Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(180040211702)
Jeg har fattet, at vi lige pt. har forbrydere, som regerer landet. Systemet skal tjekke systemet, om systemet har begaaet en forbrydelse. Min tillid er simpelthen for lav her. Vi husker alle, hvor langt Irak-kommissionen kom. Anders Fogh fik sin forfremmelse, selvom han burde vaere straffet.

Men tak for at i det mindste indroemme, at integritet for en siddende regering er paa maanen. I saa fald har du gjort et stoerre job end jeg har i forhold til at svine den til.

Derudover er denne #SoMe kultur roevsyg, men altid laekkert naar den rammer politikere selv. Ida Auken kaldte i 2017 S for et anti-indvandrerparti(hvad det saa skal betyde) paa twitter. Nu er hun gud hjaelpe mig selv en del af det. Hold nu kaeft, hvor stroemmer politikere til magten, som fluer goer med lort. Og vil hun svare paa det glimrende spoergsmaal, som Brian Weichardt har fremsat? Nej!

Flertal, du ved! Vi skal have flertal!
Skrevet af Sir , moderator
@PST

Nu skal der jo mere end en person til at holde en debat i gang, og grunden til at jeg deltager er fordi der netop er en debat. Et fint eksempel er debatten om myndighederne.
Jeg skriver at det er problematisk at Mette siger myndighederne stod bag anbefalingen, hvis de ikke gjorde. Debatten opstår når du kommer og siger at det er et dilemma om man skal sige sandheden eller Forhammer siger at man ikke nødvendigvis kan stole på kommisionsrapporten. Havde I nu skrevet at ja det burde hun have formuleret smartere, så havde der ikke været en debat. Debatten opstår fordi I ikke kan rykke jer det mindste og ikke vedkende at det er smartest at sige sandheden. Burde ellers være noget vi alle sammen kunne være enige om. Så du anklager mig for at være besat at Mette, så klinger det jo lidt hult, når det pludselig er et dilemma om MF skal sige sandheden. Så er du måske besat af at forsvare MF.

Så tror jeg vist heller ikke at min kritik er voldsommere, jeg tror du skal læse tråden igen. Jeg har flere gange sagt at jeg overordnet er tilfreds. men mener at politikere skal sige sandheden. I din iver efter at forsvare misser du dog helt de nuancer.

Jeg synes dette indlæg viser hvor lidt overskud du har når der kommer kritik af MF

"Nu er det jo forbeholdt MF at fortie visse elementer af sandheden og poste folkelige ting på Fb. Det er aldrig set før i dansk politik, så jeg kan sgu godt forstå, at folk er pissed over det."


Så fordi andre politikere har dummet sig, så bør vi ikke tale om Mette Frederiksen. Du er med på at hun er vores statsminister lige nu? Derfor er hun i vælten. Det var Lars Løkke før med bilag og hvad ved jeg. Hvad med Inger? Jeg skal da love for at hun har fået sin tur i manegen her på bold.dk. Du ender med at lyde en smule hyklerisk når du laver sådan nogle indlæg.


Dette er en signatur.
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Jeg har fattet, at vi lige pt. har forbrydere, som regerer landet.


Rolig nu.

Derudover er denne #SoMe kultur roevsyg, men altid laekkert naar den rammer politikere selv.


Helt enig. Men det er jo ikke noget, MF har opfundet. Hun dyrker bare SoMe-kulturen på linje med så mange andre politikkere og lægger nok en del vægt på at appellere til de tilbageerobrede DF-segment, som elsker folkelighed på Fb strøet med lidt fremmedhad hist og her. Det er nok en udmærket strategi.

Jeg tror, vi kan være enige et langt stykke af vejen, om end dit sortsyn på politikkerne og systemet nok stikker dybere end hos mig, eftersom jeg trods alt synes, at skiftende regeringer har formået at skabe et samfund, der er udmærket at leve i for det store flertal. Det er væsentligt mere, end man ser mange andre steder i verden, Vesten inkl.

