Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(042125212608)
Brugerbetaling er på ingen måder utopisk med de neu liberale tosser der sidder inde på borgen.

brugerbetalling er jo kun godt for dem der har råd til at forsikre sig, for alle andre er omkostninger ved brugerbetalingen højere end det ekstra som de ellers skulle betale ved en højere skatte procent.

Desuden hvis man ikke kan lide den "danske" model kan man jo altid flytte til en mindre solidarisk land. Det må være frit for alle.
Skrevet af Sheriffen
Lugten i bageri-argumentet er jo ikke skide spændende. Jeg synes generelt godt om Danmark, men jeg ser da gerne, at vi laver nogle ting om. Hvis der ikke er plads til at diskutere det åbent og frit, så havner landet i en sørgelig forfatning.

Men det kan være, at du skulle prøve at bruge samme argument overfor nogle af de kontanthjælpsmodtagere istedet og se, hvordan de reagerer.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Skrevet af Slettet(042125212608)
Det var nu mest ment i forhold til dem der konstant brokker sig over den model vi har valgt i dk. og som konstant truer med at flytte hvis de ikke får en model de kan acceptere. Når nu de er så utilfreds med landet så kan de jo bare flytte.

nu er der også forskel på meningsløs brok som man konstant skal høre på fra overklassen, og velbegrundet brok. (dermed ikke sagt at al brok fra bunden er velbegrundet)

ja vi kan sagtens snakke samfundsændringer, hvilket også er tiltrængt, men vil stille spørgsmål ved alle former for ændringer der føre til massive forskelle imellem rig og fattig, og som resultere i at mulighederne for de fattige til at ændre deres livs vilkår bliver mærkbart dårliger.
Skrevet af Minotauros
Bankgæld, bilgæld, SU-lån og minilån?

Den eneste grund til, at de 16.000 ikke slår til, ser ud til at være gæld. Det lugter af en forbrugsfest, der nu har givet tømmermænd. Det er vist kun i DK, at det kan være samfundtes skyld.
Skrevet af Sheriffen
Det var nu mest ment i forhold til dem der konstant brokker sig over den model vi har valgt i dk. og som konstant truer med at flytte hvis de ikke får en model de kan acceptere. Når nu de er så utilfreds med landet så kan de jo bare flytte.Men jeg flytter ikke, så du slippe ikke for mig og mit brokkeri :D
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Skrevet af Okocha
"Men jeg flytter ikke, så du slippe ikke for mig og mit brokkeri :D"Du er jo i virkeligheden slet ikke mædl. Brokkende slipsedrenge er ikke mædl. Si´r bare.
\"Alt er Bastille for den nøgne masse\"
Skrevet af Pibe

Puha - ser indslag med en kvinde, der har fået sit hus oversvømmet og bilen står også under vand. Møbler, billeder, tøj, bøger, legetøj, arvede ting og sager er ødelagt. Klimaforandringerne er alvor. Vi kommer til at få voldsommere vejr i fremtiden. Grøn omstilling kan kun gå for langsomt.


Pernille Rosenkrantz-Theil på FB.

Nicolaj Villumsen var ude med noget tilsvarende.

Det var koldt her til morgen, så global opvarmning er nok en myte.
Skrevet af Slettet(351856201103)
Klimaforandringerne er alvor. Vi kommer til at få voldsommere vejr i fremtiden. Grøn omstilling kan kun gå for langsomt.


Den der retorik irreterer mig en smule. Vejret bliver jo ikke værre, det er kun omkostningerne der gør, og det har sine helt naturlige, eller nærmere unaturlige, grunde.

Ikke at der ikke skal gøres noget ved klimaproblemerne dog.
Native American Soar like an eagle, sit like a pelican Don’t call us Indians We're more like West Eurasians crossed with Siberians
Skrevet af Sheriffen
Du er jo i virkeligheden slet ikke mædl. Brokkende slipsedrenge er ikke mædl. Si´r bare.Det er jeg ikke uenig i. Har sågar kun en metal t-shirt, håret og er kort, altid nybarberet etc.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Skrevet af Okocha
"Klimaforandringerne er alvor. Vi kommer til at få voldsommere vejr i fremtiden. Grøn omstilling kan kun gå for langsomt."Det er kraftedeme retarderet. Men hvorfor helvede læser du hendes facebook?


