Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Steve Highway-61
"SM udtrykte et lille, stille håb om at en forbrydelse, hvis den mod al forventning måtte have fundet sted, hvad hun bestemt ikke mente var tilfældet, formentlig ville medføre en mulig politianmeldelse hvis de relevante myndigheder, ikke hende, fandt dette og beslutningen ikke blev omgjort af andre relevante myndigheder. Hvorefter SM satte hestehalen, knappede jakken op, rettede støvlerne og jernkorset, undskyld brochen, og ønskede TJ er fortsat god debat. Der var ifølge SM en afslappet og behagelig stemning før, under og efter debatten, særligt mellem TJ og hendes fire sikkerhedsfolk."
All we are saying is give peace a chance that means you too
Skrevet af Common sense

Man så vel det samme under minknedlukningen i Nordjylland, hvor Aalborg også gik fri....

https://ekstrabladet.dk/nyheder/lederen/aalborg-sortland/9221349
Skrevet af Common sense

Sikke et svar, hvis det kan kaldes et svar ? !

https://www.ft.dk/samling/20211/spoergsmaal/S717/index.htm

Skrevet af Common sense
Skrevet af Sten_H
Det mest underlige i den sag, er da, at man ikke vil offentliggøre hvem der har anmeldt dem. Jeg gætter på det er Mette Frederiksen selv, der har anmeldt dem.
KENWRIGHT OUT, VAR OUT
Skrevet af Steve Highway-61
Mej, Sten, det er nogen der ikke vil have deres navn frem. Formentlig mulvarpe i en af bevægelserne.
All we are saying is give peace a chance that means you too
Skrevet af Steve Highway-61
Nå, men dagens nyhed er selvfølgelig at et andet af den socialdemokratiske militærjuntas forsøg på at destabilisere samfundet slog fejl, da advokatfirmaet Bech Bruun blev klart og entydigt frifundet for et absurd og naragtigt erstatningskrav i en ligeså absurd og manipulerende retsproces gennemført af Kammeradvokaten.

Staten har som sædvanligt lagt maksimalt pres på domstolene med et klassisk velsmagende narrativ om at advokaternes forsikringsselskab kan hjælpe statskassen med lidt penge, men her svigtede gummistemplet heldigvis og Østre Landsret satte hælene i.

Må djævlen Jeppe Bruus for evigt stege i sin egen olie i denne usympatiske sag, gennemført af usympatiske mennesker med usympatiske midler.

https://domstol.dk/oestrelandsret/aktuelt/2022/4/advokatfirma-frifundet-for-erstatningskrav-i-forbindelse-med-udbyttesagen/
All we are saying is give peace a chance that means you too
Skrevet af GammelBitterMand
De Konservative går simpelthen ind for masseovervågning af alle danske borgere.

- Det kan få den konsekvens, at der er sager, som man kunne opklare eller være tæt på, hvor man nu ikke må bruge de oplysninger. Man vil for eksempel ikke kunne følge en telefon en aften, hvor en er blevet myrdet. Det er helt vanvittigt, det her.


https://www.dr.dk/nyheder/indland/politikere-vrede-efter-teledata-benspaend-fra-eu
Batman Close. London W12.
Skrevet af Forhammeren
Pape er jo tidligere justitsminister og jeg tænker at det er ret oplagt hvordan man der vægter privatlivet fred i forhold til politiets ønsker.
From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af Kejseren af Japan
"De Konservative går simpelthen ind for masseovervågning af alle danske borgere"

Søren Pape nægtede at ændre praksis for logning af danskere, selv efter at EU havde erklæret det som en ulovlig praksis. Så ja. Det er ikke ligefrem nyt. Man må dog give at de traditionelle magtpartier har gjort et godt stykke arbejde ift at fremstille sig selv som beskyttere af frihedsrettigheder og åbenhed, selvom det ikke kunne være længere væk fra sandheden.

