Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Bong
@Sir:

Spørgsmålet er vel efterhånden, hvor længe Mette Frederiksen kan blive ved med at træde vande i den sag. Det er jo en skandale af hidtil usete dimensioner. Men måske vælgerne alligevel holder hånden under hende, fordi hun er ih og åh så folkelig.
AaB: 100 % BRAVEHEART!
Skrevet af Sir , moderator
Hun har jo, i det store dele, fået os godt igennem covid så forstår godt opbakningen, men det gør jo ikke at der ikke er kritikpunkter. Dette er et af den. Det er simpelthen ikke i orden at holde informationer tilbage og sige at de ikke findes, når de gør. Det kostede os muligvis 19 mia. For den almindelige dansker, betyder det måske ikke det store, men det er kritisabelt.
Dette er en signatur.
Skrevet af UnderMåler
Når andre går efter manden i stedet for bolden, så ved man at man er bedre Lær nu REGLERNE at kende
Skrevet af Sir , moderator
Mon ikke der er tale om Skaberen, Taberen, Frelseren. Den nye bog om DF. Den får rigtig gode anmeldelser, så jeg har lige købt den.
Dette er en signatur.
Skrevet af AnAlfaBeten
@ Undermåler

Mandag udkom bogen »Skaberen, taberen, frelseren?«, der er forfattet af politisk kommentator og tidligere toprådgiver i Venstre Søs Marie Serup og forhenværende pressechef i samme parti Mikkel Faurholdt.
Skrevet af hjst
Den nye epidemilov - den der er på vej gennem lovmøllen (hvis den da ikke allerede er igennem), ville den være egnet til folkeafstemning ? Der skal "bare" 60 mandater til.

//hjst
"Engang Danmarks fodboldby nummer 1. "Klubånd i solskin - troskab i regn"
Skrevet af andershansen

Det kunne være fedt hvis regeringen ikke var egenrådig. Så havde vi måske sparet nogle milliarder. Det er åbenbart også kutyme i dansk politik at man lige lyver lidt. Man er så forhippet på at styre og tage alle beslutninger selv, at man gerne lige stikker en løgn, for at andre ikke skal få indsigt.


Der er så mange ting ved mink-sagen, der virkelig stinker:
- hele forløbet henover sommeren, hvor man sad på hænderne.
- den grundlovsstridige beslutning om nedlukning af minkerhvervet.
- den manglende åbenhed om grundlag, data og proces.
- politiets ulovlige instrukser i udførelsen.
- efterfølgende cover up, søforklaringer og manglende ansvarstagen på tværs af hele det ansvarlige persongalleri.

Der er sikkert mange kritikpunkter, jeg her fra hoften allerede har glemt.

Rapporten omkring nedlukningen i marts tegner et billede af, at statsministeriet er dybt involveret i den slags beslutninger, og når de så ikke vil svare på simple spørgsmål om beslutningsprocessen i mink-sagen, er det svært ikke at mistænke, at statsministeriet er mere involveret end de giver udtryk for. Tilliden har i hvert fald taget skade for mit vedkommende, som følge af lukketheden.

Jeg ser frem til kommisionsundersøgelsen (eller hvad den nu hedder), for skatteborgere og minkavlere har fortjent en forklaring.
http://www.paulgraham.com/disagree.html
Skrevet af Halil
Vi har kulegravet det faglige grundlag for at aflive mink. SUM, Sundhedsstyrelsen, SSI og Soc. dem. vil ikke udtale sig - og henviser alle til den kommende granskningskommission. Men kommissionen skal slet ikke se på det faglige grundlag. Hvad gør man?


Det her er noget fjollet.

https://twitter.com/larsnp/status/1361432965146886144

Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af qanatoli
Den nye epidemilov - den der er på vej gennem lovmøllen (hvis den da ikke allerede er igennem), ville den være egnet til folkeafstemning ? Der skal "bare" 60 mandater til.


Nej, det ville være en ualmindeligt ringe ide. Loven bør søges vedtaget med et bredt flertal, og en folkeafstemning ville få sølvpapirshattene til at vælte frem.

Der har været epidemilov i danmark i en evighed, men da man strammede - voldsomt - pga covid indførte man en solnedgangsklausul der vil betyde, at vedtages den nye lov ikke, så har vi slet ingen epidemilov. Det vil være ret dumt midt i en pandemi.

Den foreslåede lov er ikke specielt drakonisk, og der er masser af checks i den, så jeg ser ingen grund til en folkeafstemning - udover ansvarsflugt og populisme.

A good friend will help you move. A really good friend will help you move a body.
Skrevet af Mr. Pink
https://nyheder.tv2.dk/samfund/2021-02-15-taarnhoej-smitte-i-ishoej-vi-har-et-center-hvor-det-vrimler-med-folk-uden-masker

Jeg er decideret chokeret.

