Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Det der er vores liv
Er så langt fra mink og nød
Det dyr som alle børn kender
Er ved at gå til i sygdom og død
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af Klopptimist
Giv en hånd til... - Poor Scouser, en stor poet!

Du kunne lave din næste million som taleskriver for Vor Kære Leder - der er altid brug for raske folk ved landbruget Ministeriet for Sandhed...;-)
Next season - again! Penge lugter ikke - hvis man har hovedet oppe i eget mørke...
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Kan jeg vente med at starte i jobbet, til der her minkhalløj er drevet lidt over? ;-)
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af Klopptimist
Du laver da bare en lige så fin tekst på melodien "Nede Me´det..", tø-hø

Eller "Don´t cry for me, Arne minkmand"
Next season - again! Penge lugter ikke - hvis man har hovedet oppe i eget mørke...
Skrevet af Vincent Gigante
Det giver historien om mink-sagen end spændende dimension - også visuelt - at minkene nu rejser sig fra de døde - enten fordi et flertal vil have gravet dem op, eller fordi de selv presser sig op fra massegraven. Og i bedste zombie stil bliver ved med at hjemsøge Mette og regeringen.

Det kunne næsten ikke være skrevet bedre.
.
Skrevet af ToonInStoke
Kan nogen forklare hvorfor de her mink ikke er kørt på forbrændingen eller brændt i de her massegrave?
It's a small boy clambering up stadium steps for the very first time, gripping his fathers hand, gawping at that hallowed stretch of turf beneath him and, without being able to do a thing about it, falling in love. - Sir Bobby Robson
Skrevet af Klopptimist
Som jeg har læst det, var der ikke kapacitet nok hos Daka, der brænder de afpelsede kadavere i en normal sæson. Andre løsninger har også været overvejet - bl.a. udrådning i biogasanlæg, men det er jo også et kæmpe volumen, vi taler om.

Og jeg går ud fra, at det er forbudt at brænde dem i åbne grave - det afgiver også en ret klam duft, men der er sikkert også noget miljømæssigt til hinder.

Ikke at det åbenbart har stoppet de malplacerede massegrave, som alle med bare fem øre fornuft jo protesterede imod i samme sekund, de blev kendt.

Det mærkelige er, at der faktisk er tusindvis af hektarer til alternative placeringer på det store militære øvelsesterræn ved Holstebro, så det kan undre, at gravene lige skal placeres et par hundrede meter fra en badesø...
Next season - again! Penge lugter ikke - hvis man har hovedet oppe i eget mørke...
Skrevet af hjst
@Forhammeren,

Bedømt på det link der kom til at virke ser det unægtelig ud som om rigspolitiet har gjort noget forkert - og er blevet ved med det i nogle dage endda. Ikke godt. Så langtfra. Men en mindre sten gnaver i min sko: Justitsministeren var åbenbart sygemeldt til Koo-mødet den 3/11 - hvis han har haft en substitut (kunne jo være en af de øvrige deltagere, sådan har jeg oplevet vigtige møde med fravær at en anden chef påtog/fik overdraget opgaver der egentlig tilhørte en anden), har denne så formidlet budskabet umisforståeligt ? Det kan vi (i denne tråd) ikke vide noget om, eller om justitsministeren himself alligevel har deltaget - virtuelt, ved vi heller ikke noget om. Og uanset hvordan det vendes og drejes er justitsministeren dog chef for rigspolitiet (og dettes chef).

//hjst
"Engang Danmarks fodboldby nummer 1. "Klubånd i solskin - troskab i regn"
Skrevet af ToonInStoke
https://nordjyske.dk/nyheder/reportage/minister-klar-til-modstand-prehn-taler-til-demonstration-mod-regeringen/f5a31e1a-4c42-4e75-9f71-3ae039d7a947?fbclid=IwAR3FNH95-y0g3y10vxcsaMjl18DeTfBYUOYb9lGH8YfTPZUyhOsziYO0Glw

Forleden var bønderne ude med kritik af regeringen for ikke at dukke op til demonstrationerne i Århus og KBH, nu er det så et problem at Rasmus Prehn faktisk gider at deltage i Hjørring.

"Kom lad os brokke os, det er nok det vi har det bedst med"... sang TV2 engang.
It's a small boy clambering up stadium steps for the very first time, gripping his fathers hand, gawping at that hallowed stretch of turf beneath him and, without being able to do a thing about it, falling in love. - Sir Bobby Robson
Skrevet af Poor Scouser Tommy
@ hjst

Det kan næppe have forbigået embedsmændene i Justitsministeriets opmærksomhed, at Rigspolitiet har sendt folk i marken for at understøtte aflivningen af mink. Ministeriet har uomtvisteligt en handlepligt, hvis de bliver opmærksomme på, at politiet handler uden lovhjemmel, ligesom Rigspolitichefen selvfølgelig også har ansvar for, at politiet overholder loven.

Systemet i Danmark er indrettet sådan, at det aldrig er embedsværkets skyld eller ansvar. Ministeren har altid det formelle ansvar. Men i praksis er ministeren dybt afhængig af sine embedsmænd.

