Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Hausser
Forhammeren

Det er muligt at min fantasi ikke rækker men jeg kan ikke forestille mig noget der overgår katastrofen at vælgerbe tror der er dækket over noget.


Du kan simpelthen ikke forstille dig at en dom for en forbrydelse, er værre end en mistanke om en forbrydelse?

Kan du huske da du skrev til mig at jeg godt kunne gemme popcornene væk? Tænker du stadig det samme, eller har du også været ude og hente en XL bøtte?
Skrevet af Forhammeren
Pep

Det er et abespil.
Hvis der havde været belastende SMS for statsministeriet havde man set sig om efter en anden syndebuk.

Ja, Nick er en tungere minister og det havde været en absolut nødløsning hvis der var kylet sådan en SMS afsted i kampens hede.
Jeg tænker at du er med på at det vil være en total katastrofe hvis MJs rådgiver har en SMS hvor der står at MJ har ret men han skal trække den udtalelse til EB tilbage asap
From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af Scholesisoneinamillion
@Forhammer: Helt fair at du har din mening på trods af de argumenter du møder herinde. Jeg skal heller ikke bedømme din fantasis rækkevidde.

Principielt er jeg stor tilhænger af fakta og meget mindre af spekulationer. Når det er sagt, vil der uundgåeligt komme spekulationer i takt med, at sandheden bliver skrællet (som et løg).

Jeg - og andre som jeg læste deres bidrag - kan godt se, at vælgernes opfattelse af "at der er dækket over noget" kan være et mindre onde, end at der er fuld transparens om kommunikation blandt de helt centrale stakeholders.

Jeg tænker forsat, at Regeringens/MF´s overvejelser kan gå på, at de pågældende vælgersegmenter alligevel ikke stemmer listeA.
Dertil kommer enertiens lov.
Om lidt er det kommunalvalg, jul og skiferie. Vi kontrollerer narrativet og sugarcoater måske finansloven til glæde for EL, så de aldrig kan tænke i rigsret - skulle vi komme dertil.
Summa summarum: Vi skal nok få drejet fokus og cementeret parlamentarisk grundlag, inden vi selv bestemmer datoen for næste valg. Spekulanterne lever vi med.

Synes oprigtigt, at Rossoneri længe har ført en saglig og konstruktiv linje. Flere gange har han (?) betonet, at rød/blå præferencer er sekundære.
Pep har også bidraget med væsentlige argumenter og perspektiver. Kunne derfor være forfriskende, hvis der ikke opstod behov for at insinuere intellektuelt underskud hos modparten.

Skrevet af Forhammeren
Schol, jeg er blevet kaldt naiv og fået besked på at "styre mig" .

Jeg kan ikke få ind i mit sikkert lille hoved at det faktiske forløb efterfølgende ikke skulle have betydning for hvad de SMSer kunne indeholde men OK.
From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af Pep Guardiola
Jeg forholder mig da til argumenter.


Ikke rigtigt. I så fald skulle man tro at du kunne anerkende at der er værre scenarier end mistænkeliggørelse via SMS beskeder.

Jeg forstår godt at man kan mene at det vil være mere belastende hvis SMS viste at man havde givet MJ ret men jeg er sikker på at så havde man ikke turde placere aben hos ham.


Men hvis alternativer at aben lander i statsministeriet har de jo ikke andet valg. Hvis dilemmaet er; enten Mogens, men hans SMSer eller hele regeringen inklusiv Mogens med hans SMSer. Tror du så at de hellere alle sammen tager skylden og risikerer at gå af, eller at de måske bare tager chancen og ser om ikke det er nok med Mogens. Risiko for beskeder som kommer frem senere (hvis ikke man har held med at slette dem), kontra direkte afgang. Jeg ved godt hvad jeg ville vælge hvis jeg var Mette F.

Det er muligt at min fantasi ikke rækker men jeg kan ikke forestille mig noget der overgår katastrofen at vælgerne tror der er dækket over noget.


Din fantasi rækker ikke til at du kan forestille dig at det er værre at vælgerne VED at der dækket over noget, end at de TROR der er dækket over noget?
Det giver ingen mening…

Det er et abespil.
Hvis der havde været belastende SMS for statsministeriet havde man set sig om efter en anden syndebuk.


Medmindre den eneste anden syndebuk sidder højere oppe. For eksempel i statsministeriet. Netop derfor ulmer mistanken. For ja, det er kun en højere oppe end Mogens det kan kræve at det er ham, og man kan spørge sig selv hvorfor, og her kan du tale om rationale. For hvis valget står mellem Mette eller Mogens er det rationelle at lade Mogens falde. Det er jo netop derfor mistanken og lugten spreder sig.

