Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Stankovic
Heunicke testet positiv og er nu i isolation på et hotel i Bruxelles. Formentlig smittet efter en julefrokost i fredags i Sundhedsministeriet.

Ufatteligt at man holder julefrokost i et ministerium imens, at store dele af dansk erhvervsliv aflyser deres af sund fornuft, da en samlet ramt medarbejderstab vil være katastrofalt.

Endnu engang virker det uprofessionelt. Man bør som sundhedsminister være et godt eksempel og afholde sig fra større forsamlinger.
Skrevet af SotD
Enig Stankovic.

Men han var jo også den første til at fedte rundt da der blev "åbnet" op sidste år, da han deltog i Sofie Lindes åbnings-whatever til Zulu Comedy Galla. Der skulle han også lige spille nar og joke om hvordan de holdt afstand til hinanden nede i salen.
Silkeborg IF
Skrevet af jensmoch
Det må vel være op til hver enkelt arbejdsplads, hvorvidt risikoen for smitte ved en julefrokost er det værd, og så længe der ikke er anbefalinger ude om at droppe julefrokosten, kan jeg ikke se det mindste problem i at sundhedsministeriet har afholdt julefrokost, så længe de har fulgt alle de anbefalinger der nu er.

Jeg kender både til arbejdspladser der har aflyst julefrokosten, og andre der afholder den som planlagt.

Jeg forventer heller ikke at sundhedsordførerne alle er ikke-rygere og lever sundt med daglig motion, selvom det da ville være fornuftigt.
Skrevet af Bosse1983
Hos os fungerede det ret fint at alle tog en hurtigtest på dagen, og i øvrigt fulgte anbefalinger. Et par par blev faktisk fanget i nettet, hvor de alternativt var mødt på arbejde dagene efter hvis de ikke havde symptomer. Alle er naturligvis vaccineret. Der er spillerum for at man kan bruge hovedet, men det er naturligvis ikke skudsikkert. Hvor smart det er afhænger naturligvis også af arrangementets størrelse, hvor spredte folk er i dagligdagen og med hvor mange kontakter. Her er et ministerium måske ikke en skide god idé.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af SotD
Set i lyset af, at de åbenbart allerede havde drøftet at lukke nattelivet hvis smittetallene fortsat ville stige, sender det sgu også et spøjst signal synes jeg.

Alle kan blive ramt af Corona, og fred være med det, men når man prædiker det ene og det andet til diverse pressemøder, så fremstår det altså mindre kløgtigt at blive smittet til en julefrokost, eller glemme mundbindet få dage efter man selv har været med til at udstikke retningslinjerne for brugen.
Silkeborg IF
Skrevet af Common sense


Woooow.... sikke et MF interview efter spørgetimen... hun er da helt væk !

Ja, jeg er bestemt ikke fan af hende, men ville være / er lige så kritisk overfor andre repræsentanter fra andre partier !
Skrevet af Bløde babser
At lukke ned I nattelivet virker som et ret oplagt valg.
Dels er det jo et sted folk mingler tæt og desuden rammer man en af de grupper man helst vil have til at steppe op med vacciner, de unge.
Det jo næsten afpresning; tag din vaccine og vi lader Crazy Daizy genåbne.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Rossoneri
Ufatteligt at man holder julefrokost i et ministerium imens, at store dele af dansk erhvervsliv aflyser deres af sund fornuft, da en samlet ramt medarbejderstab vil være katastrofalt.

Hvis myndighedernes anbefalinger er, at man fortsat kan holde julefrokoster, er det vel også ok, at selvsamme myndigheder agerer indenfor de anbefalinger.
Skrevet af SotD
Hvorfor er det egentlig at hun er begyndt at omtale sig selv i 3. person med stillingsbetegnelse som fortegn?

"Det statsministeren siger er..."

Okay Dronning vi har fattet at du er statsminister.
Silkeborg IF
Skrevet af JuveFC
Syntes efterhånden at de blå partier er blevet pinlige i alt det her, Politiet kunne ikke genskabe SMS´erne, Forsvarets Efterretningstjeneste kunne heller ikke, er det så ikke tid til at komme videre helt ærligt, så hvad er det de ikke forstår? Det virker som om at samtligte partier på højrefløjen har sat sig selv på autopilot med SMS kritik, og de bliver bare ved og ved, hvad forventer de egentlig at det skal ende med?
Skrevet af OC
Det er afgjort de blå partier SMS-skandalen er pinlig for.
La prende Vecino.
Skrevet af SotD
Hehe
Silkeborg IF
Skrevet af Sir , moderator
Det mest pinlige er efterhånden dine indlæg JuveFC.
Dette er en signatur.
Skrevet af JuveFC
Sir

Er det i din egenskab af moderator eller debattør du mener det?

Og hvis jeg skal anmelde din kommentar for at være nedladende hvem skal jeg så anmelde til? dig selv eller?
Skrevet af Sir , moderator
Dine indlæg overtræder ikke nogle nedskrevne regler, så det må være som bruger. Dine indlæg virker bare uigennemtænkte. Som om du ikke rigtig følger med, men bare må ytre dig.
Dette er en signatur.
Skrevet af JuveFC
Uigennemtænkte??

Og hvorfor tror du ikke at jeg følger med? Den må du gerne forklare lidt nærmere

Og du svarede mig ikke på om det er dig selv jeg skal anmelde dit indlæg til
Skrevet af Common sense
@juveFC

Har du overhovedet set dagens samråd, spørgetime til SM eller interviews bagefter ?
Skrevet af Sir , moderator
Hvis du anmelder et indlæg, så er jeg en af dem der ser anmeldelsen, ja. Mine indlæg overtræder dog heller ingen regler, så det ville være spild af alles tid.

Hvorfor jeg synes dine indlæg er pinlige er fordi man bare kunne have fulgt med i dag for at konkludere at du vrøvler. Det er hele tiden noget med "de borgerlige er pinlige fordi de kritiserer" men Enhedslisten kritiserer jo forløbet i samme stil i dag og har ikke noget problem med at telefoner skal undersøges igen, hvis kommisionen synes. Du kunne jo lige så godt bare skrive "jeg hader borgerlige partier".

vi har en regeringstop der har slettet sms´er hvilket de ikke burde have gjort. Det fylder selvsagt.
Det kan da godt være man som socialdemokrat er lidt træt af at der hele tiden er de her sager, men man skaber dem jo selv og i dag ville MF så ikke svare på om hun havde udleveret alle devices. Man holder det jo selv i live…

Dette er en signatur.
Skrevet af JuveFC
Common sense, ja det har jeg
Skrevet af jensmoch
De borgerlige har jo låst sig fast på outcome, da de helt idiotisk og pinligt valgte at stemme for det ubehjælpeligt ringe borgerforslag om at Mettemor skulle stilles for en rigsret, længe før noget som helst var bare tæt på at konkluderes. Så nu bliver de naturligvis nødt til at køre på med fuld gas.

Men nu har både politiet og FET trods alt sagt at de ikke kan genskabe data fra telefonerne, noget alle, inklusiv de borgerlige, burde sætte stor pris på, da det så viser at hvemend der står for at formatere telefonerne, faktisk har gjort det ordentligt.

Når det er gjort så ordentligt som det er gjort, er det også en langt mindre sag at de ikke har et register om hvilke telefoner der har været hos hvem tidligere, da man ikke kan trække data ud fra telefonerne. Det betyder ikke at det ikke kan være en god idé med et sådant register, og det bliver formentlig også indført i kølvandet af det her.

Men indtil videre stor ros til hvemend der står for at formatere telefonerne i statsministeriet. Veludført arbejde.
annonce
0