"Det er jeg ikke uenig i. Har sågar kun en metal t-shirt, håret og er kort, altid nybarberet etc."Jeg tror, Huey Lewis er mere dig.
http://www.youtube.com/w…vzN3qO-qc8U
\"Alt er Bastille for den nøgne masse\"
Skrevet af Pibe
En af mine venner likede hendes update.
Skrevet af Duck
Henne hos Ole Birk handlede det mest om, at det er det (nye) bygningsreglement, der er skyld i alle oversvømmelserne. Noget med at man ikke længere må bygge på en sokkel, fordi der skal være handicapadgang.
Skrevet af Steve Highway-61
Ny justitsminister, kandidatliste

1. Sass
2. Ole Hækkerup
3. Mig
"I have a dark vision of society where people manipulate each other"
Skrevet af Kusk
Jeg har et godt øje til Ole Hækkerup. Jeg tror dog ikke, at det bliver ham - Hækkerup-klanen skal helst ikke for langt ind i varmen (ret beset blev begge de andre Hækkerup´er degraderet sidst).

En gut som Prehn er i konstant opposition til hende, så han er også ude. Jeg har en ide om, at det godt kunne blive Orla Hav, evt. John Dyrby Paulsen.
Mvh.
Skrevet af Der Kaiser
Blev John Dyrby ikke hentet til Vestsjælland (Slagelse...?) for at blive borgmester?

Men rart, at papegøje-Bødskov nu tilsyneladende har opbrugt sin kvajekvote endegyldigt. Det har ikke været nogle kønne forløb, han har været igennem med flere møgsager og samtidig er han en retorisk katastrofe. Efter at være rykket ind i ministeriet har han talt og ageret som en embedsmand, der ikke har nosser til at få gennemført noget som helst på egen hånd eller vise holdninger til noget som helst.

Når jeg løber listen igennem af socialdemokratiske folketingsmedlemmer, så er der ikke nogle navne, der for mig springer i øjnene som oplagte afløsere. Ingen har tidligere for alvor gjort sig bemærket på området og jeg har min tvivl om der er nogle, der kan styre de meget stærke embedsmænd, der sidder i justitsministeriet.

Et bud kunne være Magnus Heunicke, men nedefra synes jeg også, at kommunalordfører Simon Kollerup Andersen har vist sig som et fint talent på sit felt. Spørgsmålet er bare, om han er for ung og uerfaren til at tage over.

Ellers er der måske Pernille Rosenkrantz-Theil eller Leif Lahn Jensen, men det skulle være for at lukke venstrefløjen i partiet - og den har Bødskov bestemt ikke hørt til.


Horst Hrubesch: Manni Bananenflanke - Ich Kopf - Tor Manni Breuckmann: Hertha gegen Wolfsburg - dass ist das Duel der Eunuchen der Liga. Sie wollen's so gerne, können's aber nicht!
Skrevet af Kusk
Leif Lahn Jensen har gjort det til nationalsport at blære sig med, at han ikke har nogen uddannelse. Det vil være indbegrebet af komik at gøre ham til justitsminister - det samme kan vel egentlig siges om Rosenkrantz-Theill.

Simon er for ung til at blive justitsminister. Han er fantastisk til at begå sig og skal nok også blive noget. Men det bliver nok nærmere i den næste socialdemokratiske regering. Hvor gammel han er på det tidspunkt vil historien vise...

Jeg synes, der er forpasset mange muligheder for Heunicke, hvilket egentlig har undret mig lidt. Den politiske ordfører er åbenbart ikke en post man bliver forfremmet fra hos Socialdemokraterne :)

Ole Hækkerup virker umiddelbart som den mest justitsminister-agtige af de tilbageværende. Omvendt, jeg finder det absurd, at Orla Hav ikke kan bruges - vi har trods alt at gøre med en ekstremt populær amtsborgmest/regionsrådsformand. Og så fra provinsen.
Mvh.
Skrevet af Eroh
\\\"Football has nothing to do with fair play. It is bound up with hatred, jealousy, boastfulness, disregard of all rules and sadistic pleasure in witnessing violence: in other words it is war minus the shooting.\\\"
Skrevet af Pibe
Ny justitsminister, kandidatliste

1. Sass
2. Ole Hækkerup
3. MigSpændende med Suzuki-Torben som departementschef.
Skrevet af saglighedens_portal
EDIT: Link virker ikke
Skrevet af Bosse1983

Lugten i bageri-argumentet er jo ikke skide spændende. Jeg synes generelt godt om Danmark, men jeg ser da gerne, at vi laver nogle ting om.


Hold nu bare kæft, Sjæriff. Hvis du ikke vil betale hele gildet kan du bare skride med dig. Det er den danske model og med til den følger også logikken. Vi behøver ikke tænke så langt som til hvordan modellen ser ud, hvis den højere middelklasse og opefter pakker sydfrugterne. Det er upraktisk i forhold til bageri-argumentet.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
annonce
0