Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af anders.hede
Synes stadig det mest usle eksempel på en minister, der har forrået sit eget erhverv var Jytte Hilden, der som sportens minister udtalte at han havde det med sport som med porno “det er sjovt at være med i, men kedeligt at se på”.

Det var sikkert et forsøg på at være morsom, meeen lige som sportens minister var det pænt sagt et fejlskud.
Skrevet af Slettet(412118201009)
Hilden præsterede det næsten umulige i 1998.

Som minister i det ledende regeringsparti, der rent faktisk gik frem ved valget, lykkedes det alligevel Hilden at ryge ud af tinget!
Det kommer man ikke sovende til.
Jeg ved ikke om den enestående præstation er tangeret siden. Jeg tvivler.
FREM for alt
Skrevet af OC
LOL - er du bare en snob der har set dig sur?


Læser du rent faktisk indlægget, eller er du bare yderst tungnem? Jeg skriver jo netop, at det ikke er et reelt kritikpunkt - selvom jeg da personligt synes det er ret så prol -, men blot noget ´elitære snobber´ som jeg, Jussi og Bosse kan klukke over.

Hvorfor har du så stort behov for at forsvare regeringens mest uduelige minister, som besidder et ministerium du efter eget udsagn ikke interesserer dig for - og tydeligvis ikke aner det store om heller.
La prende Vecino.
Skrevet af Bosse1983
Det har altid været sådan når det kommer til "kulturen", der er nogen der føler så åhhh så fine og kigger ned på alt hvad der ikke er deres egen smag - til trods for at det er dem som er ude af trit med flertallet af befolkningen, og det er jo dem kulturministeren skal servicere,

Er det dig Joy? Kan du please bede nogen forklare dig, hvad dit ministeriums opgave er?
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Jussi
Præcis, Matias.

Det er sjovt. Eller ... det var det.

Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af clausp
Jeg ved ikke om den enestående præstation er tangeret siden. Jeg tvivler.

Helge Sander røg ud i 2011, hvor Venstre ellers gik to mandater frem. I ´98 gik Socialdemokratiet trods alt kun ét enkelt mandat frem.
"Kids, you tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try." - Homer Simpson
Skrevet af anders.hede
Bjørn Westh røg også ud som minister ved valget i1998.

Det var ret specielt dengang. Siden er det jo sket for Anders Samuelsen, og sikkert også en del flere, men her var der også tale om klar tilbagegang for partiet
Skrevet af Slettet(412118201009)
Clausp

Han blev dog fyret i starten af 2010, da Løkke satte sit eget hold.
FREM for alt
Skrevet af FCK 4EVER
"Læser du rent faktisk indlægget, eller er du bare yderst tungnem? Jeg skriver jo netop, at det ikke er et reelt kritikpunkt"

Nej nej, det er derfor det har gået igen i dine indlæg om emnet og dit bidrag til tråden, fordi det ikke er et reelt kritikpunkt - kom mere fordækt næste gang, gud fader!

"Hvorfor har du så stort behov for at forsvare regeringens mest uduelige minister, som besidder et ministerium du efter eget udsagn ikke interesserer dig for - og tydeligvis ikke aner det store om heller."

Nu vidste jeg ikke du hørte til Bosse og Jussi segmentet her på sitet - i så fald havde jeg naturligvis skrevet indlægget mere tydeligt og med mulighed for at få det læst op og fortolket af en støttepædagog...

Men hvis du nu prøver smider monoklen og tager dine læsebriller på og læser indlæggene igen så vil se du måske kunne se at jeg ingen steder forsvare regeringen eller dens mest "uduelige" minister - hvad jeg derimod gør indsigelse imod er ulødig argumentation ... det burde ikke være så svært.

Og hvem fanden bruger udtryk som proletar i dag - gør det virkeligt så ondt at partierne der repræsentere de lavere socialklasser er ved magten - ingen sagde du var elitær, bare en snob!


@ Berlingo1983

Bare rolig - det er stadigvæk mig - du husker nok, ham du gerne ville have aborteret på bagsædet af en bil med en strikkepind.

Egentligt underligt at du byder ind, vi taler jo ikke om den norske kulturminister.
NEJ til slutspil i SuperLigaen - det er en joke!!! Topplaceringerne skal ALTID afgøres via normal struktur.
Skrevet af Slettet(412118201009)
anders

Ja, westh er også i klubben. Endda ved samme valg!
En katastrofe for Nyrup, der havde tiltænkt westh en ganske anden rolle.
Tjansen som justitsminister kan være ømtålelig.
Eksempelvis gik det helt galt for Ninn Hansen og Søren Pind, af vidt forskellige årsager.

