Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af UnderMåler
Al den snak om magtliderlige, magtbegærlig Mette der er en diktator, hvor folk får uforholdmæssigt lange straffe bare for at give udtryk for deres mening i gaderne, falder lidt til jorden.

For de første så må man ikke udtrykke sig med vold og hærværk. Sådan har det været i mange år før Selv Mette F blev født. Man kan jo så diskutere dobbeltstraffen, men det er slet ikke regeringens værk. Derimod er det at der skal gives dobbeltstraf i forbindelse med Coronarelateret uorden i gaderne noget Venstre har presset igennem, da Støjberg var retsordfører.

Det er fanme grotesk at selvsamme Støjberg er en af dem der har forsøgt at puste til utilfredsheden, med sin famøse "dræn sumpen" udtalelse.

Det kunne godt nok klæde Venstre at de lige stikker hovedet ud af busken og forklarer hvorfor de menr der skal være dobbeltstraf i forbindelse med coronarelateret uro i gaderne, da Venstre er initiativtager.

https://www.berlingske.dk/politik/venstre-og-stoejberg-pressede-omdiskuteret-bestemmelse-igennem-trods
Når andre går efter manden i stedet for bolden, så ved man at man er bedre Lær nu REGLERNE at kende
Skrevet af Halil
LiberalDemokrat:

Sikke en smiley.

Men mulighederne for at få aktindsigt i materialet som beslutningerne træffes på er historisk dårlige.

Det mener du er en konspirationsteori, men det får dig til at fremstå som en rablende landsbytosse, når nu du mener det.

Jeg er sgu træt af at læse ting som "Statsministeren afviser at svare, men henviser til sundhedsministeren. Sundhedsministeren afviser at svare"

Edit:

Og det er ikke kun for den nuværende regering. Det er startet noget før.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Slettet(501145210604)

@Halil

Ja, MF tager "Spørgetime med statsministeren" meget bogstavelig.... I kan spørge alt det I lyster, men svare behøver jeg ikke... det hedder jo ikke en "Spørge-/svaretime med statsministeren" vel ;-)
Skrevet af Sir , moderator

[" Hverken Halil eller Sønderborg har læst mere end overskriften. Så ville de vide, at det bare er endnu en indholdsløs EB konspirationsteori historie.

EB har fundet en ny taktik det sidste års tid. De planter udokumenterede historier, om at regeringen skjuler noget. Det er som bekendt stort set umuligt at dokumentere, at man ikke skjuler noget, så alle konspirationstosserne labber det i sig :-)

Stakkels konspirationstosser!"


Du ligner nu den største konspirationstosse i denne tråd. Der står jo sort på hvidt at de ikke vil udlevere notatet, så det er ret nemt at bevise. Kan du ikke hæve dit niveau en smule i stedet for bare at lukke meningsløst ævl ud. Forhold dig gerne til emnerne og prøv med argumenter hentet i virkeligheden når du diskuterer.

Dette er en signatur.
Skrevet af Slettet(172352211504)
det er en ´beklagelig fejl´, at oplysningerne i redegørelsen bliver betegnet som et notat, når oplysningerne skal bruges til at besvare et folketingsspørgsmål.


Der bedes altså om udlevering af et notat, men i virkeligheden er det intern kommunikation om et spørgsmål fra folketinget.

Der er intet notat!

Alle, som har arbejdet i statslige styrelser forstår forskellen.

Hvis man ser konspirationer og regeringer som skjuler sandheden for folket over alt, ja så forstår man nok ikke forskellen....
Skrevet af Barbuti
Du klynger dig til et halmstrå.

Hele sagen stinker, og du ved det. Stram op.
"Figa, il Gasba solo 2,8 mln...anche se è uno stronzo ne vale almeno il doppio."
Skrevet af Slettet(172352211504)
Meget ved minksagen stinker, men at intern kommunikation om svar på folketings spørgsmål er "intern" er næppe en af dem.
Skrevet af Slettet(501145210604)
@LiberalDemokrat

Ved ikke om jeg skal grine eller græde !

Men mistænker dig næsten for at være en del af Socialdemokratiets Presseafdeling, så faktaresistent, som du er i denne sag.

P.S. Selv intern kommunikation skal journaliseres i styrelser ;-)

Hvis det "kun" er et notat, hvorfor påpeger Sundhedsstyrelsen og SSI ikke bare dette ?
Skrevet af ToonInStoke
Tjuhej hvor det går, Socialdemokratiet nu tæt på at være 3 gange så store som venstre. Pænt hop op ad til rød blok i øvrigt, her den sidste uges tid.

https://voxmeter.dk/meningsmalinger/
It's a small boy clambering up stadium steps for the very first time, gripping his fathers hand, gawping at that hallowed stretch of turf beneath him and, without being able to do a thing about it, falling in love. - Sir Bobby Robson
Skrevet af Slettet(501145210604)

Imponerende !

