Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Svoger
Det er i øvrigt ikke fordi, at jeg er synderligt tilhænger af Enhedslistens forslag, men blot fordi at det simpelthen ikke er korrekt, Jens, at det er fjollet med en indkomstgrænse, hvis målet er dels at skabe merforbrug inden for noget, dels at det skal koste staten færrest mulige penge i forhold til effektiviteten af de penge, man kaster ud i samfundet.

Enhedslisten taler selvfølgelig også til deres vælgergruppe og alt den slags spin, men helt så fjollet som det kan synes, er det egentlig ikke. (Og så kunne vi i øvrigt bruge oceaner af tid på at diskutere indkomstgrænsen, hvor den i givet fald præcis skulle ligge, men det gider jeg dog ikke at bruge tid på :) ).
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af TheUnitedWay
Altså det absolut mest effektive er at give lavindkomstgrupper flere penge til forbrug, så der rammer EL spot on. Man kan så have nogle ideologiske forbehold, f.eks. at man hellere vil give skattelettelser, men effekten kan man ikke fornægte.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af jensmoch
Ja, det giver mening at kanalisere penge ud til de laveste indkomster, men så skal det jo ikke øremærkes til kultur som det er foreslået.

Mit forslag handler i bund og grund 0% om at øge forbruget, og 100% om at øge sammenhængskraften og at få flere til at udnytte de kulturtilbud der er. Et slags kulturpas til alle danskere i samspil med en indsats for at oplyse om tilbud, der på den måde forhåbentlig kan få den efterhånden alt for store del af danskerne der ikke er vant til at bruge kultur, til at tage til koncerter, i teatret, på museum og for den sags skyld til fodbold eller håndbold, eller en tur i biografen eller cirkus.

Priserne er eksploderet på mange kulturtilbud, og en tur i biografen eller til fodbold for hele familien koster efterhånden snildt 750-1000 kroner, hvis man også skal en stadionpølse eller en bøtte popcorn. Og da priserne næppe står foran et stort fald, synes jeg det kunne være fint at give alle danskere muligheden for et par oplevelser af den slags i løbet af et år, uden at skulle tænke alt for meget over billetprisen.
Skrevet af tue69
Lad mig da i øvrigt lige slå fast, at jeg hverken har noget imod hverken forslaget eller Enhedslisten. Det er mere navnet der gjorde det for mig. Det er lidt for meget pop til mig, men vel et fint politisk spin fra deres side.

Og ja. Det stimulerer selvfølgelig økonomien mere end hvis man hælder det ud til den absolutte højindkomstgruppe, så på den måde er det fint.

Jeg synes egentligt heller ikke at Jens´ forslag herover er så tosset endda.
Skrevet af Forhammeren
Brian Arthur arbejder vist helst ikke i weekenden men mon ikke han er klar mandag morgen med bekymringer over arbejdsudbuddet ved den slags forslag.

Ellers kan Mads Lundby vel tage den.
Det kommer nok an på hvem News lige får fat på.
From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af ToonInStoke
Efter et par uger med en lille tilbagegang, så går socialdemokratiet igen frem og hiver rød blok med.

https://voxmeter.dk/meningsmalinger/
It's a small boy clambering up stadium steps for the very first time, gripping his fathers hand, gawping at that hallowed stretch of turf beneath him and, without being able to do a thing about it, falling in love. - Sir Bobby Robson
Skrevet af Duck
Sikke en slap overskrift på tråden, Seifert. Det må kunne lade sig gøre uden øgenavne.
Skrevet af Mr. Pink
https://www.berlingske.dk/danmark/raghida-kaemper-imod-social-kontrol-i-kobenhavn-og-hun-kommer-med


Omsider er der fokus på dette massive problem, men undrer mig gevaldigt over, hvorfor det først sker nu?
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Bong
Omsider er der fokus på dette massive problem, men undrer mig gevaldigt over, hvorfor det først sker nu?

