Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af HumorAfAfrikanskOprindelse
Hvad med Remee, skal han ikke også have en tur i mediemøllen? Hvad bilder han sig ind at mænges med milliardæren? vi kunne jo starte med at fjerne støtten til DR, når profileret navn som Remee omgåes disse typer. Ulækkert at manden har tjent så mange skillinger af skatteydernes penge og så mænger sig med overklassen. Vi kunne også fjerne støtten til kulturen, folk i musikbranchen tjener sgu vist for mange penge, jeg er forarget.
Skrevet af RobertTheRobber
Grundet udflugten. Nu ved jeg godt at vi mænd kan være nogle drengerøve uanset alder, men de fleste af os har fået stillet vores teenage-trang med dumme beslutninger om hvad der sker hvis vi gør A eller B. Om man vil se hvad der sker hvis man bunder en halv flaske vodka, springer en postkasse i luften eller kører en bil ud på en frossen sø i Danmark, så er det et behov de fleste (formoder jeg) har fået stillet inden de blev 20-25 år. Et fornuftigt menneske burde vide at det er en dårlig idé, uagtet om det ender med at have en minimal konsekvens for ham. Det er sgu lidt dumt, eller hvad?

Glem det der med misundelse, jantelov, fis og skostørrelse, når alt kommer til alt; er det smart bare for sjov, at køre en bil ud på en frossen sø i vores klima?
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af HumorAfAfrikanskOprindelse
Jo jo, men var det ikke mere på sin plads, at liste A og den øvrige venstrefløj er forarget over Mikkel Hansen kommer hjem til Danmark og slipper med den lave skat pga forskerordningen? Sært, at manden kommer hjem til DK efter præcis 10 år i udlandet..Den ligger sgu da mere til højrebenet for venstrefløjen, men det koster jo nok stemmer at kritiserer vores sportsstjerner, så det afstår man sig sikkert fra.
Skrevet af RobertTheRobber
Jeg ved ikke om man nødvendigvis skal lede ting at være forarget over?
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af HumorAfAfrikanskOprindelse
Så sandt så sandt.. Men næste gang burde socialdemokraterne måske undlade at sparke bolden i mål, når nu der både er vinket og fløjet for off side. Man risikerer jo at få sig et gult kort, men de har vel opdaget, at dommerne ikke straffer dem p.t. uanset ,hvad de finder på?
Skrevet af Sir , moderator
" er det smart bare for sjov, at køre en bil ud på en frossen sø i vores klima?"

Men hvad har det med arveafgift at gøre? Og hvorfor ævler Stoklund om hans oldefar. Han virker ikke som en mindre klovn end Kirk med det opslag.
Dette er en signatur.
Skrevet af Steve Highway-61
Hvis man tror han gjorde det for sjov skal man nok søge hjælp.

Kan man ikke klare hans humor skal man nok arbejde lidt med sin bitterhed.
All we are saying is give peace a chance that means you too
Skrevet af Moller
Det er vel ikke så svært at se, hvordan Stoklund forsøger at koble Lego-drengens Jackass-tåbeligheder til debatten om arveafgift og dermed også bedstefar.

Problemet er så, at det er usagligt indspark til den debat (hvis det var intentionen) og det er vel også ret usmageligt at bringe bedstefar i spil - selvom fjolset selv be´r om opmærksomheden.

Det er meget let at tale om klassisk politikerlede med den slags sager, men midt i mange alvorlige emner i denne tid skal de dummeste eksempler åbenbar være udgangspunkt for ellers relevante debatter. Rasmus Jarlovs idiotiske forsvar for at gå på isen er et andet eksempel. Det er da relevant at diskutere borger- og frihedsrettigheder i disse tider, men hvorfor helvede kæmpe for friheden til at være en uansvarlig idiot på skøjter?

Debatten bliver virkeligt dum, når den slags eksempler bruges.
https://www.youtube.com/watch?v=Q5dWqGXqOkk
Skrevet af Steve Highway-61
Moller, problemet er ikke isen, men at politiet, som i forvejen er ekstremt bødeliderlige i denne tid nu også Mette-formynderisk skal komme farende med bødeblokken på isen fremfor at hjælpe folk de få steder hvor isen ikke er helt sikker og ellers lade folk være i fucking fred. Især KBH var mentalt brændt ned på det punkt, så fuldt cadeau til Jarlovs provokation. Ned med curling-samfundet, som Mette F er vel at indoktrinere befolkningen til i en ny version af 1984.
All we are saying is give peace a chance that means you too
Skrevet af Moller
@Steve

Du misser pointen. Man kan mene som du, at vi er på vej til en dystopisk verden ala 1984, men det ændrer ikke på (uanset hvad man måtte synes om situationen), at der var et hav af bedre og mere relevante eksempler end retten til at gå på isen i forhold til at kritisere statens indblanding i privatsfæren.

