Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Sir , moderator
Ja de var vældig relevante. Der var i øvrigt ingen regler mod at tage til Dubai på pågældende tidspunkt. Så måske lidt far fetched, men på ingen måde overraskende.
Dette er en signatur.
Skrevet af Dolpherklar
"Synes jævnligt hun gør sig uheldigt bemærket. Og ja hun har blandt andet insinueret at Sendorowtiz ikke har rent mel i posen, mht vaccineproduktion fordi han skifter til Novo. Rimelig blæst."

Det kunne sikkert være en interessant diskussion Nu var tråden kommet ind på folks rejsevaner og evne til at følge myndighedernes henstillinger, og så virker det dog ikke logisk at trække Rosa lund ind i tråden.
Skrevet af Sir , moderator
Det er nemlig en interesant diskussion. Jeg flytter tråden fra et vildt restaurantbesøg i september og en rejse til Dubai, da det var fuldt lovligt, til socialistisk dobbeltmoral. Det er der lidt mere kød på.
Imens venter jeg på LiberalDemokrats links til historier om at medierne ikke troede på at Nick Hækkerup var syg og de generelle konspirationsteorier fra medierne hvis formål er at undergrave Socialdemokratiet.
Dette er en signatur.
Skrevet af Forhammeren
Så google har med andre ord ikke kunne finde nogen fra venstrefløjen der ikke har været et forbillede.
Fair nok.

Jensen har undskyldt sin rejse og Elle har med god grund ikke været imponeret af udenrigsordførerens rejse.
From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af Sule12
Mht. Grønland, så forstår jeg sagtens deres ønske om selvstændighed. Jeg håber dog også, at de tænker sig rigtig godt om inden de ligger sig til at sove i ske med amerikanerne, russerne eller kineserne. Uden at gøre Danmark til englebørn (det har vi langt fra været i Grønland indtil videre), så tror jeg at grønlænderne vil få sig en ubehagelig overraskelse når først stormagterne rykker ind.
Kineserne giver ikke en skid for lokalbefolkningen i de egne, hvor de ekspanderer i og sørge gerne for, at diverse projekter kun bemandes af kinesere (ingen lokale arbejdspladser).
Amerikanerne kører en lidt anden stil, men da det som oftest er kæmpestore virksomheder, der gerne også har toppolitikere som aktionærer, så bliver der sjældent skelet til andet end profitmaksimering. Det kan for så vidt også være fint nok, men Grønland har også interesse i at deres sårbare natur behandles med en vis respekt.
Russerne kender jeg ikke så meget til, men tvivler alligevel på at Putins håndlangere er bedre end de to andre store spillere.

Hvis Grønland bliver enige om en frigørelse fra Danmark, så håber jeg da at der er gjort nogle dybe overvejelser omkring hvordan de i fremtiden vil få plejet nationens interesser når de store drenge kommer og vil lege.

Uanset hvad håberjeg det bedste for grønlænderne.
Skrevet af Sir , moderator
Altså skal det handle om at man har været på restaurant for tidligt i forhold til sin test? For så har Helle Thorning da også gjort sig skyldig i det. Hvis det er sådan nogle petitesser vi er ude i, eller som når det er en blå politiker er med til at sende DK på randen af afgrunden, fordi de er så store forbilleder.
Hvis det bare er noget med at være et forbillede generelt så kan jeg nævne at vi har en udenrigsminister der har udnyttet en 15 årig praktikant... og sådan kan legen jo fortsætte.
Dette er en signatur.
Skrevet af Shizzle
Var det ikke nemmere bare at lukke diskussionen her?

Man kommer sjældent langt ved at bruge de dummeste enkeltdele af et argument (eller politisk holdning) og så gøre den repræsentant for helheden...
Skrevet af Sir , moderator
Shizzle jo det er klart det nemmeste :)
Dette er en signatur.
Skrevet af Forhammeren
Vi har i den tidligere regering haft en udenrigsminister der har erkendt at have begået selvtægt.
Sådan kan man blive ved.

