Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af ildslukker
Det er ret vildt at det sker i det radikale, som ellera altid har været professionelt drevet.

Kommunikationen og håndteringen i den her sag er fejl på fejl på fejl. forsøget på at holde det hemmeligt var ekstremt idiotisk.
ikke kun overkriften
Skrevet af Geddar , moderator
Spørgsmålet er så hvor stor en del af de her "fejl", der reelt er planlagt kongemord.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af FCK 4EVER
"Det lugter af, at det mest er Lotte Rods håndtering af sagen, der har været helt håbløs og umulig for MØ at navigere i.

https://nyheder.tv2.dk/politik/2020-10-08-lotte-rod-bad-selv-oestergaard-om-at-holde-sagen-hemmelig-indtil-hun-anklagede"


Hvis den fremstilling som TV2 kommer med holder vand så begynder der at tegne sig et billede af at denne sag er blevet brugt direkte som et våben til at få en formand til at gå af - med fuldt overlæg.

Hun kan da ikke bede ham holde det hemmeligt for så at smide ham under bussen til selve gruppe-mødet - det lugter af et direkte set-up hvor man sætter ham i en position hvor han underminere sig selv og derefter er let at vælte.

Lotte høre så til grupperingen i RV der består af Jelved, Lidegaards og Missil-Jens, der så måtte se sig kuppet på mødet da Sofie CN og hendes fløj fik undermineret Lidegaard med Dansegulvs-historien.

Hvilket efterlader RV med en lede som på det substantielle vel er næsten lige så meget fedtet ind i denne sag som MØ var - hvis man skal forholde sig til at det ikke var handlingen men håndteringen som skyldes hans fald - her er Sofie jo i samme båd som Mø, hun vidste besked og dækkede.

Det er sjældent at man ser så stort et politiske selvmål som det de Radikale har fået sat gang i med Samira Nawa´s udfald mod Jeppe K. Tror Sofie CN mangler charme og folkelig appel nok til at gøre det bedre for RV end MØ, nu når hun ønsker at videreføre hans politiske linje.
NEJ til slutspil i SuperLigaen - det er en joke!!! Topplaceringerne skal ALTID afgøres via normal struktur.
Skrevet af Forhammeren
At holde det hemmeligt og sige noget på et gruppemøde er ikke det samme.
Det ville være lækket lynhurtigt.

Det ved Rod selvfølgelig udmærket
Tror hun at mandlige gruppemedlemmer vil have mistanken hængende over hovedet ?
Selvfølgelig ikke.From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af Vincent Gigante
De mere konspiratoriske og spekulative segmenter på Facebook tænker også på, hvorvidt Socialdemokratiet kan have bidraget/være med til at skubbe til MØ´s fald.

S var jo trætte af MØ´s konfrontatoriske stil over for dem - senest med klimadelen - modsat Lidegaard - og så S ville også tilsmudse R ift. MeToo, fordi de/Samira har kastet så meget mudder på Kofoed.

Meget tyder på, at planen hele tiden har været, at Lidegaard skulle ta´ over - men det fejlede, fordi Carsten Nielsen er sådan en snu ræv. Oddsene for at hun blev disket var ellers store - da hun jo var lige så inhabil og skyldig som MØ i den dårlige håndtering.

Men hun har på mirakuløsvis pillet Lidegaard ned, fordi han er mand - og engang måske har danset lidt tæt.

Carsten Nielsen burde være forkvinde på lånt tid - men kan ikke forstille mig, at hun skiftes ud i nærmeste fremtid - det ville være alt for kaotisk.
.
Skrevet af Berker
Vi har helt sikkert ikke hørt det sidste fra de radikale i denne sammenhæng. Der virker til at være en kæmpe splittelse i den gruppe. Og hvor længe går der før Lotte Rod måske også smider SCN under bussen.

Hvis Lotte Rod oprigtig har bedt alle parter om at holde det hemmeligt, så er det jo hende selv der har mistet alt troværdighed. Kunne man forestille sig at hun inden længe også skubber Sofie ud foran bussen, for selv ikke at fremstå som hun nu gør
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Hvordan har Rod forsøgt at tage magten med Nielsen, når hun stemte på Nielsen konkurrent, Lidegaard?


Det ser ud til, Rod satsede på den forkerte hest. Dansegulvsepisoden var ikke taget med i beregningerne. Hvilken farce :-)
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af Forhammeren
Hvis der er en konspiration må det være mellem Lidegaard og Rod.

Det er vel muligt at de har læst stemningen i gruppen forkert og så spillede det måske en rolle at Stampe lige mindede om Lidegaards gamle sag fra et dansegulv.
SCN har spillet kortene godt og det hjælper hende meget at hun fik sandheden at vide i fortrolighed.
From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af Berker
Men helt ærlig. Har danset for tæt på et dansegulv? Der må squ da også være mere i den. Det kunne jo sagtens bliver en vindersag for Lidegaard, hvis han gik ud og fortalte om den måske uskyldige dans, og undskyldt hvis han dansede for tæt. Ligesom jeg tror at MØ havde haft en god dag hvis han bare havde lagt sig ned fra starten og indrømmet det.