Så man følger ikke statens påbud? Man hader politiet? Man snyder? Man skider på sammenhængskraften?

Desuden er der jo også unge i Gentofte, der bryder loven. EOD.

Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af GammelBitterMand
Har du overhovedet læst artiklen, eller hiver du bare klicheer og fordomme om Ishøj-borgere ud af bagdelen? Hint: Journalisten har primært et kritisk syn på kommunens rolle i sagen og manglende håndtering af corona. Men jeg ved ikke om det bliver for meget et
long read
for dig med den artikellængde?
Batman Close. London W12.
Skrevet af Mr. Pink
Øh jo, det har jeg læst.
Men det er ligegyldigt. Der er jo også andre, der skider på påbud, som alle kender til.

Whataboutism
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af hjst
qanatoli,

I rest my case itv. efter gennemlæsning af den "stemmeaftale" der ligger på Sundhedsstyrelsens hjemmeside (og nok flere andre steder)

//hjst
"Engang Danmarks fodboldby nummer 1. "Klubånd i solskin - troskab i regn"
Skrevet af Bløde babser
Pia Olsen Dyrh der ikke bare er Metts logrende hale. Den havde jeg ikke lige set komme at jeg skulle vågne op til.
Spændende om vi reelt kommer til at se et flertal udenom regeringen tage ansvar, eller om det her er noget SF har fået lov til og som regeringen går med på, som et signal om at SF altså har egen puls.

Anyways, spændende udvikling.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af tjeeving
Pink, du har altså en alt for vild måde at debattere på. Du smider en artikel, så konkluderer du (fejlagtigt) på indholdet, hvorefter du så kommer med “moddebatørens” argumenter.

Gudhjælpemig om du så ikke gentager dit kunststykke.

Det er som om du nu, blot er begyndt at have debatter med dig selv.

Ret crazy at overvære.


Skrevet af Duck
Jeg synes mere, at det ligner, at SF får en tiltrængt "luns" at gå i pressen med. Der er ikke umiddelbart noget i POD´s melding, som står i kontrast til det, som Regeringen har meldt ud.

https://www.dr.dk/nyheder/politik/sf-presser-paa-genaabning-1-marts-alle-boern-skal-tilbage-i-skole-og-mindre-butikker

https://www.berlingske.dk/politik/sf-vil-ikke-tale-om-genaabning-uden-om-regeringen-det-er-et-spoergsmaal-om

I øvrigt så jeg lige i avisen, at Nye Borgelige nu er landets tredjestørste parti målt på antallet af medlemmer; fra 6000 til 15000 på ét år. Det er imponerende, hvad en veludtænkt og veludført SoMe-strategi kan føre til, og særligt i kombination med at konkurrerende partier har haft deres at slås med.
Skrevet af jensmoch
Heunicke gør nu også sit for at give SF den sejr, omend det også får det til at virke en anelse forudaftalt når han står og siger "Og det SF siger, og det synes jeg er klogt[...]"

Så mon ikke Olsen-Dyhr har fået den, for også lige at få positioneret SF i hele genåbningsdebatten og lige få illustreret at de også har egne holdninger til det hele, og som Heunicke ville have sagt det, er det nok meget klogt.
Skrevet af Bløde babser
Enig, SF fremstår jo efterhåndene mere og mere latterlige og overflødige som ligegyldigt stemmekvæg for S. Så det lugter da af at man har fået den for at signalere lidt selvstændigt liv hos dem.
Om folk køber den er så en anden sag.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Svoger
Naser Khader, hvad fanden er det, der sker? Altså udover at manden generelt er en idiot, og at de Konservative har pakket ham delvist væk, og udstyret ham med et forbud mod at udtale sig andet end ganske sjældent i forhold til udlændingepolitik. (I hvert fald hvad jeg har hørt fra en tidligere kollega, som udgivet at være mangeårigt medlem vist har ret gode kontakter til i hvert fald en af de andre Konservative FT-politikere).

Det virker til, at der er en del historier som ligger og lurer, men at alle der antyder noget bliver udsat for en temmelig hårdt behandling af ham, samt at et eller andet alligevel skulle være kommet frem i dag (eller i går). Det eneste jeg lige hurtigt kunne finde nu, er dog en lidt tyndbenet historie om, at han for år tilbage har foregivet at ville hjælpe en kvinde med at ville starte en organisation for voldsramte kvinder, men reelt aldrig virkede til at være interesseret i andet end at komme i bukserne på pågældende.
Generelt det der med at lade tvivlen komme folk til gode, og jeg er helt med på, at hans politiske karriere tildels er skabt ud fra at han er brun i huden og overordnet taler imod mange indvandrere, hvorfor nogle i miljøet kunne have en interesse i at tilsværte ham, men der virker for mig at se til at være mere røg, end at forklaringen bare kan være enkelte små bål.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
annonce
0