Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af HelgeHelge9
Til "Kejseren of Japan" og andre
Jeg er vokset op i et etnisk Danmark, hvor der var 99,9 pct danskere på dansk jord. Det er, hvad jeg føler er bedst for dansken på dansk jord ! Hør gerne John Mogensen "Danmarks Jord for de danske" !! !! !! !!
Til dit navn """Kejseren of Japan""" -----
Er du klar over hvad, hvordan og hvorfor Japan fører af politik overfor og IMOD multikulti og derfor bistand overfor trængende lande ved verdens brændpunkter ??
Jeg støtter Japans politik for monokultur.
Jeg støtter ikke Voldsmose , NV Brøndby Strand , Malmø eller Rosengaarden !! Jeg kan brække mig ved at se brune, sorte mennesker, der med menneskesmuglere udnytter FNs love fra start 50erne til at komme ind i DK og udnytte systemet ..! FØJ !!!

Skrevet af Kejseren af Japan
Det danske landshold har da aldrig været bedre.
Jeg forstår heller ikke hvilke landsholdsspillere det er du mener ikke er danske? Vi har mig bekendt ikke haft nogle Olisadebe/Carlos Zeca tilfælde med ligaprofiler der har valgt at skifte statsborgerskab for at blive en del af sit nye landshold. Den slags forstår jeg godt, at man kan have en holdning til. At det skulle være ens etnicitet der er afgørende for om man kan kalde sig dansker og repræsentere Danmark, synes jeg er et absurd synspunkt.

Angående mit brugernavn, så er jeg ked af at skuffe. Men jeg er faktisk ikke kejseren af Japan. Det er bare et brugernavn på et internetforum. Jeg har intet forhold til Japan.

Skrevet af HelgeHelge9
Hvis du forlænger dit virke og dit brugernavn, så vil jeg anbefale, at du søger lidt Japans politik kultur, pli og politik. I Japan synes man, at Mads Mikkelsen er UFATTELIG grim. I Danmark har vi andre normer ...
Det samme gælder for om man er tilhænger af multikulti eller etnisk dansk !
Jeg er for etnisk dansk og ville ikke vide, hvordan jeg skulle handle, hvis min datter kom hjem med Pione Sisto eller skulle føde en mulat ....
Jeg stemmer på Inger S og danske værdier !

Skrevet af Kejseren af Japan
Aha. Du svarer ikke på hvilke landsholdsspillere der ikke bør tælle som danskere.
Skrevet af Bosse1983
Jeg er for etnisk dansk og ville ikke vide, hvordan jeg skulle handle, hvis min datter kom hjem med Pione Sisto eller skulle føde en mulat ....

Jeg synes du skal fokusere på tanken om at hun penetreres dagligt, af 30 centimeter svedig og pulserende ibenholt, som tømmer sig i hende.

Og være glad på hende vegne, naturligvis.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af HelgeHelge9
Til "Kejseren of Japan"
Hvis du tænker selv, så har du svaret !!
(( Dette er skrevet, da jeg ellers bliver banned)) Og det gider jeg ikke igen !
Tjek Japansk kultur og du vil se, at de støtter mig i monokulturen.
Ellers kan du lytte til Leitkultur "Heimat". Det er ellers oprindeligt et tyrkisk begreb, som støtter energien i ens hjemstavn i stedet for feks at hente en fodboldspiller fra Congo og gøre dansk på papiret ....
Skrevet af Kejseren af Japan
Er det Pione Sisto der ikke er dansker, selvom han er opvokset i landet og gået i danske folkeskoler? Jeg kan ikke forestille mig, at du skulle blive bannet for at sætte navne på en holdning du allerede har præsenteret.

"Det er ellers oprindeligt et tyrkisk begreb, som støtter energien i ens hjemstavn i stedet for feks at hente en fodboldspiller fra Congo og gøre dansk på papiret"


Jeg forstår ikke hvilke spillere du tænker på her. Hvilke landsholdsspillere er kommet på landsholdet sådan som du beskriver? Jeg kan ærlig talt ikke komme på et eneste eksempel.
Skrevet af HelgeHelge9
Pione S er kommet på landsholdet, selv om hans forældre er fra Afrika, Congo !!
Ligner han en dansker eller en fra Congo ??
Jeg vil anbefale, at du sætter dig ind i følelser, som er beskrevet i Leitkultur og ikke bare synes, at det er fedt, at en god fodboldspiller selv vælger Danmark .....
Vidste du, at FNs love fra start50erne bliver beskrevet som mormorkonventioner af Nye Borgerlige ?? FORDI de er forældet !! Hele Congos befolkning kan komme til Danmark plus halvdelen af Afrika, hvis bare de hævder, at de bliver forfulgt ..... !!! Og mafiaens menneskesmuglerne udnytter dette og bringer dagligt tusinder over Schengens områder ! Dvs om 100-200 år er de hvide i mindretal i egne områder. Tjek selv de demografiske prognoser !
Skrevet af Black Spider
Jeg stemmer på Inger S og danske værdier !

