Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Mr_bum
Lige nu fremstår MM som Komiske Ali, når alle andre end ham åbenbart kan genkende den interne situation i partiet, men det giver selvfølgelig god mening for ham at få renset ud hurtigst muligt, så han komme i gang med sit eget projekt. Hvis Pia ikke kan tøjles, og Thulesen Dahl ikke kan holde sin mund, ser det dog svært ud for ham.

Skrevet af pukledyret
Det er i hvert fald sært underholdende at sidde på hegnet, og se lortet implodere.

Bare ærgerligt at Kimse ikke er her til at give det hele noget ekstra krydderi.
Abe
Skrevet af FalconLFC
Jeg tror ikke på MM kan holde sammen på DF. Og slet ikke så længe Pia K render rundt og spiller tøsefornærmet.
Skrevet af Stankovic
Man kommer til at tænke på historien om en ældre alzheimers ramt kvinde som ikke kan styre aggressionerne.
Skrevet af Common sense

Udfordringen for blå blok bliver vel, hvis DF mister masser af stemmer, men eksisterer samtidigt med at MH, IS, RP og LLR alle starter nye partier... det bliver noget af et kludetæppe på den fløj, hvor mange stemmer potentielt kan blive spildt !
Skrevet af Forhammeren
Stemmespild kan sagtens afgøre næste valg og blå blok har allerede en udfordring med de kristelige.

Tre partier der skal konkurrere om de samme vælgere kan blive et megaproblem.
Også med en råbekonkurrence i valgkampen der kan skræmme mere moderate vælgere.
From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Ligger der et eller anden skjult budskab til Morten Messerschmidt fra Alex Vanopslagh her?:

https://politiken.dk/indland/art8621432/Partileder-råber-Sieg-Heil-på-bar

Aparte at vi nu har to partiledere i Folketinget, der er fanget i at råbe "Sieg Heil" i det offentlige rum. Nu mangler vi bare at få Rasmus Paludan ind efter næste valg. Så er det "new normal".
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af anders.hede
Stop nu med at skabe shitstorm over en joke.

Det er i forvejen ulideligt folk ikke kan slå en prut uden at folk skal forarges.

Det er genialt at Toga har smidt de to mennesker ud som absolut skulle gå til pressen fordi Alex citerede en gammel sketch.
For helvede da - hav dog bare en anelse mere overskud end at jagte forargelse.

Okay, selvfølgelig er det ikke det rigtige at gøre - at citere en gammel sketch som denne - men folk der oprigtigt spiller forarget må være de værste mennesker at være på værtshus med,

Jeg troede og håbede på mere overskud fra dig - det var trods alt os 2 der alene skulle kæmpe for at nedtone Jeppe Kofoed-balladen
Skrevet af Sir , moderator
Pinligt af Politiken. Og PST, men intet nyt der.
Dette er en signatur.
Skrevet af Bosse1983
Aydin Soei slår mig også som krænkelse personificeret. Han var super utryg, men ikke mere end at han lige skulle have en snak med bordet.

Rimelig dårlig pr-move fra Vanopslagh, sådan i kådhed at sidde og skrige sieg heil i al offentlighed, men så er den nok heller ikke længere. Der er noget frat boy over den slags, hvor man er lidt fræk, men samtidig lidt sej sammen med gutterne, mens man ud af øjenkrogen kan se at folk reagerer.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Poor Scouser Tommy
@ Anders

Jeg synes selv, jeg lagde en humoristisk vinkel på det. Den ramte så ikke lige plet. Jeg er efterhånden vant til, at mine indlæg bliver læst, som fanden læser bibelen.

Når det er sagt, er det jo bare voldsomt dumt af en partiformand at stå og fyre nazihilsener af i det offentlige rum. Den kommer til at hænge på ham. Men nej, jeg er hverken specielt forarget eller krænket. Nok nærmere forbløffet.

