Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af langetå
@Sir

Haha du prøver sgu virkelig hårdt Langetå...


:-)

Jeg giver mig. Han er gak.

men han er OGSÅ et dumt svin
Der findes kun en menneskerace - Homo Sapiens, som i øvrigt ikke er ren, da der i tidenes morgen blev knaldet løs med Neandertalerne mm
Skrevet af langetå
@KimTell


Jeg orker ikke rigtigt at bevæge mig ind i dit fantasiunivers, og dine løjerlige gætterier om hvad jeg måtte mene om dette og hint.
Min tid er lidt for kostbar til de der tosseøvelser.

Din hang til fiktion er da helt fin, og sikkert ligeså uskadelig, men den har bare ikke noget at gøre i en politisk tråd.


Jamen dog, jamen dog.

Når det nu er en politisk tråd, så kan det være du kan svare på nogle af mine simple spørgsmål. Mener du at det eksisterende habilitetsprincip i det offentlige er tilstrækkeligt?
Det vil nok hjælpe lidt hvis du begrunder dit svar.
Der findes kun en menneskerace - Homo Sapiens, som i øvrigt ikke er ren, da der i tidenes morgen blev knaldet løs med Neandertalerne mm
Skrevet af Black Spider
Kim, det er ikke nogen stor overraskelse, at du har valgt ikke at svare.

Du har beskrevet Islam som en kultur hvor man hælder homoer ud fra kraner, og set i det lys mener du ikke, at fx DFs ønske om undertrykkelse af seksuelle og religiøse minoriteter er værd at snakke om.

Hvis vi i første omgang ignorerer hvor ubegribeligt dumt det er at beskrive Islam (eller Kristendommen) som én kultur, så må logikken jo være, at fordi fx IS gør den slags ting, så er det en Islam-ting. Dermed er der en generalisering, hvor handlinger fra enkeltstående røvhuller generaliseres til at være hele religionens handlinger.

Den generalisering er enten helt tosset eller den er gangbar. Hvis den er helt tosset, så er alt du har skrevet de sidste par dage jo hundebæ, og du er i forlængelse også en hundebæ for at have skrevet det.

Men hvis generaliseringen er gangbar, så må den også kunne bruges i andre situationer. Og så kan vi fx sige mange sjove ting om dig, da du rimeligvis er kristen, eller i det mindste er pseudo-kristen og et produkt af kristen kultur. Vi kan historisk godt finde kristne røvhuller, så dermed kan vi generalisere kristendom til at være en røvhulsreligion, og dermed må den typiske dansker jo være et produkt af nævnte røvhul.

Dermed er der et binært valg her, Kim. Er du en hundebæ eller et røvhulsprodukt?

Du har endvidere argumenteret for, at kristen undertrykkelse af homoseksuelle er meget mindre problematisk og faktisk at foretrække, for kristne mishandler jo kun folk hvor "muslimer" hælder dem ud fra kraner (?).

Igen er logikken enten tosset eller den er gangbar. Hvis logikken er tosset, så er vi tilbage ved hundebæ-scenariet.

Hvis logikken er gangbar, så må den også virke i andre situationer. Skal vi tage et jordnært eksempel som voldtægtsforbrydere, der trods alt ikke slår nogen ihjel? Det er vel trods alt meget bedre og nærmest at foretrække frem for at blive hældt ud fra en kran?

Kan du se problemerne, Kim? Ja, jeg bruger argumentum ad absurdum, men det er stadigvæk din logik, der fører til de her absurditeter.

Lidt citater, så du ikke begynder at snakke om stråmænd.

Side 2867
Fortæl gerne om kristne stater, i hvilke man hælder homoseksuelle ud fra kraner.
Fortæl om kristne stater, hvor kvinder stenes offentligt.


Side 2871
Den må du hellere tage med nogen muslimer. Det er i den kultur man hælder homoseksuelle ud fra kraner!


Side 2871
DF vil ikke tillade homovielser.
Islam hælder homoseksuelle ud fra kraner.

Hvis jeg var, eller bliver, homoseksuel, har jeg en ret klar idé om hvad jeg ville foretrække.
Skrevet af Slettet(412118201009)
BS

En runde med studentikost pladder, i HF/gymnasie-slæbegear.

Hvis man inddrager hele verden, og hele verdenshistorien, og lader relativismen få galopperende frit løb, uden det der ligner et kompas, kan man snildt havne i dit uendeligt ligegyldige nonsens.


