Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Halil
Regeringen har besluttet, at det hastede, situationens alvor taget i betragtning. Derfor har man vurderet, at man ikke kunne afvente ny lovgivning, inden man meldte dette ud,´


Hvad mente Moens egentlig den 98. November 2020, da han skrev det her?
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Pep Guardiola
Er det Ingers ansvar, at Udlændingestyrelsen vælger at agere ud fra, hvad hun siger i en pressemeddelelse, i stedet for ud fra det skriftlige materiale, der rent faktisk foreligger?


Det er vel Ingers ansvar som øverste myndighed at kommunikerer klart og tydeligt. Om det er nok til en dom aner jeg ikke, det må retten vurdere, men at hun har sagt et og skrevet noget andet er ikke ligefrem kendetegnet for en god leder.

Det er da helt rimelig at der føres en sag og så må retten afgøre hvem der har ret. Rigsretten blev vedtaget med et bredt flertal


Jeg er enig i at det er rimeligt at der føres en sag så man kan få klarhed. For alles skyld.
Men at rigsretssagen blev vedtaget med et bredt flertal skyldes jo udelukkende at der fra blå side lå en kalkyle i at Mette ville komme i identiske problemer på baggrund af minksagen. Havde Venstre og Konservative "frifundet" Inger fordi målet helliget midlet ville de jo reelt have afvæbnet sig selv i kampen mod MF.
Socialdemokratiet var knap så forudseende i Inger-sagen hvor de fremturede med mantraet at det ikke handler om målet, men om juraen, hvilket bidder dem i halen nu. Du kan jo bare selv vurdere hvordan du synes deres nuværende forsvar af statsministeren lyder. For mig lyder det pinligt dobbeltmoralsk når de igen og igen henviser til at "vi stod i en sundhedskriterier" som om det nu pludselig er målet og ikke midlet der tæller.

For Inger Støjberg er det ærgerligt, men sandheden er jo at man ikke kan forsvare hende og samtidig angribe Mette F. Tilsvarende omvendt. De to sager er jo ens i den forstand at de begge moralsk og politisk kan forsvares, problematikken er jo i spørgsmålet om de har juraen med sig. Personligt mener jeg principielt ikke at man kan gå udenom juraen, for hvem er det så der skal bestemme hvad der gælder og hvad der ikke gør. Jeg er ikke nødvendigvis uenig i at MF og Inger traf de rigtige beslutninger, men hvis man ellers går ind for en retsstat holder det bare ikke når juraen ikke er med.
Skrevet af Hausser
Det er selvfølgelig Barbara der har anbefalet sletning af beviser, SMSer. Selvfølgelig er det det.

Men forsvaret er, Barbara gik i panik og mente Mink skulle udryddes.
Skrevet af Sir , moderator
Aldrig helt overbevisende når man er nødt til at sige "dette kan lyde mærkeligt" på et pressemøde hvor man skal forklare sig.Dette er en signatur.
Skrevet af Stankovic
Et skandaløst pressemøde hvor hun på ingen måde kunne vende stemningen.
Skrevet af Will
Skandaløst ligefrem?
https://www.youtube.com/watch?v=a5odfrF_m9o
Skrevet af Stankovic
Den kære Qvortrup er en fornøjelse at følge live på sin Twitter. Det er nu også en ualmindelig nem opgave at bryde ned.
Skrevet af Mercenary
Skandaløst?

Man bliver vel skudt i skoene at man er socialdemokrat, men jeg synes egentlig hun stod skarpt.
Lose all to save a little
Skrevet af Sir , moderator
Er du da ikke det? :)
Synes det var lidt forudsigeligt med hele "husk nu folkesundheden, værste krise siden 2. verdenskrig osv". Det har der været bygget op til.

Ritzau med et skarpt spørgsmål. Er det ikke dit ansvar MF?
Svaret er selvfølgelig at kommissionen skal have lov at gøre sit arbejde. Efter hun først lige svarede Øøh nej.
Dette er en signatur.
Skrevet af Stankovic
Hun stod skarpt ved at gentage de gamle travere om, at det var en ekstra ordinær situation ikke set siden anden verdenskrig og at det derfor er helt fint, at en regering eller følger sit lands egne love?

Hun kom frem med intet nyt.
Skrevet af Will
Hun kom frem med intet nyt.


Det er vist ikke rigtigt.

Vi vidste vel blandt andet ikke, hvornår sletningen startede. Det ved vi nu - eller det har vi i hvert fald Mette Frederiksens ord for.
https://www.youtube.com/watch?v=a5odfrF_m9o
Skrevet af Will
Ritzau med et skarpt spørgsmål. Er det ikke dit ansvar MF?
Svaret er selvfølgelig at kommissionen skal have lov at gøre sit arbejde. Efter hun først lige svarede Øøh nej.


Den bemærkede jeg også.

Alligevel en spøjs kommentar, når kommissionen har meddelt, at politikerne skam ikke behøver at holde noget tilbage med henvisning til kommissionens arbejde.
https://www.youtube.com/watch?v=a5odfrF_m9o
Skrevet af Mercenary
Sir

Hehe, det tænker du jo om alle der ikke er hoppet over i din liberalistiske galej. Jeg er ikke noget specifikt vedr. politik andet end generelt desillusioneret.

Traveren kommer I til at høre uendeligt meget mere til den kommende valgkamp. Hér synes jeg den passede fint i konteksten, for den må man jo have med.

Hvem fanden er ham den gamle sut?
Lose all to save a little
Skrevet af Forhammeren
Knud Meldgaard var et sjovt indslag på de første pressemøder
Det var dengang
From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af Sir , moderator
Meldgaard virkede ikke helt skarp.
Dette er en signatur.
Skrevet af Smör40
Av! Godt sendt afsted af påstand mod påstand.
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Er det virkelig, hvad toppen af den danske journaliststand kan præstere? Hvor herre bevares. De lyder som en flok konspirationsteoretikere på Fb. At tænke sig at det største drama vel nærmest er en grovkornet kommentar om mink fra en random embedsmand.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af MadsThomsen
Når man som minimum to gange på et pressemøde bliver nødt til at sige: "Okay, jeg kan godt se, at det her kan se mærkeligt ud." Så er man altså en anelse presset..
DK: FC Midtjylland Mener at den danske Supercup bør genindføres!
Skrevet af Forhammeren
Det er godt nok skidt.
Hvis det har været Barbara Berthelsen der indførte en slettefunktion i 2020 da hun kom til var der så en sikkerhedsrisiko inden fx under Kettel ?
Stil dog nogen ordentlige spørgsmål.
From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af Hausser
Hvem vurderer egentlig om Barbaras og Mette SMSer er journaliseringspligtige eller ej? Har de en jurist til at gennemgå det inden alle spor slettes?

Det er det mystisk der ikke er noget som helst som er først til journal, når det tydeligt fremgår af BBs SMSen med andre parter, at der er masser som skal journaliseres?

Men det er ikke fejet noget i under gulvtæppet.. Troede ikke engang den største S-lakaj på.
annonce
0