der er også hul i et fortorv, der hvor min moster bor".


Ændrer det på, at storebæltsbroen er i store problemer????

Hvorfor forholder man sig ikke til uomtvistelige kendsgerninger? Jeg fatter det ikke.
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Slettet(320937202705)
@Pink

Må man begå vold i islams navn jævnfør Koranen?

Må man det jævnfør NT??

(Der er ingen tekster, der retfærdiggør brugen af vold i NT. Under ingen omstændigheder overhovedet.)


Nu skal jeg nok lige have noget kontekst med. Hvorfor sammenligner du koranen med NT? Kun 18% af danskerne tror Jesus er guds søn, og af dem er alle næppe protestanter.

Og hvis vi skal sammenligne bøger (du giver ingen kontekst for hvorfor vi skal fokusere på NT), så er der fyldt med den slags i det gamle testamente, og i jødedommen. Ikke at det nødvendigvis er relevant, men igen, konteksten mangler i dit indlæg.

Og hvorfor er det overhovedet vigtigt for dig at få afklaret om man må begå vold jf. Koranen? Er det fordi du gør dig en antagelse om at Koranen er årsag til vold? I så fald, ville det være dejligt hvis du var helt klar i spyttet, så vi ved hvad vi egentlig snakker om.

Skrevet af Slettet(042125212608)
Anders.hede og Mr. pink

Unitos er ikke en pålidelig kilde... højre drejet med en klar agenda, hvis man bare er en smule bekendt med kredsen bag, så ved man ligesom godt hvor groft vinklet den side er, det er et parts indlæg med forsvindende lidt troværdighed.

Kildekritik for hulan da!!!

Den mest kriminaliserede gruppe er gruppen 20-24årig ikke vestlige efterkommer her omk. 5,7% dømt efter straffeloven (2016) dvs. Godt og vel 94% der ikke er dømte.

Hvis man gider belejlige sig og ikke cherry picker og ty til belejlige kilder, så er det under 20% der har fået en dom blandt mandlige efterkommer med ikke vestlig bagrund, ca. 9% blandt ikke vestlig indvandring.

ca. 10% af all efterkommer med ikke vestlig baggrund og 5,5% indvandre med ikke vestlig bagrund (ca. 2% mere end etniske danskere) dette er ca. 3 gange og 1,5 gange så højt som etniske danskere, men der er altså stadig tale om at omk. +90% holder sig på den smalle sti og over 80% af mandelige efterkommer. Der er med andre ord tale om en minoritet ifølge DST. Så er det også værd at bemærke at efterkommer begår væsentligt mere kriminalitet end indvandre fra ikke vestlige lande.

Oveni er kriminalitet begået af unge under 18 halveret, kriminalitet er støt faldende og kurven er knækket, alligevel insistere man på et ensidigt narrativ om at de skulle være specielt kriminelle, men faktum er at brodparten ikke begår eller er dømt.

Som tallene indikere er der tale om en minoritet der begår kriminalitet både blandt ikke vestlig indvandring og efterkommer af ikke vestlig indvandring.

Igen viser DST også at der er sammenhæng mellem beskæftigelse, socio økonomiske forhold, uddannelse etc. og kriminalitet og eftersom disse grupper er dårligere stillet vil det også være det man måler på med denne form for statistikker, ja korrigere mam for sådanne forhold er der stadig en større procentdel der har begået kriminalitet men al forskning peger på en lang række faktorer om hvorfor dette er tilfældet. igen er det ikke vestlig indvandring der er den værste gruppe men efterkommer, hvilket peger i retninger af mange faktorer og mekanismer andet end kultur og tro.

Ja der er problemer men det er problemer der ikke skal overdrives og gøre at man propper den langt største del inde i samme boks som den gruppe der ikke kan finde ud af at agere efter landets love.

Skrevet af anders.hede
Der er altså intet fordækt i tallene, selvom du ikke kan lide unitos. Cevea og diverse arbejderforeninger leverer også statistik, som man godt kan regne med selvom man er politisk uenig med deres værdigrundlag.

Jeg orker ikke de der Øzlem Cekic statistikker hvor amagermanden ikke er kriminel fordi han ikke har begået noget ulovligt i 2020. Det er i hvert fald om noget farvet.

Som man kan se på statistikken er kriminaliteten generelt faldet, men faktor-mæssigt er den øget for efterkommerne i forhold til danskerne.

Iøvrigt vil jeg aldrig forstå behovet for at frasortere pga sociale forhold, hvis det alligevel er sådan at indvandrergrupper er disponeret til at ende i de lavere klasser. Det hjælper jo ikke rigtig noget om man er kriminel fordi man er i social gruppe 5, eller man er kriminel fordi man er fra Mellemøsten og så oftest ender i socialgruppe 5 og derefter begår kriminalitet.

Jeg kigger til Sverige (eller Frankrig) og ser et land hvor problemerne er mange faktorer værre end DK, akkurat som procentdelen af indvandring. Det ligner unægteligt lidt en fremtid for DK.

