Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af christian eriksen
Støjberg har tabt sutten...igen.

Venstre vil sænke skatten og fjerne PSO afgiften. Det lyder ikke helt tosset.
Skrevet af Sir , moderator
" Derudover har nogle firmaer tjent styrtende på coronakrisen, mens andre lider. Er det fair?"
Fair? Skulle det være unfair at tjene penge? Hvis ja, hvad forslår du så man gør?
Dette er en signatur.
Skrevet af CPH-Hotspur
Derudover har nogle firmaer tjent styrtende på coronakrisen, mens andre lider. Er det fair?

Konkluderer du, at firmaerne har tjent styrtende på grund af coronakrisen, fordi aktierne er steget?

Har du læst artiklen og ved du hvordan aktier fungerer, særligt i samspil med konjunkturer og kriser?
"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn https://www.youtube.com/watch?v=48H34ukFe8g
Skrevet af mirakelmix
Undskyld jeg var lidt hurtig: De er blandt andet steget fordi de har tjent styrtende på coronakrisen: Coloplast(værnemidler) aktier er f.eks. gået fra at koste 800 kr ved årsskiftet til at koste over 1000 kr idag. Ambu(medicinsk udstyr) er fordoblet i værdi siden nytår.

@Sir Nogle firmaer er heldige, at deres produkter er supervigtige under Coronakrisen. Mens andre skal have pumpet penge i sig, fordi de ikke længere kan sælge deres varer.

Hvis det er unfair, at lade de firmaer gå konkurs, der ikke længere har et marked at sælge deres varer i pga. af den ekstraordinære situation vi er i.
Så er det vel tilsvarende unfair, at dem der tjener ekstraordinært mange penge pga. af den ekstraordinære situation vi er i ikke tilsvarende bidrager mere til dem, der lider?
Skrevet af Halil
Støjberg i problemer!


Jeg kan kun håbe, at Støjbergs ulovligheder bliver udstillet og hun får en passende hård straf for disse ulovligheder. Det er hende som har ansvaret for det og hun blev advaret omkring det ulovlige af embedsværket.

Men kommisioner er jo nosseløse, så der sker vel ingenting.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Sir , moderator
" Så er det vel tilsvarende unfair, at dem der tjener ekstraordinært mange penge pga. af den ekstraordinære situation vi er i ikke tilsvarende bidrager mere til dem, der lider?"

Nej? Er du kommunist? Unfair? Du siger det som om den enes død er den andens brød. Man kan da ikke snakke om at det er unfair at tjene penge hvis man fx laver håndsprit. Hvorfor så ikke bare beskatte med 100% og lade staten dele ud efter hvad de synes er fair på er givent tidspunkt.
Dette er en signatur.
Skrevet af Slettet(412118201009)
Sir

Du beder mig om at udvise en smule overskud.
Lige under et indlæg hvor jeg udnævnes som debil racist!!!!

Herudover udnævner du mig til "den største idiot."
Er der er en top 10?
FREM for alt
Skrevet af Sir , moderator
Du var allerede helt oppe i det røde felt inden det. Var du nu ikke hoppet på Claus" helt tydelige bait og i stedet vist lidt overskud så havde du ikke været den mest fjollede i debatten.
Dette er en signatur.
Skrevet af Slettet(412118201009)
Sir

Modtaget.
FREM for alt
Skrevet af mirakelmix
Nej? Er du kommunist? Unfair? Du siger det som om den enes død er den andens brød. Man kan da ikke snakke om at det er unfair at tjene penge hvis man fx laver håndsprit. Hvorfor så ikke bare beskatte med 100% og lade staten dele ud efter hvad de synes er fair på er givent tidspunkt.


Is på Sir. Ingen grund til stråmænd. Jeg går generelt ind for, at man beskatter efter, hvor vidt man har succes pga. sin egen dygtighed eller sit eget held - specielt i en krisetid, hvor alle, der kan, er nødt til at bidrage ekstra.
100% skat er nok lige i overkanten...
Skrevet af Sir , moderator
" Jeg går generelt ind for, at man beskatter efter, hvor vidt man har succes pga. sin egen dygtighed eller sit eget held - specielt i en krisetid, hvor alle, der kan, er nødt til at bidrage ekstra"

Skat efter heldighed. God ide, det kan der umuligt være nogle hager ved! Lav straks et borgerforslag.
Dette er en signatur.
Skrevet af CPH-Hotspur
Held som faktor i beskatning, så har man hørt det med.

