Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Duck
Hvis de borgerlige skal danne en regering, må det blive med Inger som statsminister. Intet tyder umiddelbart på, at Jacob Ellemann reelt fatter, hvor alvorligt truet Danmark og de andre frie, vestlige samfund i Europa er af den vedvarende invandring fra de muslimske lande.

I dag tog vi lige endnu en morgen med nyheder om skyderier og knivstikkeri et sted derude i Danmark. Det nye normal, som vi kender det. Men det er jo ikke lige i vores nabolag, at det skete, vel, så måske er det bare vigtigere om Maldiverne drukner om 100 år.
Skrevet af TheUnitedWay
Duck: Og det ved du er muslimer eller? Inger er færdig, hun bliver dømt i Rigsretten. Det er klart ulovligt det hun har gjort. Forbud mod skøn under regel er helt basalt i forvaltningsret.
Skrevet af Duck
Jeg ved ikke, at det er muslimer, nej. Det kan enhver dog få bekræftet senere på denkorteavis, at det var. Og som det er i langt størstedelen af tilfældene, for som bekendt er der i voldsstatistikkerne og i fængslerne, særligt ungdomsfængslerne, hvor det er helt grelt, en så massiv overrepræsentationen af unge gangstere med udenlandsk klingende navne, at de fleste i dag helt naturligt kæder overskrifter om skyderi i gaderne sammen med unge fyre af muslimsk overbevisning.

Om Inger bliver "dømt", må stå hen i det uvisse. Jeg synes, der tegner sig et ret tydeligt billede af, at hun var dækket ind af det famøse notat, hvoraf det fremgår, at der kan være undtagelser til reglen om, at alle par skal adskilles. Flere af vidnerne har henvist til det, mens andre ingen betydningen tilskriver det. Så jeg TROR ikke, at de får skovlen under hende. Mark Thorsen har orkestreret hele den her sag fra dag 1, og har forsikret Inger om, at hun bare kan bralre op i pressen og pressemedelelser om, hvordan hun ikke accepterer barnebrude, fordi ét er, hvad man siger udadtil, noget andet er, hvordan man i praksis administrerer, og her ender vi igen på det famøse notat.

Og når Ingen kommer ud af rigsretten fuldstændig renset for alle anklager, så starter hendes mission for at erobre magten i Venstre. Og med baglandets opbakning ligger den del lige til højrebenet.
Skrevet af TheUnitedWay
Ha ha den notits opfundet til lejligheden, kommer ikke til at redde hende ;) Der er blevet administreret klart ulovligt.
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Tror også Støjberg bliver dømt. Men det bliver nok en relativ mild dom. Sagen forekommer ligetil. De skiftende forklaringer og fabrikerede skuffenotater får i mine øjne ikke Støjberg til at fremstå mindre uskyldig, selvom det er hensigten. Havde hun haft samme udlægning af sagen fra start frem for slingrekurs og søforklaringer, kunne jeg måske lade tvivlen komme til gode.

Bare rolig, Duck. Der er rigeligt med xenofobiske politikkere både på venstre- og højrefløjen, der nok skal stå på mål for, at Støjbergs fravær ikke vil kunne mærkes formelt. Der vil dog nok være mindre lagkage osv. på Fb, hver gang en syrer bliver sendt tilbage i armene på Assad.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af Sir , moderator
Jeg undrer mig over at man kan få løn for at skrive sådan noget her:

https://politiken.dk/debat/ledere/art8470724/Panikken-breder-sig-hos-S-toppen-i-K%C3%B8benhavn.-Men-det-er-deres-egen-skyld

