Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af hjst
Og nu er hun blevet dehumaniseret jf den politiske ordfører. Aner han overhovedet hvad der ligger i ordet dehumaniseret - efter min mening er det sådan noget der forgår i Butja,Mariupol mv.

//hjst

"Engang Danmarks fodboldby nummer 1. "Klubånd i solskin - troskab i regn"
Skrevet af Common sense
Skrevet af Common sense

https://www.berlingske.dk/politik/vagthund-har-saerligt-to-bekymringer-efter-barbara-bertelsens-telefonkoeb

»Det har klart offentlighedens interesse, fordi der er en påfaldende sammenhæng mellem tidspunktet for købet midt i arbejdstiden, og at Mette Frederiksen skal forklare, hvordan kommunikation og sms’er er blevet behandlet i Statsministeriet.«

»Det er da vildt spektakulært. Jeg går ud fra, at en departementschef på dagen før et historisk pressemøde har vildt travlt. Hvis arbejdstempoet er så højt i Statsministeriet, som vidner har givet indtryk af i Minkkommissionen, er det en påfaldende prioritering af tiden sådan en dag,«

"Statsministeriet svarer generelt, at kommunikation om arbejdsrelaterede emner foregår på arbejdstelefonen, men har trods gentagne forespørgsler fra Berlingske ikke ønsket at svare på, om Bertelsens nye private telefoner er blevet brugt til arbejde"

Skrevet af Scholesisoneinamillion
Common: Lea og Trine som duo kan gøre mig temmelig nervøs.
Mon de stiller op sammen hos Lippert eller tager en demokratisk samtale med Tom Jensen?
Går ud fra, at de nok går i en stor bue udenom Mads Brügger og Frihedsbrevet.
Skrevet af Steve Highway-61
Man må ikke spørge om det, Common Sense.

Pressen har på forhånd fredet BBB. Det ser de som deres opgave. Det er blevet en celebrity presse.
All we are saying is give peace a chance that means you too
Skrevet af LOPPOL
»Det har klart offentlighedens interesse, fordi der er en påfaldende sammenhæng mellem tidspunktet for købet midt i arbejdstiden, og at Mette Frederiksen skal forklare, hvordan kommunikation og sms’er er blevet behandlet i Statsministeriet.«


En del andet af den sag er suspekt, men det der "midt i arbejdstiden" er en joke for en person i hendes stilling, hvor der i princippet ikke er noget, der ikke er arbejdstid.

Jeg tror ikke, at der er nogen, der kan klandre BBB for at bruge for lidt tid på sit arbejde (om man så kan lide det eller ej).
Skrevet af LOPPOL
Pressen har på forhånd fredet BBB. Det ser de som deres opgave. Det er blevet en celebrity presse.


Der bliver linket til en artikel fra pressen. Hvordan kan det få dig til den konklusion, at BBB er fredet, når det direkte er hendes forhold, som der bores i?
Skrevet af Kejseren af Japan
Hvorfor rapporterer medierne ikke om den historie jeg lige har læst om i medierne?!?!
Skrevet af Steve Highway-61
En statsminister der truer pressen med politianmeldelse …
All we are saying is give peace a chance that means you too
Skrevet af LOPPOL
En statsminister der truer pressen med politianmeldelse …


PET´s mediebesøg eller hvad taler vi om her?
Skrevet af Tenver237AndCounting
Uh, ha, nu fløj "de gode" op ad stolen igen.

https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/mettes-vilde-reaktion-what/9206840

https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/pissede-mette-af-nu-forklarer-han-sig/9207098


Nej, Rusland er ikke en trussel mod (et samlet) Europa på nuværende tidspunkt. Det er simpel logik og fakta. Men ikke for de gode og retfærdige.


Igen, skal det mest demokratiske parti, og måske den eneste "tænketank" i Folketinget, Enhedslisten, forsøge at moderere debatten, holde sig til fakta og tænke bare en anelse længere end den umiddelbare krigsliderlige, "Jawohl, mein Führer"-strategi, som der ellers er lagt op til, og forsøge at give et ærlig, realistisk og mere neutralt svar på spørgsmålene.


Men det er selvfølgelig hård kost, når man på den ene side skal agere landsmoder, og følge, og få danskerne til føle sig i krig med russerne og så på den anden side skal forsøge at have et mere neutralt og fredeligt perspektiv, så taber man selvfølgelig både briller og ro i røven nok til at holde sig i sædet.


Jeg ville sådan ønske at Enhedslistens folk turde stå lidt mere ved deres holdninger, i stedet for hele tiden at blive banket på plads enten af partitoppen eller af de "gode og retfærdige", men heldigvis er flere af Enhedslistens folk garvede kommunister, der ikke sådan lader sig slå ud. Og Søren Søndergaard giver sådan set et fuldstændigt relevant og godt svar på tiltale her.


Og jeg er så ultra-blå og liberal, som man kan blive.


Lad os da bare afskaffe NATO på sigt for noget bedre.
Skrevet af Tenver237AndCounting
Og det samme med det interview, som Pelle Dragsted havde på DR2´s Deadline for nogle uger siden, efter starten af krigen, hvor han skal skulle forsøge at forsvare Enhedslistens NATO-udmeldinger, men lignede en lille mus, der var bange for at blive spist af katten, selvom det egentligt var fin nok logik, som han stod på mål for og gav udtryk for. Men de forbistrede Deadline værter, og specielt ham Jacob et-eller-andet, er simpelthen ikke til at holde ud, hvordan de altid forsøger at jagte de gode og retfærdiges budskaber ud af folk, sådan at folk makker ret og ikke siger noget, der falder udenfor den store brede politiske midte.
Skrevet af qanatoli
Hun købte to telefoner.


