Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Jussi
Som jeg skrev for snart en måneds tid siden, er det jo desværre en uriaspost.

Mikkelsen gav os yndlingsoperaen Phantom of the Opera, og nu får vi Absolute Lute.

Josef Maria.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af FCK 4EVER
Ja det er simpelthen for dårligt med hende Joy - og jeg har lige googlet det, vidste i at Magnus Heunicke ikke engang er uddannet læge eller har nogen sundhedsfaglige kompetencer.... og så er han ikke engang særlig gammel - hvordan kan han være Sundheds- og ældreminister????

Intet under at Corona har så gode vilkår og går efter de ældre...
NEJ til slutspil i SuperLigaen - det er en joke!!! Topplaceringerne skal ALTID afgøres via normal struktur.
Skrevet af OC
Hendes musiksmag - eller mangel på samme - er jo absolut ligegyldig, men synes du hun gør det godt som ansvarlig for kulturen i DK?

Senest eksemplificeret ved, at hendes overordnede måtte gå ind og overrule hende, fordi hun stod og pillede sig omme bagi og kun kun finde frem 35 millioner frem til lokale og regionale medier, samt et eller andet til dyreparker, mens hele kulturdanmark var ved at bløde ud.
La prende Vecino.
Skrevet af Matias
Offtopic, sådan da, Magnus Heunicke, jeg har skrevet det før, han virker virkelig sympatisk. Ham kan jeg sgu godt lide.
Skrevet af Matias
Når det så er sagt... Magnus Heunicke kan jo godt gå op i folkesundhed, selvom han ikke er læge, han kan endda have nogle velbegrundede idéer om, hvordan man fremmer samme. Kulturministeren virker ikke videre interesseret i fremmelsen af kulturlivet, men jeg kan sagtens tage fejl, så meget har jeg trods alt ikke sat mig ind i det.
Skrevet af Slettet(412118201009)
Joys udmelding om at nedprioritere kulturen som følge af corona, var helt på månen.

At hun lyttede til Absolut Music i en alder af 13 år, tja...
FREM for alt
Skrevet af FCK 4EVER
Hvis pointen med indlægget flyver forbi dig så skal jeg undskylde OC... Og hvis dit seneste indlæg står til troende hvorfor så formulere dig så diametralt modsat i det forrige?

"Hendes yndlingsalbum er en opsamlingsplade.

Intet under at kulturen har trange kår i disse tider.""men synes du hun gør det godt som ansvarlig for kulturen i DK?"

Hvad kulturministeren foretager sig, uanset farven på regeringen, for at understøtte kulturen løbende ligger ekstremt langt nede på listen over ting jeg bruger tid på når det kommer til Dansk politik, jeg tror faktisk kun det hvad kirkeministeren render og laver som interessere mig mindre - til alt held for mig ligger begge dele vist hos Joy lige pt.

Ej heller finder jeg det personligt at være statens pligt at understøtter diverse malere (undskyld kunstnere), gøgler, musikere, filmmagere, cirkusfolk og alle andre der står klar med hatten i hånden indenfor kultur området.

Dem som driver forretningen inden for kulturen er vel berettiget til støtten på samme vilkår som resten af erhvervslivet - så hvorfor der skulle oprettes speciel støttepakke til "kulturen" er jeg ikke sikker på at jeg helt forstod - men jeg har jo også lige indrømmet at det ikke er et område der har den store interesse, så det hænger nok sammen.

"Senest eksemplificeret ved, at hendes overordnede måtte gå ind og overrule hende"

Mig bekendt er ministeren i de spørgsmål kun overgået at Statsministeren (og Dronningen formelt), så det ser jeg mere som at Regeringen var ude og lukke en flanke. Det har jo potentielt været de samme overordnede som har sat loftet til at starte med - ligeledes var den situation jo noget flydende og tingene, samt forståelsen af dem, ændrede sig (og gør stadigvæk) løbende.

