Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Forhammeren
Loco

Jeg skelner personligt meget mellem xenofobi og racisme. Vi har få racister i DK, og det bør selvfølgelig ikke bruges i flæng, men mange der har synspunkter der for mig ikke kan betragtes som andet end xenofobi måske kombineret med globaliseringsangst. Integration kan være andet end assimilation.

Jeg tror mange på højrefløjen forveksler ( det gjorde fx Tell i stor stil ) at forsvare muslimer mod al den tåbelige symbolik og retorik fra det yderste højre med berøringsangst og apolegi.
Der er fx ingen accept af islams kvindesyn på venstrefløjen.

From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af Slettet(421605202909)
@Forhammeren

Det kan godt være at du skelner mellem det. Men det er der altså mange på venstrefløjen der ikke gør. Jeg er helt enig med dig i, at jeg også tror vi har få racister her i Danmark. Tilgengæld har vi mange der frygter forandring.
Jeg syntes dog ikke at venstrefløjen kommer med mange løsningsforslag selv, istedet bruges der masser af energi på at skyde alt ned fra højrefløjen, blot fordi det kommer fra højrefløjen. Ja man får nogengange det indtryk at selvom de måske er enige i budskabet, så skal det skydes ned, bare fordi det kommer fra DF.

Alle kulturer har gode og dårlige ting som de kan bidrage med. Det optimale her ville jo være hvis vi kunne få de gode ting fra de "fremmede" kulturer til at erstatte de dårlige fra vores kultur. Men vi må ikke på noget tidspunkt acceptere værdier og holdninger fra islam eller Mellemøsten, som kvindesynet, homofobi, jødehad etc.
Vi må heller aldrig være bange for at stille krav til, at man altså skal i aktivering og ud og bidrage til samfundet, for at kunne modtage ydelser her i landet.
Skrevet af shankly2612
Den her debat har man i alle vest-europæiske land. Islam er i konflikt med storsamfundet lige meget hvor vi befinder os i verden. Altså med mindre de befinder sig i overtal. I de lande ser vi desværre systematisk forfølgelse af andre trosretninger.
Måske er de voldsomt overrepræsenteret på alle negative statistiker fordi de som minoritet ikke er intrigeret godt nok. Javel, men hvorfor ser vi så ikke disse problemer hos andre minoriteter? Det er altså en jødisk, buddhistisk, katolsk og sikkert andre minoriteter her i vest europa. De har ingen problemer med at opføre sig som civiliserede individer der indordner sig efter storsamfundets normer.
Jeg synes personlig at Islam er lige så farlig som nazismen. Det er en totalitær, aggressiv religion som jeg ikke synes skal undskyldes.
Højrøvet LiVARpool fan siden foreva
Skrevet af Forhammeren
2612

Du får samme ?
Dk kommer ikke til at fravige vores internationale forpligtigelser og vi har i international sammenhæng stram udlændigepolitik.

Hvad er din løsning ?

Hvem bærer skylden for at vi ikke for længe siden fik en IGU ordning der kunne tage hånd om nogen af de her utilpassede unge ?
From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af Pølse
9Jeg syntes egentlig at Pølses indlæg meget godt demonstrerer RobertTheRobbers pointe.

Hvorfor er det useriøst, folk spørger efter link, her er der så beviser på, at der ikke blot drejer sig om bagateller. Eller er det, fordi du ikke kan affeje det som bagateller. Og jo, venstrefløjen siger stadig, at det går fremad og der er ikke store problemer i dag. De links jeg har lagt op, er hverdag i Sverige og er det sådan et samfund du ønsker?

Min løsning: stop for alle migranter fra afrikanske og arabiske lande, hjælp i nærområder og kun hjælpe flygtninge på flugt fra krig. Kriminelle udlændinge sendes hjem og der lukkes for kassen for folk, der kun er her for pengene. Og de findes, om du vil det eller ej. Hvad er din løsning på dette problem, som kun vil vokse sig hen mod svenske tilstande?

Utilpassede unge? er du seriøs? Utilpassede unge voldtager ikke to teenagere i 9 timer, stikker ting op i deres anus og forsøger at begrave dem levende.
Skrevet af Forhammeren
Pølse

Hvilket land vil du foreslå skulle have lejre som kunne tage disse flygtninge ?
Hvilke lande i EU er det lige der ikke vil have en løsning hvor EU solidarisk fordeler asylansøgere mellem sig ?

