Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Krook
Cepos er i hvert fald som minimum ret unuancerede og til tider temmelig virkelighedsfjerne.
Skrevet af Black Spider
Medmindre man tilhører en gruppering som bærer et logo med en rød stjerne og en maskinpistol, så kan man da aldrig nogensinde anse Cepos for at være radikaliseret. Eller Liberal Alliance for den skyld.

https://ordnet.dk/ddo/ordbog?query=radikalisering

proces hvorved nogen eller noget gøres (mere) gennemgribende, dybtgående eller yderligtgående især om (unge) mennesker som påvirkes i en fundamentalistisk eller kriminel retning

Hvorfor kan man ikke kalde LA og Cepos for radikaliserede? Det er ikke min foretrukne beskrivelse af dem, men det er vel ikke direkte forkert? Det er grupper for hvem fx Venstre ikke er "borgerlige" og "liberale" nok. De vil have mere frit marked, lavere skatter, mindre stat, mindre velfærd, og der er ikke nogen åbenlys grænse for hvornår de mener, at nu er staten minimaliseret tilstrækkeligt, nu er skatten lav nok, nu er velfærden tilstrækkeligt teoretisk.

Jeg ved ikke, om man endda kunne gå så langt som at kalde dem kapitalistiske fundamentalister, men omvendt er det da ikke altid helt nemt at få det segment til at indrømme, at det frie marked hverken er guddommeligt eller ufejlbarligt. Og man skal da ikke kritisere deres løsninger baseret på minimalstat og uregulerede frie markeder ret meget, før man risikerer at blive kategoriseret som en ræverød anti-kapitalist, der bare ikke forstår økonomi.

Det sagt, så er begrebet "radikaliseret" selvfølgelig upræcist og insinuerer en grad af fanatisme, som de fleste LA´ere og Cepos-tilbøjelige folk trods alt ikke udviser.
Skrevet af Untitled
Nu har jeg ikke set det samlede billede, men kan man stadig gå ud fra de stakkels fattige fra Astrids hood får en masse penge...?
[b]Glory in my life[/b] [i]Feast my eyes on sacred lies[/i]
Skrevet af Slettet(202352200106)
Ytringsfriheden og velfærdsstaten er jeg ikke så bekymret for. I forhold til sidstnævnte er Liberal Alliance, Cepos o.l. radikaliserede elementer en større trussel


Det er jo som saadan det, som jeg citerer. Derfor er det meget ironisk, at Poor Scouser Tommy naevnte en tidligere Chefjurist for Cepos.

Radikaliseret bruges naturligvis om den proces, hvor en person bevaeger sig fra et punkt til et meget yderliggaaende punkt og sandsynligvis overgaar til ekstreme holdninger og kriminelle handlinger. Det vil sige, at hvis jeg i morgen mener, at registreringsafgiften skal fjernes, saa er jeg ikke blevet radikaliseret.

Den demokratiske proces og viljen til at foretage aendringer er ikke et radikalt anliggende, om man er liberalist eller socialist. Det er en rimelig omfattende del af hele det danske demokrati og grundloven.
"Vi er bare ikke bedre"
Skrevet af mirakelmix
At skat er tyveri er dog lige radikalt nok ;)
Skrevet af anders.hede
Jeg synes mere det er tegn på radikalisering hvis man kan finde på at kalde Cepos for radikaliseret....
Skrevet af Forhammeren
Det kan vel ikke afvises at der er nogen der starter hos CEPOS og radikaliseres af typer som Otto Brøns og Lars Christensen.

Det er markante personer for nu at sige det diplomatisk.
From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Det er jo som saadan det, som jeg citerer. Derfor er det meget ironisk, at Poor Scouser Tommy naevnte en tidligere Chefjurist for Cepos.


Nu var det ikke mig, der nævnte chefjuristen. Jeg fandt blot medfornøjelse i at devaluere kommissionens resultater med afsæt i den meget blå bias i medlemssammensætningen. Det er dog lige vidtgående nok at kalde chefjuristen radikaliseret, al den stund man forbinder radikalisering med fundamental islamisme o.l.

Hvor meget mening vil det give at citere fra en rapport, jeg finder værdiløs?

Min post var i øvrigt et forsvar af kommissionen over for svogers frontalangreb på selvsammes integritet/validitet - der i øvrigt skal tages med et gran salt.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af Slettet(320937202705)
Det er godt nok svært at løsrive "radikalisering" fra "villighed til ved vold at fysisk smadre ting udaf en modstand mod samfundsordenen".