Derimod blev posten en løftestang for Pape, der dygtigt brugte platformen som afsæt til konservativ fremgang.
FREM for alt
Skrevet af OC
Det er jo fanden ikke et forsøg på en argumentation.

Det er mig der siger ´føj, en musiksmag - ærgerligt det er hende, der skal sidde som kulturens vogter i disse dage´ (og i øvrigt være pisse ringe til det).

Og så stejler du noget så fælt - det er ret vildt at være vidne til, især med henblik på, at du efter eget udsagn absolut ingen interesse har for stridighedspunktet.

Jeg går i øvrigt ud fra, at dit manglende svar til Bosse er udtryk for en manglende kendskab til ministeriets rolle.

I øvrigt undskyld jeg brugte udtrykket ´prol´ (ikke proletar), og ikke starter mine indlæg med ´LOL´.
La prende Vecino.
Skrevet af Bosse1983
Bare rolig - det er stadigvæk mig - du husker nok, ham du gerne ville have aborteret på bagsædet af en bil med en strikkepind.

Er det for sent? Og nej, jeg husker dig ikke.

Egentligt underligt at du byder ind, vi taler jo ikke om den norske kulturminister.

Ja, for sådan fungerer det jo. Man mister interessen i og retten til at bryde sig om kultur i Danmark, når man kører over grænsen. Er vi halvvejs i processen du nævnte over, eller hvad sker der?
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af FCK 4EVER
"Det er jo fanden ikke et forsøg på en argumentation."

Nej, folk i Bosse/Jussi segmentet argumentere sgu da ikke - intet nyt der.

"Det er mig der siger ´føj, en musiksmag - ærgerligt det er hende, der skal sidde som kulturens vogter i disse dage´ (og i øvrigt være pisse ringe til det)."

Gud hvor er det pinligt, dit indlæg 10.39 står der stadig og udstiller din manglende sandfærdighed, igen i tråd med dit erklæret segment løber du heller fra hvad du skrev end at forholde dig til det.

"Og så stejler du noget så fælt - det er ret vildt at være vidne til, især med henblik på, at du efter eget udsagn absolut ingen interesse har for stridighedspunktet."

Statens finanser - jo det interessere mig rigtig meget, jeg har også interesse for kultur, men ikke for kulturministerens virker, kan du seriøst ikke få gjort noget ved dine læseevner for du fatter åbenbart hat af det du læser.

"Jeg går i øvrigt ud fra, at dit manglende svar til Bosse er udtryk for en manglende kendskab til ministeriets rolle"

Du er jo seriøst udfordret når det kommer til at læse dansk - læs hans indlæg, og du vil se at jeg netop svare på hans spørgsmål. Ministeriets opgaver blev jeg ikke bedt om at redegøre for.... lær nu at læse ordenligt for guds skyld, det er 3 gang at du ikke kan læse og udlede det mest basale fra et indlæg.

"I øvrigt undskyld jeg brugte udtrykket ´prol´ (ikke proletar), og ikke starter mine indlæg med ´LOL´"

Sådan er det med os fra de lavere social-klasser vi kan godt lide LOL - at du finder det relevant at påpege at du brugte en forkortelse for ordet proletar og ikke ordet selv udstiller egentligt bare hvor lidt du har at byde ind med - alternativt at du tror at det betyder noget andet(?), hvilket ikke ville overraske din ringe evne til at læse og forstå tekst taget i betragtning.


@ Berlingo

"Er det for sent? Og nej, jeg husker dig ikke."

Ikke overaskende, du strør om dig med perfidtieter i et omfang så du næppe husker hvilken retning du sender dem.

"Ja, for sådan fungerer det jo."

Egentligt meget fair og logisk at det er dem som betaler skat i Danmark som har noget at skulle sagt omkring prioriteringen af de midler - at du har interesse og bryder dig om det er dig vel undt.

At dem der bidrager til fælles-kassen finder udenlandsdanskere input mindre relevant i forhold til den økonomiske prioritering forstår du muligvis ikke, destomindre er det nu engang sådan for mange - nogen ville ligefrem kalde det logisk.
NEJ til slutspil i SuperLigaen - det er en joke!!! Topplaceringerne skal ALTID afgøres via normal struktur.
Skrevet af Sir , moderator
Jeg forstår ikke slagtningen af behandlingsskolerne i EB pt. Nu er Astrid Krag ude og kritisere også. Manden har hevet lidt over en million ud om året på at drive en masse skoler, som i øvrigt får kæmpe ros for den indsats de leverer.

https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/millionaer-paa-udsatte-boern-minister-fik-kaffen-galt-i-halsen/8098473

Det er besynderligt at der er nogle brancher hvor man bare ikke må tjene penge. Hvis kommunerne har et problem med de private tiltag, så må de jo lave deres egne tilbud. At hænge en mand i pressen på denne måde virker ærlig talt lidt sølle.