Du afslører dig selv med forbløffende klarhed.
Dit forsøg på at sidestille nægtelse af vielser på den ene side ("mishandling" som du kalder det), og udhældning fra kraner på den anden, piner jo ethvert tilløb til seriøsitet, ud af det i forvejen forblæste korthus.

Det er mig komplet umuligt at tage det den mindste smule alvorligt. Men jeg vil da ikke afvise, at du kan opdrive en rundforvirret, verdensfjern adjunkt på det fri gymnasie, der orker at spilde tid på tiraderne.


FREM for alt
Skrevet af langetå
@KimTell

Svar nu på de spørgsmål folk stiller til dig, før du begynder at kalde dem dumme?

Der findes kun en menneskerace - Homo Sapiens, som i øvrigt ikke er ren, da der i tidenes morgen blev knaldet løs med Neandertalerne mm
Skrevet af Mr. Pink
Hvorfor smadrer man historien? Ok-boomer generationen, eller?

"Fjern fortidens smuds, så historien bliver fin og ren som en babynumse


En statue af den dansk-norske missionær Hans Egede ved Marmorkirken i København er blevet udsat for hærværk.
Vikinger, romere og andre bøllekulturer
Vikingeskibe er sørøverskibe. Slå dem i stykker. Tænk, at vi stadig bryster os af vores vikingearv, der er intet at være stolt af, medmindre man begejstres over brutale og liderlige bøller med hjelm og over dræbermaskiner på svampe, der plyndrer og voldtager, som de lyster. Tænk bare på Lindisfarne, hvor det hele begyndte, hvor forsvarsløse munke blev hakket ned af de nordiske djævle, utilgiveligt - ud med vikingerne.

Intet Romerrige uden slaver. Det er sandheden, og den er grusom. Et verdensrige, der nok har givet os retspleje og ingeniørkunst, men som er bygget på et fundament af råddenskab, slaveri i sin reneste form. Lad romerne blive en parentes i skolebøgerne, den slags vanvid kan aldrig gøres til sund lærdom.

Og de gamle grækere, de holdt også slaver. I den grad. Ja, ja, filosofi og demokrati og lidt søjler, men grækerne var jo dybest set afskyelige mennesker, som lod slaverne arbejde sig ihjel, mens de selv filosoferede over arbejdets natur. Farvel Sokrates, farvel Pythagoras.

Eller egypterne? Tak skæbne! Hvor mange stakkels sjæle er ikke blevet mast under pyramidernes stenblokke? Hvor mange uskyldige liv er ikke gået tabt under det uhyrlige byggearbejde? En turistattraktion, Vorherre bevares, groteske monumenter bygget i blod, er det, hvad man kommer for at se? Der er kun ét at gøre; illuminér pyramiderne med et stort "Undskyld" på hver side. Andet er umenneskeligt.

Heldigvis er revolutionen godt i gang. Man har hærget statuer af Winston Churchill, Thomas Jefferson og Ghandi og herhjemme af Knud Rasmussen, Hans Egede og Den lille havfrue. Logikken bag havfruens racisme er måske svær at forstå, men man behøver heldigvis ikke forstå alt for at deltage i en revolution. Det gælder om at fjerne fortidens smuds, så historien bliver fin og ren som en babynumse, og der er nok at tage fat på. "Kvinder skal tie i forsamlinger," sagde Paulus, ud med ham. Napoleon og Cæsar var måske udmærkede taktikere, men massemordere, ud med dem. Jesus var ikke hvid, han var jøde, så ned med Kristus-statuen i Rio, lidt mørk maling kan måske også gøre det. Nye tider, nye regler.
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Narildsen
Jeg tror du kom til at poste dit indlæg på bold.dk istedet for Facebook Pink.
Skrevet af Black Spider
@ Kim

Du svarer stadigvæk ikke på spørgsmålet. Du argumenterer stadigvæk for, at mishandling og lignende er okay, fordi det ikke er udhældning fra kraner, som du åbenbart stadigvæk mener at "muslimers kultur" står for.

Dermed er problemet jo intakt. Logikken må i det tilfæde nødvendigvis være, at A er moralsk forsvarlig hvis B er endnu værre end A. Voldtægt må følgeligt være okay fordi mord er meget værre, og Tønder-far må være en flink fyr, for han er jo ikke Lundin. Og så videre. Kun tid og fantasi sætter grænse for absurditeterne.

