Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Halil
poor:

Så kom der, endeligt, et svar. Du havde faktisk læst det korrekt. Det kan jo gå lidt hurtigt sir du.

Hvad jeg skal bruge det til? Om du har “aktier” i skandalen på den ene eller anden måde. Lidt som hvis man spurgte om jeg var i familie med minkavlere.

Det er jo ikke fordi jeg sidder og koger noget op om at du sidder på Grønland og skriver fra en et værelses i en kæmpe koger. Eller fra lorteøen

Hvordan internettrolde agerer, så er der mange versioner og former. Vi kan glædeligt tage den i en anden tråd. F.eks de trolde der ikke svarer på spørgsmål, men angriber spørgeren er ret udbredt.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Så kom der, endeligt, et svar. Du havde faktisk læst det korrekt.


Ok. Jamen godt du føler, at du har fået et svar på dit spørgsmål.

Hvad jeg skal bruge det til? Om du har “aktier” i skandalen på den ene eller anden måde. Lidt som hvis man spurgte om jeg var i familie med minkavlere.


Det er måske lidt uhensigtsmæssigt at deltage i et anonymt debatforum, når du baserer din tillid/tiltro (?) på personen frem for argumentet.

Uanset om jeg måtte have "aktier" i minksagen (hvilket jeg ikke har), kan du jo blot forholde dig til mine argumenter frem for at undergrave dem ved at insinuere, at jeg sidder på et socialdemokratisk partikontor på Christiansborg.

Det er ret nemt for mig at benægte, uden du kan tjekke op på det, ligesom det er ret nemt for dig at benægte, at du f.eks. sidder på Nye Borgerliges partikontor.

Så jeg kan ikke rigtig se fornuften i at køre i den retning...

På de sociale medier har du mulighed for at grave i folks baggrund, politiske observans osv. Måske det er et mere hensigtsmæssigt sted for dig at føre debat (?)
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af FCK 4EVER
"På de sociale medier har du mulighed for at grave i folks baggrund, politiske observans osv. Måske det er et mere hensigtsmæssigt sted for dig at føre debat (?)"

Ohhh snap - high road wins again!

https://tenor.com/view/snap-snaps-oh-yeah-right-gif-14173232
NEJ til slutspil i SuperLigaen - det er en joke!!! Topplaceringerne skal ALTID afgøres via normal struktur.
Skrevet af hjst
"Engang Danmarks fodboldby nummer 1. "Klubånd i solskin - troskab i regn"
Skrevet af ToonInStoke
It's a small boy clambering up stadium steps for the very first time, gripping his fathers hand, gawping at that hallowed stretch of turf beneath him and, without being able to do a thing about it, falling in love. - Sir Bobby Robson
Skrevet af Halil
poor:

Det ønsker jeg ikke at svare på er en helt fair måde at svare på. Du er jo blot en simpel debattør på et debatforum og ikke Mette, hvis regering har lavet et grundlovsbrud.

Omkring debatten, så må du jo lyve ligeså tosset du vil om dit forhold til socialdemokratiet og fremsætte alle de argumenter du vil. Det står der helt frit for.

Men det bliver en lidt pudsig debat, når du ikke ønsker at svare på spørgsmål.

Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Halil
hjst:

Det er noget ævl fra liste A.

“Skal = opfordring” gir ingen mening

Edit:

Fra Twitter

Tillad mig så igen at citere statsministeren fra pressemødet 4. november: “... så er vi nødsaget til at træffe den her beslutning, og DEN KONKLUSION LADER SIG IKKE FORHANDLE”
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af anders.hede
Ja det er helt væk.

Selvfølgelig er det en ordre.

Skrevet af fafner
"Fafner - altså det er inden for loven jvf syge dyr?"

Inden for de sikkerhedszoner, hvor der var lovhjemmel til at dræbe alle mink.
Masquerading as a man with a reason. My charade is the event of the season. And if I claim to be a wise man, well it surely means that I don’t know. All of you better duck. Because I\'m about to turn left, and I don\'t wanna smack you with my dick...
Skrevet af Hausser
https://jyllands-posten.dk/politik/ECE12581884/regeringen-vil-aflive-ordet-ordre-i-mediers-omtale-af-minksag/

Hvad siger "panelet" til denne ?


Dybt dybt utroværdigt.

Hækkerup må føle sige presset. Burde han ikke bruge tiden på at læse bilag og tjekke op på justits?
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Tror Peter Loft har en god pointe her. Personligt har jeg aldrig været tilhænger af det synspunkt, at topchefer ikke behøver at vide, hvad de snakker om,

"Sagen rejser på ny spørgsmålet om, hvorvidt det var en god ide, da man omkring 2010 ændrede kriterierne for ansættelse af topchefer i staten, således at det udslagsgivende nu var generelle ledelsesmæssige færdigheder og evnen til at yde politisk rådgivning - og ikke specifik faglig indsigt.

