Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Når alt er sagt om Rohde og hans famøse missil, synes jeg faktisk, han kører en meget god stil i denne sag.

"Derfor siger jeg også hundrede procent ærligt, at hvis man smider Ida Auken ud eller marginaliserer hende, så gør man det samme med mig. Ingen skal stå alene på perronen, fordi de ikke holdt kæft."
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af tråd-triller
Bosse

Jeg vil ønske jeg havde din tiltro til konsekvens i mediebranchen, men virkeligheden ser desværre skidt ud. Rene Fredensborg kom også ret hurtigt tilbage, og ditto Ditte Okmand.
Skrevet af Steve Highway-61
Hvorfor mon Auken er sygemeldt og hvorfor mon missilet finder anledning til at tage hende i forsvar ... just wondering.
All we are saying is give peace a chance that means you too
Skrevet af Altid Ret
Nu har jeg ikke fulgt minutiøst med i dette cirkus, men er vi ikke ved at være dér hvor det ville være bedst hvis SCN trådte tilbage som formand og fik banket et formandsvalg på benene hvor medlemmerne skulle stemme om formandsskabet?
Jeg har altid ret - selv når jeg tager fejl.
Skrevet af Forhammeren
Det er bare en længere proces for hos R er det folketingsgruppen der vælger den politiske leder
Der er vedtægter der skal laves om og et landsmøde der skal godkende det. Lange udsigter.
At udskifte SCN med Lidegaard er også et skift i strategi overfor S så hun sidder nok rimeligt sikkert på trods af flere bommerter.
From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af Bosse1983
Argumentet omkring Østergaard, selvom lavinefare i skeletskabet er nok, var at man ville være lammet i kommende folketingsforhandlinger. Det har man ikke akkurat fået løst med med Østergaards tidligere skødehund, som tilsyneladende tager de skeletter der rasler ud af skabet og begraver dem i egen baghave.

Det vidner om manglende politisk tæft, hvis man tror at et dronningeoffer mætter den danske presse og man så bare kan køre videre, case closed. Det især når man selv er fedtet ind fra top til tå.

SCN og Stampe ligner aktuelt et par kalkulerende femi-nazier, som ikke er så investeret i MeToo som de er investeret i hvad MeToo kan gøre for dem.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Altid Ret
@Bosse

Hah, ja det har du sku nok ret i. Min første indskydelse var, at de jo egentlig skider højt og flot på kvinder der har været udsat for overgreb og sexisme. De andre kvinder - og mænd for den sags skyld, må da være rasende på dem. RV ser virkelig svage ud.

Lidt off topic, men jeg kom lige i tanke om hende Anne Mee Allerslev der var borgmester for noget tid siden, og hendes totale mangel på situationsfornemmelse og mangel på at se sagen fra vælgernes synspunkt. Jeg kiggede lige på hendes wiki-side hvor der er en "disclaimer" øverst hvorpå der står

"Denne side er foreslået omskrevet
– da en skribent har vurderet at indholdet ser ud til at være skrevet af en person, der må formodes ikke at kunne holde et neutralt synspunkt i sin vurdering af artiklens indhold og/eller relevans. Læs mere om hvilke typer af artikler, du normalt skal afholde dig fra at skrive hér:"


Da jeg læste det før jeg læste artiklen, så synes jeg mere og mere, at det lader til at hun selv har skrevet den. Hvis I har 5 minutter, så prøv lige at læs den igennem og fortæl mig om jeg er helt gal på den?!
Jeg har altid ret - selv når jeg tager fejl.
Skrevet af jensmoch
Hun skulle bestemt ikke være den første politiker der pynter på egen Wiki. Ej heller den sidste.

Har SCN øvrigt bare arvet Mortens "særlige rådgiver"? Hvis hun har sin egen, må der virkelig sidde mange partier rundt omkring og kigge på deres udgifter til rådgivere, og overveje om de på nogen måde er deres løn værd, for hold nu kajkage hvor er det imponerende udueligt arbejde hos R.

Man skal jo ikke være synderligt højt uddannet for at kunne se at der er dumt at afvise alt, og så blive tvunget til at indrømme mere og mere hen ad vejen, og så endda skælde en kvindelig kollega ud offentligt for at lyve om ledelsens kendskab til flere sager, når man ved omtalte kvinde selv har haft Mortens pilfingre på røven, og man få dage før har skrevet det i en SMS til hende.

Jeg kan slet ikke overskue hvor dumt det er.
Skrevet af anders.hede
Det er da helt befriende at jeg er meget enig med bosses seneste skriv.