Jeg har svært ved at forstå hvordan du ikke fanger hvad vi alle sammen forsøger at forklare dig. Hvordan du ikke kan se at en bekræftelse af at Statsministeriet har dækket over noget er værre end en mistanke om at det er sket. At du ikke kan se et scenarie hvor Mogens er blevet ofret for at andre højere oppe ikke skulle ryge. Eller hvordan du bliver ved med at antage at politik er et retfærdighedens spil og at ingen kunne finde på at fyre Mogens i tilfælde af at han ikke skulle være den eneste 100 % skyldige, blot fordi han har en SMS. Politik er langt mere kynisk end du ligger det ud for og jeg kan love dig for, at hvis valget står mellem Mette og Mogens, belastende SMSer eller ej, så er det Mogens der ryger.
Skrevet af Halil
Iøvrigt meget sjovt, at Raabjerg ikke vil udtale sig pga kommissionen, men kommissionens formand ikke har et problem med at han udtaler sig.

Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Pep Guardiola
Jeg er mistænkt for en forbrydelse. Det kan ikke blive værre. Kunne jeg dog bare blive dømt, det havde været meget federe!

Sagde ingen..
Skrevet af Scholesisoneinamillion
@Halil: Ja det er komisk.
På forunderlig vis lykkes Raabjerg med at få sin forgænger som politisk ordfører til at se (næsten) gennemsnitligt kompetent ud.
Skrevet af Forhammeren
Pep

Der er andre muligheder end lige atombomben med Mette hvis man vil finde en syndebuk.
Fx Bertelsen eller Hækkerup.

Jeg mener forløbet bekræfter at der ikke er en SMS til MJs rådgiver der bekræfter MJs udtalelse men OK vi er ikke enige.
Tror du man vil risikere at MJs rådgiver har en SMS hvor der står at MJ har ret ?
Selvfølgelig vil man ikke det.

Hvis det var sket ville man placere aben et andet sted.

From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af Rossoneri
Mogens Jensen har altså fabrikeret en løgn om at regeringen i sin helhed var bekendt med den manglende hjemmel - angiveligt for at "sende aben videre".

Det må umiddelbart rejse følgende spørgsmål;

Er det realistisk, at Mogens Jensen ville slippe godt fra det? Ville Mette Frederiksen ikke fyre ham på stedet for sådan en løgn?

Hvis løgnen belv købt, ville det så ikke tvinge regeringen i knæ og tvinge den (inkl. ham selv) til at gå af?

Hvis han har fabrikeret en løgn, hvorfor ændrer han så forklaring umiddelbart efter?
Skrevet af Duck
Men er der NOK til at fælde Makrelmutteren, som det ser ud lige nu? Kun sobre bud.
Skrevet af Pep Guardiola
Jeg mener forløbet bekræfter at der ikke er en SMS til MJs rådgiver der bekræfter MJs udtalelse men OK vi er ikke enige.


Jeg er ikke overbevist om at du forstår hvad jeg skriver.
Eller hvad nogle andre i denne tråd skriver for den sags skyld. Faktisk er jeg ret overbevist om at du overhoved ikke har forstået noget som helst af hvad vi andre har brugt 10 sider på at forklare. Jeg tror nærmest det er bevidst du misforstår os alle sammen.

Jeg er kommet med eksempler på hvad der kunne stå i den sms som ville forklare handlingsforløbet, men stadig være i kontrast til din udlægning. Det har jeg gjort for at illustrere at din påstand om at den eneste rationelle forklaring på hændelserne er XXX, ikke er korrekt. Der er andre budskaber som kunne have stået i beskeden, end hvad du giver udtryk for. De eksempler jeg har givet, herunder muligheden for at den eneste anden udvej end at lade Mogens ofre, var at Mette lagde hovedet i guillotinen i stedet, er bragt for at vise at du, og nu er vi tilbage til starten, motivforskede, som Rossoneri påpegede. Du har ikke belæg for at udlede din sandhed som andet end en teori, men du indledte med at udlægge det som en sandhed båret af rationale. Det har du ikke belæg, hvilket er blevet modbevist utallige gange i denne tråd.

Min pointe, og Rossoneris i første omgang, er at du ikke ved hvad der står i de beskeder og du har ikke tilstrækkelig viden til at konkludere noget som helst ud fra forløbet. Dit argument om at den eneste rationelle forklaring er… holder simpelthen ikke.

Det eneste vi ved er at der er slettet beskeder og løjet om dem efterfølgende.

Tror du man vil risikere at MJs rådgiver har en SMS hvor der står at MJ har ret ?
Selvfølgelig vil man ikke det.


For gud ved hvilken gang, ja det tror jeg. Jeg er fuldstændig overbevist om at man fuldstændigt sikkerhed, 10 ud af 10 gange, lykkeligt vil tage risikoen med Mogens rådgivere hvis alternativer er at Mette og resten af regeringen bliver afsat. Det er mig ubegribeligt at du overhoved overvejer muligheden for at man ikke vil ofre Mogens Jensen, belastende SMS beskeder eller ej, hvis alternativet er man ofrer Mette, hvilket du ikke kan afvise det er, for du har ikke set beskederne.
Skrevet af Forhammeren
Pep

Det er tilladt at se et hændelsesforløb og drage sine konklusioner
Kald det bare motivforskning.

