Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af JesperHus
Jeg spørger lige igen; Er BLMDK andre end Bwalya Sørensen, eller har hun bare kaldt sig selv BLMDK for at malke et brand? Er hun valgt, eller er det hendes egen forening?

Hun virker ganske debil. Hun slår mig heller ikke som typen der sådan for alvor går op i det hun prædiker, men som en der mangler en platform, og så hopper medierne i, fordi det hedder BLMDK (og igen; intet har med BLM at gøre officielt set).

https://solidaritet.dk/demonstration-i-aalborg-aflyst-efter-pres-fra-black-lives-matter-denmark/

Demonstrationerne er fint, men for min skyld kunne folk godt bede hende om at lukke røven, og så demonstrere for det de vil som de vil (indenfor rimleighedens grænser)
Skrevet af langetå
Jeg tror det er "Bwaylas Life Matters"

Jeg kan egentligt godt forstå hendes syn på empowerment og hendes frygt for at skal gøre det til et eller andet feel good velgørenhedsarrangement, hvor de hjælper de stakkels dumme sorte. Specielt hvis man anskuer hvorledes det foregår i USA, hvor de poltisk korrekte i hverdagen er fuldstændigt afsondret fra de mennesker de hævder at støtte.

Problemet for Bwayla er at hun ikke virker særligt begavet i hendes udtalelser og hele hendes retorik er ekstrem polariserende. Samtidigt så virker hun opportunistisk og utroværdig.
Der findes kun en menneskerace - Homo Sapiens, som i øvrigt ikke er ren, da der i tidenes morgen blev knaldet løs med Neandertalerne mm
Skrevet af Bosse1983
@Sir

Det er en meget sigende artikel og adfærd fra BLMDK. Det er egentlig også min pointe, at man med sin agenda aktivt kreerer og inflaterer et problem som ellers i begrænset omfang eksisterer. Jeg er bestemt for at organisationer tager kampen mod racisme i Danmark, Norge eller hvor det måtte være, men det skal være på de præmisser den eksisterer. Man kan fint vise solidaritet med sorte i USA og andre steder, men man behøver ikke lade som om alle er i samme båd. Bwalya går direkte ind og indsætter racisme for at fremstå relevant. Det er problematisk og mere et bidrag til polarisering end et opgør med det.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Bosse1983
Det er racisme, i sin mest rendyrkede form. BLM, de faktiske, burde sagsøge hende langt ind i helvede.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af OC
Nu er det ret svært at tale om ´de faktiske´, men det er jo ikke en fremgangsmåde, vi ikke har set før fra eksempelvis BLM i USA.
La prende Vecino.
Skrevet af Sir , moderator
Helt enig Bosse.

Folk og medierne må da også snart sige fra. Ingen grund til at give hende mere medietid.
Dette er en signatur.
Skrevet af RobertTheRobber
De trænger vidst til en reel magtkamp inde i BLMDK. De kan ikke have en så skinger, åbenlys racist, som talskvinde, såfremt de vil vinde nogen indpas hos de normalt tænkende. At diktere hvad folk må og ikke må på baggrund af deres hudfarve er jo decideret racisme, det er simpelthen så tåbeligt, at jeg falder bagover af forbavselse over, at de ikke selv kan se det.

Hun er jo lige så blæst som Paludan, bare på en dummere måde, forunderligt nok.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af Mercenary
Løhde, Lauritzen og Skaarup virker til at sidde forpjuskede tilbage, når man læser livesporet af samrådet.
Lose all to save a little
Skrevet af anders.hede
https://www.bt.dk/samfund/talskvinde-for-black-lives-matter-i-vredesudbrud-kalder-amnesty-for-racister

Jeg ved ikke hvorfor jeg bliver ved at læse om hende - men det er bare vildt at se nogen gå så meget amok. Dem fra AI er ekstremt overbærende. Det er næsten imponerende, de finder sig i det.

.Jeg havde godt nok indtryk af hun var meget speciel i forvejen, men nu er der da ingen tvivl om at hun er 100% udenfor pædagogisk rækkevidde.

Spændende om hun kan gå endnu mere agurk i dagene der kommer.
Skrevet af Slettet(112218201709)
Det er så ikke det Amnesty International, jeg har kendt og støttet gennem årene.
De har faktisk været med til, at sorte på dødsgangen er blevet frifundet.
Brøndby IF-Frankfurt: 5-0 Karlsruhe-Brøndby IF: 0-5 Brøndby IF-fck: 5-0 agf-Brøndby IF: 0-7
Skrevet af Ælkjaer
Gad vide om Jamil Fearrington og Francis Dickoh så også er racister, eller kun nogle misogyne svin. Det håber jeg hun kan fortælle os

https://ekstrabladet.dk/sport/fodbold/dansk_fodbold/chokerede-fodboldspillere-alle-taenker-jo-at-hun-er-tosset/8155570
Skrevet af Vincent Gigante
Tror, at jeg vil starte Black Lives Matter Nykøbing en af de kommende dage. Det kræver ikke videre koordinering eller kompetencer, kan jeg forstå.

