Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af CPH-Hotspur
Står der ikke også i forslaget, at hun skal for en rigsretssag eller har de fået rettet det?
"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn https://www.youtube.com/watch?v=48H34ukFe8g
Skrevet af OC
Venstre på 13.3%, 10 procent mindre end valget i 2019, og det laveste DR nogensinde har målt dem til. Den perfekte storm i partiet lige nu, må man sige.
La prende Vecino.
Skrevet af jensmoch
Det bliver interessant at se hvor længe Støjberg vil trække pinen ud omkring hendes egen situation.

Hun ved med sikkerhed at usikkerheden omkring hende lige nu intet godt bringer partiet, og hvis hun er så sur på Ellemann som man kan få fornemmelsen af, kan man nok ikke afvise at hun går fuld scorched earth på Venstre.

Måske Rohde kan komme over og hjælpe det gamle Venstre lidt, nu hvor Løkke (og Støjberg) er ude, og det vel begynder at lugte mindre populistisk og mere Venstre´sk igen.
Skrevet af UnderMåler
https://www.dr.dk/nyheder/politik/klima-metoo-og-udlaendingepolitik-faar-rohde-til-forlade-de-radikale-feminismen

Ja så røg Rohde eller gik selv fra de Radikale. Jeg har ikke altid været enig med ham, men kan absolut godt lide ham for hans integritet. Jeg troede han ville være et godt match i RV, som traditionelt har haft retssikkerhed som en af deres hjertesager.

Jeg må desværre give Rohde ret i hans kritik.

Jeg kan så til gengæld ikke se hvor han skal ende. Ikke i Løkkes "netværk" eller hvad det nu bliver til. Der kan Støjberg måske ende, hvis ikke Vermund får charmet hende.
Når andre går efter manden i stedet for bolden, så ved man at man er bedre Lær nu REGLERNE at kende
Skrevet af MadsThomsen
18 milliarder til minkbranchen. Det ligner efterhånden den dyreste omgang sløs en regering, der er sket i en regering - hvis man kun vurderer rent økonomisk i hvert fald.

Så mange penge havde det erhverv aldrig nogensinde fået uden det her forløb.
DK: FC Midtjylland Mener at den danske Supercup bør genindføres!
Skrevet af Slettet(180040211702)
18 milliarder op af jeres lommer. Tillykke med det.


Hvordan har i det med at finansiere Cand. Mag i Afrika studier´s forbrydelse?

Skrevet af Slettet(191530210906)
Så mange penge havde det erhverv aldrig nogensinde fået uden det her forløb.


Helt helt enig. Fuldstændig ude af proportioner at vi skal betale så meget til den branche. Regeringen skulle aldrig have rørt ved det møg, og ladet den dø af sig selv.
Skrevet af Mr_bum
Det er vel primært Venstre, man skal være sur på, og ikke regeringen, når det kommer til prisen.
Forhåbentlig kan pengene trods alt være med til at skabe nye og sunde danske arbejdspladser, omend de fleste penge vil blive brugt på at få indfriet gæld.


Skrevet af Steve Highway-61
Det er en lille procentdel af hvad Mette har brugt indtil videre på sagen (500 mia).

Hun ligger mest som hun selv har redt med sit hjemmelsproblem og korstog mod minkbranchen. Man kan være politiker uden at kunne tænke to træk frem.

Hvad ville Pelle D gøre hvis vi afskaffede Folketinget? Så skulle han nok klage over nedlukningen af et erhverv.

Jesus. Er folk ikke klar over finanslovens størrelse.
All we are saying is give peace a chance that means you too
Skrevet af Vincent Gigante
Jeg har minkavlere i samme bås som brugtvognsforhandlere og pizzarier med sure smileyer.

Med lidt mere snilde og fingerspitzgefühl havde regeringen kunne kvæle erhvervet langsomt men sikkert - som mink i en gaskasse - og udbetale minimale beløb, hvis noget overhovedet.

Ddr føles som at blive røvrendt af Shanjai Shah på ny.
.
Skrevet af tue69
Og midt i hele minksagen spiller SF ud med det meget kontroversielle forslag om, ikke at sende offentlig post ud i weekenden. Jacob Mark følger det op med det måske mest følebøsseagtige facebookoplæg nogensinde.

Nu kan jeg se i kommentarsporet hertil, at der rent faktisk findes mennesker, som åbenbart bliver meget fortørnede over, at få mails i weekenden fra det offentlige, men taget i betragtning af, hvad der ellers sker på den politiske scene, så er det da det mest symbolpolitiske forslag i ualmindelig lang tid.

Uskyldigt? Ja sikkert. Ligegyldigt? Absolut.