Hele polemikken omkring Joy virker noget påtaget i mine øjene, hun begår helt sikkert fodfejl som minister, men sådan er det jo når man indsætter folk grundet deres alliancer og politiske forhold til dem der sidder på magten, frem for kompetencer - der var Løkke da "smart" nok til at åbne et ministerie uden portefølje til Sophie Løhde - Joy fik de mest ligegyldige ministerier og virker til at være den flanke hvor man stikker til Mette F. mens hun har været "fredet" i Moder-Mette rollen under krisen.
NEJ til slutspil i SuperLigaen - det er en joke!!! Topplaceringerne skal ALTID afgøres via normal struktur.
Skrevet af FCK 4EVER
"Joy udmelding om at nedprioritere kulturen som følge af corona, var helt på månen."

Det bliver da netop et af de områder som må, og skal, holde for når vi skal opgøre regningen for corona festen på et tidspunkt.... måske hun bare var forudseende? ;o)

Måske hun bare ikke er minister materiale, måske hun ikke var helt i ligevægt/klar til at komme tilbage efter hun mistede barnet undergraviditeten - uanset hvad er hun blevet den "svage" minister i denne regering.

Det er nok ikke helt tilfældigt at hun er eneste minister i denne regering uden erfaring fra folketinget - og det kunne ses i hendes håndtering og kommunikation.

@ Matias

Jeg tror du misforstod pointen med at nævne Magnus ;o)
NEJ til slutspil i SuperLigaen - det er en joke!!! Topplaceringerne skal ALTID afgøres via normal struktur.
Skrevet af Matias
Nej, jeg tror da jeg forstod den... gjorde jeg ikke?
Skrevet af FCK 4EVER
Dont know...

"Magnus Heunicke kan jo godt gå op i folkesundhed, selvom han ikke er læge, han kan endda have nogle velbegrundede idéer om, hvordan man fremmer samme."

Pointen var nu at ministere ikke, i hvert fald sjældent, udpeges grundet deres kompetencer inden for de fagområder deres ministerier varetager. Thyra Frank er et glimmerende eksempel på hvorfor det kan være en rigtig skidt ide.

Hvorfor det at anfægte Joy som Kulturminister med udgangspunkt i at hendes yndlings plade ikke er finkulturel nok i nogens øjne virker underligt, man burde anfægte hende grundet hendes manglende erfaring og kompetencer i forhold til Christiansborg og det miljø hun skal agere i.
NEJ til slutspil i SuperLigaen - det er en joke!!! Topplaceringerne skal ALTID afgøres via normal struktur.
Skrevet af Matias
Jamen så forstod jeg den da netop!? Nå, nevermind.
Skrevet af FCK 4EVER
Så var det mig der misforstod dig - beklager! :)
NEJ til slutspil i SuperLigaen - det er en joke!!! Topplaceringerne skal ALTID afgøres via normal struktur.
Skrevet af RaSMuS.
Hvorfor det at anfægte Joy som Kulturminister med udgangspunkt i at hendes yndlings plade ikke er finkulturel nok i nogens øjne virker underligt, man burde anfægte hende grundet hendes manglende erfaring og kompetencer i forhold til Christiansborg og det miljø hun skal agere i.


Det må være svært at være politiker. Har man for meget erfaring på Christiansborg, bliver man beskyldt for at være levebrødspolitiker og ude af trit med virkeligheden. Har man ikke erfaring fra Christiansborg men "blot" som borgmester i en af landets store kommuner og som konsulent før det, så bør dette anfægtes.

Joy Mogensen adskiller sig diametralt fra den form for elitære magtfuldkommenhed, som Socialdemokratiet anno 2020 er kendetegnet ved, og som jeg ser det, er det netop Joy Mogensens problem - at hun på sin vis er for blød til at bestride et af de bløde ministerier. Kulturen er for let at sløjfe, hvis ikke man har en vedholdende minister, og Joy Mogensen er et godt bevis for dette. Spørgsmålet er dog, om det er hende eller rekrutteringen af hende, der skal klandres herfor.
“Whenever people agree with me I always feel I must be wrong.” - Oscar Wilde
Skrevet af Forhammeren
I det mindste svarer hun ærligt og forsøger ikke at være smart.