Men politik anno 2021 er ikke specielt kønt. Det kan vi hurtigt blive enige om. Spin og lefleri for pøblen er en stor del af dagsordenen, og respekten for det voksne samtaledemokrati har været i skred over årtier. Det et alt for ofte en børnehave set udefra.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af Sir , moderator
"en politik anno 2021 er ikke specielt kønt. Det kan vi hurtigt blive enige om. Spin og lefleri for pøblen er en stor del af dagsordenen, og respekten for det voksne samtaledemokrati har været i skred over årtier. Det et alt for ofte en børnehave set udefra."Vi er ikke uenige om alt i hvert fald.
Dette er en signatur.
Skrevet af Poor Scouser Tommy
@ Sir

Jeg skrev ikke noget om minksagen og den generelle håndtering af pandemien. Det, jeg anfægtede, var, at intet tilsyneladende er for småt til at sende en sviner efter MF. Så synes jeg, det begynder at blive lidt utroværdigt. Der er masser eksempler bare på de sidste 10-15 sider. Er det personen eller sagen, det handler om? Det står ikke særlig klart...
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af Sir , moderator
Jeg har heller ikke skrevet noget om minksagen.

Først sagde du at det var et dilemma om MF skulle holde sig til sandheden. Derefter forsøgte du dig med noget sarkasme:

"Nu er det jo forbeholdt MF at fortie visse elementer af sandheden og poste folkelige ting på Fb. Det er aldrig set før i dansk politik, så jeg kan sgu godt forstå, at folk er pissed over det.""


Igen, at andre fortier sandheden, gør da ikke at det er ok at MF gør det. Husk hvor meget røg Inger S fik herinde. Der så jeg dig ikke forsvare løs. Det er jo den slags der gør at debatten og kritikken af MF fortsætter. Hvis du havde anerkendt at MF burde sige sandheden, havde der ikke været en debat.

". Det, jeg anfægtede, var, at intet tilsyneladende er for småt til at sende en sviner efter MF. "


Man der er også en tendes til at nogen prøver at gøre større ting små.

At du synes det er strengt at Mettes makrelmadder, håndboldfejringer, ostemader, gåture i naturen osv hver gang det brænder på, bliver påtalt og gjort lidt nar af, er måske også lidt følsomt.

Du var nok ikke i tråden, før MF, men der har da altid været fuldstændig det samme. Kritik at store og små ting. Nu er det bare DIN yndling der bliver kritiseret og så er det hele super strengt. Tilfældigt nedslag i tråden:

"Da jeg var på ambassaden i London var Per Stig i også fuldstændig ligeglad med rygereglerne - han røg indenfor. Hævet over loven.

Som virksomhedsejer må man håbe at Lars Løkke ikke blir straffet. Så skal der bare shoppes tøj og rejser på firmakortet. Man skal jo se ordentligt ud og restituere :)"
Dette er en signatur.
Skrevet af UnderMåler
PERSONLIGE ÅRSAGER

holder folk snart op med at begrunde noget med et såhult og tomt udtryk. Det kan jo betyde alt.
- Michael Santos er stoppet i FCK af personlige årsager
- Kjartan Finnbogason er stoppet i AC Horsens af personlige årsager

STØJBERG blev væk fra en snak med Karsten Lauritzen og Elleman af personlige årsager. Når de så går ud offentligt og beklager sig over at hun ikke har mødtes og så kan hun pludseligt godt fortælle hele verden at hun har været indlagt og spille det store offer.

Jeg tror kun hun gør det fordi hun allerede har planlagt at forlade Venstre. Det er helt utroligt illoyalt
Når andre går efter manden i stedet for bolden, så ved man at man er bedre Lær nu REGLERNE at kende
Skrevet af Poor Scouser Tommy
@ Sir

Her er mit indlæg, som det var skrevet:

Det er svært at være uenig i, at statsministeren skal tale sandt.

Det er også svært at være uenig i, at en statsminister, der stiller op med forbehold for ditten og datten, næppe vil få succes med en nedlukning.

Så det er et dilemma.


Hvad er det, du er uenig i?
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af Sir , moderator
At det er et dilemma
Dette er en signatur.
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Okay. Du kan ikke se dilemmaet. Fair nok.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Mølbak nuancerer tingene her:

https://www.berlingske.dk/danmark/kaare-moelbak-jeg-stoettede-nedlukning-af-skolerne

Bedømt på Mølbaks udtalelser, var beslutningen ikke i modstrid med hans ønsker. Snarere synes der at have været en uenighed mellem ham og Brostrøm, som Brostrøm ikke har formidlet særlig tydeligt videre.

