Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Bosse1983
Ja, jeg var ganske imponeret over hvordan Poul Madsen kunne padle sit lort om den norske model kontra den danske, uden at andre undersøgte det nærmere. Der er kilder nok, og man kan streame NRK direkte hvis man vil, og høre Erna & Co. forklare.

Jeg forstår godt at oppositionen leder med lys og lygte, og selvom jeg selv er højrefløjsliberal, klukker jeg lidt når DF og andre vader direkte ud i kviksand. Der er ikke præcedens for at den siddende regering leverer det fulde beslutningsgrundlag eller bruger embedsværket til at belyse andre partiers påfund. At man stærkt føler at det bør være sådan, betyder ikke en kæft. Der er ingen rationel grund til at Mette skulle lukke mere ned end hvad man fandt rationelt, så SELVFØLGELIG er det baseret enten på en anbefaling, som Mølbak nu siger han stod bag, eller videnskabsfolk som siger at de ikke kan give en anbefaling.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Bosse1983
Kim minder desuden efterhånden en del om BIF. Sproget bliver mere og mere opstyltet og de bizarre udfald hyppigere.

De seneste sider var som BIF´s take på homoseksuelle.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Steve Highway-61
Mølbak kan vel blot sin Admiralvise.
All we are saying is give peace a chance that means you too
Skrevet af elendil
Politiktråden er vel Kims FIFA-tråd. I FCK-tråden er der ikke noget.
fck-medløber.
Skrevet af anders.hede
Det er bare så typisk i den her tråd. Jeg skriver lidt om “Eskimoer” og om hvor lidt interesserede Grønlændere tilsyneladende er i identitetspolitik jvf. deres afstemning.
Og så et døgn senere har ClausP, Kim og andre kørt løs med personlige svinere over et par sider og enhver interessant debat er ødelagt

Og selvom jeg har en smule forståelse for nogle af Kims pointer må jeg konstatere at han er kryptonit for den gode debat. Man kan simpelthen tillsyneladende ikke bare ignorere ham.
Skrevet af anders.hede
@bosse
“ Jeg forstår godt at oppositionen leder med lys og lygte, og selvom jeg selv er højrefløjsliberal, klukker jeg lidt når DF og andre vader direkte ud i kviksand” - du har vel aldrig sat dit kryds til højre for midten, har du?

Jeg synes det er påfaldende hvordan mange ikke ønsker kritik og undersøgelse af beslutningsgrundlaget for nedlukning. Jeg ser ellers begavede venstrefløjskommentatorer snakke om at den debat bør lægges ned, for det var jo en god beslutning...

Det er jo en vild kortslutning. Man kan argumentere på samme måde med Inger Støjberg eller Irakkommisionen. Eller med Anders Foghs ord “skulle vi ikke komme videre...”

Selvfølgelig skal der graves mest muligt i en så kontroversiel beslutning. Det er pressens eksistensberettigelse. Det er afgørende om Mette F eks har lavet en nødløgn.

Derfor har det stadig formentligt været den helt rigtige beslutning, men vi skal da vide hvad der er sket. Og nu hvor et stort flertal er enige i beslutningen, er det vel heller ikke så farligt at undersøge sagen til bunds.

Man kan godt være enig i beslutningen og stadig være skeptisk overfor forvaltningen af magten. Man kan mene at Mette F har gjort det rigtig godt, men stadig være meget interesseret i om hun har været ærlig undervejs.
Skrevet af tråd-triller
“ Jeg skriver lidt om “Eskimoer” og om hvor lidt interesserede Grønlændere tilsyneladende er i identitetspolitik jvf. deres afstemning.“

Nej, du forsøgte at starte en diskussion om identitetspolitik, og fulgte op med en påstand om at 60% af grønlændere ikke ville fjerne en statue af Hans Egede. Det var en anden bruger der påpegede hvor lidt interesse der var for afstemningen, og så hoppede du med på den historie.
Skrevet af anders.hede
Jeg skrev stadig om det - jeg sagde ikke at jeg startede det
Skrevet af Bosse1983
du har vel aldrig sat dit kryds til højre for midten, har du?


Det var et lettere ubegavet spørgsmål, taget i betragtning hvad du stiller det til. Der findes, tro det eller lad være, stadig folk som ikke definerer det politiske landskab udelukkende omkring indvandringspolitik og kulturkonservatisme.

Naturligvis skal der stilles spørgsmål, men det skal være de rigtige spørgsmål, med en intention om faktisk at blive klogere. DF er med det samme ude og påstå at folk er ført bag lyset, fordi de stadig, så mange måneder inde i forløbet, ikke fatter hvad en videnskabelig anbefaling og ikke er. Jeg fryder mig naturligvis over at rent-seekerne i DF står tilbage med blødninger i taberbasen, i et forsøg på at være relevante. Vi snakker trods alt et parti som aldrig har ville have ansvar, udelukkende indflydelse. Nu har de efterhånden ingen af delene, hvilket kun er positivt.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af tråd-triller
Det er ikke et svar på det jeg skrev.

Du startede en diskussion om “eskimo” på baggrund af Hansen Is (et firma der ikke har en særlig stor markedsandel) og fulgte op med en påstand om at 60% af grønlændere ikke ville fjerne en statue. Da en anden bruger påpegede at folk i Nuuk ikke interesserede for afstemningen påstod du det var din oprindelige pointe.
Skrevet af anders.hede
Jo det er det da. Du skriver det var forkert at jeg skrev om noget, som jeg vitterligt skrev om. Jeg har ikke skrevet at jeg startede debatten om interessen, omend jeg før har skrevet om mine formodninger.

