Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lazaronen
Angående Kristen Demokraterne

https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/rohdes-bagland-han-mennesket-vil-penetrere-og-plante-sin-saed/8550979

Selvfølgelig graver medierne efter mærkelig udtalelser pga. Rohde.
Men jeg synes sgu det er lidt trist at vi nu ser "amerikaner argumenter" fra danske religiøse så som at evolutions teori jo bare er en teori og ikke burde undervises i skolen.

En ting er ikke tro på det hvilket er fair, men det der kværulerende fis fordi man ikke forstår hvad teori betyder i videnskabelig sammenhæng er irriterende og fordummende.
Derudover har Darwin aldrig sagt noget om "den stærkeste" det har Herbert Spencer og Darwin sagde ham imod.

Desuden er det sjovt hvordan religiøs mennesker insistere på at moral udspringer af religion, sagt på en anden måde de ville ikke opføre sig ordenligt hvis ikke de tror de bliver straffet for det.
The ancient Greeks were the first ones to say an unexamined life is not worth living. They don't tell you of course what we found out, an examined life not that fascinating either.
Skrevet af Svoger
Omkring det med konfiskation af en stjålen bil brugt til vanvidskørsel har jeg vist tidligere her i tråden opfordret til, at man læser lovforslaget, hvis man vil vide, hvad lovgiver har tænkt i forbindelse med situationen.

Nu har jeg fundet lovforslaget til jer, så kan I bare gå i gang. Det er "kun" på 48 sider, så det kunne være meget værre.
Inden I læser det, vil jeg dog afsløre for jer, SPOILER ALERT at hvis en bil anvendt til vanvidskørsel kan dokumenteres stjålet, falder det ind under at være uforholdsmæssigt indgribende for ejeren, at den konfiskeres.
https://www.ft.dk/samling/20201/lovforslag/L127/som_fremsat.htm
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af tue69
Tak svoger.

Der er også et par nuancer omkring ejerens manglende mulighed for at drage fører til ansvar, som vil være gavnligt for den fortsatte debat herinde, kan jeg se.
Skrevet af anders.hede
Spændende med Rwanda-projektet. Der kommer en del rygter herom nu

Jeg har ellers altid set S idé om asyllejre i udlandet som et håbløst luftkastel, men måske er der alligevel noget revolutionerende på vej.
Jeg kan støtte rigtig meget, der sætter en stopper for det absurde nuværende system, hvor folk belønnes for at passere 6-7 fredelige lande og derefter kan vælge deres favorit-destination.

Men det kræver nok en ordentlig pose penge for at vilkårene bliver noget, der tåler dagens lys i dagspressen.

Det vil i hvert reducere lysten til at søge mod Danmark med rigtig mange procent.

Og det vil overgå hvad end DF-NB og andre har at byde på i strammerkonkurrencen.

Spændende om det vitterligt er en gennemtænkt S-plan
Skrevet af Sir , moderator
Der har lige været en sag oppe, hvor en chauffør har taget en bil uden for arbejdstid og kørt vanvidskørsel. Arbejdsgiver har fået konfiskeret bilen. Hvis den bliver solgt på auktion, så mener jeg loven er problematisk. Bilen er jo som sådan ikke stjålet da chaufføren normalt har adgang til bilen.

https://nyheder.tv2.dk/samfund/2021-04-24-mistede-bil-til-ansats-vanvidskoersel-det-havde-jeg-aldrig-i-min-vildeste-fantasi

Dette er en signatur.
Skrevet af Forhammeren
Rwanda er interessant.

Det kan sagtens føre til at der bliver flere asylansøgere til DK fordi det nu er langt lettere at søge asyl end at skulle gennem en række lande først men på papiret er det en stor stramningFrom where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af Unicef
[quote]Jeg kan støtte rigtig meget, der sætter en stopper for det absurde nuværende system, hvor folk belønnes for at passere 6-7 fredelige lande og derefter kan vælge deres favorit-destination.[/quote

Er det ikke meget naturligt, at søge mod det man mener er ens favorit?
Movie Reviews: REDLETTERMEDIA(Rich Evans/mr Plinkett:) Soccer:Newcastle Formel 1:Alonso,Hamilton Cykling:Riis, Film:Batman,Spiderman film.Skuespiller John Travolta og Tom Cruise,Will smith Metalgearsolid,splinter spil
Skrevet af Krook
Det kritiseres hyppigt, men jeg havde da nok gjort det samme.
Skrevet af anders.hede
Jo, det er meget naturligt.

Men det er ikke så hensigtsmæssigt at fordelingen og byrden om man vil, så bliver meget ulige fordelt.
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Rwanda er interessant.

Det kan sagtens føre til at der bliver flere asylansøgere til DK fordi det nu er langt lettere at søge asyl end at skulle gennem en række lande først men på papiret er det en stor stramning


For alle lande i verden undtagen Dk grænser op til Rwanda eller...?
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af OC
Er det ikke meget naturligt, at søge mod det man mener er ens favorit?


Jo, men det er i direkte modstrid med Dublin-forordningen.
La prende Vecino.
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Det ved de tilsyneladende heller ikke selv i leasingbranchen, al den stund at de sammenligner loven med at man skulle sagsøge våbenfabrikanter pga. mord begået med deres produkter.