Uanset hvad tror jeg vi skal glæde os over, at MF og ikke Brostrøm stod med det endelige ansvar her.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af Black Spider
At det er et dilemma

Hvor mange detaljer mener du, vil være relevante, når man skal melde noget ud? Skal vi ud i juridisk skudsikre udmeldinger?

Og holder du fast i den holdning næste gang vi får en blå regering, og de begynder at vrøvle om hvordan det gavner hele samfundet med skattelettelser i toppen finansieret ved nedskæringer som mærkes af alle fra midten og nedefter?
Skrevet af Sir , moderator
Min holdning til hvad hun kunne have sagt er nævnt op til flere gange i tråden. Hun skal bare sige at regeringen har valgt at X i stedet for at sige at det er myndighedernes anbefaling. Shut case. Det er jo ikke fordi hun uddyber noget bagefter alligevel. Beslutningen kan jo være ganske glimrende.
Dette er en signatur.
Skrevet af Forhammeren
Forhammer siger at man ikke nødvendigvis kan stole på kommisionsrapporten.

Hvor har jeg skrevet det ?

Pointen, i mangel af bedre ord, er det fremstilles som om myndighederne ikke anbefalede en nedlukning.
Der var dele af nedlukningen der ikke var enighed om mellem Sundhedsstyrelsen og seruminstituttet. Det er sandelig noget helt andet.

Hvis man skal følge logikken helt stramt havde Mette F været in the clear hvis hun havde sagt "myndigheders anbefalinger". Det var der nok ingen der havde fanget på det pressemøde.
Ikke engang Knud fra Transeuropa.

From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af Sir , moderator
“Det er da glimrende at vi har kommissioner til at gennemgå forløb men at deres konklusioner skal ophøjes til sandheder er nok lige at give dem en status de ikke skal have.”

Dette er en signatur.
Skrevet af Forhammeren
Derfor kan man da godt stole på deres resultater og konklusioner.
Det er ikke nogen der er grebet ud af luften men resultatet af solidt videnskabeligt arbejde.

Det betyder ikke at man ikke kan være uenig i dem fx hvad Brostrøm mente med den meget kryptiske formulering med "drøftelser med Mølbak"
From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af Sir , moderator
Mølbak siger i øvrigt ikke at han anbefalede en nedlukning, men han var enig i beslutningen. Jeg antager også komissionen havde medtaget det, hvis der lå en anbefaling fra Mølbak.
“ det man skal gøre, skal man gøre tidligt«” kan jo være hvad som helst,


Så vi er tilbage til at det havde været smartest for MF bare at sige at regeringen har truffet følgende beslutning. Der var jo ingen grund til at sige det med myndighederne.

Men altså vi kommer jo næppe videre her. Jeg kan se du også kører præcis samme diskusion i Coronatråden Forhammer.
Dette er en signatur.
Skrevet af Forhammeren
Med behov for stor folkelig tilslutning til at følge retningslinjer og restriktioner er det da meget relevant at nævne at det er ikke er på rene mavefornemmelser.

Ikke alle myndigheder var enige i alle dele af nedlukningen men at bore rundt i det på et pressemøde hvor DK lukkes ned.
Nej, det må komme efterfølgende.

Vi bliver ikke enige.
From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af Sir , moderator
Med behov for stor folkelig tilslutning til at følge retningslinjer og restriktioner er det da meget relevant at nævne at det er ikke er på rene mavefornemmelser."


Problemer opstår jo når det så ikke er på
myndighedernes anbefalinger, hvilket en 600 siders rapport fastslår.

" Ikke alle myndigheder var enige i alle dele af nedlukningen
"

Hvilke myndigheder ANBEFALEDE det?
Dette er en signatur.
Skrevet af Forhammeren
Læs SSTs anbefalinger for fase 1 og 2 nedlukning i marts.

Det er korrekt at Brostrøm ikke så behovet for bla skolelukninger og at der var en uenighed mellem ham om Mølbak om det.
From where you are now i dont think you can go wrong.
annonce
0