Til de der ikke har haft glæden ved indlægget, indsættes det her. Du kan med fordel smide Everybody Hurt på som underlæg, bare for lige at komme i den rigtige stemning. Eller noget med Creed, for at få det af helvedes til.

Man bør gøre det forbudt for det offentlige at sende mails ud om aftenen, i weekender og ferier.

Det var juleaften,og hun sad der efter en dejlig aften og nød det lidt. Det havde ellers været en svær tid. Hun havde mistet arbejdet og det var et slag for hende. Men det skulle hun ikke tænke på nu. Nu skulle hun bare nyde at det var jul.

... og så tikkede en besked fra kommunen ind vedrørende hendes pligt til fortsat at stå til rådighed for arbejdsmarkedet.

Han kunne endelig trække vejret, for nu var det endelig styr på økonomien. De havde fået betalt af på lånet og deres søn havde betalt dem, det han skyldte dem. Nu var det tid til bare at slappe af og være sammen på sådan en skøn lørdag.

... og så tikkede en besked ind om at betale grundskyld

Hun var studerende og havde kæmpet sig igennem fjerde semester. På trods af angst, på trods af far, der ikke var her længere, på trods af nedlukning, så havde hun klaret den og nu var det fredag aften og det skulle nydes med bland selv slik.

... og så tikkede en besked ind om hvor mange SU-klip hun havde tilbage.

Det her er ægte eksempler på mennesker, der efter endt arbejdstid forsøger at koble af, men som bliver forstyrret fordi det offentlige sender beskeder ud på alle tidspunkter af døgnet.

SF foreslår at man gør ligesom i Frankrig; forbyder det offentlige at sende beskeder ud om aftenen, i weekenden og i ferien.

Selvfølgelig skal der være undtagelser men langt de fleste beskeder kan de sagtens vente til dagen efter.

Privatliv og arbejdsliv flyder mere og mere sammen. Det bliver sværere og sværere at koble af og det her er en nem måde at sikre færre digitale forstyrrelser i dagligdagen.
Skrevet af Slettet(191530210906)
Jeg har minkavlere i samme bås som brugtvognsforhandlere og pizzarier med sure smileyer.

Med lidt mere snilde og fingerspitzgefühl havde regeringen kunne kvæle erhvervet langsomt men sikkert - som mink i en gaskasse - og udbetale minimale beløb, hvis noget overhovedet.

Ddr føles som at blive røvrendt af Shanjai Shah på ny.


Fuldstændig enig. Provokerende at det erhverv tjener på at blive tvangslukket. Forhåbentligt havde Kina skiftet mode på et tidspunkt og erhvervet var dødt af sig selv.

Men det er selvfølgelig svært når DR og andre nyhedsaviser kører skræmmekampagner hvor man ser mennesket og familien bagved branchen, men hvor meget det rammer den enkelte familie.
Skrevet af Will
@ Finessen

Men det er selvfølgelig svært når DR og andre nyhedsaviser kører skræmmekampagner hvor man ser mennesket og familien bagved branchen, men hvor meget det rammer den enkelte familie.


Det er jo ikke skræmmekampagner, men et nuanceret billede af, hvordan disse mennesker og deres familier har det - og det kan da helt sikkert være en forfærdelig omgang at blive lukket med dags varsel, når det har været dit (og måske endda dine forældres) livsprojekt.

Det har jeg svært ved at se det problematiske i. Det, der kan være problematisk, er, hvis man så ikke samtidigt får sat fokus på alle de andre erhverv og menneskene i dem, som har været og bliver klemt af coronakrisen.

Det er jo en kolossal skævvridning med de her op til 18 mia. kr. til et erhverv, som ganske vist er blevet ramt hurtigt og hårdt, men som ikke er eneste erhverv, der er blevet ramt hårdt. Eneste forskel er vel hastigheden for, hvormed det er sket, hvor andre brancher er blevet kvalt langsomt.

Edit: Dermed ikke sagt, at minkavlerne (og afledte brancher) ikke skal have noget. jeg har bare svært ved at se argumentet for, at de skal have og andre erhverv ikke.


https://www.youtube.com/watch?v=a5odfrF_m9o
Skrevet af Slettet(180040211702)
Jeg har ikke en kaeft forstand paa vaerdiansaettelse, men det er vel noget med at kalkulere den indtjening fra de seneste 10 aar for at finde det mest retsvisende beloeb. Af hvad jeg har hoert. Paa trods af dette saa er jeg af den overbevisning, at beloebet er for lille. Hele sagens omstaendigheder stinker langt vaek og alene det, at ordensmagten har tvunget sig ind paa privat ejendomsret goer naturligvis, at dette er enormt billigt sluppet.

I morgen er det onsdag, og ordensmagten + lovgivere slipper ustraffet for denne her.