Nu drejede diskussionen sig om politikeres ageren under oandemien og deres evne til at fremstå som forbilleder.
From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af Sir , moderator
Sule - Afrika viser med alt tydelighed at kineserne ikke er det bedste bekendtskab. Er der råstoffer nok til at Grønland kan have en selvstændig økonomi? Er der noget med at en eller anden nedtur dansk diplomat har givet amerikanerne gratis adgang til Thule for tid og evighed?
Dette er en signatur.
Skrevet af Sir , moderator
" Nu drejede diskussionen sig om politikeres ageren under oandemien og deres evne til at fremstå som forbilleder."

Det er meget specifikt, men ok

https://www.berlingske.dk/politik/minister-undskylder-brud-paa-coronarestriktioner-jeg-svigtede-mit-ansvar

Det er ikke mærkeligt at smitten spreder sig med forbilleder som ministeren...

Rettelse!! Ministrene.


https://www.bt.dk/politik/ministre-blaeste-paa-coronaregler-i-teater-fjernede-afspaerringer-to-gange
Dette er en signatur.
Skrevet af Duck
Det her med at rive ghettoer ned, ikke også... hvordan skal problemet med genhusning af ghetto-beboere blive løst? Mange danskere har omhyggeligt bosat sig et sted, hvor de i videst muligt omfang er fri for de problemer, der typisk følger i kølvandet på muslimske beboerer/naboer. I enhver by ved alle lokale, hvor man skal bo, hvor man ikke skal bo osv. Alt det står nu til at blive smadret, fordi politikerne ikke evner at indse, hvor urimelig tåbelig en beslutning det er at rive velfungerende boliger ned i ren desperation, og derfor nu vil tvinge andre udlejere til at tage en del ghettoister ind som lejere. Reelt er det forrykt.

Lidt samme billede tegner sig på skoleområdet, hvor familien Middelklasse-Danmarksen i de fleste tilfælde meget omhyggeligt tilrettelægger deres børns skolegang, så de så vidt muligt ikke skal opleve alle de ulyksaligheder, der er forbundet med skoler med en overrepræsentation af muslimske elever. Det har, ikke overraskende, givet nogle skoler med en enorm etnisk slagside til glæde for absolut ingen. Men hvilke politikere tør åbne for den diskussion? Den kan godt blive sprængfarlig.
Skrevet af Forhammeren
Alle skal naturligvis overholde cironarestriktioner men Pinks oprindelige indspark handlede faktisk om rejsevaner og derfor var Løkkegaard og Jensen netop relevante.
From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af Sir , moderator
Min debat handler om forbilleder, jvf Poor Scousers indlæg. Din er selvsagt meget smal, som den gode socialdemokrat du er. Skal det ikke være endnu smallere? Fx kun omhandle Belgien, Dubai og
Restaurantbesøg?

Med typer som Morten Løkkegaard vores ministre som forbilleder er det ikke så mærkeligt, at nogle danskere skider på regler og anbefalinger og spreder smitte i samfundet.

Dette er en signatur.
Skrevet af Forhammeren
Hvis jeg var i tvivl om hvordan jeg skulle forholde i forbindelse med en rejse ville jeg se på hvordan politikere selv har optrådt.

En minister skal selvfølgelig overholde reglerne men Løkkegaard går på restaurant efter hjemkomst fra udlandet og inden han får svar.
From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af Sir , moderator
Haha helt ærligt.
Dette er en signatur.
Skrevet af Slettet(172352211504)
Det er faktisk ret underholdende at se en ivrig debattørs ynkelige forsøg på at forsvare Ekstra Bladets groteske coronadækning. Hvis Henrik Q havde fået sin vilje, havde vi haft svenske tilstande i Danmark. Pyh ha - godt han ikke fik sin vilje.

Mon ikke denne debattør er en af dem som løber rundt med papskilte med "pædofili-budskaber" til den danske afdeling af QAnons tilbagevendende demonstrationer?
Skrevet af Forhammeren
Liberal

Sir og jeg har haft mange infights og fred være med det.

Det der er over grænsen imho.
From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af Slettet(172352211504)
Måske, men nu har han jo stalket mig de seneste dage.....
Skrevet af Slettet(172352211504)
Og så noget som handler om aktuel dansk politik:

https://www.bt.dk/politik/skuffet-soeren-pind-i-frontalangreb-paa-loekke

Gæt hvem jeg holder med i den fight!
annonce
0