Jeg forstår ikke at du tror at det skulle være et valg mellem Mogens og Mette.
Der vil være mange muligheder for en landing der betød at regeringen ikke skulle gå af. Bertelsen fx

Hækkerup eller Bertelsen vil være oplagte hvis der havde været noget alvorligt i SMSer til MJ eller hans rådgiver.

-For gud ved hvilken gang, ja det tror jeg.

Fair nok, der tror jeg du tager fejl.
Hvis der findes sådan en SMS fra Justesen ville regeringen skulle træde tilbage hvis Mogens havde fået aben og den dukkede op. Den risiko vil man ikke tage.
From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Jeg vil nærmere sig halvtreds procent fra Trumps drejebog og halvtreds fra Hitlers Drehbuch.


Nazikortet. Tsk! Det måtte jo komme.

Er det også fakta, at MF baserer sig på Trumps drejebog og - ifølge Duck - Hitlers? Ellers er det da hykleri at opfordre til saglige debatter baseret på fakta.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af Pep Guardiola
Det er tilladt at se et hændelsesforløb og drage sine konklusioner
Kald det bare motivforskning.


Det er det. Så længe det deklareres. Su startede ud med at præsentere det som den eneste mulighed pga rationale og du nægtede at du motivforskede. Men fint at du da har indset den del.

Jeg forstår ikke at du tror at det skulle være et valg mellem Mogens og Mette.


Det tror jeg heller ikke nødvendigvis. Det er bare en mulighed. Og en mulighed der ville umuliggøre din fortolkning af hvad du kaldte "den eneste mulighed".

Der vil være mange muligheder for en landing der betød at regeringen ikke skulle gå af. Bertelsen fx


Muligt, men sagen var alt for stor til jeg tror der er nogle hvis blodtørst ville være stillet af at BB gik af. Der skulle mere til.

Hækkerup eller Bertelsen vil være oplagte hvis der havde været noget alvorligt i SMSer til MJ eller hans rådgiver.


Hækkerup er potentielt mindre fedtet ind, eller også har han bare mere magt. I don´t know. Og det gør du heller ikke. Derfor kan din fortolkning ud fra rationale som du indledte med heller ikke bruges til noget som helst.

Fair nok, der tror jeg du tager fejl.
Hvis der findes sådan en SMS fra Justesen ville regeringen skulle træde tilbage hvis Mogens havde fået aben og den dukkede op. Den risiko vil man ikke tage.


Men hvis alternativet er at regeringen ville ende med aben og træde tilbage er det jo den eneste udvej!? A) regeringen får aben og skal træde tilbage eller b) Mogens får aben og træder tilbage med den risiko at en sms kan komme frem senere.

Men ved du hvad, bare glem alt hvad jeg har sagt. Jeg trækker mig. Du enten kan eller gider ikke forstå det jeg og alle andre herinde har prøvet at forklare dig.
Jeg giver op, jeg tror ikke på du nogensinde kommer til at forstå hvad alle vi andre siger til dig og det vil være spild af både min og din tid at forsøge yderligere.
God aften.
Skrevet af Sir , moderator
" Nazikortet. Tsk! Det måtte jo komme.

Er det også fakta, at MF baserer sig på Trumps drejebog og - ifølge Duck - Hitlers? Ellers er det da hykleri at opfordre til saglige debatter baseret på fakta."Det er en joke. Duck elsker Mor Mette og alt hendes væsen.
Dette er en signatur.
Skrevet af Forhammeren
Pep

Fint nok.
MJ var sluppet af krogen hvis han haft noget snavs på statsministeriet som fx en belastende SMS men ok, vi er ikke enige.
From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af Sir , moderator
"Slap nu af med de slettede SMS´er.
Det er altså meget naturligt at rydde op i sin søgehistorik og sine korrespondancer. Ting kan altid blive taget ud af kontekst.
Og hvis den sag var så skide vigtig, så havde vi nok hørt om den i P1Morgen, tror I ikke?
Dette er en signatur.
Skrevet af andershansen
Mogens Jensen er en loyal partisoldat, der lagde sig ned og rullede, da han fik besked på det. Belastende SMS eller ej. Han er sikkert blevet lovet et comeback efter et par år på bænken i folketingsgruppen. Det er der intet odiøst i og er set 100 gange før.
http://www.paulgraham.com/disagree.html
Skrevet af The great Sükür
Hvordan sætter man sin telefon til at slette gamle beskeder efter 30 dage ?

Har en Iphone 15
Det er mig fra det gamle forum 1999... Desværre blev Sukur en fodboldhelt, men en landsforrædder politisk
annonce
0