Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af jensmoch
Det er i grunden betryggende, at de telefoner der genbruges efter at have været statsministerens, bliver wipet tilpas effektivt til at det ikke er muligt at trække information ud af dem.

Havde politiet kunne genskabe SMS´er fra de telefoner, havde det først for alvor været en skandale.
Skrevet af Hausser
Super uheldigt Hækkerups inhabile lakajer ikke kan genskabe de sms`er. Det var der jo ingen der havde set komme. Og selvfølgelig også helt tilfældigt at det bliver offentliggjort her til aften. Hækkerups næse er snart længere med Slette Mettes og det kræver ikke så lidt.

Mon ikke der kan findes noget kompetence i den private sektor i stedet?
Skrevet af JuveFC
Må konstatere at blå blok ikke er et hak bedre angående åbenhed omkring kommisioner og udlevering af korrespondencer, jeg tænker på nedlæggelsen af Irak kommisionen, og blå blok der nægtede at udleverer deres papirer i den forbindelse. så måske de skulle feje for egen dør først.

https://piopio.dk/debat-blaa-blok-hykler-om-afghanistan

https://www.facebook.com/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FAltingetdk%2Fposts%2F10158811176833187%2F
Skrevet af dagenesskum
Jeg håber de fyrer deres rådgivere - det er indlysende, at krumspringene og hemmelighedskræmmeriet er langt mere skadeligt end nogen SMS ville være. De fortsætter troligt med at grave deres egen grav.
De stakkels mink og mink-sagen ville for længst være begravet, hvis det ikke havde været for S-toppens patetiske forsøg på at skjule noget, der ikke behøvede at blive skjult.
Skrevet af Poor Scouser Tommy
@ Juve

Forargelsen er selvsagt et gigantisk hykleri.

Danmark er den eneste af de krigsførende nationer i Irak, der ikke efterfølgende har taget et opgør med de beslutninger, der blev truffet dengang. Det sørgede DFs loyale/selvfølgelige stemmer for. De fik måske en håndfuld ekstra grænsevagter for tjenesten.

I minksagen er der nedsat en kommission, der har adgang til 22.000 sagsdokumenter, herunder talrige SMS´er fra Statsministeriet. Irak-krigen forbliver derimod en lukket bog. Beslutningen om at aflive minkene indebar nådesstødet til et døende erhverv. Irak medførte døde danske soldater, og mange andre fik alvorlige fysiske og/eller psykiske skader såsom PTSD.

Men det var efter Lars Løkkes opfattelse ikke en undersøgelse/kommission værdigt, på trods af at der med rette blev sat mange spørgsmålstegn ved beslutningsgrundlaget, der blev banket igennem med et smalt mandat. I forbindelse med Irak-kommissionen (som Løkke lukkede) var der i øvrigt centrale dokumenter og en elektroniske database, der på mystisk vis forsvandt…

Det handler om at have støttepartier, der er med på mørklægning. Det får man ikke med Enhedslisten - og det er vel i og for sig positivt.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af Rossoneri
Komiske Kaare står for åben skærm og afviser, at der kan trækkes en linje mellem Pinocchios sms´er og katastrofevalget for S.
Skrevet af anders.hede
Sad egentlig og ventede på lidt whataboutery og blev ikke overrasket over hvem der leverer og støtter den.

Jeg regner med, at når blå blok engang kommer til magten og evt fucker op på en lignende grusom måde, så kan deres fans jo også bare henvise til Minksagen i 2021, og de partisoldater, der dengang ikke rigtig mente det hele var så meget slemmere end så meget andet.

Og sådan kan vi jo altid fortsætte.
Skrevet af Rossoneri
Præcis - når nogen har gjort noget forkert, må alle andre også. Two wrongs DO make a right.
Skrevet af JuveFC
Jeg siger ikke at andre må gøre noget forkert, men blå blok er stadig hykleriske, for de var ikke et hak bedre selv.
Skrevet af Halil
Ellers er der vel altid et embedsværk at smide skylden over på.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Poor Scouser Tommy
@ Anders

Nå. Hvad henviste Løkke så til, da han lukkede Irak-kommissionen ned og ikke undersøgte, hvad der var sket med de forsvundne dokumenter i den sag?

Såfremt blå patrioter engang i fremtiden måtte henvise til Minksagen, må man jo så nødvendigvis indvilge i en kommissionsundersøgelse af, hvad det store ´fuck up´ nu måtte handle om. Eftersom DF ser ud til at være ved at afgå ved døden, kan det måske også blive nødvendigt, i og med arvtageren NB måske ikke lige så logrende på automatpilot som DF vil stemme for mørklægning, blot der falder nogle godbidder af.

Skulle minksagen køre i samme spor som Irak, kunne regeringens støttepartier have sagt, at alt er fint og godt og stemt imod en undersøgelse med et fluffy snak om, at kommissioner er dyre og aldrig fører til noget. Sådan som V, K og DF gjorde i sin tid. Det kunne man "retmæssigt" have gjort med whataboutism-argumenter, og så havde vi aldrig hørt om nogen SMS´er.

Men så nemt blev det ikke for MF at slippe af krogen, og som jeg skriver, finder jeg det faktisk positivt. Sager som disse skal selvsagt undersøges, så der kan drages eventuelle konsekvenser og læring til eftertiden.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af Stankovic
Mon ikke at en privat aktør kan grave SMSerne frem.
Skrevet af Rossoneri
@poor
Bare lige for min forståelse. Hvad mener du egentlig om regeringens lovbrud? Det synes du mest har en holdning til hvad blå politikere tidligere har gjort…
Skrevet af Rossoneri
@stankovic
Mon dog det bliver en mulighed.
Skrevet af JuveFC
Og hykleriet fortsætter:

https://www.bt.dk/politik/elleman-jensen-langer-ud-efter-regeringen-man-er-naiv-hvis-man-tror-paa-det

Man kunne ønske at Elleman var blevet spurgt om det er ordentlig at nedlægge en kommision?
Skrevet af Stankovic
Jeg tror nu hellere ikke på at Mette og Barbara går med til det.
Skrevet af Halil
Altid noget at liste A kunne have genåbnet Irak kommissionen, men valgte ikke at gøre det.

Mere utilfredse var de heller ikke.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Stankovic
JuveFC, hvilket hykleri?

Så fordi at Moggi var korrupt, så er den nuværende ledelse ligeså?
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Ellers er der vel altid et embedsværk at smide skylden over på.


Hvis de tilstedeværende embedsmænd ikke har oplyst om hjemmelsproblematikken på mødet i koordinationsudvalget er det selvsagt en fejl. Det bær der ikke kunne være to meninger om.

Man havner uværgeligt i et ringhjørne med jer mørkeblå lakajer, når end ikke det mest åbenlyse argument kan godtages, hvis det kan betyde, at MF med åbne øjne har slået alle mink ihjel, fordi hun hader mink - eller noget..? Dette endda på trods af, at regeringen for første gang i hele pandemien tilsidesatte forsigtighedsprincippet, da de første advarsler om mink dukkede op. Dvs. en uforklarlig modarbejdelse af egen trang til at dræbe mink. Mystisk.

Og nu er vi så der, hvor nogle forsvundne SMS´er skulle vise/bevise…ja…gad vide hvad man forestiller sig?
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af JuveFC
Du syntes ikke at det er hyklerisk at de hyler op om mangel på åbenhed, og krav om ordentlighed, når de selv har været med til at lukke en kommision ned?
annonce
0