Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Black Spider
1 Hvorfor kalder du dig ikke med et dansk navn ?

Fordi jeg havde lyst til at hedde noget andet herinde? Hvorfor gik kyllingen over vejen? Fordi den ville over på den anden side. Det er ikke skide svært.

2 Hvad er du uenig med mig i ? Evner du en debat eller sviner du bare ??

Til at starte med, at du kalder dig selv for dansk og påstår at gå op i danske værdier, selv om du ødelægger det danske sprog hver gang du laver et indlæg, og de værdier du beskriver mere hænger sammen med 30´ernes Tyskland end de tanker, der har gjort, og fortsat er med til at gøre Danmark specielt.

Der er mange aggressivt nationalistiske lande rundt omkring i verden, som de færreste vel har lyst til at bo i. Der er ikke mange lande som Danmark. Prøv at lave regnestykket. Min påstand er, at du aldrig finder det, der gør Danmark godt, ved at lede ude mod højre. Tværtimod finder du masser af ideer fra den kant, der fuldstændigt afskaffer danskheden, og i stedet erstatter det med værdier, der ikke er et særsyn i bonderøvsdelen af Texas.

3 Er du udenlandsk bag dit engelske navn ?

Jeg er formentlig mere dansk end du er, for så vidt at man kan opgøre danskhed ud fra genetik. Men "danskhed" er en kulturel ting, og kultur er i sindet, ikke i blodet, så præmissen for dit spørgsmål er grundlæggende ret tåbelig.

6 Black Spider byder på intet udover svineri og kampen for et brunt / sort Danmark ! FØJ !!!!

Hvis det er det bedste, du kan hitte på, så trænger din slægt godt nok til noget frisk DNA. Eventuelt noget, der giver flotte krøller og lidt mere modstand mod at blive tomat-farvet, når solen bager ned.
Skrevet af Tenver237AndCounting
Har Martin Henriksen forvildet sig ind på bold? - Nå, ha´ det godt (på vej ud - igen) ...
Skrevet af TFisch
Hvad sker der, hvis man er forsikret i 2 forsikringsselskaber og en skade opstår? Forsikringsselskaberne skal bruge en masse tid på at slås om, hvem der skal tage ansvaret. Man kan derfor ikke dobbeltforsikre Danmarks sikkerhed. Udsigten til mere bureaukrati vil nemlig kun forkludre og udvande styrken i NATOs nuværende konstruktion. Med et nej bakker vi utvetydigt op om NATO.

https://m.facebook.com/forsvarsforbeholdet.dk/

Det giver faktisk god mening

Success is temporary, loyalty is forever. Stoke og Esbjerg i hvert sit hjertekammer!
Skrevet af Black Spider
Det giver faktisk god mening

Det synes jeg egentlig ikke, det gør. Lige nu har vi en amerikansk præsident, der godt vil Nato, og som trods alt ikke virker skingrende sindssyg. Men for et par år siden var Trump meget tæt på at trække USA helt ud, og hvad ville Nato så have været for en størrelse? Og blot det at samarbejde med Trump var jo ikke trivielt.

At tænke EU med i vores forsvar er plan B, grundlæggende en forsikring i tilfælde af, at Nato igen bliver udfordret af amerikanernes hjerneblødninger.

At holde fast i et nej giver mening, for lige pt er der ikke ret meget af værdi på tilbud. Men virkeligheden er, at vi ikke selv er i stand til at garantere landets sikkerhed, og eftersom Nato reelt er en forlængelse af USA´s udenrigspolitik, så giver det i mine øjne mere mening, at vi investerer i at have om ikke et fornuftigt alternativ så i det mindste en reserveløsning, såfremt Nato ophører med at fungerer.

Altså medmindre vi faktisk stoler så meget på amerikansk udenrigspolitik, at vi er villige til at satse hele butikken på den. Gør vi stadigvæk det?
Skrevet af Tenver237AndCounting
NATO, FN og EU har, trods alt, forskellige militære hensigter. Selvfølgelig, giver det mening at være med ved bordet i EU også.

Ikke, fordi at vi nu bare skal omfavne og knuselske EU (der er trods alt en betydelig EU-modstand i landet), men fordi verden er kommet, og kommer mere og mere, til et punkt, hvor den bliver mere usikker og de store internationale politiske og sikkerhedsmæssige spørgsmål bliver mere komplekse og usikre.


Jeg kan sådan set godt forstå, hvis man stemmer nej, fordi man ikke vil vikles ind i noget, man ikke kan forudsige, men jeg synes dog man skal passe på med at sige, at NATO altid vil forsvare os (her menes selvfølgelig USA/Storbritannien), når EU´s militære spillerum sådan set er er andet end NATO´s.

Fordi jeg tror ikke EU´s militære operationer handler om selvforsvar på vores eget kontinent (dér har vi NATO), men om operationer ude i Verden, specielt Afrika.


Så at sige, jamen, vi har NATO; - det er to forskellige ting.
Skrevet af Poor Scouser Tommy
EUs forsvarssamarbejde eksisterer jo sådan set allerede, og jeg har ikke oplevet, at det har skabt nogen forvirring i relation til NATO, som er en ren forsvarsalliance. Musketereden gælder fortsat. Dansk medlemsskab af EUs forsvarssamarbejde er i det store billede fuldstændig uden betydning for udviklingen. Spørgsmålet et blot, om vi ønsker at præge den eller ej.

USA ønsker et mere sikkerhedspolitisk selvstændigt Europa. Og under Trumps præsidentskab så vi, at vi ikke kan regne med de amerikanske sikkerhedsgarantier, og at Europa og USA ikke nødvendigvis altid har sammenfaldende sikkerhedsinteresser.

