Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af tjeeving
Pink, du kan komme med nok så mange links. Det fjerner bare ligesom ikke min pointe.

Udfordringerne med mena/muslimer og hvad du ellers kalder dem, er alle da klar over.

Sagen er blot den, at det foregår i små lukkede kredse. Præcis som så meget andet.

Problemet opstår blot, når du gør den gruppe til en solid og kæmpemæssig udfordring generelt i dk, for det er det bare ikke.

Jovist, i visse områder (nu dit eget) og fred være med det. Håber i har gjort noget ved det, eftersom det har stået på nu i minimum 10 år, ifølge dig selv.

Jeg kan slet ikke genkende det. i mit daglige virke spenderer jeg ofte, fagligt som tværfagligt, tid med folk fra disse kanter. Det er altså højt, samt lavt uddannede mennesker, skulle de så udføre denne såkaldte sociale kontrol derhjemme og eller i fritiden?

Altså leve et slags dobbeltliv, samtidig med at de stadig passer deres erhverv og mængler med det "danske folk" på daglig basis. Det virker jo helt skørt.

Vær nu lidt kildekritisk med hvor du får din viden om emnet fra. Læs lidt bagom mediet.

Ja, der er kæmpemæssige udfordringer med folk med anden etnisk herkomst, men det er slet, slet ikke så udbredt som du gerne (og guderne må vide hvorfor) vil have det til at være.
Skrevet af Mr. Pink
Tak for svar, tjeeving. Dejligt med et helt normalt svar.

Svarer om lidt.
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Bosse1983
Det virker til at det er en sygelig trang til at blive bekræftet, som styrer det meste for dig, Pinkster. Det bør du arbejde med.

Man kan godt anerkende at der er et problem uden at man eksempelvis mener at Fulton skal bruges til at uddanne somaliske pirater.

I forhold til social kontrol anerkender folk der er et problem, men du og andre vælger aktivt at vende det blinde øje til, når det sker i visse segmenter. Det har pågået så længe man har haft religiøse og etniske samfund i Danmark, og det foregår, omend i mindre omfang, i et antal "helt almindelige" danske hjem også.

Jeg er sikker på at de som udsættes for det af kristne minoritetsgrupper begejstres enormt over at de ikke udgør et stort nok samfundsproblem for dig og dine ligesinde, til at det er et sted man vil sætte ind. Den fedladne kødkusk illustrerede det jo meget godt. Ikke bare var der tale om reduceret prioritet, men når folk fra baglandet stod frem lagde man hele debatten død, muslimer, Indre Mission, Jehovas vidner og alle. Pludselig var det ikke så vigtigt at "hjælpe" muslimer alligevel.

Vi tager den gerne igen:

https://www.kristeligt-dagblad.dk/kirke-tro/df-vil-lukke-hjemmeside-mod-social-kontrol

Henriksen gider egentlig ikke være med, fordi Islam ikke kan få det primære ansvar. Han siger det direkte. Så ryger pointen med kampagnen, tydeligvis. Man gider heller ikke rigtig at undersøge underliggende forhold, for fandt man at der eksisterer en sammenlignelig kultur i styringen af grupper og deres deltagere, kan man ikke bare sige det er Islam heller.

Det er påfaldende så meget ældsteråd i Jehovas Vidner minder om tilsvarende i Islam og et antal kristne menigheder, men måske ikke når man anerkender at disse religioner udspringer fra meget af det samme. Endelig kan socialantropologer gøre noget fornuftigt, hvis der var politisk vilje.

Hvad med at man undersøgte det, Pinkster? Det er det folk efterlyser. Man har tydeligvis et pænt antal fra kristne minoritetsgrupper som gerne står frem og taler, hvis man ikke hiver tæppet væk under dem. Har de ikke krav på den samme beskyttelse?
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Sir , moderator
Dette er en signatur.
Skrevet af Mr. Pink
Tjeeving.

Du håber, vi får gjort noget ved problemet, som jeg har påtalt igennem 10 år (og mere til).

Problemet er, at vi ikke får gjort noget ved det, da der ikke er forståelse for, dels hvor dybt problemet stikker, og dels hvad det kræver at få løst det.