Spændende, at se hvad målingerne viser, den dag regningerne skal betales... og så har de ikke en gang klimaet med endnu på trods af, at de netop gik til valg på det.
Skrevet af MadsThomsen
Nu har Socialdemokraterne jo selv sagt, at der ikke kommer nogen regning. Og det at skulle betale penge man har lånt tilbage er en "gammeldags og måske lidt liberal måde at se det på." Hvad det skal betyde ved jeg ikke, og hvorfor man åbenbart ikke skal betale penge man har lånt tilbage ved mindre man er liberal ved jeg heller ikke. Men tænker man planlægger at lave "Hockeystaven" igen - bare skub problemerne ud i fremtiden, uden at tage noget som helst ansvar for det. Så kan man jo håbe på, at det er en anden farvet regering der sidder på det tidspunkt, og den ungdomsgeneration der står med problemet til den tid, er alligevel så lille, så fuck dem.

Det er samme strategi man bruger med klimaet, med terrorrisikoen blandt danske statsborgere i terroristfabrikkerne i Mellemøsten. Det var det samme man brugte da man lavede "forståelsespapiret" i stedet for et egentligt regeringsgrundlag, da man godt vidste, at man var uenige om voldsom mange ting, valgte man kun at snakke om de ting man var enige om - så man jo se på det andet på et andet tidspunkt.. Måske.
DK: FC Midtjylland Mener at den danske Supercup bør genindføres!
Skrevet af Halil
Alle, som har arbejdet i statslige styrelser forstår forskellen.


Ahh.

Det forklarer din forståelse ved mulighederne for aktindsigt.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Poor Scouser Tommy
@ Mads Thomsen

Du glemmer at tilføje, at Nationalbanken og en bred kreds af nationaløkonomer bakker op om synspunktet.

Allerede før coronakrisen talte mange økonomer for øget offentligt forbrug, herunder gældsætning.

Det er gammeldags at anskue nationaløkonomi som en husholdning.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af gusseman
Her er en interessant artikkel der redegører for hvorfor det, så længe dk er medlem af eu og dets konventioner, ikke er lovligt at indføre et bredt gældende vaccinepas. WHO taler også imod vaccinepas bl.a pågrund af uvished om hvorvidt vaccinerne beskytter.

https://free21dk.org/2021/03/19/vaccinepas-det-stoerste-anslag-mod-personlig-frihed-siden-eus-tilblivelse/
FC. København - siden Højers mål mod Linfield Valencia CF. - Siden Claudio "El Piojo" López
Skrevet af Slettet(501145210604)
@MadsThomsen

Ja, jeg var godt nok chokeret over de udtalelser i Debatten ! ! !

"Det gør ikke noget at vi gældsætter os, da renten er lav... og pengene skal alligevel ikke betales tilbage".

Jeg er virkelig imponeret, at så mange støtter sådan en regering.... virkelig imponeret !

@PST

Ja, et øget offentligt forbrug kan hjælpe på kort sigt, men er da bestemt ikke en langsigtet løsning. Det er til gengæld et fokus på, at forbedre forholdene for det private erhvervsliv, som bl.a. finansierer det offentliges forbrug.

Der er væsentlig forskel på at gældsætte sig for at bygge energiøer end at foretage to ugentlige tests for alle danskere.
Skrevet af Poor Scouser Tommy
@ LiberalDemokrat

Nedenstående er en klassiker her i tråden, når du vover at forsvare regeringens synspunkter. Gør du det, er fu helt sikkert ansat af partiet. Du er langt fra den første, der for den smidt i hovedet. Så tag det for hvad det er...

Ved ikke om jeg skal grine eller græde !

Men mistænker dig næsten for at være en del af Socialdemokratiets Presseafdeling, så faktaresistent, som du er i denne sag.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af Slettet(501145210604)
Beklager, der gik jeg nok over stregen, men I forholder jer jo aldrig til fakta og de ting vi skriver / argumenterer for.

Kan du / I (bare kort) fortælle mig, hvorfor regeringen har så stor modvilje til at involvere andre samt være transparent i dens beslutninger ?
Skrevet af Poor Scouser Tommy
@ Sønderborg

Det ér jo også på relativt kort sigt, og i situationen er det det rigtige at gøre. Økonomer har længe sagt, at vi ikke kommer længere med reformer, men at øget offentligt forbrug er fornuftigt til dels at stimulere økonomien/skabe jobs og dels at løse nogle af de udfordringer, vi har i samfundet.

Dansk økonomi er rigeligt robust til øget gældsætning, men der er selvfølgelig en grænse. Den er vi bare fortsat meget langt fra at ramme trods corona.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af Tveskæg

Ja, et øget offentligt forbrug kan hjælpe på kort sigt, men er da bestemt ikke en langsigtet løsning. Det er til gengæld et fokus på, at forbedre forholdene for det private erhvervsliv, som bl.a. finansierer det offentliges forbrug


Vrøvl. Det private finansierer ikke det offentlige. Det er så videnskabeligt forkert som overhovedet muligt. Det offentlige genererer en merværdi på 300mia kroner, som det private erhvervsliv er afhængige af i form af forsyning, sikkerhed, infrastruktur, uddannelse, børnepasning osv. Mange private virksomheder genererer mindre værdi end de modtager af det offentlige.
AaB S.S. Lazio Chelsea F.C.
Skrevet af Poor Scouser Tommy
@ S

Det mener jeg da, jeg har gjort i mine to seneste indlæg og i øvrigt generelt gør.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
annonce
0