From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af Slettet(421605202909)
Jeg tror også at vi skal blive bedre til at adskille migranter og flygtninge. Vi er i dagens verdens desværre ikke istand til at hjælpe hele verdens befolkning. Man kan sagtens forstå at de søger nordpå i håbet om et bedre liv, men vores prioritet må være at hjælpe dem der flygter fra krig. Og dem er der desværre rigeligt af.

Jeg tror også at dem der flygter fra en decideret krig er mere åben og villig for at indordne sig under nogle andre værdier end dem de kom fra. Så flygtninge fra krig må vi kunne hjælpe her i landet, men migranter må altså hjælpes i deres egne lande.
Skrevet af shankly2612
Forhammeren
Jeg har ingen konkrete løsningsforslag.
Desværre tror jeg det kommer til at løse sig selv når skæringspunktet mellem Islam og resten af samfundet bliver kritisk for samfundets overlevelse. Jeg tror ikke Gaddafi får ret i sin vision om at Islam overtager Europa med barnevogne. Jeg tror det bliver som kampen mod Nazismen; det fleste vågner op og forstår alvoren. Jeg tror vi taler max 25-30 år frem i tiden. Som sagt, tror jeg ikke man kan intrigere Islam eller Nazisme.
Højrøvet LiVARpool fan siden foreva
Skrevet af Forhammeren
Man kan ikke integrere islam hvis man har som udgangspunkt at assilimering er den eneste form for integration.
From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af Pølse
Forhammeren
Libyen eller andre lande, hvor migranter rejser fra.
Lav en modtagecenter i f.eks Libyen, hvor man så sender elektronisk ansøgning til landet, man vil søge asyl i og så kan man rejse hjem ved afslag eller rejse til landet, hvis der bliver givet asyl.
Skrevet af Vincent Gigante

Modigt af børnenes statsminister at gå imod et borgerforslag fra 50.000 danskere – og folkestemningen generelt – for at tage hensyn til at en religiøs minoritet på 5000-7000 medlemmer kan praktisere et 2500 år gammelt ritual.
Det må koste kortsigtet på meningsmålingerne.
.
Skrevet af Slettet(421605202909)
Man kan ikke integrere islam hvis man har som udgangspunkt at assilimering er den eneste form for integration.


Mener du dermed at man skal integrere islam som den dyrkes i Mellemøsten, eller hvor migranterne og flygtningene kommer fra? At den ikke skal tilpasses det samfund som vi nu engang har opbygget her i landet?
Skrevet af shankly2612
Forhammeren
Kan du komme med nogle eksempler på lande hvor Islam er velintrigeret?
Igen, hvordan kan det være at at alle andre minoriteter end den muslimske indordner sig i de lande de bosætter sig? Hvad er det i din optik der gør muslimer så specielle at man må tage særlige hensyn?
Højrøvet LiVARpool fan siden foreva
Skrevet af KamilNDoye
Hvilke lande i EU er det lige der ikke vil have en løsning hvor EU solidarisk fordeler asylansøgere mellem sig ?


Jeg tror det er nemmere at nævne de lande, som synes det er en god løsning. Primært Italien og Grækenland fordi det er dem, der står med lorten. Tyskland vil sikkert også, men de har også en af de mest inkompetente ledere i Europa, så hun er undskyldt. "Wir schaffen das"- vorherre bevares.
Skrevet af Forhammeren
Man skal lade være med at betragte integration som.assilimation. Det betyder ikke at man skal indordne sig eller tage hensyn men at man ikke laver fx et burkaforbud eller vil have et forbud mod bønnekald som der stort set ikke praktiseres.
From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af Slettet(421605202909)
Assimilation betyder vel netop at man optages i nogle allerede eksisterende værdier? De værdier skal vi vel ikke gå på kompromis med? Vores ytringsfrihed, vores ret til at være kritisk overfor religion, vores ligestilling og vores accept af LGBT er vel netop nogle værdier vi gerne vil have at alle der kommer hertil, gerne vil byde ind på?