Dette er en signatur.
Skrevet af OC
Nej, folk i Bosse/Jussi segmentet argumentere sgu da ikke - intet nyt der.


Gud hvor er det pinligt, dit indlæg 10.39 står der stadig og udstiller din manglende sandfærdighed, igen i tråd med dit erklæret segment løber du heller fra hvad du skrev end at forholde dig til det.


Én henkastet bemærkning om, at lige i det her tilfælde var jeg på linje med de to, og nu står du her og kæmper mod vindmøller - er du besat af Bosse og Jussi, eller hvad foregår der? Det virker liiiidt små-mærkeligt.
I øvrigt argumenterer jeg jo ikke - jeg siger jo ikke hun er dårlig til sit job, fordi hun hører dårlig musik? Hvad er det du ikke fatter?

Du er jo seriøst udfordret når det kommer til at læse dansk - læs hans indlæg, og du vil se at jeg netop svare på hans spørgsmål. Ministeriets opgaver blev jeg ikke bedt om at redegøre for.... lær nu at læse ordenligt for guds skyld, det er 3 gang at du ikke kan læse og udlede det mest basale fra et indlæg.


Hvad er det for en voldsomhed? Essensen af Bosses indlæg er i høj grad jo, at du øjensynligt fatter hat af hvad rollen som Kulturminister indebærer, og den problemstilling har du endnu ikke rigtig formået at gå imøde endnu.

Sådan er det med os fra de lavere social-klasser vi kan godt lide LOL - at du finder det relevant at påpege at du brugte en forkortelse for ordet proletar og ikke ordet selv udstiller egentligt bare hvor lidt du har at byde ind med - alternativt at du tror at det betyder noget andet(?), hvilket ikke ville overraske din ringe evne til at læse og forstå tekst taget i betragtning


Apropos perfidt.
Hvorfor går du så meget på barrikaderne for din fantasi-klassekamp i en kontekst hvor den ikke kunne være mere ligegyldig? Jeg er ret så sikker på, at jeg tilhører en lavere socialklasse end dig i øvrigt, men hvad fanden er pointen i det?
La prende Vecino.
Skrevet af Bosse1983
Så er vi jo i samme båd. Jeg har set din signatur i tråden om amerikansk politik, så jeg må vel antage det er der du betaler skat. For sådan fungerer det jo. Dem der bidrager til fælleskassen og alt det der.

Afledt af dit argument, og den logik du fremfører, må det vel også være de som bidrager mest, som skal have mest plads. Folk som ikke har lønnet arbejde, skal oplagt ikke have stemmeret, og egentlig have en karantæne fra politisk aktivitet, til de er i plus igen.

Jeg er helt med.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Bosse1983
Og ikke sæt mig i samme kategori som Jussi. Han har fået fremstillet vape juice af sine egne prutter. True story.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af anders.hede
det er godt nok ærgerligt at det skal foregå så nedladende hele tiden
Selv lidt sjov på en uheldig kulturministers vegne er der nogen der formår til at blive et grumt skænderi.

Der er så meget potentiale for gode debatter, men hvorfor kan vi ikke hanke op i os selv og droppe skældsord og fordrejninger?

Det er næsten som at se de mere rådne facebookdebatter.

Det er sjovt at man kan se der er kommet 2 sider med nye indlæg og man har naivt lidt forventning om noget spændende og så er det bare mundhuggeri igen og igen.

og jaja, jeg kan finde andre steder og diskutere osv, men det er jo ind i mellem lykkedes rigtig godt herinde - men lige for tiden er det ret håbløst
Skrevet af Bosse1983
Du har ret, Anders. Der er naturligvis også noter af af asketræ, brændt gummi og sommereng i Jussi´s vape juice. Det var urimeligt at insinuere, at han er typen der ukritisk inhalerer sine egne prutter. Det er han for sofistikeret til. Bare se på mandens kravat-samling.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af CPH-Hotspur
Der er naturligvis også noter af af asketræ, brændt gummi og sommereng i Jussi´s vape juice

Denne note opnås ofte med et ekstrakt af lapsang souchong-te, også i traditionelt parfumeri.
- CPH-Hotspur Fun Facts - Chicken on ball-approved
"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn https://www.youtube.com/watch?v=48H34ukFe8g
annonce
0