Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Barbuti
Kritisk presse?

Har vi sådan en?
"Figa, il Gasba solo 2,8 mln...anche se è uno stronzo ne vale almeno il doppio."
Skrevet af morsor
Mener nu at der var politikere der brugte de famøse 870 indlagte som hovedargumentet for deres forsigtighed - så det er vel fair nok at en anden politiker bruger det som modargument.

Personligt finder jeg det mest frustrerende at det stadig er umuligt at få ordentlige begrundelser for tiltag. De påstås funderet i en u/tvær-politisk gruppe, der dog ofte har vist sig at have været ganske stramt styret af regeringen. Seneste eksempel er at Sundhedsstyrelsen mener at Corona-passet er en politisk beslutning - modsat hvad regeringen påstod.

Jeg ville gerne have mere tillid til regeringen - men de har selv borteroderet den ved nu i over et år at gøre det rigtig uklart hvad der er myndighedernes anbefaling og hvad der er deres politiske beslutning. Og en regering må godt lave politiske beslutninger der overtrumfer de anbefalinger myndighederne udstikker - men de skal sgu stå ved dem, så det er muligt at anlægge en ordentlig kritik.
-- COYB --
Skrevet af Barbuti
Det er jo nemt nok.

Mette tager alle beslutninger. De upopulære af dem bortforklares ved at pege på myndighederne som ophavsmand.
"Figa, il Gasba solo 2,8 mln...anche se è uno stronzo ne vale almeno il doppio."
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Det er altid andres fejl eller ansvar. EU er også et godt sted at parkere aben, når en regering har kvajet sig. Denne regering er hverken værre eller bedre end forudgående regeringer. Men det bliver heller ikke lettere af, at ministerier og styrelser gentagne gange fremstår som de rene rodebutikker. Eksempelvis i minksagen. Det gør det ikke nemmere for menigmand at gennemskue tingene, og 999 ud af 1000 journalister forstår jo ikke substansen i sagerne og systemet i praksis. Vi er ilde stedt og må lukrere på, at der sidder ansvarlige voksne rundt omkring og holder skibet flydende. Det er nok sjældent dem med flest stjerner på skuldrene.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af Slettet(172352211504)
@ morsor

Da regeringen brugte de 870 i forbindelse med den tidlige genåbning i feburar var det det mest sandsynlige scenarie.

Nu bruger Pape og Ellemann det til at vildlede befolkningen - med fortsæt!

Du kan jo selv følge med. Du kan selv gennemlæse grundlaget for genåbningsplanen, notatet fra 21. marts, og sammenligne den faktiske udvikling med beregningsscenarierne. Så behøver du ikke stole på hverken Mette, Pape eller Ellermann.

Lige nu er det altså Pape og Ellemann der lyver deres røv i laser.

I øvrigt er jeg helt enig med dig i, at coronapasset er en politisk beslutning, og jeg har ikke set regeringen påstå andet. Jeg synes det er en rigtig beslutning, da det gør det muligt at åbne hurtigere. Kun højretosserne hos NyeBorgelige var i mod denne politiske beslutning..

Skrevet af Poor Scouser Tommy
Det som BT glemmer


Glemmer, ignorerer, forstår ikke, er ligeglade med...?

Prøv at kontakt journalisten og spørg ind til tal, research, kilder o.l. Jeg garanterer dig, at du ikke får noget svar.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af Mercenary
Stakkels Naser. Kæmpestort hoved og nu også en gang, belejlig, stress.
Lose all to save a little
Skrevet af Bosse1983
Han er virkelig imponerende ubegavet. Fedt at Hegaard for en anledning til at blamere sig også. Klunke-fest deluxe.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Mercenary
Mon han har truet sig til lægeerklæringen?
Lose all to save a little
Skrevet af Vincent Gigante
Det er et eller andet sted imponerende, at han også i sine Facebook-opslag plagierer tekst.


Enten er han doven og dum - eller så har en naiv tro på, at folk ikke kan finde ud af at søge på nettet.

Eller bare været god til at tage fat på arbejdsgivere, når han er blevet konfronteret med det. Det ville jeg også i sidste ende få stress af.

#ThePlagiator
Edge lord
Skrevet af Bosse1983
Jeg er stor fan af Naser på Facebook. Det fortæller alt om ham. Han hopper direkte på Jesus-vognen for at tage afstand fra muslimer og virke integreret, mens han bruger Maria Magdalena til at virke woke as fuck. Det i en tid hvor muslimer, især kvinder, langer ud efter ham. Det er som en karikatur af god integration og det er magisk.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Slettet(172352211504)
Ja, Khader er jo desværre blevet lidt af en sørgerlig Onkel-Tom figur i Danmark (for ikke at bruge et grimt ord). Han er helt inde i varmen hos Fuglede, Knuth, Vermund og Støjberg, men hvor er den mand, som stiftede Ny Alliance for at lave et borgerligt alternativ til udlændingefjendskheden på højrefløjen, dog blevet af?

Find nu tilbage til dig selv, Khader. Ingen tror på det levebrødspolitiker skuespil.

Skrevet af Slettet(130242211306)
Nvm.
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Inger Støjberg udtaler i Debatten, at FN ikke er værd at lytte til i forbindelse med risikovurderinger i bl.a. Syrien. Hvem skal vi så lytte til? De danske myndigheder, der baserer sig på FNs rapporter, og som holder ambassaden i Syrien lukket af sikkerhedshensyn mv.?

Støjberg har bemærkelsesværdigt nok pludselig stor tillid til Flygtningenævnet. Det er næsten sjovt, hvis det ikke var så tragisk.