Jeg har før pointeret at jeg tvivler på grønlænderne er interesseret i de værdikampe, der kæmpes fra dansk side. Og der var statue-diskussionen jo egentlig meget relevant, fordi det på mange måder handler om det samme.


Jeg har det sådan at laver nogen en repræsentativ meningsmåling på Grønland hvor et flertal mener isen ikke burde hedde Eskimo, så er jeg faktisk villig til at se imødekommende på det. Men når jeg sidder med fornemmelse af det er de her identitetskrigerne, der kæmper “andres kampe”, så bliver jeg sgu irriteret og kontrær.”

Og statue-interessen viste hvor lidt det fylder for majoriteten i Grønland.
Skrevet af anders.hede
@bosse

“ Jeg forstår godt at oppositionen leder med lys og lygte, og selvom jeg selv er højrefløjsliberal, “

Du laver selv koblingen mellem oppositionen og højrefløjsliberal, så jeg har svært ved at se at spørgsmålet er vildt ubegavet. Du får det nemt til at lyde som om du tilhører oppositionen i det ovenstående.
Skrevet af tråd-triller
Det var dig der blandede “Eskimo” og Statue debatten sammen i din opsumering. Fra mit synspunkt er det to forskellige debatter, og din sammmenfatning var ikke retvisende.
Skrevet af Mercenary
Det er sjovt. Det virker altid til at der er en kø af studentikose konfirmander, der lige skal herind og analysere lidt på samfundssituationen.
Lose all to save a little
Skrevet af jensmoch
Bosse kunne vel i sagens natur sagtens have stemt på Venstre, dengang de stadigvæk var lidt liberale. Har måske væltet hen mod LA da de startede med et reelt liberalt projekt, måske med et lille håb om at de tog nogle af deres mærkesager fra Ny Alliance med sig.

Jeg aner det ikke, da jeg ikke kender Bosse andet end overfladisk herinde fra, men jeg ser det ikke just som usandsynligt, da jeg selv kender ganske mange der er fanget i ingenmandsland nu, hvor Venstre ikke just er så liberale længere og giver fuld pedal på Støjberg, og LA droppede stort set alt fra NA-tiden og endte med et mere neoliberalt projekt.
Skrevet af anders.hede
@jens
Bestemt ikke. Det var også bare et nysgerrigt spørgsmål. Men det blev ikke modtaget så godt, synes jeg ;)
Skrevet af Sir , moderator
"Jeg aner det ikke, da jeg ikke kender Bosse andet end overfladisk herinde fra, men jeg ser det ikke just som usandsynligt, da jeg selv kender ganske mange der er fanget i ingenmandsland nu, hvor Venstre ikke just er så liberale længere og giver fuld pedal på Støjberg, og LA droppede stort set alt fra NA-tiden og endte med et mere neoliberalt projekt."


Ja så må man jo blive radikal
Dette er en signatur.
Skrevet af Bosse1983
Du laver selv koblingen mellem oppositionen og højrefløjsliberal, så jeg har svært ved at se at spørgsmålet er vildt ubegavet. Du får det nemt til at lyde som om du tilhører oppositionen i det ovenstående.

Selvom jeg skriver "oppositionen", er det jo ikke ensbetydende med at det er en homogen størrelse. Det bør egentlig ikke kræve forklaring. Spørgsmålet var ubegavet.

At der i dag ikke eksisterer et partipolitisk alternativ med en spiselig libearl profil, er jo ikke ensbetydende med at standpunktet ikke eksisterer.

Heldigvis har jeg ikke stemt i Danmark i en årrække, så selvom udviklingen er lettere bekymrende, skal jeg ikke personlig tage stilling til hvilken lort man skal have som tilbehør til hovedretten, når krydset sættes.

Optimalt set havde Venstre benyttet den aktuelle anledning til at bygge en profil under Ellemann-Jensen, men i stedet slås man med vindmøller. Det er moderne politik i en nøddeskal. Igen, man kunne jo starte med at stille de rigtige spørgsmål, når man nu har konstateret, at Mettes rustning tilsyneladende styrkes hvis man angriber på magtfuldkommenhed og "manglende anbefalinger". Man vælter bare til truget når det er fodringstid og der skal genåbnes.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Halil
Vedr. Kåres støtte til nedlukningen, så er det sgu noget underligt noget.

Brostrøm skriver i en mail 7 timer før pressemødet den 11. marts, at Kåre havde været med i drøftelserne og var enig i konklusionen(om omfanget på nedlukning).

8. juni siger Kåre at han var enig i nedlukningen.

Det er noget pudsigt, at der er så stor forskel i de to udsagn som Brostrøm skriver på dagen og Kåre erindrer et par måneder efter.

Men det er jo ikke første gang, at Kåre ændrer radigal holdning til faglige synspunkter.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Bosse1983
https://www.bt.dk/samfund/mail-afsloerer-soeren-brostroem-fraraadede-at-lukke-skoler-kort-foer-pressemoede

Umiddelbart fremgår det ikke at Mølbak skal have været enig. Udelukkende at det er blevet drøftet.

Kåre har ret konsekvent stillet sig bag nedlukningen.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
annonce
0