Grundlæggende er det efter min mening et godt system, som placerer et vigtigt skel mellem politik og administration. Ministeren - der er valgt af folket og står til ansvar over for Folketinget - må i et demokrati have ansvaret på sit ressortområde.

Bagsiden af systemet er så, at ministre sommetider må tage politiske konsekvenser af fejl og forsømmelser, som de i praksis måske ikke har haft noget ansvar for. Som regel slipper de med en næse, hvis de har handlet uforvarende, og/eller sagen ikke er meget alvorlig.

You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af Forhammeren
Politiet har jo fået at vide af justistsministeriet at der manglede hjemmel til at aflive mink udenfor smittezonerne.

Det virker som om man har set Fødevarestyrelsens meddelelse og tænkt at så må det være gået i orden. Fødevarestyrelsen har altså ingen instruksionsbeføjelser i forhold til politiet.

Sinatra har sunget om sin egen vej engang. Bare til inspiration..
From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af Vincent Gigante
Hehe... og nu får Fødevarestyrelsen igen på puklen. Denne gang, fordi de anbefalede Mette at gå ind på mink-farkmen i fuld ´Outbreak-outfit´.

Rumdragten ser så vanvittig og maplaceret ud i situationen, at Mette burde ha´ kaldt den selv - og sagt, nå nu vil jeg møde manden i øjenhøjde og som et nogndelunde almindeligt menneske.

Men ja, det altid nemmere at give Fødevareministeret og styrelsen skylden.

- Skat, du har altså ikke smurt madpakker
- FØ-DE-VA-RE-STY-REL-SEN
.
Skrevet af hjst
PST,

Enig.

Fødevareministeriet: Departementchef degraderet (eller flyttet til andet arbejde), minister fyret.

Justitsministeriet - det samme ?

Det bedste resultat ved trappevask er at starte fra oven.

//hjst
"Engang Danmarks fodboldby nummer 1. "Klubånd i solskin - troskab i regn"
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Justitsministeriet - det samme ?


Det tror jeg ikke, der vil være et flertal for i Folketinget.

Men en næse til én eller flere ministre kan nok komme på tale.

Selvfølgelig forudsat der ikke dukker mere op.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af andershansen
Det er forslag som disse, der kommer til at undergrave det danske velfærdssamfund. Når de rige svin skal betale for festen, men ikke er inviteret.

https://www.dr.dk/nyheder/seneste/enhedslisten-vil-give-gavekort-paa-1000-kroner-til-millioner-af-danskere
http://www.paulgraham.com/disagree.html
Skrevet af tue69
Ha! Oplevelsesgavekort, hold nu kæft altså. Hvor mange millioner har de betalt en eller anden kreativ type for at komme frem med det navn?

Hvorfor ikke bare kalde det mellemskat, som det jo er?
Skrevet af elendil
Med et oplevelsesgavekort kan vi give folk en på opleveren og lidt lys i vintermånederne. Det synes jeg ærlig talt, de har fortjent, siger Victoria Velasquez, partiets erhvervs- og beskæftigelsesordfører, i en skriftlig kommentar.


Er der et sted, hvor hun uddyber, hvad det er der gør, at de har fortjent det?
fck-medløber.
Skrevet af Sir , moderator
Det er fordi de er fattige?
Dette er en signatur.
Skrevet af jensmoch
Ideen i et kulturgavekort for at få flere danskere (og nydanskere) til at bruge de kulturelle tilbud er i sig selv ret fin. Men det er sgu lidt fjollet med en indkomstgrænse.

Hvis man gav alle danskere muligheden for at bruge op til 1.000 kroner på kultur om året på statens regning, og så gerne fulgte trop med en indsats for at udbrede kendskabet til de forskellige kulturelle tilbud der er i vores lille land, kunne det sikkert være ret fint.

Og med Joy ved roret, kan det så også betyde flere til håndbold og fodbold om et par år, når store forsamlinger igen bliver normen.
Skrevet af Svoger
Hvad end man mener om indkomstgrænsen, så er det at kanalisere penge ud til folk med lavere indkomst mere effektivt, hvis man her og nu vil have de penge ud som forbrug, end at kanalisere penge ud til folk der i forvejen har.
Det får ikke den ønskede effekt, når man giver penge til folk der i forvejen langt har råd, for en del af dem bruger i forvejen penge på det, man vil stimulere forbrug inden for. Så giver man dem 1.000 kr øremærket noget bestemt de i forvejen gør, vil det i det store billede snarere medføre, at de (for den gruppe relative) ´småpenge´ ender på opsparingen.
Ikke alle pengene, selvfølgelig, men det er mere effektivt at give penge ud til de lavere lønnede, som ikke bruger penge på det i forvejen.

Omvendt giver et skattefradrag heller ikke mening i forvejen til de laveste indkomster, da et sådan fradrag formodentlig ikke gør fra eller til for dem, da de fortsat ikke har råd, og de mere velstillede benytter sig i forvejen af den slags.

Hvis man vil stimulere den slags forbrug, er Enhedslistens forslag ikke så dumt som det umiddelbart lyder, men det har nok ikke politisk gang på jorden, ligesom man uanset hvor man sætter indkomstgrænsen vil kunne finde eksempler at hive frem i medierne, med nogen hvor det er mod formålet, at de får/ikke får et sådan beløb.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
annonce
0