Socialdemokraterne er tilsyneladende på linje med Støjberg. Havde håbet på mere værdighed og saglighed på området efter regeringsskiftet, men det er nærmest blevet værre. Socialdemokraten i studiet bliver ved med at fable om domstolene - jamen for fanden, bonghat, de dømmer jo efter den lovgivning, du har vedtaget. Pilen peger på dig!

Fint nok med en stram udlændingepolitik. Men jeg synes sgu, det er deprimerende, at Danmark nu er et land, der vil hive velintegrerede teenagepiger ud af skoler og sende dem ned til et diktatur, hvor de risikerer at blive udsat for forfølgelse og tortur. Humanismen er stendød i Danmark.

Det, der faktisk kommer til at ske, er, at de deporterede kommer til at leve en årelang og udsigtsløs tilværelse på udrejsecentrene.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af Will
@ Poor scouser tommy

Fint nok med en stram udlændingepolitik. Men jeg synes sgu, det er deprimerende, at Danmark nu er et land, der vil sende velintegrerede teenagepiger ned til et diktatur, hvor de risikerer at blive udsat for forfølgelse og tortur. Humanismen er stendød i Danmark.


Jeg skal lige forstå, hvad du ønsker at få lavet om?

Det er jo helt grundlæggende, at flygtninge skal have beskyttelse, så længe at der er beskyttelsesbehov. Nu er der konkrete områder i Syrien, hvor der er sikkert at opholde sig for nogle personer, der ikke er individuelt forfulgte.

Så skal de personer da også tilbage dertil?

Du ville sikkert kunne overbevise mig om, at de fleste mennesker fra bl.a. Mellemøsten, der får ophold i Danmark, ønsker at blive her. Det kan jeg ikke fortænke dem i, men det er jo ikke sådan, at flygtningebeskyttelsen fungerer.

Lyt i øvrigt ca. 1,5 time inde i P1-orienterings udsendelse fra 6. april 2021, hvor Flygtningenævnets formand redegør for, hvorfor man er kommet frem til, at disse konkrete personer skal have inddraget deres opholdstilladelse: https://www.dr.dk/radio/p1/orientering/orientering-2021-04-06

Det, der faktisk kommer til at ske, er, at de deporterede kommer til at leve en årelang og udsigtsløs tilværelse på udrejsecentre.


Det er jo deres eget valg? Hun kunne jo ret beset rejse tilbage til Syrien?

De kommer fra et land, hvor mulighederne (i hvert fald efter krigens begyndelse) ikke er så mange og så gode som i Danmark. Det er da - af mangel på et bedre ord- træls! Rigtig træls! Men det er jo realiteterne for jeg ved snart ikke, hvor mange mennesker på denne jord.

Der er jo intet i vejen for, at hun ansøger om opholdstilladelse i Danmark på et andet grundlag end som flygtning. Det står hende frit for, men så er det jo på lige vilkår med andre, der heller ikke er flygtninge.
https://www.youtube.com/watch?v=a5odfrF_m9o
Skrevet af Bosse1983
Det er jo gamet når man har status af flygtning. Systemet er jo teoretisk bygget på at folk rejser hjem når man finder det trygt.
I sidste ende tages der altid udgangspunkt i en stakkels teenagers situation, men man kunne jo lige så godt tage udgangspunkt i de utallige personer som intet har udrettet mens de har været her og ingen interesse har i at gøre det.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Poor Scouser Tommy
@ Will

Det er kun i Danmark, man er kommet frem til, at det er sikkert at rejse til (visse områder i) Syrien. Jeg synes, det meste viden peger i retning af, at det er meget usikkert at sende mennesker til Syrien pt.

Vurderinger af beskyttelsesbehov, der står i skarp kontrast til FNs vurderinger og andre europæiske lande, virker på mig ikke særligt troværdige.

Derudover er der spørgsmålene om humanisme, etik og moral. De bliver sædvanen tro reduceret til kvantitative faktorer og jura i politikkernes munde. Kan de ikke at sige lige ud af posen, hvad det er, de gør? Gør det måske alligvel lidt ondt at se realiteterne i øjnene?

Danmark for dem, der kan og vil, klinger hult. Vi er jo åbenbart fortabte i forhold til at efterleve den distinktion i praksis, og så ender vi med at træffe nogle meget hårde valg pænt pakket ind i kancellissprog.

Når du skriver, det er deres eget valg (børn inkluderet) at sidde indespærret i udrejsecentre i årevis, ved du vel godt, at det er et valg mellem pest eller kolera?
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af Poor Scouser Tommy
I sidste ende tages der altid udgangspunkt i en stakkels teenagers situation, men man kunne jo lige så godt tage udgangspunkt i de utallige personer som intet har udrettet mens de har været her og ingen interesse har i at gøre det.


Så "Danmark for dem der kan og vil" er et blålys? De velintegrerede må ryge ud med badevandet, da vi ikke magter distinktionen i praksis?
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af Badebolden
@LiberalDemokrat

Onkel-Tom er et af de mest overlagt racistiske udtryk man kan bruge, fordi det implicit insinuerer at folk af minoritetsbaggrund bør komformere til specifikke holdninger der støtter op om uhæmmet indvandring.
Skrevet af Badebolden
@Poor Scouser Tommy

Flygtninge er ikke migranter. Så er det ligemeget om de udvikler sig til konstruktive samfundsborgere.

Teknisk set ville det være grådigt af Danmark at forsøge at beholde de mest civiliserede flygtninge, da det netop er disse personer, der har højst værdi for hjemlandet på sigt.
annonce
0