Så længe de folk der burde interessere sig for den slags historier har mere travlt med hvad der foregår, og ikke foregår, i Enhedslisten, så har Pape og de konservative jo heller ikke grund til at ændre praksis.
Skrevet af Sir , moderator
jeg synes det er vildt at ulovlig logning ikke får mere mediedækning. Nogen der ved hvad retssagen om det endte med?
Dette er en signatur.
Skrevet af Kejseren af Japan
Der har ikke været en retssag imod Søren Pape, og det skulle vel også være en rigsretssag, hvis der overhovedet. EU-domstolen har erklæret det ulovligt for flere år siden, men Søren Pape og justitsministeriet valgte bare at ignorere det.

Det ville ikke undre mig hvis det er fortsat efter Papes tid, selvom det blev lovet at justitsministeriet ville stoppe den praksis.

Ved dog ikke lige hvad du mener med ´retssagen´. Mig bekendt skete der ikke så meget (i domstolene) yderligere efter at justitsministeriet valgte at fortsætte med at logge danskerne.
Skrevet af Sir , moderator
Var ikke mode Pape men stævnede foreningen mod ulovlig logning ikke regeringen?
Dette er en signatur.
Skrevet af Kejseren af Japan
Jo, det har du da helt ret i. Foreningen anmeldte justitsministeriet, fordi først Pape og siden socialdemokraterne ikke ønskede at ændre praksis.
Det ligner at sagen først blev udskudt i 2019 af forskellige årsager, og igen i 2020 pga. Corona (som jeg lige læser det). Det virker ikke til at sagen har fået en afgørelse endnu, eller overhovedet været for en dommer.

https://www.altinget.dk/digital/artikel/foreningen-imod-ulovlig-logning-nyt-lovforslag-indskraenker-ikke-logning-tvaertimod

Nick Hækkerup og S er på linje med Pape og K kan jeg se her.
Skrevet af Forhammeren
At politiet fratages nogen efterforskningsskridt er ingen vindersag for andre end måske EL.

Det er helt forståeligt at historien kører helt under radaren.
Noget fluffy wishy/washy om overvågningssamfund og ret til privatliv er ingen vindersag hvis en kommissær står frem og beklager dig over. Angående teledata
From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af Kejseren af Japan
Noget fluffy wishy/washy om overvågningssamfund og ret til privatliv er ingen vindersag hvis politiet beklager sig over manglende teledata i en sag.


Problemet er bare, at politiet også opbevarer data der ikke er relateret til potentielle lovovertrædelser. Igen, selvom det er ulovligt.
Hvis ikke man har noget at skjule, er der selvfølgelig heller ikke noget at frygte.

Måske du har lyst til at sætte mig CC på alle dine mails, dine SMS´er, dine lokationsdata og dine messengerbeskeder? Jeg bruger det kun til noget, hvis jeg mistænker dig for at bryde loven, og skal nok opbevare det lige så sikkert som politiet. Jeg kan ikke udelukke at nogle kinesere eller amerikanere pludselig får adgang til dit data ved en fejl, men det er vel igen næppe et problem, hvis det kan hjælpe politiet senere.
Skrevet af Forhammeren
Kejser

Jamen, vi er enige. Jeg prøver at spille klog på hvorfor der intet politisk bundtræk er i sagen overhovedet og Pape ikke er ristet forlænget.
From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af Sir , moderator
Politisk forstår jeg måske godt hvorfor, og her tror jeg du rammer rigtigt Forhammer, men burde medierne ikke bare slagte løs. Det er jo rimelig vildt at man bare fortsætter en ulovlig og indgribende praksis uden at nogen kaster lys over det.
Dette er en signatur.
Skrevet af Forhammeren
Det burde medierne da men de ved også godt at de bliver mødt med rungende tavshed.
Og måske også en placering i den sorte bog som måske/måske ikke findes i presseafdelingerne,

Der er mange historier som kunne skrives men ikke bliver det.
Jyllandsposten fulgte ikke op på denne her og den døde fuldstændig.
https://finans.dk/politik/ECE12122801/tysk-telegram-kaster-nyt-lys-over-dansk-koldkrigsdrama/?ctxref=ext
From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af GammelBitterMand
Nick Hækkerup skal være direktør i fucking Bryggeriforeningen. Farvel til ambitionen om 18 år som lavalder for alkohol?
Batman Close. London W12.
annonce
0