Der mangler fx tiltag, som er i familie med Fulton, mesterlære, alternative skoletilbud samt en erkendelse af, at (an)tal betyder noget i forhold til integration.

Jeg bruger mange referencer til at belyse, hvor dybt problemet stikker.

1: dst.dk

2: forfattere som fx Ayaan Ali Hirsi og Lise Egholm.

3: adskillige artikler fra saglige medier som fx Berlingske

4: egen empiri dels fra Nørrebro og dels mit arbejdsliv med en tosprogs-procent på 30-50% i klasserne.


Du skriver, at problemet ikke er så udbredt, som jeg ellers problematiserer.

Jeg vil så spørge dig, hvor stort du tror, jeg tror det er, og hvor stort et problem, du mener, det er?
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Bjarke_bold
-Sir

Jeg er nok en af dem der har svært ved se det problematiske i den slags symbolske hykleri. En ting er hvad manden som politiker går til valg på og hvilken politik han rent faktisk arbejder for, noget andet er hvordan han opfører sig som privat borger indenfor lovens rammer. Det eneste der lugter her er hvis han også har udnyttet hans embede i forhold til at få lejligheden til spotpris og i forbindelse med genhusningen af de sade.

Det er svært at forstå hvorfor Dansk Bibelskole ikke sendte den ud på det brede boligmarked og accepterede et tilbud under markedspris.

Skrevet af Bjarke_bold
-Pink


O
M
F
G.

Hvor skriver jeg, at det udelukkende bygger på egne erfaringer?

Find et sted, hvor jeg skriver det. Bare et


Det skriver du lige her:

"21. sep. 13:05".

"Mine forventninger er ikke teorier om, hvordan det foregår. Jeg ved, hvad der foregår, da jeg lever, agerer, forholder mig til og arbejder med det i dagligdagen. Møder det hver dag. Der er tale om solid empiri. "

https://www.bold.dk/snak/index.php?action=thread&id=221024&start=29200&vis=0

Hvis du mener jeg har fejltolket kan du da bare trække vejret og korrekse mig.
Skrevet af Toon Toon!
Det eneste der lugter her er hvis han også har udnyttet hans embede i forhold til at få lejligheden til spotpris og i forbindelse med genhusningen af de sade.

Det er vel også lige præcis det som EB forsøger at tydeliggøre? Humlen i hele sagen. At han har udnyttet sin situation.

Dernæst kan man jo spørge sig selv om hvad Bibelskolen får til gengæld? Er det korruption det her?
Newcastle, United, will never be defeated! Newcastle, United, will never be defeated!
Skrevet af Mr. Pink
Bjarke.

Det skal læses som, at jeg ved, hvad der foregår i den kommune, jeg arbejder i. Meget indgående endda.

Langt mere end majoriteten herinde.

Derudover forholder jeg mig naturligvis til data fra saglige kilder.
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Poor Scouser Tommy
@ Bjarke

Hvad betyder symbolsk hykleri?

Jeg ser ingen grund til at være blåøjet. Du får selvfølgelig ikke en herskabslejlighed på Frederiksberg til en kvadratmeterpris, der ligger et godt stykke under gennemsnitsprisen i Albertslund, uden at kende nogle mennesker og trække i nogle tråde. Det siger sig selv.

Hvis Dansk Bibelsamfund havde et reelt ønske om at få den højeste mulige pris for lejligheden, giver fremgangsmåden 0,0 pct. mening. Det lugter rigtig meget af gode, konservative kristne, der hjælper gode, konservative kristne. Ren næstekærlighed.

You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af Sir , moderator
@Bjarke

"Jeg er nok en af dem der har svært ved se det problematiske i den slags symbolske hykleri."


Ikke forstået tror jeg. At han siger et og gør noget andet virker fjollet, men det er vel ikke det kritiske i denne sag.

"Det eneste der lugter her er hvis han også har udnyttet hans embede i forhold til at få lejligheden til spotpris og i forbindelse med genhusningen af de sade."


Ja det er da det der lugter gevaldigt, kombineret med at DB sælger den som et skuffesalg til langt under markedsværdien.
Dette er en signatur.
Skrevet af Forhammeren
Frederiksberg, old old money og det agtværdige konservative folkeparti.

