Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Deportivo FAS
@Deportivo FAS: Du følger slet og ret ikke godt nok med hvis du ikke har fanget at B. Sørensen netop er blevet heftigt kritiseret for at praktisere det hun forsøger at bekæmpe i.e. racistisk adfærd.


åh, men hun (B. Sørensen) er jo blot et eksempel af mange med samme ehm tendenser.
Brasil: Flamengo, Vasco, Fluminense, Botafogo (100% Carioca) Rio > Säo Paulo MENGÃO BI DA AMÈRICA: https://www.youtube.com/watch?v=1RlVt8zJhXQ
Skrevet af Bosse1983
Da jeg var i Kina for snart 15 år siden oplevede min daværende kæreste og jeg 4-5 gange at blive spyttet på/efter og hun blev nægtet adgang til et par restauranter. Hendes mor er fra Sri Lanka, så om det var blandede par eller bare hende, ved jeg ikke, men den "gule" majoritet var ret tydelig hvad angår holdning. Det kan også bare være at fordi jeg er hvid er jeg racist, så derfor spyt mod kolonimagten.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Deportivo FAS
Jeg mistænker at folk snakker forbi hinanden. Jeg tror FAS vil frem til, at racisme i mange aspekter er en universal størrelse, så derfor er det også legitimt at stille spørgsmål ved Bwalyas gøren og laden.

Altså, racisme er ikke bare en ting for hvide majoriteter.Jeg undrer mig lidt over i finder jer i sådan en person.

Min umiddelbare tanke er: Merc, Bosse, Sir, Inter, OC osv ikke er racister, i har heller ikke haft slaver, og i var heller ikke i live i Jim Crow-tid - i har ingen aktier i det her - så hvorfor tillade en person som B. Sørensen at insinuere og omtale (hvide) danskere på den måde...


og ja sorte kan være ekstremt racistiske i forhold til andre minoritetsgrupper ...
Brasil: Flamengo, Vasco, Fluminense, Botafogo (100% Carioca) Rio > Säo Paulo MENGÃO BI DA AMÈRICA: https://www.youtube.com/watch?v=1RlVt8zJhXQ
Skrevet af OC
Jeg synes nu netop der er nogenlunde konsensus om, at hun er en tosse - for ikke at sige slet og ret racist - i hvert fald i denne tråd, hvis man kan bruge den som pejlemærke.
La prende Vecino.
Skrevet af clausp
Jeg arbejder med en del asiater og indere, og der er indimellem nogen af dem der uforvarende kommer til at sige noget racistisk. En af inderne promoverede for nylig en eller anden teori om genetik i forhold til hvorfor man i Indien har en lavere incidens af C-19.

Jeg tror den vestlige verden, og især Europa, lærte en del af 2. verdenskrig. Resten gjorde ikke rigtig.
"Kids, you tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try." - Homer Simpson
Skrevet af Bosse1983
Nej, som sagt er kontekst ikke uvæsentlig. Jeg diskuterede det lidt med Adamantium(?). Jeg har rejst en del i Asien, hvor Nazi-symboler fra tid til anden er mode. Det er ikke den samme bussemand der bor under alle senge.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Interforlivet
@Bosse: Tak.

@DeportivoFAS: Jeg beklager. Jeg misforstod. Jeg synes dog der er noget kontekst (som andre påpeger) som du overser hvad angår B. Sørensen.
Skrevet af Vincent Gigante
Jeg har rejst en del i Asien, hvor Nazi-symboler fra tid til anden er mode. Det er ikke den samme bussemand der bor under alle senge.


... Og det ville jeg også ha´ bragt op i vores diskussion, at Asien er er af få steder, hvor nazi symboler nok ikke ville skabe den helt store furore. Ja, der er faktisk en restaurant i Indonesien, der har det Tredje Rige som tema - og er gået all in på nazi dekoration. Jeg har altid haft lyst til spise god Scnitzel, mens en voksfigur af Goebells stirrer intenst på mig.

Men nu er hagekorset så også hentet fra dette verdenshjørne - så lige dét symbol, studser landene med buddhister nok ikke så meget over - selv når det vender på den tyske måde.

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://qz.com/928440/asias-disturbing-embrace-of-nazi-chic-is-prompting-a-nonprofit-to-teach-holocaust-history/amp/&ved=2ahUKEwjMx8aCuYfqAhUHqaQKHeZwDOwQFjADegQIARAB&usg=AOvVaw0q1vSjuK2Eg9PwJ9PpRsti&cf=1
.
Skrevet af Sir , moderator
Dette er en signatur.
Skrevet af anders.hede
I aften sender TV2 en dokumentar om en voldtægtssag der har fyldt meget. Personerne står nu frem. Kirstine Holst mener hun blev voldtaget af Jon Kiellberg.

Begge er relativt kendte navne i mediebranchen. Det er ret interessant på de sociale medier at se hvordan der er valgt side - nogle tror på Kirstine og andre bakker op om Jon.

Men man kan se den nu på TV2 play eller TV2 i aften.
Skrevet af Steve Highway-61
Hun skulle nok have taget den udvidede version af sin uddannelse.
All we are saying is give peace a chance that means you too
Skrevet af Mercenary
Så for satan:

Søren Pind.
Lose all to save a little
Skrevet af Duck
Jeg læste, som sikkert så mange andre danskere i går, både Kirsten Holsts og Jon Kiellbergs versioner af voldtægten på Facebook, og ligeledes indlægget fra den mand (har glemt navnet), som Holst først henvender sig hos efter voldtægten.

Der er ingen tvivl om, at Jon Kiellberg voldtog Kirsten Holst. Det er en skandale af rang, at han går fri. Forbaskede lede røvhul.

Jeg har ikke endnu set TV2-udsendelsen, men den var som forventet udsat for massiv kritik allerede inden premieren. Udeladelser, fortielser, sære vinklinger. TV2 har det bare svært med det lidt tungere stof.
Skrevet af Krook
Har du links?

Synes ikke nødvendigvis det er samme billede man får ud fra nyhedsartikler.
Skrevet af repos
Det er sgu alligevel voldsomt, Duck.

Du virker til at have et indgående kendskab til sagen, eller en form for viden, der er udover det tilgængelige.

Jeg læste udelukkende artiklen på TV2, så mit kendskab er begrænset.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Duck
Jeg har en stærk tro på, at Kirstine Holst taler sandt. Men det er klart, at min eller andres mavefornemmelse ikke skal være nok til at dømme nogen. Bevisbyrden blev åbenbart ikke løftet, selvom retten anerkendte, at hun havde været udsat for et overgreb.

Kirstine Holsts version:
https://www.facebook.com/kirstine.Holst/posts/10220560210969560

Jon Kiellbergs version:
https://www.facebook.com/jon.kiellberg/posts/10158622490534319

Simons (ven/tidligere ven) version:
https://www.facebook.com/simon.ankjaergaard/posts/10158448157429907
Skrevet af RobertTheRobber
Nvm
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af repos
Det lød i din beskrivelse af ham, at du havde et kendskab til manden, Duck.

Nu har jeg kort skimmet dine links, og det virker som om, der er undladt noget bevisførelse.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af anders.hede
jeg skal simpelthen ikke kloge mig på hvad der er sket.

Jeg har det bare sådan at når retssystemet har talt, så kan det ikke være rigtig at manden jages
Skrevet af elendil
jeg synes ikke man bliver meget klogere ud fra de tre facebookopslag.
fck-medløber.
annonce
0