Det kan være hun købte en ekstra til en kollega? Men mystisk hvis det var på ministeriets kreditkort.

Jeg er helt med på at det ser skummelt ud (og måske er det), men kontekst er, at der er tale om en person som de sidste mange år har haft som personalegode, at hun måtte bruge sin arbejdstelefon privat.

Pludselig kommer der et krav om at tekstbeskeder udleveres/gennemgås. Jeg kan godt forstå hvis hun fik travlt med at skaffe en anden telefon.

Det bliver i øvrigt indtagende grad normalt, at embedsfolk har to telefoner - jeg er selv en af dem. Mit bud er, st de fleste under ca. 45 har to, mens de fleste (chefer) over kun har den arbejdsgiverbetalte. Simpelthen fordi de kom over på dem så tidligt, at telefonnummeret var det primære.
A good friend will help you move. A really good friend will help you move a body.
Skrevet af Duck
Enig med Tenver. Det er for dumt, at man ikke må mene noget stjernedumt, såsom at vi skal nedlægge NATO, uden at de gode og de retfærdige skal forsøge at udskamme en.

Enhedslisten har jo ret i, at hvis vi bare sidder i rundkreds og synger kumbaya my lord, så vil Rusland da lade Baltikum være i fred og ville da aldrig kunne drømme om at erobre en landkorridor til Kaliningrad. Der er jo absolut intet i Kremls ageren for nylig, som giver indtrykket af, at de kunne finde på at annektere eller på anden vis forsøge at erobre land fra andre selvstændige nationer for at genskabe et nyt Storrusland. Det er ren skræmmekampagne. Det er rent ud sagt forbistret, at man ikke kan få lov at være virkelighedsfjern Putin-Versteher uden at blive kritiseret for det. Øv, altså. Ytteren er en saga blot.
Skrevet af OC
Det er dog til gengæld rimeligt nok, at man kan udtale noget - som senere bliver uddybet - fra talerstolen, uden at landets demokratiske leder skal fare op meget perfomativt agere forurettet, fordi hun tilfældigvis går til valg på noget andet. Hvad end emnet så handler om.
La prende Vecino.
Skrevet af Steve Highway-61
Nej. Jacob Rosenkrands prøvede at skræmme Enhedslisten til at mene noget bestemt. Det er faktisk fascistoidt.
All we are saying is give peace a chance that means you too
Skrevet af Lazaronen
Jeg er i tvivl om det her er noget nyt... Jeg har ikke fulgt "politik" så meget de sidste par år - der er grænser for meget idioti man kan udsætte sig selv for uden potentielt at blive en idiot.

Men den virker som om der en "amerikanisering" (i mangel på bedre ord) af dansk politik, eller stortset alt politik.
Det er fuldstændig sindsygt at statsministeren agere fornærmet over ting sagt fra talerstolen, hvis man er valgt er det sted man altid må sige sin holdning lige præcis talerstolen, faktisk er man forpligtede til det, forudsat at man har demokrati.
Det virker som om der kunne er et par dogmer, 3 faktisk og dem skal man være 100% loyale overfør ellers bliver man beskyldt for alverdens holdninger og ting.

Der er "de ræverøde tjaldrygende venstre-orienteret hippier" de "moderate, der påtager sig mediernes politik" også er der de "højre-orienteret racistiske hitler-elskende nationalister"

Det fremstår for mig at alting bliver mere sort og hvidt, noget idiotisk "with us or.."
Men er det værste er nok netop den mani med at tilskrive folk alle mulige motiver og agendaer de ikke har givet udtryk.
Desværre flyder det ud i alting, bare @Duck´s indlæg giver tydeligt indtryk af det; "lejrbål og kumbaya...så går det hele" selvom ingen hverken @Tenver eller Søren Søndergaard har sagt det.

Jeg er sgu lidt bekymret for fremtiden... bliver vi dummere, eller bliver det bare tydeligere (for mig) at vi er dumme...!?
The ancient Greeks were the first ones to say an unexamined life is not worth living. They don't tell you of course what we found out, an examined life not that fascinating either.
Skrevet af Common sense

PET´s mediebesøg eller hvad taler vi om her?


Nej, at de skrev om BBBs mobilindkøb !
Skrevet af MikMik96
Steve - tjek lige betydningen her: https://denstoredanske.lex.dk/fascisme

Et kritisk interview på Deadline er meget langt fra at kunne betegnes som fascistoidt. Hvad er det lige som gør du bruger den betegnelse? Skal oppositionspolitikere på fløjene ikke udfordres på deres idealistiske positioner?

Jeg kan ikke huske detaljerne fra interviewet, men sad tilbage med en fornemmelse af at Pelle Dragsted havde meget svært ved at stå på mål for partiets linje pga den realpolitisk udvikling. Det tænker jeg mest falder tilbage på dem selv.
Skrevet af andershansen
@qanatoli

Angående BBB´ telefonindkøb.


Det kan være hun købte en ekstra til en kollega?

Det gør det kun endnu mere suspekt.Pludselig kommer der et krav om at tekstbeskeder udleveres/gennemgås. Jeg kan godt forstå hvis hun fik travlt med at skaffe en anden telefon.


Bestemmer embedsmændene ikke selv, hvilke beskeder de vil udlevere?
http://www.paulgraham.com/disagree.html
annonce
0