Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Bosse1983
Sindsygt "rutineret" at bruge 4 år og en latterlig mængde ressourcer, for så at ville bukke embedsværket over en stoleryg.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Forhammeren
Nemt for dig at skrive, Bosse

Det er ikke dig der er valgt i Vestjylland som en person med ben i næsen der godt tør sige noget til dem over i Folketinget.

Skulle du så sidde undervejs i forløbet og fortælle at du har godkendt et notat med individuel sagsbehandling

Come on.
From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af Steve Highway-61
Forhammer

Det notat spiller ingen rolle. Der er administreret anderledes end notatet. Og selvfølgelig efter hendes instruktion.

Den eneste grund til at hun ikke erkender den ulovlige administration er af hensyn til hendes karriere.

Så hun prøver bare at redde egen røv ved at tørre den af på embedsværket lidet anende at det bliver registreret hos DJØF og så er der lagt i kakkelovnen hvis hun bliver minister igen.
All we are saying is give peace a chance that means you too
Skrevet af mirakelmix
Det er ligeledes interessant at hun for år tilbage afviste pure, at hun vidste at det var ulovligt. Når det de sidste par dage har stået klart, at hun tydeligt var blevet advaret!
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Så fordi Inger er valgt i Vestjylland og spiller rollen som hard liner, så er det mindre alvorligt, at hun ikke overholder landets love eller hvordan?
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af Forhammeren
Mirakel

Det er jo det der sker når man både vil forsøge at gardere sig juridisk og gøre DF segmentet glade ved at være barsk og vise at man vil udfordre konventioner.

Jeg kan heller ikke se at notatet spiller nogen rolle HVIS kommissionen giver ministeriet skylden. Udlændingestyrelsen fører selvfølgelig ikke sin egen udlændingepolitik efter pressemeddelser men ? er hvor meget der kan bevises.
From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af Forhammeren
Tommy

Næh, men jeg tror godt jeg ved hvorfor hun holdt sin kæft med det notat.

Hvordan tror du det var blevet opfattet af hendes vælgere hvis hun havde sagt at hun da havde accepteret et notat der godkendte individuel sagsbehandling.
From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af nappey
Nye Borgerlige laver pengeindsamling for at støtte Støjberg.
NB kører videre med Ingers usle spin, men deres vælgersegment æder det vel råt.
Audere est Facere
Skrevet af Poor Scouser Tommy
@ forhammer

Det vil mange af Ingers kernevælgere formentlig ikke have nogen forståelse for.

Men Inger er selv ansvarlig for den politik og retorik, hun fører. Når hendes adfærd indebærer lovbrud, er det fuldt ud hendes ansvar. Der er ingen undskyldninger i min optik. Hun vidste godt, at instruksen (som hun jo også selv kaldte den i starten) var ulovlig.

Hvis notatet overhovedet skal tages alvorligt, har hun nu også gjort sig skyldig i at tilbageholde afgørende information fra Folketinget og Folketingets Ombudsmand. Notatet gør bare sagen værre. Nu kan vi se, at Inger også så stort på Ministeransvarsloven.

Dette er ved at udvikle sig til en rigtig møgsag for Venstre. En stor del af baglandet vil græmme sig over at have Inger som næstformand. Venstre stod engang for lov og orden. Den tid er desværre forbi.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af Halil
Forhammeren:

Det er en behagelig tone du skriver dine indlæg om Inger i. Objektive og ud med udgangspunkt i Ingers egen verden.

Hun er vattet, når hun giver efter! Slapsvans og socialdemokratisk!

Det lader til juristerne hele vejen op har sagt det er ulovligt, indtil DC´en lavede en aftale med Inger for at komme videre.

Det ender nok med en næse til Inger også konsekvensen, at embedsværk rundt omkring i landet er ekstra påpasselige med at risikere at få røven i klaskehøjde - Men lykkeligvis elsker Danmark bureaukrati, så maje mere bureaukrati er godt.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Bosse1983
Støjbergs Facebook-følgere hader bureaukrati. Ministeriel enevælde er tydeligvis vejen at gå. En regulær kloak, som virkelige understreger polariseringen. Hvis man ikke er enig i at loven kun er vejledende, er det rødt, venstrefløj og socialisme det hele.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Duck
Mark Thorsens plan eksekveres til perfektion i disse dage; først i aller-aller-sidste øjeblik henviser Inger til det nu famøse ministernotat. Selv da hun var igennem en stribe samråd og også igennem ombudsmandens mølle, bragte hun ikke notatet i spil, velvidende at det var hendes store trumf. Thorsen tænkte nok allerede da på kommission og eventuel efterfølgende mulig rigsret.

Mark og Inger satser på, at kommissionen udtrykker en stærk kritik af praksis under Ingers tid som minister, hvor der blev administreret ulovligt på baggrund af en pressemeddelelse, som i bedste fald var på kant med sandheden, i værste fald noget løgnagtigt spin. På bagkant kan Inger så henvise til ministernotatet, og påstå, at hun da ikke kan gøre for, at embedsmværket administrerer forkert på baggrund af pressemeddelelsen, og ikke i stedet gør som hendes notat påbyder.