Jeg ved godt vi slet ikke skal have ondt af Morten Østergaard, men hvor er det hele dog også mere og mere pinlig for ham. Nu er det bare sådan “nå ja. han klaskede selvfølgelig også Ida Auken i røven”. Han må sidde derhjemme og blive dårligere og dårligere over offentligheden får adgang til det hele.

Hvor er han da bare helt urimelig klam. Der danner sig jo et billede af en mand, der slet ikke har været til st kontrollere.
Og samtidig har han turneret i kampagne mod sexisme(sammen med SCN). Det er jo helt vildt.

Jeg må tilstå at hvis jeg var blevet spurgt for 2 uger siden, om hvem af de danske politikere jeg mistænkte for den her form for sexisme, så lå han slet ikke i bevidstheden. Nogle af de gamle hanelefanter i Venstre og Socialdemokratiet, til gengæld-

Men de er nok snart for skud. Lars Fogt skriver på sin fb at der er noget på vej med venstre.

Der var en praktikant for 3 år siden, der slet ikke kom igennem lydmuren. Måske kan det ske nu?
https://www.bt.dk/danmark/praktikant-haenger-v-ministre-ud-anklager-om-sexisme-og-sabotage
Skrevet af Slettet(310039203010)
Det er meget sjovt at politikerne bliver "sygemeldt", når krisen endeligt rammer. Helt forståeligt og acceptabelt, men den er vist svær at sluge. Han kommer tilbage som en ny mand - ligesom Messerschmidt, haha.
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Da jeg læste det før jeg læste artiklen, så synes jeg mere og mere, at det lader til at hun selv har skrevet den. Hvis I har 5 minutter, så prøv lige at læs den igennem og fortæl mig om jeg er helt gal på den?!


Det er almindeligt kendt, at de sidder inde på rådhuset og filer løs på politikkernes Wiki-artikler. Jeg tror ikke, politikkerne selv skriver dem - normalt. Det har de folk til.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af kef@diabetes.dk
Tanken om RV som "særligt" regeringsegnet parti, virker absurd. En pilrådden kultur, med en ligeså pilrådden "håndtering". Mandsopdækning og sengetider til formanden.

Ps: Sjovt som Robsøes FB-profil er dynget til med fotos hvor hun storsmilende hænger på, og klamrer sig til Østergaard. Nå, hun satsede nok bare på et godt valg.
Kliche
Skrevet af Vincent Gigante
Ps: Sjovt som Robsøes FB-profil er dynget til med fotos hvor hun storsmilende hænger på, og klamrer sig til Østergaard. Nå, hun satsede nok bare på et godt valg.Hehe - hun er p.t. også i fuld gang med at gå tilbage til 2015 og 2016 på forskellige SoMe-profiler og slette de mest ´belastende´ billeder med hende og Morten Østergaard.

.
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Too late :-)
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af Halil
Liste A er dog imponerende gode til kommunikation.

Desværre skal der oftest være en runde “ingen kommentarer” fra alle der har lidt stjerner på skuldrene inden der kommer en udtalelse som har været igennem en omgangs kommunikationsrådgiver lingo.

Sjovt også at følge på Twitter. Her kan diverse ministre m.fl. svare hurtigt og præcist, når det er “positive” nyheder. I sekundet det bliver svært om et emne der ellers gladeligt er blevet svaret på, så er der fuldstændig radiotavshed.

En maje træls udvikling.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Steve Highway-61
Der er mange mange af reglerne der er helt ubegrundet. Reglen snarere end undtagelsen kunne man sige ... :-)
All we are saying is give peace a chance that means you too
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Ser for tiden dokumentarserien "Magtesløs i systemet" på DR. Hold da kæft hvor er Jobcenterne og alt deres væsen fucked up. Det emner af uhørt inkompetence og nemme penge til såkaldte anden aktører, der lukrerer på den indbringende industri, socialt udstødte og udsatte har udviklet sig til. Systemet og de reformer der ligger bag bygger på et fundament af ondskab og lort.

En konklusion er helt åbenlys. Der er ikke noget, der hedder socialpolitik i Danmark længere. Det giver ingen mening, at Socialministeriet ikke bare lukker.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af Mr. Pink
Generelt er der foruroligende meget inkompetence i det offentlige.

https://www.berlingske.dk/danmark/amira-blev-tvangsgift-og-udsat-for-vold-men-hun-kan-ikke-blive-skilt-jeg

Hvor er det trist.
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af qanatoli
Pink, den del man kan se uden at skulle betale viser altså intet om mangel på offentlig kompetence? Den eneste myndighed der optræder er den iranske ambassade.

A good friend will help you move. A really good friend will help you move a body.
annonce
0