Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af pukledyret
Jeg har set mariekiks der havde mere karisma end Barfoed.

Hvorfor er det så svært for dem at formulere en konservativ politik i disse tider hvor det må være så oplagt og nemt?

Jeg kan kun se ét problem, og det er ledelsen.

Abe
Skrevet af jazzy , moderator
Mjah, den forrige ledelse havde det jo heller ikke nemt med det projekt. Eller ledelsen før den. Vi skal vel helt tilbage til Hans Engells tid, før det så godt ud.

Hovedproblemet har vel været regeringsdeltagelsen, som har druknet den konservative profil. Men jo, det er jo så ledelsens ansvar, at den ikke er blevet tegnet op igen efter at partiet ikke længere er i regering.
Skrevet af Adriaanse
Når man nu i den grad mangler billetsælgere, så må den egentlige politik jo tage over. Og her har de Konservative også et problem.

For helt grundlæggende har de Konservative et problem med at slå sig markant op og evt. adskille sig på emner, der interesserer bredt og som profilerer dem i.f.t konkurrenterne i Venstre, LA og selv hos de Radikale. Økonomi, skat, erhvervslivets vilkår, EU og selv skolepolitik håndteres nogenlunde ligeså mønsterborgerligt hos alle, eller i al fald nogle af konkurrenterne.

Og da man er for pæn til at være rigtig bidsk på udlændinge- eller værdipolitikken, og for ansvarlig til at være rigtig opportunistisk på eksempelvis skattepolitikken eller i.f.t boligejerne, ja, så er det sgu´svært at skille sig ud.

Egentlig surt, da der er brug for god, konservativ politik, når børnene har leget færdig.

Vh.

Adriaanse

Skrevet af Bong
Meget fint af Corydon lige at blande sig i forhandlingerne ved SAS. Han har ellers været ganske dygtig til at undgå skandalerne indtil nu. Måske han bare skulle lade arbejdsmarkedets parter finde ud af sagen selv.
AaB: 100 % BRAVEHEART!
Skrevet af Kusk
Eftersom SAS er delvist ejet af den danske stat, så er han vel netop en af arbejdsmarkedets parter. Ydermere: Når man ser indholdet, så er det vel lidt svært at blive forarget.
Mvh.
Skrevet af Forhammeren
Som socialdemokratisk finansminister burde Corydon have holdt snitterne for sig selv og ladet parterne selv finde ud af det uden at lægge pres på fagforeningerne.

Som ejer deltager man i forhandlinger via den bestyrelse og dermed direktion man har valgt i et selskab. Ikke ved at henvende sig til modparten.

Ikke nogen stor sag men det overrasker mig lidt at han ikke har mere is i maven.
From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af Kusk
Det er vel ikke noget nyt, at fagforeningsfolk udtænker løn efter hvad de selv mener deres arbejde er værd, og ikke efter hvad det firma som de arbejder i reelt indtjener. I det lys forstår man godt, Corydon ikke stoler på dem.
Mvh.
Skrevet af repos
http://www.dr.dk/Nyheder…/090705.htm

Endnu et søm til De Konservatives ligkiste. Statskassen er åbenbart gået glip af en hel del milliarder, fordi Lene Espersen ændrede bankaftalen i sidste øjeblik.

Spørgsmålet er, hvor bredt den rammer i offentligheden. Måske heldigt for Lene Espersen, at Forbrydelsen æder så meget medieplads.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af pukledyret
Ufatteligt, at to bankdirektører som med rette kan klandres for at have forværret finanskrisen kan påvirke sådan en beslutning, i sådan en grad.

Gad vide hvor mange golfkøller, eller jagtture til Bendt dette stunt har indbragt.

Og igen et fremragende eksempel på at der i den grad trænger til at blive sparket opad i systemet. Svinske udbyttere.

Skift bank - nu!

Abe
Skrevet af Swordfishtrombone
De rigere bliver rigere, og alligevel udebliver de dynamiske effekter. Nuvel.