I sidste ende udtrykkes der et eller andet i stil med "kommissionen finder det beklageligt, at .. bla bla", og Folketinget vælger efterfølgende ikke at gøre brug af deres mulighed for at få erklæret Inger for uvalgbar, livet går videre, og om ikke så lang tid er hun Venstres formand.
Skrevet af Forhammeren
Facebook er Facebook men det er vist ikke alle Ingers tilhængere der har opdaget at hun faktisk accepterede individuel sagsbehandling ( dvs at være tilhænger af pædofili og barnebrude i det Støjbergske univers) .

Det er ret beset en stor indrømmelse hun er kommet med udover mulige brud på ministeransvarlighedsloven osv.

Jeg gætter på at hun og rådgiverne har følt sig max presset efter Henrik Grunnets vidneforklaring og synes at det var nødvendigt. Notatet kunne være blevet bag lås og slå.

Grunnet fik i øvrigt nyt job meget kort efter pressemeddelsen. Sikkert bare et pudsigt sammenfald.
From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af Bosse1983
Jeg tror faktisk ikke at det modtages specielt godt i den brede skare af Venstre-vælgere. Hun er naturligvis populær blandt traditionalister på heden og vestkysten, men de fleste andre ser vist at hun er en lænkehund, som man ikke bør have i huset. Det lader også til at NB kører crowdfunding disse dage, så en transfer er vel ikke helt urealistisk. De fleste, Inger inkluderet, kan vel for pokker se, at der brændes i overkant med broer i forhold til embedsværket disse dage. Jeg tror ikke de sådan lader sig banke på plads, skulle hun få chancen igen. De har nok forstået, at man skal have øjne i nakken, hvis man ikke vil dolkes i ryggen.

Hos NB eller tilsvarende, kan hun have den samme ansvarsfri rolle, som hev masser af vælgere til Venstre. Ellemann giver nok ikke det hele fra sig og så er spørgsmålet hvad man gør med Inger. Hvis hun får mundkurv på, er hun en sløj lænkehund. Hun kommer hurtigt til at virke som en spedalsk, der er placeret i en jolle, trukket 50 meter efter skibet. Det er hun næppe tilfreds med. Spørgsmålstegnet er naturligvis om Ellemann har nosser af nogen art. Han kan ikke blive ved at stå på sidelinjen, mens næstformanden deltager i et sådan cirkus.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Forhammeren
De store vindere er formentlig C og S.

For de borgerlige vælgere der ikke mener man i en retsstat skal lave den slags bliver C ( endnu ) mere relevante.

Der er lagt op til borgerkrig i V og Pape ser sig måske som statsministerkandidat i ca 2026.

Der er vælgerne nok godt trætte af Mette.
From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af elendil
Venstre stod engang for lov og orden. Den tid er desværre forbi.


Hvornår var det?
fck-medløber.
Skrevet af Svoger
Det er ikke mit indtryk, at Grunnet røg i forbindelse med den sag. Det tror jeg snarere skyldtes, at man ville have egen person ind på posten. Det er selvfølgelig ikke til at vide, men afløseren kom direkte fra Statsministeriet.
Uden at anlægge Grunnets professionalisme, er det jeg har hørt om ham, af han ikke just stod for en udlændingepolitik tilsvarende Ingers.

Hvis man skal spekulere i noget, var der en mail om sagen som dukkede op, hvor man ikke ved, hvem der har indleveret mailen, lige efter at der bl.a. blev udpeget en ny vicedirektør i SIRI - og lidt andet til højtstående positioner, hvor Grunnet ikke var en af dem.

I øvrigt er departementschefen fra den tid gået på pension. Så skal der ofres en embedsmand, er han formodentlig ret gratis at tage.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Forhammeren
Svoger
Tak for indsigt.
Jeg tænker at sagen har været dråben der fik bægeret til at flyde over.

En konspirationsteori kunne være at Grunnet har sagt at OK, vi administrerer efter pressemeddelsen men det gider jeg ikke være chef for.

Er der ikke noget passende et eller andet sted.

Det var der så.
From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Hvornår var det?


Det er egentlig et godt spørgsmål :-)

Det er mit indtryk, at Erik Eriksen var en nogenlunde hæderlig statsminister. Han sad dog kun fra 1950-1953.

Jeg kom måske for en kort stund til at sammenblande V og K. Sidstnævnte parti anser jeg for rimeligt troværdigt, for så vidt angår opretholdelsen af centrale retsstatsprincipper. Blot så længe der ikke bliver rokket ved den gamle overklasses nedarvede privilegier.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af Svoger
Jeg er ganske sikker på, at Grunnet ikke selv gik. Ikke at der var en scene eller noget, men det ville stride mod alt, jeg har hørt om det og Grunnet.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
annonce
0