Og når du holder fast i, at "muslimernes kultur" hælder folk ud fra kraner, så fastholder du, at man kan generalisere fra enkelte individer til hele religionen og derfra til alle følgere af religionen. Det kan man så også gøre med kristne, åbenlyst. Altså må det være helt rimeligt at beskrive dig som produktet af de værste kristne røvhuller.

Det eneste studentikose her, er at du ikke er i stand til at kommentere på den logik, du selv anvender. Nå ja, og dit sprogbrug, som nogle gange skriger til himlen, men det er en anden snak.

Dit forsøg på at sidestille

Jeg sidestiller ikke. Det udtryk insinuerer lighed, og det har jeg på intet tidspunkt påstået. Det er dig, der konstant vil involvere Islam som sammenligning. Jeg påpeger sådan set bare, at DF er åbent homofobiske. Det er dig, og umiddelbart kun dig, der mener, at DF´s homofobi er uproblematisk fordi "muslimer" åbenbart "hælder homoseksuelle ud fra kraner".
Skrevet af Slettet(412118201009)
BS

Hvis du læser at jeg "argumenterer for at mishandling og lignende er okay..." er det mindst to muligheder.

1) Du forveksler mig med et menneske jeg er meget uenig med.
2) Du har læst mit indlæg sådan cirka 100% forkert.

Hvordan definerer du mishandling???
FREM for alt
Skrevet af anders.hede
Godt at se sig igen, MR Pink. Det kan godt være lidt ensomt at være højreorienteret på bold.dk ;)
Skrevet af Slettet(412118201009)
anders

Eller bare orienteret ;-)
FREM for alt
Skrevet af Halil
Vanvidskørsel!

Liste A vil lave en minimumsstraf på 20 dages ubetinget fængsel for "vanvidskørsel".

Det kan komme til at betyde nogle flere tremmeruskere fremover.

"Vanvidskørsel
Justitsministeriet og Transport- og Boligministeriet har i dialog med politiet og anklagemyndigheden foretaget en afgrænsning af begrebet vanvidskørsel. Vanvidskørsel omfatter følgende
forseelser, der må anses for særligt alvorlige og med en særlig høj farlighed:
• uagtsomt manddrab under særligt skærpende omstændigheder (straffelovens § 241,
2. pkt.)
• uagtsom forvoldelse af betydelig skade på nogens legeme eller helbred under særligt
skærpende omstændigheder (straffelovens § 249, 2. pkt.)
• forsætlig forvoldelse af nærliggende fare for nogens liv eller førlighed (straffelovens §
252, stk. 1)
• særlig hensynsløs kørsel
• kørsel med en hastighedsoverskridelse på mere end 100 pct. ved kørsel med over 100
km/t
• kørsel med en hastighed på 200 km/t eller derover
• spirituskørsel med en promille over 2,00."


Det kunne godt ende med at blive en lovgivning i stil med knivlovgivningen.

"Jamen, jeg kørte 105 kmt på en 50 kmts vejstrækning i NørreBøvelse fordi min kone skulle have akut kejsersnit"

Værsgo! 20 dage i brummen.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af mirakelmix
Man må faktisk godt køre nødkørsel, man skal bare kende reglerne. :) Men ja minimumsstraf er en dårlig idé... Agurketid I guess
Skrevet af Slettet(412118201009)
Den kreative klasse har fået virkeligheden helt tæt på. Og hvad vigtigere er: Man er søreme blevet klogere.

I Berlingske i dag, om "livet på Bryggen," interviewer bladet filmmanden og familiefaderen, Andreas Dalgaard.

Citat:
"Hvem er det, der laver larmen og svineriet?
Det er jo ingen hemmelighed at en del af dem der larmer og sviner, er af anden etnisk herkomst. De der kører rundt i deres biler er også typisk af anden etnisk herkomst. Der er rigtig meget banderelateret uro, og det er derfor, det ofte ender med slagsmål og knivstikkerier."

Rubrikken i Berlingske:
Velkommen til sommer på Bryggen:
Et destruktivt kaos af knuste flasker, larm, slagsmål, bander og knivstikkerier.

Ligeledes i Berlingske:
Forbudt bande terroriserer fængselsansatte.