Hvorfor er Camilla Schwalbe altid ved at gå ud af sit gode skind, når hun udtaler sig om noget.

http://www.dr.dk/Nyheder…1155505.htm

"Sex er ikke en menneskeret. Derfor må det selvfølgelig være en socialdemokratisk mærkesag at forbyde køb af sex."

Meget logisk. Alt, der ikke kan betegnes som en menneskeret, skal selvfølgelig forbydes.

"Når de andre nordiske lande har vedtaget et forbud mod sexkøb, risikerer Danmark at ende som Nordens Pattaya, et mekka for sexturisme, alfonser og menneskesmuglere. Det er bestemt ikke det Danmark, vi ønsker."

Err. Right..

"Det her handler helt grundlæggende om, at vi ikke vil acceptere, at mennesker har så elendige arbejds- og levevilkår, som tilfældet er for de prostituerede"

Så giv dem rettigheder. Hystade!

Udover at gå et par kilo ned i vægt ville lidt fornuft og pragmatik klæde den unge dame.
-
Skrevet af Bosse1983
Naturligvis repræsenterer de bankernes interesser. Giv demokratiet skylden. Sinker som Espersen og andre, hvis økonomiske forståelse roterer om mantraet; "gang i hjulene", er det primære problem. Når man kan stå bagefter og sige, at man skød aftalen afsted, uden at tjekke op i om modelen kunne udvides, så den var solidarisk i en bred forstand, burde man ikke sidde i et hverv hvor beslutninger har indvirken på nationaløkonomien.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af repos
Ja, det er rystende, og Lene Espersens bortforklaring skriger til himlen af at være netop det. Den skydes også ned af eksperter på området.

Jeg forstår heller ikke, at hun er sluppet afsted med at redigere så kraftigt i aftalen så sent uden de øvrige aftalepartneres viden.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Bosse1983
Camilla Schwalbe er jo en lightversion af skrigeskinken, Anne-Grethe Bjarup Riis. Har hun ikke fået med sig, at Norge faktisk arbejder med at rulle deres forbud tilbage?
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Swordfishtrombone
Jeg tror også, at den del er gået hende ram forbi, mens skrigeriet stod på.
-
Skrevet af amorbavian
Hej sværdfisk. Hvordan går det?
Wives, be subject to your own husbands, as to the Lord.
Skrevet af Faberge
Det er ganske vist satire, men alligevel hovedet på sømmet: http://www.b.dk/satiren/…kvinde-svag
En fisselatte, tak.
Skrevet af Not That Duncan
Jeg forstår heller ikke, at hun er sluppet afsted med at redigere så kraftigt i aftalen så sent uden de øvrige aftalepartneres viden.

Det er jo ikke fordi forligspartnere ikke får den slags ændringer forbi, inden der indgås aftale. Hvis det er et problem, må man jo fortsætte forhandlingerne.

Det har dog tilsyneladende ikke været været værre end, at Socialdemokraterne og Sass godt ville lægge stemmer til. Dengang.
Skrevet af Forhammeren
Forløbet viser blot at det er utroligt væsentligt at have regeringsmagten og dermed udspilsretten.
Havde bankerne presset på for den samme løsning under en S regering.Næppe.

Hvis S havde sagt nej havde partiet potentielt stået med ansvaret for at dankortautomaterne ikke virkede mandag morgen og at Danske Bank var krakket.
From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af Seifert
Jeg tror Helle Thornings datter ligger inde med et billede af Lene Espersens spindoktor og Nils Smedegaards personlige assistent ved en lille havneby på vestkysten.
Skrevet af Razz
Det er jo altid nemt at stå her flere år efter at skyde aftalen ned.

Den blev indgået under et enormt tidspres og det er vel de færreste, der tror på, at Lene Espersen har haft tanker om, at den danske statskasse skulle gå glip af penge, snarere end at man har været nervøs for, at flere af de store banker krakkede.Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
annonce
0