Edit:
@Forhammeren
Jeg kunne egentlig godt tænke mig at høre hvad du syntes vi skal gøre med dem der migrerer herop i håbet om et bedre liv, men ikke er flygtet fra krig som sådan.?
Skrevet af Forhammeren
Nej, det skal vi ikke men vi tager ikke særlige hensyn hvis vi vil assimilere i en grad så vi ikke vil se fx burkaer på gaden.
From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af Forhammeren
Hvis man ikke er flygtet fra krig og derfor ikke har noget beskyttelsesbehov og dermed ingen varig opholdstilladelse skal man selvfølgelig ikke være i landet.
From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af pukledyret
Kamil, hvis du skal kalde andre for inkompetente, kunne det som udgangspunkt være en god idé at citere dem korrekt, og ikke noget der er sakset ud af en længere sætning.

Jeg er med på, at hele citatet ikke passer ind i din angstbidende tyrkertro på onde krigsflygtninge, og at citatet i sin helhed dermed ikke understøtter din i øvrigt elendige pointe om at Merkel er en inkompetent leder (hvilket hun afgjort ikke er). Men alligevel - kom nu lidt, ik? Du har fået undervisning i simple citatregler, ikke? Det gør man i folkeskolen.

Det er tilladt at benytte sig af den lærdom der er blevet tildelt én. Her er en lidt længere udgave af det Merkel sagde:

"Wir haben so vieles geschafft – wir schaffen das.”

Og det citat kommer fra en leder for et land som fik en temmelig stor røvfuld i den sidste verdenskrig, og som mener at den udfordring som landet stod over for, den skulle de nok klare sig igennem.

Og hvad skete der? Tyskland består, såmænd. Så de klarede sig igennem, Merkel fik ret, og det yderste højre bør snart klappe i, for de bringer ved Naturen intet godt til bordet. Citatmæssige vrangforestillinger der via simple memes dyrker jeres indspiste had til omverdenen, men absolut intet brugbart.

Hvor stor en NPC skal man lige være for blindt at gengive al det der galde fra det yderste højre?

Hvor er det selvstændige tankesæt og ræsonnement?

Jeg er med på at det yderste højre generelt er dårligt uddannet, hvilket i øvrigt er yderst veldokumenteret. Men de fleste har da gennemført mindst 10 års skolegang, så hvorfor denne ekstreme snefnug møder NPC-tilgang til store og globale emner?


Abe
Skrevet af Pølse
Pukkeldyr
https://www.youtube.com/watch?v=_kgQF5rvpY0
Ja, Merkel har tyskerne været heldige med.
Tyskland er lige så hårdt ramt som Sverige, Italien, Spanien, Grækenland, Frankrig og England ,når vi snakker om voldtægter, vold og mord begået af migranter.Så sent som i lærdags dræbte en migrant en kvinde og sårede seks andre i England. Det går sikkert godt med økonomien, men det en god leder også gør, er at skabe tryghed for sin befolkning og det er tyskerne ikke, specielt i de store byer. Og du skal spørge de piger, der er blevet voldtaget af merkels flygtninge rundt omkring i Europa om de føler, hun er en stor leder. Du har ikke glemt nytårsaften i køln 2015, vel?

The Bundeskriminalamt (German Federal Criminal Police) confirmed in July 2016 that 1,200 women had been sexually assaulted on that New Year´s night.

https://en.wikipedia.org/wiki/2015%E2%80%9316_New_Year%27s_Eve_sexual_assaults_in_Germany

Tror du denne pige syntes Merkel er en god leder?

https://www.elmundo.es/espana/2019/03/20/5c9149a721efa0c90d8b45d3.html


On March 15, 2018, the 12-year-old girl was playing in a park in Azuqueca de Henares with several other girls when, at around one o´clock in the afternoon, six migrants — five Moroccans and one Nigerian — approached the playground. They carried two of the girls off to a nearby abandoned building, but then let one of them go after discovering that she was a Muslim. The migrants, aged between 15 and 20, grabbed the 12-year-old by her arms and legs and took turns raping her, first anally and then vaginally, for nearly an hour.
Denne artikel viser også migranters forbrydelser i Spanien de seneste par år:

https://www.gatestoneinstitute.org/14249/spain-migrant-crime

annonce
0