Men du har ikke lige gidet at lære, hvordan man skriver nogenlunde korrekt dansk. Så bliver det sgu ikke mere fokuseret på danske værdier.Skrevet af Jangaard
Det er da rimeligt dansk at vi kan dømme en tidligere minister til fængsel.
Skrevet af HelgeHelge9
Til "Black spider"
1 Hvorfor kalder du dig ikke med et dansk navn ?
2 Hvad er du uenig med mig i ? Evner du en debat eller sviner du bare ??
3 Er du udenlandsk bag dit engelske navn ?
4 Hvis du er ærlig, så kan vi debattere i stedet for dit forløbige Brian snak inder bæltestedet !!
5 Hvis man er oplyst så støtter man den græske tankegang- og filosofi, som er vuggen for ægte demokrati for det højeste argument, vinder debatten.
6 Black Spider byder på intet udover svineri og kampen for et brunt / sort Danmark ! FØJ !!!!
Skrevet af HelgeHelge9
Til J Jeg fatter IKKE, at du nøjes med een linje ..... Normalt kommenterer jeg så ikke på dit skriv. Een linje er a la Brian og hans venner uden noget på hjerte !
MEN Inger S kæmpede imod pædofile ægteskaber oprettet i udlandet og som derefter kom til Danmark. FØJ hvis man ikke støtter op om Inger !! Da Inger fik dommen, da blev det nærmest en international dag for de pædofile - FØJ !
Jeg ville gerne være fremme og fejre Inger i dag ! Hun er en sand modstandskæmper for ægte værdier.
Læs hvad og hvorfor Inger valgte at trodse dansk lovgivning . Hun har nosser og det moralske kompas i orden !!
Skrevet af Jangaard
Kan du ikke også fortælle lidt om vacciner og krigen i Ukraine? Jeg kunne godt tænke mig at du lod os andre sole os i dit forstands blændende lys.
Skrevet af Bosse1983
Pas på hvad du beder om. Jeg tror han har en masse på hjertet om både aids og Abekopper.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af HelgeHelge9
Til Jang Debatter venligst med en på dit eget niveau, respekster din moddebatør eller svin du bare nedad og nedad.
Een sætning mod een sætning mod en sætning mod een sætning mod en sætning og genopret Nationen for yderligere udløsninger af aggressioner i stedet for fri meningsudveksling i gensidig respekt for forskelle og anderledes værdier ....
Skrevet af Kejseren af Japan
Du kan vel i det mindste undersøge hvor Pione Sistos forældre faktisk kommer fra, inden du beskylder andre for lavt niveau. Du virker vred.
Skrevet af HelgeHelge9
Nej jeg er OVERHOVEDET vred, men læg mærke til hvor meget "lort" jeg får i hovedet UDEN argumenter. Overbevis mig gerne med argumenter :)
Jeg kæmper for et etnisk dansk samfund. Jeg har prøvet begge dele qua min alder. Det etniske danske er simpelthen bare bedst på dansk jord. Til gengæld forstår jeg ikke dit brugernavn, hvis du samtidig kæmper for multikulti på dansk jord såso, Voldsmos NV Nørrebronz mm ?? Japan er for mono !!
Skrevet af HelgeHelge9
Når jeg skriver, at Sisto er fra Congo, så er det for at forstørre det op ! Ønsker "du" at alle kan komme fra Congo eller Kina eller Indien pga af mormorkonventionerne og """blive""" danske på papiret ?? NEJ TAK !
Mormorkonventionerne blev lavet som flygtninge fra nærområdet. Syriere, arabere og afrikanere er IKKE fra nærområdet. Ukrainere er !! Støt Ukraine !
Skrevet af Geddar , moderator
Du hæver lige niveauet markant, eller finder et andet sted. Tak.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Kejseren af Japan
Når jeg skriver, at Sisto er fra Congo, så er det for at forstørre det op ! Ønsker "du" at alle kan komme fra Congo eller Kina eller Indien pga af mormorkonventionerne og """blive""" danske på papiret ?? NEJ TAK !


Jeg kan kun tale for mig selv, og jeg har da også været rimelig eksplicit - et par sider tilbage - at jeg ikke ville interessere mig for et ´dansk´ landshold, der bestod af brasilianere, italienere, afrikanere osv. der havde fået stukket et pas i hånden for deres evner på en fodboldbane uden nogen yderligere tilknytning til Danmark.

Men jeg kan heller ikke få øje på et eneste tilfælde, på det danske landshold, i de snart 30 år jeg har fulgt med. Og heller ikke et eneste eksempel tidligere.
Pione Sisto er opvokset i Danmark, spillet breddefodbold i en jysk serieklub og gået i danske folkeskoler. Han har været i landet siden han var 2. At han ikke skulle kunne repræsentere Danmark synes jeg er absurd. Hans relation til Danmark er formentlig markant stærkere end relationen til Uganda eller Syd-Sudan (som var alternativerne hvis jeg husker ret). Med dit argument skulle Zlatan heller ikke spille for Sverige, men omvendt kan jeg heller ikke komme på en eneste spiller der har defineret det svenske landshold som Zlatan har gjort. Henrik Larsson ville heller ikke være svensker.

Som sagt, det er absurd.
annonce
0