Det vaerste er dog, at man skal se folk retfaerdiggoere det fordi, at de ikke bryder sig om erhvervet. Eller i det hele taget bare skal naevne det. Det maa vaere vanskeligt for jer at forstaa minkavlernes stiatuion, naar i har siddet bag en bog og tjent SU uagtet om i har faerdiggjort jeres uddannelse eller ej. Andre staar op om morgenen og udfoerer et stykke arbejde. Man har ganske enkelt ikke tid til at se paa smarte youtube videoer skabt af dyreaktivister. Saa laenge vi har dyr i produktion, saa er rettighederne bare derefter.

Butikker er naeste i raekken naturligvis. Alle erhverv som har taget skade af regerings tosserier skal erstattes 100 %. Desvaerre bliver det ikke af regeringens egen lomme.

I mit arbejde er jeg naturligvis ogsaa ansvarlig for penge, som ikke er mine. Jeg taenker dog lidt, at det havde kostet en fyreseddel, hvis jeg var ansvarlig for saa store erstatningssummer. For politikere er dette dog en anden sag, fordi de er blot ansvarlige for deres vaelgere. Og vaelgerne er helt ligeglade med, at rettigheder er kraenket. Demokratiet er en direkte forhindring for udfoldelsen af det frie liv, om man er minkavler eller studerende paa RUC. Det er saa evident.
Skrevet af Sir , moderator
"Det er vel primært Venstre, man skal være sur på, og ikke regeringen, når det kommer til prisen."


Det tror jeg lige du må uddybe?
Dette er en signatur.
Skrevet af Bosse1983
Demokratiet er en direkte forhindring for udfoldelsen af det frie liv, om man er minkavler eller studerende paa RUC.

Du godeste.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Mr_bum
@Sir

I selve forhandlingerne er det vel Venstre, der har presset på for en større kompensation, og ikke regeringen selv. Men omvendt har det selvfølgelig også været utrolig vigtigt for regeringen at få netop Venstre med i en aftale.

I sidste ende er jeg dog fuldt ud enig i det synspunkt, at det nok havde været noget billigere at lade erhvervet dø naturligt. Hvordan Coronasituationen så ville have set ud i dag, hvis man ikke havde grebet ind over for smitten blandt mink, er der jo så ingen, der kan vide med sikkerhed.Demokratiet er en direkte forhindring for udfoldelsen af det frie liv, om man er minkavler eller studerende paa RUC. Det er saa evident.


Jeg synes, du får selvmord til at lyde som vores eneste reelle udvej, eller er det bare mig, der er morbid?


Skrevet af Poor Scouser Tommy
Demokratiet er en direkte forhindring for udfoldelsen af det frie liv, om man er minkavler eller studerende paa RUC. Det er saa evident.


Hellige Moses...
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af GammelBitterMand
Det er jo Venstre, der hele tiden har været minkavlerpartiet, haft minkavlere med til gruppemøder og virkelig talt deres sag. Hvilket ikke er mærkeligt, al den stund at Danmarks Liberale Partis bagland jo rent faktisk er statsstøttesubsidierede landmænd.

Det er vel ikke så overraskende, hvis Ellemann prøver at lappe forholdet til Ingers landbrugsvenstre bl.a. ved at pumpe ekstra penge den vej?
Batman Close. London W12.
Skrevet af Svoger
Regeringen vil have lukket balladen ned, så de har også en interesse i, at beløbet er tilstrækkeligt, også så man kunne få Venstre med, og på den måde kværke noget af balladen.
Venstre skal have plejet nogle af deres rødder, og kan nu gå ud og sige, at de fik rykket regeringen.

Var Venstre gået med på, at der skulle beregnes ud fra at det var en døende branche, havde man kunnet slippe billigere. Nogle vælgere på venstrefløjen vil givetvis pege på det, nogle på højrefløjen vil pege på lukningen som skete før man havde sikret hjemmel, og sådan kan man pege frem og tilbage, at det er de andres skyld, at beløbet blev så højt.

Minkbrancheformanden er umiddelbart tilfreds, så mon ikke det lykkedes at få afsat tilpas meget og lidt til.
Taget hele forløbet i betragtning, og at man nu forhåbentlig får alle bortset fra de der har gældsat sig helt håbløst ud med ´lidt´ penge på den anden side, så de også har kapital til at gå i en ny retning eller at omskole sig, virker det som en fornuftig løsning.

Der skal dog nok blive gravet nogle eksempler frem, hvor enten den ene eller den anden side vil sige, at det er for lidt/for meget, der er givet i det konkrete eksempel. Sådan er det jo altid, når man må lave bredere løsninger for det hele.

Mon ikke der også er nogle banker, som nu får dækket deres udlån til minkavlere, som er glade.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
annonce
0