Ikke noget nyt at se her
From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af Bjarke_bold
- Poor Scouser

Hvad betyder symbolsk hykleri?


Det var en henvisning til når man sammenblander en politikers privatliv med den politik politikeren står for. Du ved, når man påpeger hykleriet ved:

- at være for grøn politik mens man selv kører benzinsluger og flyver på ferie.
- at prædike familieværdier og nultolerence mens ens egen søn sælger narko.
- at ville arbejde for højere kvalitet i kommunale skoler mens man smider sit eget barn i privat institutioner.
- Eller som her, når man vil arbejde politisk imod boligspekulation mens man selv udfører det i privaten.

Sådanne tilfælde er sjældent udtryk for reelt hykleri, med mindre politikeren også har taget et personligt, og ikke kun politisk, standpunkt i sagerne.
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Wauw... det er alligevel et vildt standpunkt. Personligt har jeg det mere stramt med personer, der siger en ting, og gør noget helt andet. Ikke på den hellige måde. Men den her er i min bog langt over stregen. Borgmesteren fremstår i min bog dybt utroværdig.

Derudover har jeg svært ved at forestille mig, at der ikke er noget lummert ved sagen? Hvilken interesse har Dansk Bibelsamfund i at forære borgmesteren flere millioner kroner. De kan da umuligt være så dumme, at de faktisk tror, de fik en fornuftig pris for lejligheden...?
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af Poor Scouser Tommy
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af Forhammeren
Tommy

Jeg tror man skal se det sådan at han med sit embede kender de rigtige mennesker. Ikke at han har brugt sit job til at skaffe sig fordele.

Rent gær. DB har tænkt at vi skal bruge en der kan hjælpe marquisen der ikke rigtig har været sig selv i et stykke tid og så er lejligheden jo nok lidt misligeholdt med tiden.

Hvis vi sælger til Simon så ved vi også at hvem der kommer til at være i ejendommen. På det frie marked så kan alle jo komme på adressen.
Også nogen som ikke passer i vores kredse.
From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af Bjarke_bold
-Poor Scouser

Enig at der i den konkrete er tale om noget langt værre der lugter af embedsmisbrug. Den kommer vi ikke op at slås om.

Men mht. til den anden del omkring hykleriet, så kan jeg simpelthen ikke se problemet eller se hvorfor det er et vildt standpunkt. En politikers job er at udføre en given politik. Det er vel derfor folk stemmer på vedkomne. Hvis alt tyder på at politikeren arbejder for at udføre denne efter bedste evne, så er troværdigheden da på plads, uanset hvad der så sker i privaten. Det andet er for mig at se noget underligt persondyrkelse.
Skrevet af Poor Scouser Tommy
@Forhammer

I min bog et virkelig sært gæt. Men kredit for din store tiltro til det bedste i mennesker.

@Bjarke

Jeg er med på at holde privatliv og politisk virke adskilt til en vis grænse. Men politik sælges på personlige holdninger, værdier og overbevisninger. Der er i min bog grænser for, hvor stor afstand der kan være mellem ord og handling, før en politiker bliver utroværdig.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af anders.hede
Har iøvrigt ikke rigtigt(jeg kan have overset det) set at Jeppe Kofod er blevet debatteret.

Nogle gange føler jeg, som jo ellers er ret reaktionær, at jeg er i det forkerte årti, når jeg ikke på nogen måder synes det er i orden at man bruger den 12 år gamle sag imod vores udenrigsminister.

For mig er det ny-puritanisme.

Det er ikke suveræn dømmekraft, men det er sørme heller ikke for evigt diskvalificerende. Det var også det overvejende budskab i 2008, hvorfor JK rejste sig og kom fint tilbage - mange gange via vælgernes dom.

Og så skal vi så pludselig have en hysterisk debat igen om det. Det er ikke i orden. Det kan sagtens ende med han trækker sig. Det er jo pointen med de her shitstorme.

Skrevet af Bosse1983
For mig er det ny-puritanisme.

Ja, han skal da have lov at kneppe alle de piger på 15 han vil. Folk er så pripne.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
annonce
0