Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Akademisk argumentationsform er vel i mange tilfælde også blot en snørklet og lixtung måde at udlægge relativt simple forhold relativt utilgængeligt.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af anders.hede
Jeg bliver lidt træt af medierne igen kaster redningskranse ud mod danske medier. De er i forvejen sovset ind i statsstøtte.

Det er som om at det nu er teknisk umuligt at drive medievirksomhed i Danmark uden massive støttekroner. Jeg bliver lidt træt af se den ene nye landsdækkende radiokanal efter den anden med x antal skattekroner bag sig. Er det helt umuligt at tænke sig, at måske er det bare ikke meningen, vi skal have så mange forskellige? Kunne vi ikke have det meget godt med et par aktører mindre? Kunne folk måske i højere grad selv vælge til sådan som det fungerer på tv-markedet?

Jeg ville faktisk bedre kunne acceptere det hvis støtten så gik til lokal-aviser eller lignende, men jeg mener at man må overveje om det virkelig kan være meningen af skatteyderne skal blive ved med at poste penge i de store landsdækkende aviser. Flere af dem har faktisk haft fede år og tårnhøje lønninger i toppen. Det kan irriterer mig grænseløst at man åbenbart af konkurrencehensyn bliver nødt til at drysse hjælp rundt til alle, når eks. JP har et yderst stærkt regnskab, som jeg læser det.

Altså tilsyneladende kan man ikke statsstøtte Nakskov lokalavis uden at JP/Politiken og co også skal have og sidstnævnte burde i den grad bruge af kassebeholdningen først.. Det frustrerer mig.
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Der er uden tvivl brug for kritiske medier i et demokratisk samfund. Men at medier/journalister tilsyneladende er helt uvillige til at tilpasse sig den situation, at forretningen ikke giver tilnærmelsesvist samme afkast som tidligere, er da lidt irriterende. Mange journalister har uforholdsmæssigt gode løn- og ansættelsesvilkår henset til, at kvaliteten ofte er skræmmende lav, og at journalistuddannelsen reelt blot er en mellemlang (skrive-) håndværkeruddannelse.

Men det er lykkes standen at ophøje sig selv ganske betragteligt og overbevise mennesker, der fordeler jobs og goder i samfundet, om deres særlige evner. En forklaring kan måske være, at det er et erhverv, hvor den standen dagligt bliver eksponeret af nogle af de bedste inden for erhvervet. Men langt de fleste journalister er jo ikke Martin Krasnik. Langt fra endda.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af mirakelmix
@Bjarke
Ja nogle gange kan man få nogle gode diskussioner uden specielt meget baggrund :)

Jeg tror lidt de er begrænset lidt af formatet ift. hvor konkrete de kan blive... Og ud fra det, så synes jeg de gør det okay. Jeg er helt enig med at de er dejligt behagelige at høre på!

hvad tænker du egentligt ift. hele deres "taber"-diskussion i e2 og hummer-diskussionen i e1 (Jeg kan forstå det er hummer-afsnittet, der er det meste kendte i bogen)?
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Lidt usselt at det store pro-EU land, Frankrig, nu agerer protektionistisk og tilbageholder eksport, så Sverige, Italien og Spanien ikke kan få værnemidler ud, som deres sundhedsvæsener skriger på. Amerikanerne overbyder selvfølgelig bare alle andre. Ikke overraskende åbenbarer coronakrisen, at internationalt samarbejde og solidaritet er en skrøbelig størrelse.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af BjarkeGelsted
Mht hummer diskussionen synes jeg egentlig at de giver JP anerkendelse for analogien og baggrunden for udtalelserne dog uden at ligge så meget i den som han gør. Deres ping-pong imellem hinanden og gæsten i den historie er indtil videre mit højdepunkt i serien.

Jeg har ikke noget helt igennem afsnit 2, jeg vender tilbage senere.
Rigtige mænd er landmænd
Skrevet af Bosse1983
Enhedslisten ser sit snit til at få smidt noget statsejerskap ind i debatten. Man klager over manglen på værneudstyr, som man vil at staten skal producere.

Jeg er sådan set enig i, at beredskabet skal forbedres. Nu ved man så ikke hvad den næste pandemi indeholder af symptomer og dermed behov. Videre skal de fleste værnemidler løbende certificeres eller byttes, da der faktisk er en udløbsdato. Ydermere er teknologien ikke statisk.

Det korte af det lange. Jeg er enig i at man skal have et beredskab, men det kan lige så godt indeholde kontrakter med det private erhvervsliv, som i et omfang kan aktiveres når situationen tilsiger det.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Slettet(412118201009)
Politiet bliver stadigt mere tydelige i italesættelsen af det faktum, at man reelt har givet op.