Og så vil jeg kalde parkeringsvagten og andet godtfolk for racister. Nemt at være woke i DK.


Edit: Kan snuse mig frem til på Facebook, at Bwalya går flere demo-arrangører - der har holdt eller vil holde demo - på klingen, fordi hun vil have, at BLMDK er den eneste organisation, der skal demonstrere mod racisme osv. Sikke en sympatisk person - der kun har fokus på sagen og ikke egen vinding og promovering.
.
Skrevet af mirakelmix
Tænker nok nærmere, at hun er lige lovligt inspireret af denne der Cultural approbiation tankegang, der er noget mere udbredt i USA. Men bare ikke passer specielt godt i DK

Jeg kan forstå, at man gerne vil have farvede til at være mere fremme i demoen. Da det jo ret beset er dem det handler om. Man skal jo helst få et budskab ud om deres problemstillinger fra deres perspektiv. Og ikke hvide menneskers forestilling om hvor slemt, de kan forestille sig, de må være at have lidt kulør i kinderne...

Men alt det andet der med de andre demoer virker da helt i skoven, og hun må stoppe med at se racister over alt. Det er sgu useriøst og udvander begrebet...
Skrevet af OC
Tænker nok nærmere, at hun er lige lovligt inspireret af denne der Cultural approbiation tankegang, der er noget mere udbredt i USA. Men bare ikke passer specielt godt i DK


Cultural Appropriation er noget helt, helt andet - om dog mindst lige så skørt og hovedrystende.
La prende Vecino.
Skrevet af Sten_H
Dansk politik bliver et parti rigere.

https://www.bt.dk/politik/tidligere-imam-stifter-nyt-politisk-parti

Som om der ikke var rigeligt med partier i forvejen.
KENWRIGHT OUT, VAR OUT
Skrevet af Kissinger
Winnie Sørensen blev “interviewet” på Radio4 imorges.

Det var slemt skuffende. En lang urammesat talestrøm om strukturel racisme, som svar på manglende regnskaber ift. Indsamling.

Det kunne være blevet så godt...
What`s the matter Harry?!
Skrevet af Bosse1983
Det er jo bare et autoforsvar. Alt er er fordi hun er sort og alt er racisme. Det er helt vildt så skingert det er. Det er ret sjældent man får et interview, hvor man må skrue ned for den anden for at komme til orde. Konklusionen er, at reglerne ikke passer måden hun vil gøre det på, så man følger dem ikke. Logikken er så at det er en privatsag, som offentligheden ikke skal gøres opmærksom på. Det ender så med, at det skal være uetisk at man spørger ind til det, når man ikke har kontaktet dem før.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Vincent Gigante
Krtikken hagler ned over Bwayla Sørensen i næsten samtlige mainstream medier.

Der er flere sager og kritikpunkter, der breder sig som løbeild - og fru Sørensen formår ikke andet end at hælde benzin på bålet pga. hendes sproglige og kognitive mangler. Jo større negativ fokus, desto spydigere og mere rabiat bliver hun.

Enten mister hele hendes bevægelse sin legitimitet i en snarlig fremtid, ellers også får de andre medlemmer parkeret hende et sted, hvor hun ikke kan støje og fjerne fokus fra sagen.

´Protest-etikette´:

https://www.tv2fyn.dk/odense/black-lives-matter-foer-demonstration-i-odense-vi-bestemmer-hvad-hvide-maa-raabe
.
Skrevet af Bosse1983
Og det er på sin plads. Hun er jo ikke stort bedre end Paludan. Selv hvis man lader tvivlen komme hende til gode, og antager at intentionerne er gode og hun bare ikke er klogere, er det daglige lortesager lige nu. Den oplagte mistanke er naturligvis, at hun elsker at vælte sig i rampelyset, så derfor kommer hun heller ikke til at gå af frivillig. Når der desuden ikke er nogen fast organisation, er det bare hende og et par støttespillere uanset. Det er ærgerlig, men mon ikke der er andre organisationer som kan samle depechen op. Ignorer man den ubehagelige personlighed, beskyldninger og løgne, er det underliggende problem nok i lige så stor grad, at egoet er i vejen og hun ganske enkelt ikke er ressourcestærk nok til at håndtere opmærksomheden og omfanget på aktiviteterne. Det er ret klassisk for de lettere tungnemme, at spørgsmål som eksempelvis dem om indsamling mødes med et frontalangreb, og typisk det mest primitive af slagsen.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
annonce
0