Da Brian Arthur var kulturminister og blev spurgt til hans yndlingsopera svarede han Phantom of the opera
From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af OC
Når man som Kulturminister peger på Rasmus Seebach som (det mest) tårevædende, og det ypperste musikalske hun har oplevet er ´Absolute Music 2´, så synes jeg vi rammer noget der minder om laveste fællesnævner, men det er selvfølgelig subjektivt og højest noget der kan bruges mod hende i en sjov vending.

Det i sig selv afholder hende naturligvis ikke fra potentielt at være en god kulturminister, og fra at kunne varetage kulturlivet og dets interesser.

Men det har hun så vist sig ikke at være, og ikke at være i stand til.
La prende Vecino.
Skrevet af Bosse1983
Nu er kultur jo en bred og udefinerbar størrelse, men Joy´s indspark er ret røvballe. Når hun så ikke kan forstå hvorfor hendes ansvarsområde skal varetages under en krise som den aktuelle, er det sgu op ad bakke. Det er fint at det er jordnært, men det skal heller ikke være så man bare kan hive en tilfældig ind fra gaden. Interviewet afslører naturligvis ikke alverden om andre grene af kulturlivet, som måske har hendes interesse, men omvendt indikerer det heller ikke akkurat dybde.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Matias
"Da Brian Arthur var kulturminister og blev spurgt til hans yndlingsopera svarede han Phantom of the opera"

- Haha, jeg elsker det. Det er også Jussis.
Skrevet af FCK 4EVER
"Det må være svært at være politiker. Har man for meget erfaring på Christiansborg, bliver man beskyldt for at være levebrødspolitiker og ude af trit med virkeligheden. Har man ikke erfaring fra Christiansborg men "blot" som borgmester i en af landets store kommuner og som konsulent før det, så bør dette anfægtes."

Politiker nej - faktisk tværtimod til tider - men minister, ja helt klart!

"Kulturen er for let at sløjfe, hvis ikke man har en vedholdende minister, og Joy Mogensen er et godt bevis for dette. Spørgsmålet er dog, om det er hende eller rekrutteringen af hende, der skal klandres herfor."

Det virker som en noget letkøbt konklusion på så kort tid som hun har ageret som minister (qua hendes fravær ved graviditet og og abort), hun kunne måske havde været fin nok til det, sine teknokratiske mangler til trods. En mere erfaren landspolitiker med MF erfaring havde instinktivt vidst at den reaktion Joy havde (i.e. corona) som kulturminister, for ikke at tale om kommunikation, ville være utilstrækkelig. Og da hun står Mette nær, kunne hun nok også afværge det med sløjfning potentielt.

Men ansvaret må ligge hos Mette selv - men jeg syntes så heller ikke der er så meget at klandre hende for, foruden det kommunikative.
NEJ til slutspil i SuperLigaen - det er en joke!!! Topplaceringerne skal ALTID afgøres via normal struktur.
Skrevet af Moller
Albumvalget virker mest af alt som et overlagt forsøg på at fremstå antielitær. Eller det kan jeg ikke bevise, men det virker lidt for oplagt i mine øjne.
https://www.youtube.com/watch?v=Q5dWqGXqOkk
Skrevet af FCK 4EVER
"Når man som Kulturminister peger på Rasmus Seebach som (det mest) tårevædende, og det ypperste musikalske hun har oplevet er ´Absolute Music 2´, så synes jeg vi rammer noget der minder om laveste fællesnævner, men det er selvfølgelig subjektivt og højest noget der kan bruges mod hende i en sjov vending."

LOL - er du bare en snob der har set dig sur?
Sikken dog en gang tyndbenet kritik - og sjovt, tja, hvad tror du danskerne er mest til, det jordnære brækmusik fra Seebach eller det mere snob-kulturelle du efterspørger?

Det har altid været sådan når det kommer til "kulturen", der er nogen der føler så åhhh så fine og kigger ned på alt hvad der ikke er deres egen smag - til trods for at det er dem som er ude af trit med flertallet af befolkningen, og det er jo dem kulturministeren skal servicere, ikke diverse kulturinstitutioner eller personligheder. Men det kan jo være noget svært at se når man har sat monokelen på oppe på den finkulturelle piedestal ;o)
NEJ til slutspil i SuperLigaen - det er en joke!!! Topplaceringerne skal ALTID afgøres via normal struktur.
annonce
0