Lidegaard udtalte endda at han ingen erindring har om det, og ikke ved hvem personen er. Kan det tænkes at det er noget SCN bare finder på?
Skrevet af Bosse1983
Lidegaard som twerker havde nok krænket mine synssanser også.

Jeg tror egentlig bare at Rod er en nyttig idiot, som ikke forstår spillet.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Forhammeren
Adam kan sikkert opstøve en teori om at Rod stemte på Lidegaard så det ikke så ud som hun og SCN havde konspireret om at få væltet krænkeren.
From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af Berker
https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/r-profil-traekker-i-land-morten-fik-lov-til-at-staa-frem-som-kraenker/8322684

Hold da op. Det sejler fuldstændig nu her. Det viser sig nu at Lotte IKKE ville have der skulle holdes hemmeligt længere som hele ledelsen ellers har sagt, men at de gerne måtte orientere gruppen om det.

Bare de snart selv ved hvad der er op og ned i den sag
Skrevet af Vincent Gigante
Jeg tror slet ikke, at SCN har været interesseret i at få MØ væltet - og at overtage formandsposten på den måde.


Jeg tror, at der er to årsager til at Lotte ikke har holdt aftalen om ikke at sige noget.


1) Hun var brik/nyttig idiot i et ´kongemord´, der skulle gøre Lidegaard formand - hvilket dog fejlede.

2) Hun begik en fejl, hvor hun kom til at plapre løs af den simple årsag - at hun er en kvinde.

Prøv selv med kone/kæreste/ at aftale, at denne skal være musestille i en given højspændt situation. Du skal i denne situation så sige noget, din partner ikke forventer eller bekendt med, er usandt - eller putter din partner i et dårligt lys. Sandsynlighed for, at din partner kommer til at udbasunere noget - og bryde den forinden indgåede aftale - er usandsynlig stor. Og årsagen er XX-kromosom.

Jeg tror, at nummer to gør sig gældende i Lottes rod.
.
Skrevet af Berker
Lotte Rod har ikke selv planlagt noget tror jeg. Det er hun for ubetydelig til. Hvad skulle HUN få ud af det.? Lidegaard, Jelved og Rohde havde vel fået mere ud af det.

Det er åbenbart Zenia Stampe der har sagt til SCN at Lidegaard dansede for tæt på hende engang. Jeg sybtes mere det ligner et kup fra SCN og Stampe, da de fornemmer at der er en mulighed med Rods sag
Skrevet af repos
Haha..Det er alligevel vildt skrevet.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Bosse1983
Haha, ja kvinder, de skidderikker. De hader når du lyver og udstiller dem omkring ting der er fælles fortrolige. De kan slet ikke ha´ det, så dem kan man ikke stole på.

Hvis én tager det ene ben, så tager jeg det andet, før Adam forsvinder helt ned i kaninhullet.

Følgespørgsmål: Hvor mange forhold er du brændt igennem, i forsøget på at verificere den teori?
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Vincent Gigante
Lotte Rod har ikke selv planlagt noget tror jeg. Det er hun for ubetydelig til. Hvad skulle HUN få ud af det.? Lidegaard, Jelved og Rohde havde vel fået mere ud af det.Nej - jeg tror heller ikke, at hun er hjerne i noget som helst. Hun ville i bedste fald være et brik i et spil - og en nyttig idiot. Jeg har rettet min kommentar.


Min teori om, at Lotte brød sammen, kunne ikke stå for presset - og spildte bønnerne - måske fordi hun er kvinde - bliver da også bekræftet af denne nye oplysning, no?

"...hvor Rod ifølge flere tilstedeværende til sidst brød grædende ind, sagde at ledelsen løj og fortalte, at det var Morten Østergaard selv, der havde krænket hende."


.
Skrevet af pukledyret
2) Hun begik en fejl, hvor hun kom til at plapre løs af den simple årsag - at hun er en kvinde.

Prøv selv med kone/kæreste/ at aftale, at denne skal være musestille i en given højspændt situation. Du skal i denne situation så sige noget, din partner ikke forventer eller bekendt med, er usandt - eller putter din partner i et dårligt lys. Sandsynlighed for, at din partner kommer til at udbasunere noget - og bryde den forinden indgåede aftale - er usandsynlig stor. Og årsagen er XX-kromosom.En stærk kandidat til årets kommentar på bold.dk!
Forbyd Marie Krarup.
Skrevet af Forhammeren
Har tjekket med konen.
Adam kan sagtens have ret. Mortens MÅDE ikke at fortælle sandheden på osv.

Sherlock Holmes har sagt det bedst. Man kan ikke bygge på kviksand.
From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Er der andre, der lige tager den op med konen? Det er sgu interessant det her :-)
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
annonce
0