Derudover irriterer det mig, at EU samlet har militære udgifter på niveau med USA, men ikke tilnærmelsesvist får det samme for pengene. Det er sgu for dumt.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af Brian Nielsen
Nu har jeg læst tråden og kan se, at Helge blev banned.
Han skrev selv, at hvis man er imod multikulti, så ender man med at blive banned på bold.dk.
Er der nogle, der kan skrive, hvad han decideret blev banned for at skrive ?
Jeg syntes ellers, han havde nogle gode pointer og holdninger, mens jeg ikke så nogle seriøse modargumenter fra andre udover angreb på hans person ? Der var ikke megen seriøs argumentering for multikulti eller mod hans holdninger, inden han så blev smidt ud. Hmm hmm, mærkeligt og særdeles ubehageligt, at det skal være så sort og hvidt og at der slet ikke er plads til folk, der har andre meninger ?
Troede ellers at der var nogle der ville skrive lange indlæg, som netop forklarede at multikulti eller "den store udskiftning" er bedst ? Forummet er vel til at debattere uenigheder og ikke til at dise folk.
Jeg sender en virtuel øl til Helge, du gjorde trods alt forsøget :)

Skrevet af Antibiotika
Admins banner en for et godt ord herinde. Skriver man f. Eks noget om alle de atleter der falder om med hjerteproblemer siden vaxen kom , så bliver man også banned.

Såkaldt ytringsfrihed
https://globalcovidsummit.org/vaccine-injured/-1024-athlete-cardiac-arrests-serious-issues-666-dead-after-covid-shot
Skrevet af Brian Nielsen
Til Anti
Ja, det er et godt eksempel, du der kom med. I min verden bør der være fri meningsudveksling for ellers ender vi med Putins sort og hvide verden og 10 år senere, er vi så i verdens værste land Nord-korea.
Jeg kender ikke noget til det emne, du kommer med, så jeg kunne aldrig drømme om at blande mig, da jeg ikke har noget at oplyse folk med der. Alligevel er det trist at se, at en del folk udelukkende skriver med deres følelser og uden modargumenter.
Jeg sender også en virtuel øl til dig, den kan du åbne i morgen, når Liverpool forhåbentlig vinder :) Cheers
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Er det dig, Helge?
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af Brian Nielsen
Er det dig, Idi Amin ?
Skrevet af Brian Nielsen
Stor tak til Stig Tøfting for mange års tro tjeneste på EB. RIP Tøffe på EB og altid spændende artikler og anderledes meninger !
Min pointe: Tøffe er desværre blevet svinet til gennem årene og hvorfor ?
Har folk ikke den simple dannelse, at hvis de er uenige, så skal de hanke op med modargumenter ?
For mig er det et decideret selvmål at dise folk uden at komme med modargumenter.

Det er lidt som vejvrede, hvor folk kommer af med deres fortrængte aggressioner på en billig måde.

Et eksempel: I USA er der som bekendt tragiske skoleskyderier. I DK har vi som resten af verden problemer med hash. Skal det køre videre år efter år, eller skal vi prøve nye tiltag for endelig at komme det til livs? Jeg spørger bare og i DK kan man heldigvis stadig skrive uden at komme i fængsel !
Nogle råber GRØN FRONT, som også er godt Jeg vil hellere råbe FRI MENINGSUDVEKSLING !
Skrevet af Geddar , moderator
Dobbeltprofiler er ikke tilladt, og har man ikke tænkt sig at "bidrage" med andet end konspirationsteorier er det her ikke stedet.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Odin1234
Hvorfor er Helge, Brian oa andre banned ?
Hvad er argumentet for Helge ?
Hvad er argumentet for Brian ?
Hvad er argumentet for at kalde andre for konspiratorikere ?

Hvad er æren ved bare at slette folk, som admin er uenige med ?

Jeg er ny bruger og forventer et sagligt plan med oplysende argumenter !!

Jeg er som forældre ikke glad for at sætte mine børn på et gymnasium med feks 90 pct arabere. Se Deadline for et par dage siden, hvor man DEBATTEREDE dette problem. Vil man ligeledes blive banned på bold.dk hvis man påpeger dette problem ? Multikulti versus etnisk Danmark ??
Hvor er den frie debat på bold.dk ??
Og igen HVORFOR og med HVILKE beviser blev Helge og Brian slettet ? HVORFOR og hvis i har moralen med jer, så vil jeg gerne høre en fyldig gennemgang for begge parter burde have ret ! Det gælder også vilkårene for konspirationsteoretikere, kommunister, liberalister, tilhængere af Cuba og fri hash i DK mm mm mm mm mm !
Skrevet af anders.hede
Det er åbenlyst nye profiler oprettet efter tidligere udelukkelser

Alle er helt nye og har aldrig skrevet før - og ja det gælder også ham jeg skriver efter.
Skrevet af Geddar , moderator
Find et andet sted Brian, Helge m.fl.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Unicef
Jeg er som forældre ikke glad for at sætte mine børn på et gymnasium med feks 90 pct arabere


Frit valg, Find et andet gymnasium og dit problem er løst? Og jeg vidste ikke man lavede statistik med den etniske baggrund for de forskellige uddannelsesinstitutioner?
Movie Reviews: REDLETTERMEDIA(Rich Evans/mr Plinkett:) Soccer:Newcastle Formel 1:Alonso,Hamilton Cykling:Riis, Film:Batman,Spiderman film.Skuespiller John Travolta og Tom Cruise,Will smith Metalgearsolid,splinter spil
Skrevet af Jussi
.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af Jussi
Edit - Nvm

Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af Sir , moderator
Unødvendigt indlæg Søren. Her plads til mange holdninger men ikke dobbeltprofiler. Se om du selv kan diskutere uden at det skal blive så skingert.
Dette er en signatur.
annonce
0