Jeg har før påstået, at skiftet fra fagligt ansvarlige topchefer til mere generelt fokuserende ledere har været kimen til mange af de skandaler, som den offentlige sektor er plaget af. Denne sag får mig til at gentage min påstand."

https://www.altinget.dk/embedsvaerk/artikel/peter-loft-om-mink-redegoerelse-ansvaret-ligger-hos-departementschefen
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af Sir , moderator
" Det korte tidsrum til rådighed og den manglende omtale af hjemmelsspørgsmålet legitimerer formentligt, at ingen af deltagerne i Koordinationsudvalget - hverken embedsmænd eller politikere - bliver opmærksom på den manglende hjemmel."Legitimerer? Virkelig?
Dette er en signatur.
Skrevet af Sir , moderator
Nå du fjernede det igen Poor. . Lød også vildt.
Dette er en signatur.
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Det står i artiklen. Det er ikke mine ord.

Men det var pointen om topledere i staten, jeg ville sætte ind. Det er helt ufatteligt, hvad der er foregået. Der sidder åbenbart topledere i staten, der ikke har det fjerneste begreb om det mest fundamentale i offentlig forvaltning og ministerbetjening.

Thomas Funding opsummerer det fint her:

" Det korte af det lange er altså, at redegørelsen fortæller en historie om et embedsværk, der har solgt deres minister.

De har ikke forberedt sagen om aflivningen af alle mink ordentligt, efterfølgende har de ageret på en måde, der muligvis er i strid med grundloven, og da de opdager problemet, bliver der først ryddet op efter flere dage.

Men selvom det er embedsværket, der ligner den største skurk i redegørelsen, så er det Mogens Jensen, der mister jobbet. Politik er ikke fair, og skal heller ikke være det."

https://avisendanmark.dk/artikel/tre-pointer-fra-funding-ministeren-var-uskarp-embedsværket-håbløst-og-det-er-ikke-slut-endnu
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af Sir , moderator
Peter Loft er ude på et sidespor.. At det skal gå stærkt legitimerer det da ikke.

Thomas Funding var også i Genstart. Giv det et lyt.
Dette er en signatur.
Skrevet af Sir , moderator
I det hele taget en interesseret artikel fra Funding

" Sagen er ikke slut her. Godt nok er der ikke noget i redegørelsen, der umiddelbart fedter hende direkte ind i sagen, men flere af hendes ministre står pludselig med et forklaringsproblem.
Det viser sig nemlig, at regeringens såkaldte covid-19 udvalg tilbage i starten af oktober behandlede en sag, hvor der i et af bilagene stod, at det muligvis ville kræve ny lovgivning, hvis alle mink skulle aflives. Dermed burde seks af regeringens ministre vide, at der var en risiko for, at der ikke var hjemmel til at træffe den beslutning, man træf en måned senere.


Oplysningen har straks fået oppositionen til at genfremsætte kravet om en kommissionsundersøgelse. Alt skal undersøges, siger de. Den våde drøm er naturligvis, at det viser sig, at Mette Frederiksen kan stilles personligt til ansvar. I så fald er regeringens liv i fare.

Og det er her, statsministeren lige nu må prise sig lykkelig for sit parlamentariske grundlag. Godt nok har Enhedslisten, Radikale Venstre og SF lige væltet en af hendes ministre, men de har blandt andet gjort det for at beskytte hende.
Ingen af de tre partier ønsker at skubbe til en udvikling, der ender med, at regeringen må gå af. Det er blandt andet derfor, de indtil videre afviser at støtte oppositionens krav om en kommissionsundersøgelse. De peger i stedet på en advokatundersøgelse.
Dette er en signatur.
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Den må du tage med Peter Loft.

At politikkere ikke altid har styr på tingene er ikke så overraskende. Men at embedsværket kan fjumre rundt på den måde, som redegørelsen beskriver, er helt vanvittigt.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af Sir , moderator
Bliver spændende at se den uvildige redegørelse.
Dette er en signatur.
Skrevet af GammelBitterMand
Hvor mange fødevareministre er røget pga. embedsværket? Det er en del efterhånden, og man kan vel snart forvente en oprydning.
Batman Close. London W12.
Skrevet af Krook
I dage som disse kunne man i den grad ønske sig at vi havde en uafhængig instans til at se på sager om ministres lovbrud. Med brud på både grundlov og menneskerettigheder, en stor del af regeringen involveret og både militær og politi sovset ind i sagen, virker det vanvittigt at man kan undgå en undersøgelse, så længe man bare kan holde fast i sit flertal.
annonce
0