Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af repos
´Jeg har det bare sådan at når retssystemet har talt, så kan det ikke være rigtig at manden jages´.

@ Anders
Det er jo så spørgsmålet. Det virker jo til, at et centralt bevis er udeladt.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Bosse1983
Hvad er det centrale bevis som er udeladt, og hvis det er tilfældet, hvorfor ankes sagen ikke? Jeg spørger af ren uvidenhed. Det slår mig som et bizart teater for folkedomstolen det hele.

Og ja, Pind vender ikke glasøjet til Støjbergs ulovligheder.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af jensmoch
Hendes natkjole, som var i politiets varetægt. De testede ikke for blod-/sædpletter, da begge parter var enige om at der havde fundet samleje sted.

Den er dog central i de tos forskellige forklaringer. Jon siger at hun tog den af, da de skulle knalde, og Kirstine siger at hun havde den på, da han voldtog hende.

Hun ville anke sagen og bruge kjolen som bevis, men anken blev afvist og natkjolen er derfor aldrig blevet undersøgt nærmere, selvom der er tydelige pletter på den, som Kirstine mener er både sæd og blod.
Skrevet af Steve Highway-61
En kommunikationsrådigiver der ikke kan sige fra, Jens?

Jeg dør lige af grin.
All we are saying is give peace a chance that means you too
Skrevet af Bosse1983
Hvor meget voldtægtsporno skal du se i nat, Steve?
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af gorillapik
Hold nu kæft hvor er det pisse usmageligt, Steve.

Kan det passe at man ikke kan anmelde indlæg fra telefonen?
Skrevet af repos
https://www.facebook.com/morten.pape/posts/10157132897065703

Sikkert ikke noget, der rigtig bliver rørt ved her nogle år efter. Men det bekræfter blot indtrykket af Anders Fogh som værende et gennemført usympatisk menneske.

At han som statminister vælger at kommentere en enkeltsag, der efterfølgende viser sig at have personlig interesse for hans videre politiske færd. Det er helt blæst.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Forhammeren
Der var en masse ballade om Roi Tv og mulige aftaler med Erdogan men intet kan bevises.
Vi får det næppe nogensinde at vide.


At Fogh vil gøre alt for sin egen karriere er jeg ikke i tvivl om

From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af Bosse1983
I forhold til BLM, er det ret interessant at læse artikeltråde hvor dette er et tema. Det understreger rimelig godt hvorfor diskussionen er relevant.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af OC
Med Siddiques tåkrummende minuts stilhed, samt Pernillernes frem og tilbage, er identitetspolitik af værste skuffe (læs: USA) for alvor kommet til Danmark. Og ikke mindst til dansk politiks højeste instans.

Desværre.

Eller hvordan ser i det? Er der blot tale om en reaktion på en midlertidig folkestemning, hvor man naturligt nok kigger mod udviklingen hos storebror i Vest, eller er dét kommet for at blive?
La prende Vecino.
Skrevet af Slettet(412118201009)
OC

Og dog. I Siddiques tilfælde er et minuts tavshed langt at foretrække, alternativet taget i betragtning.

Men enig, der er en parodi.
FREM for alt
Skrevet af langetå
MHT. til Siddiques ene minut, så var reaktionerne fra DF og NB ret interessante.

DF: valgte det gamle slidte spor, hvor Siddique skulle miskrediteres, som en der slet ikke forstår demokratiet og Danmark. Her gik man efter manden.

NB: Her blev der valgt en personlig indigneret vinkel, hvor svareren beskrev sit eget liv og hvordan han har knoklet røven ud af bukserne for at bryde ud af fattigdom, for at nå dertil hvor han er nu.

Personligt foretrækker jeg nok svaret fra NB, da det netop illustrerer hvorfor mange har det svært med BLM. Når man gennem et helt liv har knoklet og knoklet for at nå til hvor man er nu, måske bare for at få enderne til at mødes, så er det ret svært at høre på nogen der løber rundt og påstår at man er meget priviligeret. Specielt hvis man har den opfattelse at dem der siger de er undertrykte, sgu´ ikke nogensinde har prøvet at knokle 12-14 timer i døgnet hver dag gennem flere år.

Svaret fra DF, synes jeg til gengæld er et passionsløst autosvar, som ikke rigtigt rykker ved noget.