Skrevet af Slettet(412118201009)
"Ikkevestlige" dækker også over eksempelvis asiatere, der trækker kraftigt ned, i forhold til andre grupper.

Unitos´ har derfor, meget snedigt og refereret i fx JP forleden, bestilt tal hos Danmarks statistik det belyser tallene baseret på oprindelig nationalitet.
Det har tænketanken gjort jævnligt, og altså igen for en uges tid siden. Tallene er i sandhed stærk tobak.
FREM for alt
Skrevet af Slettet(042125212608)
Jeg kan ikke lide parts indlæg, fordi de altid fordrejer billedet til en eller anden agenda, der foreligger de tal som jeg har lagt op, samt nogle flere i samme boldgade.

Det er ikke spor stærk tobak, det er bedste fald manipulation for højredrejet islamofober, lad os nu kalde en spade for en spade. Jeg har trods alt kendt en af de personer bag Unitos og du finder ikke en mere højredrejet islamofob (eller jeg har hvertfald ikke mødt en, men nu har jeg heller ikke mødt Paludan)

Anders. Hede hvis folk ikke har begået kriminalitet i 10år er deres tidligere straffesag så relevant?. Der er jo logik bag hvorfor man også bliver nød til at forholde sig til hvor stor del der er dømte nu og indenfor en kort tidshorisont, fordi folk ikke skal dømmes til evig tid, hvad de engang gjorde da de var 20 for 20år siden er bare ja ikke nødvendigvis relevant her 20 år senere. Men nej du orker det ikke fordi de ikke passer ind i dit narrativ, nok mere der skoen klemmer. Hvorimod jeg rent faktisk skriver flere målt i procenter begår kriminalitet, jeg lovpriser det ingenlunde her, jeg skriver blot man ikke skal dømme de resterende over samme kam, eller overdrive faktuelle tal.

Disponeret pga. Sociale forhold præcis som etniske dansker eller hvad? Det er sjovt det aldrig gælder når det kommer til folk fra et bestemt sted i verden!

Du kan ikke bare sådan overføre forhold i sverige og da slet ikke Frankrig, to forskellige lande med deres egen historie, politik, sociale og økonomiske forhold og ikke mindst kultur. Det burde være folkeskole lærdom.

Nu er der nok grænser for hvor meget "asiater og indiske subkontinent" kan trække ned, gruppen udgør under 1/5 af ikke vestlig indvandring og her har man altså lande som Indien, Indonesien etc. med i opgørelsen, og disse har ja store muslimsk befolkningsgrupper.

Tæller du de muslimske lande så udgør de ca. 3/5 men og det er et stort men, her tæller du også den kristne indvandring med!

Der foreligger kun tal for nationalitet, ikke efter tro.
Skrevet af Steve Highway-61
Det er meget enkelt for Josefine Fock. Hvis hun benægter faktiske hændelser er hun færdig. For hvis hovedbestyrelsen skal vælge mellem hendes udlægning og andres, må de vælge de andres. Sådan fungerer det spil. Man skal have tillid til hende. Det er ikke nok at det er påstand mod påstand og man kunne fristes til at sige at man ikke har mistillid.

Hun er nødt til at tage klagerne alvorligt og love bod og bedring. Ikke benægt. Selvom deres udlægning er lidt for farvet og overdrevet.

All we are saying is give peace a chance that means you too
Skrevet af Forhammeren
Men var det ikke almindeligt kendt , også blandt medlemmerne, i formandsvalgkamoen at hun var en kontant type der kunne være en bisse overfor mindre ånder.

Uden at kende Alternativet indgående står Fock vel rimeligt stærk i hovedbestyrelsen
Ihvertfald stærkere end overfor ft gruppen


From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af Steve Highway-61
Jeg tror det synspunkt er passé. Med alle de klager der har været. Nu er det mand mod mand. Alvor. Og afgørelsens time.

Jeg bistod engang en direktør, som var anklaget for meget lummer tale. Vi havde en forhandling med firmaet og han benægtede. De fyrede ham for ikke at være loyal. Så i valget mellem de to sider vælger man underhunden, da det er overhundens ansvar at sådanne klager ikke opstår. Og ødelægger klimaet. Det sagde jeg i øvrigt til ham inden vi gik ind til mødet. Tilstå. Det er eneste chance for redning af forholdet.

Ligesom ved utroskab.
All we are saying is give peace a chance that means you too
Skrevet af Forhammeren
Men vidste fx du at der var de her anklager mod Fock da du stemte på hende eller var det sådan noget der hører til en valgkamp

Jeg tænker at hvis virksomheden vidste at de ansatte en direktør med et øh frimodigt sprog ville dit råd måske være anderledes.
From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af Mr. Pink
https://www.berlingske.dk/politik/gymnasier-med-mange-indvandrerelever-har-problemer-med-social-kontrol-uro

Hvad tænker Adam, Bosse, IEB og andre?

Jeg er ikke chokket. Jeg er mest af alt deprimeret
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
annonce
0