Det er egentlig et meget godt eksempel til at sætte debatten i perspektiv. Vil samfundet tillade, at personer kan lease våben uden videre baggrundstjek, tilladelse osv.? Vel næppe. Vanvidsbilisternes adfærd er til tider at sammenligne med at putte våben i hænderne på gale mennesker og slippe dem løs i gaderne.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af Bosse1983
I forhold til vanvidsbilisme ser jeg ikke rigtig en løsning. Jeg ser gerne skærpede straffe, men jeg tror ikke det har en nævneværdig præventiv effekt. Hvis du sætter dig bag rattet uden at tænke på risiko for eget og andres liv, tænker du heller ikke på om straffen er 1 eller 6 måneder. For et stor antal er der tydeligvis en mental brist, når det gælder risikovurdering i det man foretager sig. Dem man virkelig ønsker at nå, er jo de med gentagende forseelser. At spærre dem inde er naturligvis en effektiv løsning, men så er der det med proportionalitet, hvis man skal spære folk inde på basis af opfattet risiko i det de foretager sig. Det kedelige er jo at man faktisk bare må vente på at de slår nogen eller sig selv ihjel.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Forhammeren
Næh, men det bliver ikke et lotteri om.hvem der kan kæmpe sig op gennem Europa og lige har de rigtige forbindelser


Detaljerne mangler men bare en tanke. Hvis Rwanda ser en mulighed for at lave en god mønt på at modtage flygtninge fra fx lejre i Libyen så vil adgangen til at søge asyl blive nemmere for mange.
From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af Svoger
Dublin-forordningen virker jo heller ikke, medmindre man da mener, at Italien, Grækenland og Spanien skal hænge på alle asylansøgere som vil til Europa.

Det er formodentlig noget nemmere for diverse afrikanere at komme ind i Rwanda end at komme ind i EU.
Mon ikke man fra politisk side helst ser et system, hvor der, så længe spontan asyl stadig eksisterer, fortsat er krav om, at man kommer til Danmark for at søge asyl her, men at man så ret hurtigt bliver sat på et fly til hvor end en sådan modtagelejr skal være placeret.
Og så er der i øvrigt en række afrikanske lande, hvor indbyggerne ikke vil søge asyl i Danmark, fordi de godt ved, at det får de (næsten med sikkerhed) ikke. Spanien, Italien og Grækenland er mig bekendt mere rundhåndede med tilladelserne, men der er velfærdsstaten mig bekendt så heller ikke tilnærmelsesvis som den danske i forhold til nytilkomne.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Bosse1983
Intentionen med Dublin-forordningen var jo heller aldrig at et fåtal af nationer skulle agere bolværk for masseindvandring.

Og flygtninge skider naturligvis på Dublin-aftalen, af mange grunde.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af OC
Og flygtninge skider naturligvis på Dublin-aftalen, af mange grunde.


Naturligvis gør de det.

Hvad måske værre er, at medlemmerne af Dublin-fordordningen også gør det.
La prende Vecino.
Skrevet af Bosse1983
Ja, men igen var det jo ikke en aftale designet til at nordlige og centrale lande skulle gå fri, eller flygtningemasser af den størrelse man så. Mon ikke også Danmark havde åbnet laden i begge ender, hvis folk kom vandrende i hundredtusindvis fra Sverige, og til store klapsalver fra de som nu rider rundt på den kæphest. Hvis skoen var på den anden fod, tror jeg ikke du havde stået så stejlt på det.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Poor Scouser Tommy
@ Forhammeren

Så bliver det måske et lotteri om, hvem der kan kæmpe sig gennem Afrika, som geografisk er gigantisk sammenlignet med Europa, har en fucked up infrastruktur og indeholder flere lande, som det ikke ligefrem er trygt at rejse igennem med sin familie og med penge på lommen.

Jeg ved ikke, om Rwanda er nemmere eller sværere at komme til for de befolkningsgrupper, der fylder meget i asylsystemet pt. Men der er i hvert fald pænt langt fra Damaskus til Kigali - ca. 5500 km.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af Sir , moderator
" Det er egentlig et meget godt eksempel til at sætte debatten i perspektiv. Vil samfundet tillade, at personer kan lease våben uden videre baggrundstjek, tilladelse osv.? Vel næppe. Vanvidsbilisternes adfærd er til tider at sammenligne med at putte våben i hænderne på gale mennesker og slippe dem løs i gaderne."
Alle biler er jo våben. Og alle og enhver kan da gå ned og købe en bil, så sammenligningen mellem leasing og våben er lidt dum.
Jeg har lige leaset en sportsvogn. Jeg skulle igennem nogle økonomiske spørgsmål, fx om jeg har betalt med eller modtaget mere end 10.000 kr kontant. Samtidig skulle de have årsopgørelse. Men det er jo også det. De har da ikke mulighed for at tjekke min straffeattest, så med de værktøjer de har til rådighed er det vel svært at gardere sig mod vanvidskørsel i sådan en grad at det virker rimeligt at inddrage bilen. Jeg synes klart man skal straffe vanvidsbilister, men så gør det da med fængsel og evt bøder på bilens værdi for den der kører bilen i stedet, så det ikke er 3. mand der bliver straffet for andres idioti.
Dette er en signatur.
annonce
0