SN.dk 5. april 09.50

Artiklen beretter at politiet blev angrebet med kanonslag i askerød, en indvandrerghetto i Greve kommune.

"Politiet møder altid stærkt op, når de rykker ud til Askerød, forklarer vagtchefen Henrik Jørgensen."

Og Jørgensen tilføjer:
"Det var ikke noget usædvanligt, og der blev heller ikke anholdt nogen lørdag aften???"
Ingen anholdt..., øh okay!

Nu har politiet i årevis sunget en pivfalsk melodi om at "det er ganske få."
Åbenbart nok til at ekstraordinære udrykninger ikke er tilstrækkeligt.
Og egentlig lidt ærgerligt, at etaten allerede i denne fase ikke er i stand til at opretholde det retssamfund Vi havde engang.
Vi er på vej til svenske, franske osv tilstande, langt hurtigere end jeg havde håbet.

FREM for alt
Skrevet af Forhammeren
Vi er ved at nå et punkt hvor der er nogen der må gribe ind før det koster for meget tid eller menneskeliv.
Politiet bør ikke belastes yderligere og vi nærmer jo snart sydeuropæiske før corona tilstande før vi aner det.
Hvornår stopper det ?
https://jv.dk/artikel/politiet-om-stigende-antal-ulykker-på-motorvejen-der-er-for-mange-biler-på-vejene
From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af BjarkeGelsted
Nu har jeg hørt manderegler afsnit 2 færdig, og endnu er de ikke kommet med et eneste kritisk punkt jeg er enig i.

Nu glæder jeg mig til at høre om børneopdragelse næste gang.
Rigtige mænd er landmænd
Skrevet af Sir , moderator
Sundhedsministeren var simpelthen ude i lufthavnen og hjælpe med at tømme lastrummet på flyet med. kinesiske værnemidler. Hold kæft hvor bøvet. Fik han mon ballade med lufthavnsmedarbejderne? Han er vel ikke i den rigtige fagforening?

https://www.facebook.com/heunicke/videos/212085203419850/?vh=e&d=n

Dette er en signatur.
Skrevet af anders.hede
@sir.

Jeg ved det sikkert er en grim tanke, men jeg forbinder altid den slags med en form for spin. En rigtig god photo-mulighed, som især amerikanske politikere gør meget i.

Problemet med den slags tanker er at så kan politikere ikke gøre noget medmenneskeligt godt uden at man mistænker dem for at profilere sig.

Skrevet af hjst
Heunicke forekom da noget forpustet efter de første 2 pakker/kasser, men det havde jeg nok også været !

//hjst
"Engang Danmarks fodboldby nummer 1. "Klubånd i solskin - troskab i regn"
Skrevet af Dolpherklar
"Problemet med den slags tanker er at så kan politikere ikke gøre noget medmenneskeligt godt uden at man mistænker dem for at profilere sig".


Hans "medmenneskeligt godt" består i at en lufthavnsmedarbejder er blevet sparket til side, så kamerafolkene kan få de rigtige billeder.
Det kommer bare til at lugte af for meget spin og for lidt "Mogens har gjort en forskel".
Skrevet af Stankovic
Mon kammeraten Peter Hummelgaard og hans gamle venner i 3F Kastrup har sagt god til den. Den var nok ikke gået hvis det ikke var en af de røde kammerater.
Skrevet af Slettet(412118201009)
Tak spids, så er dronningen ude med meget kontroversielle synspunkter i klimadebatten. Og så i Politiken!
Det bliver interessant følge efterdønningerne.
FREM for alt
Skrevet af Stankovic
Siddique er i hvert fald ude med en kommentar om, at statsministeren skal sætte dronningen på plads.
Skrevet af Slettet(412118201009)
Stankovic

Ja, han tilhører jo en kultur og et segment, hvor ytringsfriheden er forbeholdt individer med de rigtige holdninger.
Og så en kvinde...
FREM for alt
Skrevet af Pelota

"han tilhører jo en kultur og et segment, hvor ytringsfriheden er forbeholdt individer med de rigtige holdninger.
Og så en kvinde..."
Hvilken kultur og hvilket segment er det egentlig at du mener Siddique tilhoerer? Ud over det lader det til at du lider under den, desvaerre ret udbredte, misforstaaelse at ytringsfrihed bliver kraenket bare fordi der er nogen der modargumenterer. Tror du serioest at han mener at der skal bruges andet end ord og argumenter for at saette dronningen paa plads? Tror du han gaar ind for vold og trusler i saadan en situation?
Skrevet af Slettet(412118201009)
Pelota

Interessant betragtning.
Han beder Mette Frederiksen om at "sætte dronningen på plads..."


Er det nyt for dig at islam ikke er en ideologi der ikke just fremelsker demokrati og ytringsfrihed?

FREM for alt
annonce
0