Berøringsangst er vel det første der falder en ind.
AaB: 100 % BRAVEHEART!
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Jeg har oplevet en del social kontrol på de arbejdspladser, jeg har været på. På min første arbejdsplads skulle man være en brovtende liberal med afsky for fagforeninger og skat (privat), mens man på de min næste arbejdsplads skulle være en hyperfølende SF-type med en betydelig krænkelsesparathed (offentlig). Begge paradigmer er pænt belastende at skulle indordne sig under.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af Forhammeren
Heldigvis er DF ( ja DF ) klar med en hjælpende hånd til at formindske den sociale kontrol og få kvinder med ikke vestlig baggrund på arbejdsmarkedet.

https://jyllands-posten.dk/politik/ECE11614573/df-vil-give-foraeldre-19000-kr-for-at-passe-egne-boern/

From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af GamleDreng
... savner også tiden, hvor politikerne tog afstand fra dumme spørgsmål og alting ikke var et stort politisk spind/taktik med udgangspunkt i laveste fællesnævner:

https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6738005213258547200/
Skrevet af Sir , moderator
https://jyllands-posten.dk/indland/ECE12595064/journalister-skrev-om-regeringens-ulovlige-ordre-saa-ringede-en-embedsmand-fra-justitsministeriet/


Man skulle tro embedsmændene havde lidt for travlt til den slags. Vidner i hvert fald om forkerte prioriteter.
Dette er en signatur.
Skrevet af Toon Toon!
Efter et par uger med en lille tilbagegang, så går socialdemokratiet igen frem og hiver rød blok med.

https://voxmeter.dk/meningsmalinger


Mette kan gå på vandet, må man sige. Og Radikale er ligeledes på vej tilbage, det giver noget af et forspring til rød blok, til trods for en rimelig voldsom periode.
Newcastle, United, will never be defeated! Newcastle, United, will never be defeated!
Skrevet af Bong
Man skulle tro embedsmændene havde lidt for travlt til den slags. Vidner i hvert fald om forkerte prioriteter.

Jeg forstår stadig ikke, hvordan de tror at de kan spinne sig ud af den der. Jeg er med på, at hun ikke afslutter sin tale om mink-aflivning med "det er en ordre". Men der er da ikke skyggen af tvivl om, hvad meningen med det pressemøde er. Minkene skal dø, der er ikke anden udvej.

Det er sådan næsten Trumpske udmeldinger. Man forsøger at omskrive hvad der blev sagt og gjort, ved at insistere på at det ikke var en ordre.
AaB: 100 % BRAVEHEART!
Skrevet af hjst
Pas du nu på, Sir, at du ikke får en opringning fra Hækkerups håndgangne mænd for overhovedet at viderebringe dette link. Vi lever ikke i DDR - tør man sige: endnu ?

//hjst
"Engang Danmarks fodboldby nummer 1. "Klubånd i solskin - troskab i regn"
Skrevet af hjst
Og interessant kunne også være: Hvem har givet den ordre (nej det må man jo ikke skrive) så jeg omformulerer: Hven har truffet den beslutning om at foretage disse opringninger ?

/hjst
"Engang Danmarks fodboldby nummer 1. "Klubånd i solskin - troskab i regn"
Skrevet af Mr. Pink
"Jeg har oplevet en del social kontrol på de arbejdspladser, jeg har været på. På min første arbejdsplads skulle man være en brovtende liberal med afsky for fagforeninger og skat (privat), mens man på de min næste arbejdsplads skulle være en hyperfølende SF-type med en betydelig krænkelsesparathed (offentlig). Begge paradigmer er pænt belastende at skulle indordne sig under."

Enig i at der også hersker social kontrol på arbejdspladsen i forhold til at have de rigtige meninger.

Der er alligevel en verden til forskel på ovenstående, til social kontrol i visse muslimske kulturer er og familier, der kontrollerer dig fra lille pige til du går i graven. Gigantisk forskel
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Vincent Gigante
Vi har en generel udfordring med social kontrol samt forventningspres over for unge mennesker i vores samfund.

Fint nok at tage fat på åbenlyse udfordringer i det muslimske miljøer til en start.

...og så må poltikere og andre beslutningstagere også være bevidste omkring ikke at bekæmpe social kontrol ved hjælp af...social kontrol.
.
Skrevet af Forhammeren
Det er så håbløst ringe spin at man næsten skulle tro at det var embedsmændenes eget initiativ. Det er det dog næppe.

Det er den særlige rådgivers job at lave den slags. Ikke embedsmænd.
From where you are now i dont think you can go wrong.
annonce
0