Måske skal jeg holde mig til at blive forarget over gammelkommunistisk vraggods i Enhedslisten principprogram. Det tror jeg ikke, man kommer galt afsted med her i tråden. Og dog. Jeg tror sgu, jeg vil forbeholde mig retten til at have mine egne holdninger og skrive de indlæg, der passer mig. Også selvom de ret konsekvent bliver fulgt op af åndsforladte one-liners fra Sir og ligesindede. Det generer mig ikke det store.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af Sir , moderator
"Jeg er efterhånden vant til, at mine indlæg bliver læst, som fanden læser bibelen."


Det er klart alle andre den er gal med.

"Måske skal jeg holde mig til at blive forarget over gammelkommunistisk vraggods i Enhedslisten principprogram. Det tror jeg ikke, man kommer galt afsted med her i tråden"


Åh ja, den strenge strenge tråd. Findes der måske et eller andet socialdemokratisk safespace du kan anvende, så du ikke skal udsættes for de uhyrligheder der er at folk ikke er enige med dig?

Det er da rimelig fjollet af Alex V, men personerne får en forklaring på sketchen, en undskyldning og løber alligevel til politiken og siger de var utrygge. Politiken vælger så at bringe historien. Det er sgu for tamt.

Dette er en signatur.
Skrevet af Biomand
Jeg synes dine indlæg giver fin mening PST - det er forbløffende dumt at råbe - specielt når man er partileder. Jeg synes ikke Politiken gør noget forkert, de deler jo den fulde historie, med forklaring og endda det pågældende klip.

Det er et også et interessant klip - jeg tror ikke det kunne lade sig gøre i dag, da det vist er ved at være for længe siden at det er blevet brugt som kampråb (TAK FOR DET)
Skrevet af Sir , moderator
" Jeg synes ikke Politiken gør noget forkert, de deler jo den fulde historie, "

Det gjorde de først efter massiv kritik. Altså lagde hele historien ud for alle. Først kunne man bare læse at Alex V sang nazistiske slagsange og folk var utrygge og at en pensioneret professor kunne bekræfte at Heil Hitler havde noget med nazismen at gøre. Resten var så bag betalingsmur. Heldigvis virker det til at de fleste politikere og journalister godt kan se at den historie ikke skulle være bragt. Selv Rasmus Stoklund er ude og forsvare Alex V.
Dette er en signatur.
Skrevet af Biomand
@sir, men den fulde historie var der! - det er markant bedre end at der var nogen der havde taget et billede af ham spise rejemadder i Grøften til noget der ligner en omgang hygge-heilen, hvis det udtryk findes. Den rigtige historie er tilgængelig og han har derfor en forklaring.

Det er muligt at andre gæster ikke havde talt med ham og fået historien om hvorfor der skulle råbes - de kunne lige så godt melde noget ud med billeder om et halvt år og så havde han været seriøst på røven, da ingen ville tro på den historie hvis det ikke var dokumenteret som det er nu.
Skrevet af Mercenary
PST skriver noget, Admin Sir skriver han er SOCIALDEMOKRAT!, repeat.

Never gets old.
Lose all to save a little
Skrevet af Acebone
Vanopslagh er gammel Midtjylland-ultra. Han har altid været glad for at starte kontroversielle sange/tilråb.
Midtjylland!
Skrevet af Biomand
@Merc, jeg vidste slet ikke det var en ting, det er jo helt skævt at jeg kommer ind og forstyrrer den naturlige orden herinde så :)

Socialdemokrat er vel ikke et skældsord (medmindre man er Egon Olsen) - jeg ligger selv og fisker rundt et sted i midten
Skrevet af Sir , moderator
Du mangler lige lidt mellemregninger Merc, fx noget med hvor strengt det hele er i denne fuldstændig højredrejede tråd. Her er jo kun plads til kritik af gammelkommunister buhuu...


Dette er en signatur.
Skrevet af Mercenary
Jeg ved godt at det siges at politiktråden skulle være venstredrejet, men er der egentlig ikke mindst lige så mange borgerlige debattører herinde?
Lose all to save a little
annonce
0