Så, hvis ens våben er penge og retorik, så vil man have svært ved at falde ind under den term, selv hvis man som CEPOS bruger langt flere resurser på at ændre samfundet i en radikalt anderledes retning. Ja, selv hvis det kunne dokumenteres at den retning ville have alvorlige menneskelige omkostninger.

Så man bør nok bruge et andet ord for den tænketank Jacob har været en del af.
Skrevet af Stankovic
Er man radikaliseret når man har et liberalt livssyn?

Skrevet af Poor Scouser Tommy
Afgudsdyrkelsen af Ayn Rand er et bekymrende karaktertræk hos Cepos-flokken.

Jacob kan vel godt beskrives som en ytringsfrihedsfundamentalist. Den betegnelse tror jeg faktisk, han vil tage imod og omfavne.

You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af RobertTheRobber
Afgudsdyrkelsen af Ayn Rand er et bekymrende karaktertræk hos Cepos-flokken.
Det er forhåbentligt ironisk skrevet. Der er vel ingen veltænkende mennesker der på nogen måder mener, at Rand er forbilledlig. Det er noget der hører til ens overbevisning når man er teenager, ligesom med kommunisme. Det er meningen man skal blive klogere, som man bliver ældre.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af Slettet(202352200106)
Poor Scouser Tommy

Jeg er faktisk mere interesseret i, hvilke radikaliserede elementer som du kan finde ved Cepos. Jeg tror vist efterhaanden, at jeg har forstaaet, at du ikke bifalder blaa politik. Uenighed goer ikke den modsatte flok radikaliseret. Det virker ikke til, at du har forstaaet "radikalisering".
"Vi er bare ikke bedre"
Skrevet af Jussi
Jeg synes mere det er tegn på radikalisering hvis man kan finde på at kalde Cepos for radikaliseret....

Godt brølt, løve.

KH Kaffe
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af Poor Scouser Tommy
@ Redondo

Er du ude i en eller anden syret afledningsmanøvre, eller lider du af en alvorlig personlighedsspaltning?

Det var DIG, der omtalte Cepos/Jacob som radikaliseret.

Jeg hoppede blot med på legen, da jeg har en forkærlighed for at dæmonisere politiske modstandere uden at mene noget alvorligt med det.

Jeg troede, at du var min broder i besværgelser af højrefløjen og al dens væsen. Det er en meget skuffende drejning, vores samtale har taget...
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af Jussi
Vi på Jussi-redaktionen mener dog, at det tydeligste tegn på radikalisering er at kalde det at kalde Cepos for radikaliseret radikaliseret.

KH JUFFE
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af Slettet(202352200106)
Poor

Ja, det er virkelig poor. Afledningsmanøvre og alvorlig personlighedsspaltning. Jeg har lige citeret et udsnit af dit indlæg skrevet d. 1. maj 17:07. Det ser ud til, at Kimtells kortslutning har afledt opmærksomheden, men derfor undrer jeg mig stadig over det skrevne.

Terror har vi haft længe. Der var mere terror i Europa i 70´erne og 80´erne end i nyere tid.

Nogle indvandrere kommer fra lande, hvor kulturradikalister, feminister osv. har trange kår. Det betyder måske, at de ikke er helt up to date med moderne europæiske holdninger på kønsroller og den slags. Mange af de samme holdninger havde vores egne olde- og bedsteforældre ofte. Var de også skøre fundamentalister?

Ytringsfriheden og velfærdsstaten er jeg ikke så bekymret for. I forhold til sidstnævnte er Liberal Alliance, Cepos o.l. radikaliserede elementer en større trussel.


"Og lignende radikaliserede elementer"


Så jeg prøver igen. Hvilke radikaliserede elementer?
"Vi er bare ikke bedre"
Skrevet af Poor Scouser Tommy
@ Redondo

Åh...den post. Den er jo fem dage gammel!

Jamen jf. blot ovenstående.

Er Radikale Venstre egentlig radikaliserede?


You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af Sir , moderator
https://twitter.com/michaelschoet/status/1257406519089528833?s=21

Han er virkelig blevet tam. Sløj leflen uden nogen kant. Er standkomikeres DF bashing ikke noget der hører 00erne til. Dengang Omar Marzouk ikke havde tabt sutten fuldstændig.
Dette er en signatur.
Skrevet af anders.hede
Ham, Sebastian Dorset, Omar og Flemming Jensen optræder faktisk med et show, som må være et af de allermest forudsigelige shows, der kan præsteres, at dømme efter deres politiske ensretning.annonce
0