Vanvidskørslen er heller ikke just en berigelse.

---------

Eksemplerne er billedet på en voldskultur med et voksende antal aktører, der med en stadig mere hensynsløs adfærd, terroriserer flere og flere.

Det er stille og roligt gået op for dele af den kreative klasse, at deres børn er de mest udsatte når voldskulturen folder sig ud.

Den knap så gode nyhed er, at det bliver værre lige så langt øjet rækker. Og et godt stykke derefter.
Mængden af "grupper af unge" vil stige i mindst en række generationer.
Velbekomme.


Herfra bliver det, bliver det i allerbedste fald, lapperier på lapperier.
FREM for alt
Skrevet af Slettet(412118201009)
Halil

Minimumsstraffe, er bare de første spæde konsekvenser af mena.

Vi skal vænne os til at lovgivningen adressere en primitiv, betændt voldskultur.
Det rammer selvfølgelig bredt, i form af visitationszoner, skud i gaderne, vanvidskørsel, og på en lang, lang række andre områder.

Jævnfør udviklingen i Sverige og Frankrig, er vi blot ved den helt spæde begyndelse.
Man ligger som nogen har redt
FREM for alt
Skrevet af Slettet(412118201009)
Skalsikring!

Et nyt ord for mig.
Det dækker over en, i dette tilfælde, ydre sikring af Odense universitetshospital.
Man foretager øvelsen, når repræsentanter fra "visse grupper," indlægges.
I denne weekend var det en af deltagerne i vanvidskørslen i Odense.

Gad vidst hvad det koster?
Og dog. Ift mena, er en håndfuld milliarder fra eller til, jo håndører.

Det dér med udgifter, er jo kun interessant når det gælder Paludan. Sorry.
FREM for alt
Skrevet af Halil
Minimumsstraffe, er bare de første spæde konsekvenser af mena.


Hvordan ser du det er pga. mena, at der er minimumsstraffe i Danmark?
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Bjarke_bold
-Kim

Jeg ved ikke om jeg taler på alles vegne her, men jeg synes godt nok dine maskingeværsanekdoter og enkeltsager om indvandrerkiminalitet er en smule larmende, gentagende og egentlig ikke ret informative. For alle er vel klar over at folk fra mellemøsten og deres efterkommere generelt set er mere kriminelle end andre grupper? Den slags har vi jo efterhånden rigeligt med statistik på og enkeltsager gør utroligt lidt for at påvise eller modvise det statistik.

Derfor er jeg mere interesseret i at høre om f.eks. årsagerne hertil eller om løsningerne på problemerne for dem der allerede bor i landet. Jeg syntes også det kunne være spændende at høre lidt fra din mund/hånd om den generelle udvikling. Kommer flere eller færre "MENA"er i arbejde? Begår de mere eller mindre kriminalitet i forhold til andre indenfor tilsvarende aldersgrupper og socioøkonomisk status end tidligere?

Du virker som en der har stor fokus på og om området. Så jeg går ud fra du også har adgang til nogle relevante analyser som var værd at hive ind i debatten. Det ville i hvert fald gøre dine skriv langt mere interessante.


Det er ikke et forsøg på at være ubehøvlet. Men tænker bare at det er grobund for en langt bedre debat hvis du gjorde dig en indsats for at øge relevansen.
Skrevet af Vincent Gigante
@ Kim

Hvad angår vanvidskørsel og gaderæs specifikt i Odense, så er den del faktisk primært fokuseret omkring miljø bestående af hovedsagligt etnisk danske hvide mænd (og kvinder).

Jo, indvandrerbanderne har brugt muskelbiler til bevidste påkørelser i deres konflikter, men det kan tælles på en hånd.

Og hvis du ikke tror mig, skal du være mere end velkommen til lægge vejen forbi Fyn - så kan selv få sun for, at det primært er ´Brian og Torben´ der mødes i lækre biler på Rosengårdscenterers p-plads i weekender samt Odense SØ generelt.
.
Skrevet af Sir , moderator
" Men tænker bare at det er grobund for en langt bedre debat hvis du gjorde dig en indsats for at øge relevansen."Det er et godt råd Kim. Tag det til dig. Det andet er sgu for trættende. "Buhuuu nu har en dum indvandrerknægt stjålet en knallert igen. Derfor er indvandring dårligt".
Prøv det lidt større billede.
Dette er en signatur.
annonce
0