Der er jo ingen uddybning af hvad S har gjort galt fx. Eller er der noget af artiklen jeg ikke kan læse pga manglende abonnement?
Dette er en signatur.
Skrevet af Hr. Undertegnede
SuperSøndag .. Jeg drikker et shots hver gang en politiker nævner ordet ´borger´ ..
Skrevet af SotD
Hvor skal vi bestille bårebuket til Hr. Undertegnede?
Silkeborg IF
Skrevet af Poor Scouser Tommy
I øvrigt mener jeg, at den nuværende krise i sundhedsvæsenet ikke har meget med MF at gøre. Det er en konsekvens af Finansministeriets magtovertagelse af politikken de senere årtier. Mange kortsigtede besparelser er tilvejebragt. Den langsigtede regning af de utallige reformer, der er synonyme med nedskæringer, bliver meget dyre på sigt. Sundhedsvæsenet er ikke det eneste kernevelfærdsområde, der er under stort pres. Teknokraterne må sparkes ud på sidelinjen, og personer med fagviden må på banen. Meget skal genoprettes og det vil, som Finansministeriet vil udtrykke det, indebære store udgifter - reelt er der tale om investeringer! Investeringer der kan give store afkast. Finansiering skal bl.a. findes i at lukke jobcenterene. Hellere i dag end i morgen. Og centraladministrationen skal skæres hårdt til fordel for øget tilskud til regioner og kommuner. Lovgivning, der sikrer lækre lunser til priviligerede faggrupper, skal gennemtrevles.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af NB
Sir, det fremgår lige over brødteksten, at lederen er for abonnenter, så det er blot et uddrag.
Skrevet af Sir , moderator
Så du kan bekræfte at der står mere?
Dette er en signatur.
Skrevet af NB
Nej, men 2+2. Og så kort en leder netop uden substans mindes jeg ikke at have set i et større dansk medie.
Skrevet af Sir , moderator
Også derfor jeg undrer mig. Normalt så fader teksten bare når man ikke har abonnement? Her har man noget der ligner start og slutning
Jeg må tegne en prøve så jeg kan læse resten.
Dette er en signatur.
Skrevet af Stankovic
Med tanke på Simon Aggesens barnagtige opførelse når han forsøges at blive interviewet omkring hans lejlighedssalg, så er det trist hvis det er det sidste søm i de Konservatives kiste på Frederiksberg. Omvendt kunne de jo have smidt ham på porten da sagen i sin tid rullede i håb om at stå stærkere.
Skrevet af CPH-Hotspur
Teknokraterne må sparkes ud på sidelinjen, og personer med fagviden må på banen.

Er teknokrater ikke netop folk med fagviden?
"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn https://www.youtube.com/watch?v=48H34ukFe8g
Skrevet af Bosse1983
Jo, man han mener vel at det ikke skal være teknokrater i finansministeriet, under påstand om at de styrer showet.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Er teknokrater ikke netop folk med fagviden?


Jo, det er de typisk - på deres eget felt. Ministerierne er domineret af jurister, økonomer og statskundskabere. Sidstnævnte gruppe må betegnes som generalister, mens de andre i højere grad er fagspecialister. Problemet er, at de ikke holder sig til deres eget fag, men øver stor indflydelse på områder, de som udgangspunkt ikke har nogen forstand på. Central- og detailstyringen i Danmark er massiv, og lovjunglen er ikke til at hugge sig igennem. Landspolitikerne og centraladministrationen har i forening skabt et kafkask helvede, og beslutninger træffes ud fra teknokratisk-økonomiske logikker, som - hvis de var opfundet tidligere - ville betyde, at velfærdssamfundet aldrig var blevet skabt, da det iht. logikkerne ville være ren udgift uden aflast.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af Bløde babser
Mette mener S dårlige kommunalvalg er pga lokale forhold. Hun vil ikke tage ansvar for nedturen. Hun ville ikke tage ansvar for SMS sagen.
Mette er ansvarlig for medgang, men modgang er de andres skyld.

Hun må forvente en masse spark fra mange vinkler fremadrettet sådan som hun parkerer alt ansvar hos andre.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Sir , moderator
Det er i hvert fald lidt mærkeligt ikke at ville anerkende at SMS og Mink kan spille en rolle, når S går tilbage i mange kommuner.
Dette er en signatur.
annonce
0