Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Steve Highway-61
Der er ikke nogen MØ efter idag. Hans bemærkning om at man ikke hører fra ham i lang tid ekkoer Henning Mouritzens slutreplik i Festen.
All we are saying is give peace a chance that means you too
Skrevet af ildslukker
Forhammer

Slukker, helt sikkert men hvis du nu havde noget gammelt utroskab eller lignende som kun nogen meget uheldige omstændigheder kunne afsløre ville du så fortælle konen det ?

Den sag Lars Fogt har skrevet om ligger tilbage fra før han blev formand. Har Vestager vidst det her og alligevel peget på ham som afløser ?


Det lyder jo ikke som om han havde succes med sit forehavende, siden der blev klaget, så decideret utroskab var det jo ikke, men nok heller ikke lige det fedeste emne at tage med hjem fra arbejde.

Ingen af os ved jo endnu hvor grov han har været. det kan være har bare har været kikset, men han kan også have været grænseoverskridende og intimiderende.

De virker dog til at der er ret lavt til loftet i RV, når Lidegaard angiveligt også har haft en "episode" på et dansegulv.
ikke kun overkriften
Skrevet af Paz
Er det kun i retrospekt eller har man ikke altid haft på fornemmelsen at han var lidt af en lummer-karl, ham Morten Østergaard?
Skrevet af Forhammeren
Slukker, han havde jo sådan set held med at holde sin kæft.
Også under den første Metoo bølge.

Klagerne var åbenbart endt i sekretariatet og der var de jo nok blevet liggende hvis ikke Linde havde sat en ny bølge i gang.

Jeg har ikke ondt af MØ men gad vide hvad han har tænkt da Linde fyrede bomben af.

From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af Berker
Skal man virkelig tro på at MØ er den eneste der er vidende om de 3 andre sager? At de kvinder kun har henvendt sig til ham om de krænkelser. Hele parti ledelsen er da fedtet ind i de sager, og mørklæggelsen af dem.

Fint nok at det måske er under "bagatel grænsen", men Radikale Venstre skal fremover bare trække piben ind når det drejer sig om #metoo
Skrevet af Forhammeren
Han skriver "ansatte chefer´
Det må være sekretariat og landsledelse men mon ikke Vestager har vidst det.
From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af Berker
Gad vide om RV tør true med at vælte regering til de kommende finanslov forhandlinger? Jeg tror de bliver kørt over, og får intet igennem udover ren symbolik.
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Hvorfor skulle de vælte regeringen?
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af Berker
Ja de har jo truet med det i ugevis, hvis ikke de fik klima indrømmelser som de ønskede. Senest igen i tirsdags
Skrevet af Bosse1983
Spørgsmålet er vel også om sagerne er meldt ind eller om det er som Rod´s der sendes med flaskepost og ankommer 10 år senere. Krænkelse sker tydeligvis ofte i retrospekt, når snebolden ruller.

Hvis der er 3-4 sager som er meldt ind, kunne man vel forestille sig adskillige flere hvor "den krænkede" ikke gør det. Er det så hyppigt er der vel for helvede nogen som har erkendt, at MØ er lidt gris når han drikker.

Nu var den ene en hånd på låret og er det tærsklen, er der ganske mange virksomheder hvor HR-afdelingen ville vælte efter julefrokost eller sommerfest.

Nogen bliver måske krænket af uønskede tilnærmelser, men MØ slår mig trods alt ikke som typen der målrettet bruger sin magtpositionen til den slags ydelser, og man således skal frygte for karrieren hvis man ikke efterkommer. Det er måske også derfor tidligere ledelse kan have set gennem fingre med det.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Vincent Gigante
En af de tre hændelser skulle dog have udløst en personalesag ift. MØ - for what´s its worth. Lad os, om noglw af dagsbladene eller sladderpressen kommer frem med mere de næste par dage.

MØ og partiet har nok kunne mærke, at nettet blev strammet og der blev vendt sten rundt omkring dem - så det var på tide at krybe til bekendelse og eje fortællingen.
.
Skrevet af anders.hede
det viser alt sammen meget godt man skal passe på med at komme helt op på den høje moralske hest.

Han var jo om nogen bannerfører
Skrevet af Steve Highway-61
Eje fortællingen? Som Brando i Apocalypse Now?
All we are saying is give peace a chance that means you too
Skrevet af repos
Nej, som Brandon i Beverly Hills.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af dons

Bliver spændende hvor mange partier der kan holde sine medlemmer tavse. Tror der kommer en masse sager det næste stykke tid.
crazy gang
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Den danske alkoholkultur er en faktor i alt det her - vil jeg hævde.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af Mercenary
Ej, tag nu for helvede ikke den fra os.
Lose all to save a little
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Det har jeg intet ønske om. Tro mig. Men det er en faktor.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af Bosse1983
Er der noget særskilt ved den danske alkoholkultur, som tilsiger at du kan være en gris? Alternativt er din konklusion at alkohol kan være en faktor, hvilket er i boldgade med vand er vådt.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af jensmoch
Det handler nok mindre om alkohol(kultur), og mere om at folk der ved de bliver idioter når de drikker, skal tage et ansvar og holde igen - i særdeleshed når der er tale om sammenhænge hvor man har en magtfuld/ledende rolle.
annonce
0