Hvordan beregner man held? Hvordan skal virksomheder planlægge og være forudseende i forhold til den her beskatning af held? Kan man få fradrag for underskud i held? Hvad med de investeringer, som virksomhederne er nødt til at lave, så de kan følge med efterspørgslen under krisen, hvad skal de gøre, når de efter krisen har en voldsom overkapacitet og omkostninger forbundet med dette, tæller det som uheld efterfølgende, så de kan få fradrag eller støtte?

Fætter Højben skal beskattes hele vejen til fattiggården.

I forhold til stigningerne i aktiekurser, er det næppe 1:1 i forhold til den eventuelle stigning i indtjening, det er jo ligeså meget på grund af markedskræfterne, fordi folk flytter pengene over i mere defensive aktier, hvorfor prisen helt naturligt stiger som følge af øget efterspørgsel. Det ser man også med selskaber, der ikke tjener en masse penge.
"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn https://www.youtube.com/watch?v=48H34ukFe8g
Skrevet af Bosse1983
Så længe vi ikke snakker gullaschbaroner, som målrettet tjener penge på andres ulykke, kan jeg ikke rigtig have ondt i røven over at et antal virksomheder gør det relativt godt. Vi beskatter jo heller ikke folk som sælger paraplyer og folk som sælger is efter vejret.
Målsætningen er jo også, at økonomien som et hele, kommer ud med skindet på næsen. Det reducerer potentiel ledighed og gør overgangen det lettere, også for statskassen.

Er der nogen som frivilligt skatter 70% for tiden, fordi de ikke er ramt økonomisk, eller er det kun de store, farlige virksomheder der skal have på puklen?

Snakker vi hjælpepakker, er jeg med på at de møder en peloton ved daggry, hvis de pikker rundt.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Svoger
De bliver jo, hvis ikke de gemmer sig i skattely, i et eller andet omfang beskattet af overskud de trækker ud.
Nogen, hvis ikke næsten alle, i de led som leverer råvarer til og producerer fx håndsprit, tjener givetvis rigtigt fint på det her. Det er ikke blevet billigere, eller nemmere at få fat i den slags. Den del af markedet er det nok svært at regulere, uden at det ændrer fundementalt ved måden vi lader markedet virke på i Danmark.

Jeg synes i øvrigt, at det er ganske modigt, for ikke at sige dumdristigt, at man ikke har kørt fuld kontrol med firmaer som har fået udbetalt penge i hjælpepakkerne. Man løb tør for tid, hvis de skulle have pengene inden den første, men det vil komme alvorligt bag på mig, hvis ikke der over de kommende år bliver gravet en del sager frem, om folk der har fået penge udbetalt uberettiget, og nu er pengene væk, og der sidder stråmænd tilbage.
Hvis man ville det, kunne man formodentlig have lammet andre dele af de statslige arbejdspladser i et par uger, ved at sætte andre sagsbehandlende medarbejdere til at behandle sagerne.

Man må øjensynligt have vurderet, at den udgift der bliver på snyderne, er mindre end hvad det havde kostet at lamme andre dele af forvaltningen i en kort periode.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af christian eriksen
Inger Støjberg burde afskaffes af Venstre. Hun sejler rundt og foretager kriminelle handlinger. Hun sætter sit parti i dårligt lys. Støjberg passer mere ind i DF.
Skrevet af christian eriksen
Simon Kollerup er inkompetent og burde opsige sin stilling eller også må han forbedre sig. Han bør komme med nogle forslag til at få gang i forbruget og beskæftigelsen, fx sænk skatten, momsen mv.
Skrevet af Kaffe
Holder du aldrig kæft?
Niddets arkivar
Skrevet af Forhammeren
Er det en vindersag den der med ingen alkohol til studenterne eller går Fock bare benhårdt efter at blive kaldt fru 0%?

From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af anders.hede
Hun er da seriøs i stedet for at være populist. Jeg har altid haft et horn i siden på Fock; fordi den røg der har været ikke er kommet uden en brand. Men stor ros for ikke at lefle for det populære statement om at unge teenagere skal kunne drikke sig i hegnet og omgå alle de regler der møjsommeligt er ramt ned over os alle.
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Jeg kan kun håbe, at Støjbergs ulovligheder bliver udstillet


Det er allerede blevet udstillet af Folketingets Ombudsmand. Men et flertal til højre for midten valgte at se igennem fingre med, at ministeren begik åbenlyse ulovligheder.

Støjsenderne kører nu videre med sin barnebrudsretorik og slipper nok med et rap over nallerne.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
annonce
0