Du vinder ingen hoveder ved at vælge de tåbeligste eksempler til at forsvare dine principper. Det samme gælder også Rasmus Stoklund.
https://www.youtube.com/watch?v=Q5dWqGXqOkk
Skrevet af Duck
I anledning af den nyligt indgåede sindelagskontroludlændingeaftale ville det så ikke være på sin plads med en Steve Bosse-kommentar inklusive referencer til 30´ernes Nazityskland og generel virkelighedsfornægtelse? Jeg tror det.

https://www.raeson.dk/2021/stine-bosse-om-racisme-i-danmark-hvor-smaatskaaret-kan-det-blive-mette-frederiksen/
Skrevet af Sir , moderator
Uha.. altid godt med anekdotisk evidens fra Twitter.
Dette er en signatur.
Skrevet af RobertTheRobber
Hvad har arveafgift med jantelov og misundelse at gøre?
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af Sir , moderator
Hvorfor spørger du om det?
Dette er en signatur.
Skrevet af RobertTheRobber
Hvor er det dog ekstremt pinligt at læse Rasmus Stoklunds opslag på Facebook om arveafgift efter Anders Kirk kørte i søen med sin bil. Føj hvor det bare stinker af misundelse og jantelov.
Det var måske ikke arveafgiften der var jantelov og misundelse, men Stoklunds opslag der der bar præg af jantelov og misundelse?
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af Taco mix
Jantelovens og dets påråb, og lige så misbrugt som racisme kortet blev i 90´erne og start 00´erne.

Fordi man nødvendigvis ikke er enig i en gøren eller laden fra en person som status-mæssigt er over en selv i form af enten økonomi, berømmelse eller talent inden for et eller andet, gør det ikke part-out til "janteloven".

Jeg bryder mig f.eks ikke om dansk autotune rap, deres -i mine øjne- amatør agtige tekster og deres wannabe påtaget facon. Er dette så jantelov?

Der er til gengæld masser af både rige, velhavende og magtfulde personligheder som jeg godt bryder mig om.

Jantelov er en fuldstændig konstant, der desværre bliver misbrugt ligeså meget som den desværre også er blevet brugt engang.

Min holdning til denne her sag er egentligt at jeg er bekræftet I at jeg syntes Remee er træls. Lego arvingen har jeg aldrig set i forbindelse med noget, og finder egentlig opslaget mere humoristisk, end forargelsen.

Måske politikerne skulle bruge deres energi på at bekæmpe nepotisme, vennetjenester til millioner og effektivisering af det offentlige i stedet. Det er langt mere skadeligt end en mand der har arvet en masse penge og kører den ene gennem isen og griner af det. Herregud da. Det havde da været mere provokerende hvis han græd over det.
"Banke banke på" - "Hvem der?" - "Ronaldo!" - "Ronaldo, hvem?" "Fede Ronaldo".
Skrevet af Sir , moderator


" når alt kommer til alt; er det smart bare for sjov, at køre en bil ud på en frossen sø i vores klima?"

Men hvorfor koble det til arveafgift, var mit spørgsmål.
Dette er en signatur.
Skrevet af UnderMåler
Sir

Men hvorfor koble det til arveafgift, var mit spørgsmål


Fordi man er en doven politiker der gerne lige vil score et billigt point. Man springer til, så snart en uansvarlig milliardær ødsler noget vækder koster så meget, at en almindelig middeldansker skal arbejde et år for at tjene beløbet.
Her antyder man så at når folk bare får i hoved og røv, så mister de respekten for det arbejde der skal ligge for dagen for at tjene de penge. Manden har jo hverken tjent eller gjort sig fortjent til sin rigdom og hans handling er åndsvag. Så langt kan de fleste blive enige.

Kæden ryger så af når stokholm vælger den populistiske vinkel og antyder at alle der arver ikke er i stand til at respektere pengenes værdi og derfor vil handle uansvarligt, hvorfor staten og ikke rige menneskers børn skal have en større vid af kagen
Når andre går efter manden i stedet for bolden, så ved man at man er bedre Lær nu REGLERNE at kende
Skrevet af Bosse1983
Ham Lego-fyren er da sikkert en pik. Han hænger med Remee. Det sagt er det en Suzuki Jimny. Det er et ret populært stykke legetøj for folk med "almindelig" indtægt, som synes det er sjovt at køre sig fast i mudder og andet, og faktisk gør det med fuld overlæg, ikke fordi de bare klunker rundt.

Jeg er med på det giver lidt politisk momentum midt i en pandemi hvor andre har lidt ekstra ondt i økonomien, men hold kæft hvor er det dog også en ligegyldig sag. Hvor mange af den type biler kan man hive i havet før man har betalt Mink-gate. Apropos forvaltning af privilegier man ikke selv har optjent.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af hts
Fordi man er en doven politiker der gerne lige vil score et billigt point.Jarlov eller Laura?
annonce
0