Jeg synes så det er fint at Siddique laver den lille happening. Sjovt nok så er hans tavse minut den mest effektfulde "tale" i hele afslutningsdebatten, så det var et ganske begavet skridt han tog. Jeg er af det indtryk at han fik lige netop den reaktion og den opmærksomhed han ønskede
Der findes kun en menneskerace - Homo Sapiens, som i øvrigt ikke er ren, da der i tidenes morgen blev knaldet løs med Neandertalerne mm
Skrevet af Slettet(412118201009)
Langetå

Hvis anledningen havde været båret af en smule relevans, havde Siddique fremstået mindre idiotisk end han notorisk gør.

Han opfordrede ikke til et minuts stilhed, da homoseksuelle blev hældt ud fra kraner, eller da Huda oplevede en af de mest smertelige måder at dø på, der eksisterer, stening.

Siddique nyder dog godt af, at han appellerer til et publikum der tåger rundt i lige dele uvidenhed og blind fanatisme.

Manden er jo skræddersyet til alternativet...
FREM for alt
Skrevet af mirakelmix
Personligt fandt jeg Thulle´s reaktion på Pernille Skippers indlæg om racisme i Danmark utroligt morsom:
- Det er en utrolig nedladende karakteristik af det danske samfund og den måde, som vores medmennesker er over for hinanden på , lød det fra Dansk Folkepartis formand, Kristian Thulesen Dahl.

Som om deres politik ikke er opbygget af nedladende karakteristikker af andre befolkningsgrupper...
https://www.dr.dk/nyheder/politik/skipper-der-findes-racisme-i-danmark-folketinget-har-forvaerret-problemerne
Skrevet af Slettet(042125212608)
Det værste var dog Pia´s tåkrummende pinlig kommentar om at det ikke var tegn på racisme... på trods af at hendes eksempler efter enhver definition vil anskues som netop dette.

Men det var en generel pinlig, tåkrummende ja nærmest farceagtig debat længe set. Siddique Stunt høre under ingen omstændigheder hjemme, men han fik da det ud af det som han ville, ikke blot fik han enorm mængde omtale, opmærksomhed men også blev trukket ind og tale sin sag på de landsdækkende kanaler og ikke mindst fik han både DF´og NB til at gå direkte i fælden, med deres sædvanlige personsvineri, whataboutisme så det var da et flot stunt.
Skrevet af clausp
Jeg havde aldrig hørt om ham før, og det er der garanteret mange andre der heller ikke havde. Så måske han har reddet sig et genvalg på den konto, for uanset hvor latterligt det var, så er der jo nogen der falder for den slags.
"Kids, you tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try." - Homer Simpson
Skrevet af mirakelmix
Det værste var dog Pia´s tåkrummende pinlig kommentar om at det ikke var tegn på racisme... på trods af at hendes eksempler efter enhver definition vil anskues som netop dette.

Ja det var nogle komiske fraser fra DF generelt :) Jeg fik mig da en god griner!
Skrevet af Vincent Gigante
Pia K og DF har håndteret hele den her racismedebat - som de har håndteret klimadebatten. Ude af trit med virkeligheden, tåkrummende, pinligt - og en manglende finger på pulsen - hvilket især er gældende fra Pia.

Jeg vil som sådan ikke ind i en debat om, hvorvidt der findes racisme i DK eller ej - men hvis et parti har ført politik med fokus på borgers relgion og etnicitet - så er det da netop DF. For christ sake, de har et medlem, der kaldte islam en kræftknude på det danske samfund - adskllige er dømt efter racismeparagraffen.

(Pias modsvar var selvfølgelig også helt på månen - Ahmed skal droppe tallerkenfrisure, guldkæder mv., så er der ikke racisme).

Til deres held, så er det nok ikke lige her, at de kommer til at bløde vælgere - der dog i højere grad hopper over til Nye Borgerlige.


In other news - så modtager Rasmus Paludan sin dom i dag. Det bliver spændende, hvad det ender med. Han har i øvrigt meldt mig for at råbe Rasmus HOMO-Dan efter ham i sidste uge.
.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Rasmus er den største hykler af alle. Han sviner og kategorisere en minoritet for fuld udblæsning, men når det kommer til hans egen minoritet, så er han ikke bleg for at gøre det til et stort problem og sagsøge gud og hver mand.

Enten går man ind for lige rettigheder og beskyttelse af alle minoriteter eller også syntes man ikke der skal gøres noget for at forbedre minoriteters forhold. Alt andet er hykleri.
Skrevet af Forhammeren
3 måneder til Paludan.

Tænker ikke at en pause får dæmpet hans iltre gemyt.
From where you are now i dont think you can go wrong.
annonce
0